Mesela biraz yardımcı olur musun gerçekten ıhtıyacım varTuhaflık var. Tahmin edemeyeceği birşey yapıp test ederdim.
Evdeydı ben uyurken bır ara çocuğu dısarı cıkarmıskadın sizin eve sensör takmış.
siz evde uyuduğunuz gün eşiniz nerdeydi?
EvetUyuduğunuzu nasıl biliyor, eşiniz evde miydi o zaman ?
Ben öğrenci evindeyken sonradan öğrendim ki apartmanın iş güçsüz teyzeleri toplasip apartman giriş kamerasını izliyorlarmis. Benim eve gireni benden iyi biliyorlardı. Giren çıkanı, kargoyu, sesi takip ediyordurMesela biraz yardımcı olur musun gerçekten ıhtıyacım var
Evdeydı ben uyurken bır ara çocuğu dısarı cıkarmıs
İlginç yani. Kadının ev içindeki şeyleri hizmeti için biriyle iletişim kurması gerekir. Aklınıza en kötüsünü getirmek istemem ama normal gelmedi yazdıklarınız bana.
Bir ihtimal daha var. Kaç yaşında, profilini bilmiyorum eşinizle ilişkisi var. Anlamanızı istiyor. Bence birincisi fazla meraklı kargocuyu bile durdurup soruyor olabilir.Ben öğrenci evindeyken sonradan öğrendim ki apartmanın iş güçsüz teyzeleri toplasip apartman giriş kamerasını izliyorlarmis. Benim eve gireni benden iyi biliyorlardı. Giren çıkanı, kargoyu, sesi takip ediyordur
Ya da ürkütücü ama ev içini bir şekilde gözetliyordur. Evin içinde absurd bir şapka takın ya da dikkat çekecek birşey yapın. 1 gün sonra da teyzeden yumurta istemeye gidin. Birşey derse evi gözetliyordur
Sordum esıme tabı gülerek kadın nerden bılıyor uyuduğumu ne meraklı dedım. Dedıkı ben demedım çocuk demiştir. Çocuğa sordum anlamadı bıle.. Deseydı anlatırdı çocuk kı zaten ayak üstü görmüşeşiniz söylemiştir o zaman uyuyor diye.
kadınla karşılaşmıştır çıkarken
kadınla parkta denk gelmiştir
yada kadınla mesajlaşıyordur.
seçenekler bunlar
Ona çok ıhtımal vermedım kargoya kargolar pek eve gelmez en azından aldıgım x esyasıBir ihtimal daha var. Kaç yaşında, profilini bilmiyorum eşinizle ilişkisi var. Anlamanızı istiyor. Bence birincisi fazla meraklı kargocuyu bile durdurup soruyor olabilir.
Sordum esıme tabı gülerek kadın nerden bılıyor uyuduğumu ne meraklı dedım. Dedıkı ben demedım çocuk demiştir. Çocuğa sordum anlamadı bıle.. Deseydı anlatırdı çocuk kı zaten ayak üstü görmüş
Çocuğunuz kaç yaşında, görünce konuşmuşlar hemen sizi mi sormuş kadın da uyuduğunuz söylemiş?Sordum esıme tabı gülerek kadın nerden bılıyor uyuduğumu ne meraklı dedım. Dedıkı ben demedım çocuk demiştir. Çocuğa sordum anlamadı bıle.. Deseydı anlatırdı çocuk kı zaten ayak üstü görmüş
Hangi şehirde yaşıyorsunuz merak ettimIyı akşamlar.. Yorum yapacak arkadaşlara sımdıden tesekkurler. Uzun zamandır belkı saçma ama kafamı kurcalayan bır konuyu sızınle paylaşmak ıstedım. Esımle calısma saatlerımız uyuşmuyor çoğunlukla. Ben gündüz calısıyorum sabah gıdıp akşam gelırım eve esım genelde yanı ayın yarısı evde olur genelde. Çok samımı olmadıgım evıme de sayılı olarak gırıp çıkan komşum var. Arada karsılasır konuşuruz çok nadır gırer çıkarız yanı çok da evımı bılmez. Geçen eve yenı bırsey almıstım. Yanı aldıgımı bılmez alma planımı da bılmez. Ay dedı x mı aldın evet dedım. Neyse geldım evıme düşündüm heralde dedım kapının önünde kutusunu gördü. Bu arada ben ona hıc dıkkat etmem demedıyı sürece.. Sonra yıne geçen haftalarda gündüz uyudum.. Akşam uzerı markete çıktım. O da çocuğuyla marketten gelıyor x teyzen uyanmıs dedı.. Onu da bılemedım nerden bılıyor hadı dedım belkı çocuk soyledı kapıda görünce veya hafta sonu ramazan olduğu ıcın uyuduğumu düşündü.. Yıne geçen esım bır şeye sınırlendı bıraz ses yukseldı. Dısarda görünce esın sınırlenıyor degıl mı dedı çocuklara. Onu da belkı duvarlar ses gecırogor duydu dedım. En son konumuz esım ızınlıydı hafta boyu evdeydi ve ben onu hıc gormemıstım o hafta. Bugün esın heralde o hafta hep evdeydı dedı. Ben yokum bu arada gündüz evde.. Icımden düşündüm inanın ben kımsenın kapısını çalıp esını gormedıgım sürece evde mı degıl mı bılemem veya cıkısta karsılasmadıgım sürece evden cıktıgını göremem kı hafta boyu nerde olduğunu bıleyım. Arkadaşlar ben mı dıkkatsızım insanlar ne derece takıpte anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?