Anlayamadım..

İçinize kurt düşürmek istemiyorum ama anlattıklarınızın hepsi mi tesadüf ? Sanki size alttan alttan birşeyler ima ediyor gibi geldi bana .
Nöbete diye çıkıp birden eve gelirdim yada kamera taktırırdım eve eşimden gizli

Mesela biraz yardımcı olur musun gerçekten ıhtıyacım var
Ben öğrenci evindeyken sonradan öğrendim ki apartmanın iş güçsüz teyzeleri toplasip apartman giriş kamerasını izliyorlarmis. Benim eve gireni benden iyi biliyorlardı. Giren çıkanı, kargoyu, sesi takip ediyordur
Ya da ürkütücü ama ev içini bir şekilde gözetliyordur. Evin içinde absurd bir şapka takın ya da dikkat çekecek birşey yapın. 1 gün sonra da teyzeden yumurta istemeye gidin. Birşey derse evi gözetliyordur

Bir ihtimal daha var. Kaç yaşında, profilini bilmiyorum eşinizle ilişkisi var. Anlamanızı istiyor. Bence birincisi fazla meraklı kargocuyu bile durdurup soruyor olabilir.

eşiniz söylemiştir o zaman uyuyor diye.
kadınla karşılaşmıştır çıkarken
kadınla parkta denk gelmiştir
yada kadınla mesajlaşıyordur.
seçenekler bunlar
Sordum esıme tabı gülerek kadın nerden bılıyor uyuduğumu ne meraklı dedım. Dedıkı ben demedım çocuk demiştir. Çocuğa sordum anlamadı bıle.. Deseydı anlatırdı çocuk kı zaten ayak üstü görmüş

Bir ihtimal daha var. Kaç yaşında, profilini bilmiyorum eşinizle ilişkisi var. Anlamanızı istiyor. Bence birincisi fazla meraklı kargocuyu bile durdurup soruyor olabilir.
Ona çok ıhtımal vermedım kargoya kargolar pek eve gelmez en azından aldıgım x esyası

Ya takip etse sadece dışarı çıkıp geldiğini bilir ama uyuduğunu nerden bilsin ikincisi eşinizin bir hafta boyunca evde olduğunu da ben hoş kokular almıyorum bu konudan komşudan ziyade eşinize dikkat edin gizli kamera yerleştirin eve eşinize kadınla.ilgili soru sormayın

Çocuğunuz kaç yaşında, görünce konuşmuşlar hemen sizi mi sormuş kadın da uyuduğunuz söylemiş?

Komşunuza asla söylemediğiniz bir şeyi eşinize anlatın ve komşuya da söyledim böyle dedi diyin bakalım komşunuzun kulağındaki gidecek mi ondan duyacak mısınız, ben olsam öyle yapardım

Hangi şehirde yaşıyorsunuz merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…