Ben küçükken (20 sene önce) ailem gündüz bile her arkadaşımın evine gitmeme izin vermezdi. İzin verilmemesine gıcık olur, üzülürdüm. Ama biraz büyüyüp 3. sayfa haberlerini gördükçe " en iyisini yapmışlar" diyorum.Merhabalar..Sanırım kızım ergenlik döneminde bu kez sorunlarım çalışmadığım yerden. 6. Sınıfa geçti. İlkokul arkadaşları ile ayda bir avmde buluşurlar izin veririm babası bırakır babası alır. Benim telefonum üzerinden arkadaşları ile iletişimi devam eder. (Arkadaşlarının telefonu var ben 8. Sınıf sonuna kadar almayı düşünmüyorum aynı okuldayız zaten. Yüzmeye de biz götürür getiririz telefona ihtiyacı yok.) ama dün akşam arkadaşımın evine gidebilir miyim dedi haftasonu için. İzin vermedim çünkü kızın anne babasını tanımıyorum evde bir arkadaşları daha olacakmış. Ama kızın abisi olacak mı o da meçhul. Avm de buluşun dedim yok kız partisi yapacağız dedi. Her gün orda burda neler duyuyor neler görüyoruz ben nasıl izin veririm hiç tanımadığım insanların evine gitmesine? Bir sürü laf etti ben kötü anneymişimay nasıl önünü alacağım bu konunun onu da bilmiyorum. Ergenlik hiç çalışmadığım bölümmüş resmen tıkandım kaldım bana bir yol gösterin
Kızlarımız aynı yaşta , bende asla aileyi tanımadığım kişinin evine göndermem.Merhabalar..Sanırım kızım ergenlik döneminde bu kez sorunlarım çalışmadığım yerden. 6. Sınıfa geçti. İlkokul arkadaşları ile ayda bir avmde buluşurlar izin veririm babası bırakır babası alır. Benim telefonum üzerinden arkadaşları ile iletişimi devam eder. (Arkadaşlarının telefonu var ben 8. Sınıf sonuna kadar almayı düşünmüyorum aynı okuldayız zaten. Yüzmeye de biz götürür getiririz telefona ihtiyacı yok.) ama dün akşam arkadaşımın evine gidebilir miyim dedi haftasonu için. İzin vermedim çünkü kızın anne babasını tanımıyorum evde bir arkadaşları daha olacakmış. Ama kızın abisi olacak mı o da meçhul. Avm de buluşun dedim yok kız partisi yapacağız dedi. Her gün orda burda neler duyuyor neler görüyoruz ben nasıl izin veririm hiç tanımadığım insanların evine gitmesine? Bir sürü laf etti ben kötü anneymişimay nasıl önünü alacağım bu konunun onu da bilmiyorum. Ergenlik hiç çalışmadığım bölümmüş resmen tıkandım kaldım bana bir yol gösterin
Siz doğru olanı yapıyorsunuz. Telefon da şart gibi ama bir şey olsa nasıl ulaşacaksınızMerhabalar..Sanırım kızım ergenlik döneminde bu kez sorunlarım çalışmadığım yerden. 6. Sınıfa geçti. İlkokul arkadaşları ile ayda bir avmde buluşurlar izin veririm babası bırakır babası alır. Benim telefonum üzerinden arkadaşları ile iletişimi devam eder. (Arkadaşlarının telefonu var ben 8. Sınıf sonuna kadar almayı düşünmüyorum aynı okuldayız zaten. Yüzmeye de biz götürür getiririz telefona ihtiyacı yok.) ama dün akşam arkadaşımın evine gidebilir miyim dedi haftasonu için. İzin vermedim çünkü kızın anne babasını tanımıyorum evde bir arkadaşları daha olacakmış. Ama kızın abisi olacak mı o da meçhul. Avm de buluşun dedim yok kız partisi yapacağız dedi. Her gün orda burda neler duyuyor neler görüyoruz ben nasıl izin veririm hiç tanımadığım insanların evine gitmesine? Bir sürü laf etti ben kötü anneymişimay nasıl önünü alacağım bu konunun onu da bilmiyorum. Ergenlik hiç çalışmadığım bölümmüş resmen tıkandım kaldım bana bir yol gösterin
Ben de izin vermezdim. Aileyi çok çok iyi tanımam lazım.Merhabalar..Sanırım kızım ergenlik döneminde bu kez sorunlarım çalışmadığım yerden. 6. Sınıfa geçti. İlkokul arkadaşları ile ayda bir avmde buluşurlar izin veririm babası bırakır babası alır. Benim telefonum üzerinden arkadaşları ile iletişimi devam eder. (Arkadaşlarının telefonu var ben 8. Sınıf sonuna kadar almayı düşünmüyorum aynı okuldayız zaten. Yüzmeye de biz götürür getiririz telefona ihtiyacı yok.) ama dün akşam arkadaşımın evine gidebilir miyim dedi haftasonu için. İzin vermedim çünkü kızın anne babasını tanımıyorum evde bir arkadaşları daha olacakmış. Ama kızın abisi olacak mı o da meçhul. Avm de buluşun dedim yok kız partisi yapacağız dedi. Her gün orda burda neler duyuyor neler görüyoruz ben nasıl izin veririm hiç tanımadığım insanların evine gitmesine? Bir sürü laf etti ben kötü anneymişimay nasıl önünü alacağım bu konunun onu da bilmiyorum. Ergenlik hiç çalışmadığım bölümmüş resmen tıkandım kaldım bana bir yol gösterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?