- 1 Ocak 2022
- 5.140
- 19.441
- 198
İyi yaptınız,devir çok kötü , akraba ,arkadaş komşu evine yanlız gönderilmez.Şimdi kötü anne der zamanla size hak verecekMerhabalar..Sanırım kızım ergenlik döneminde bu kez sorunlarım çalışmadığım yerden. 6. Sınıfa geçti. İlkokul arkadaşları ile ayda bir avmde buluşurlar izin veririm babası bırakır babası alır. Benim telefonum üzerinden arkadaşları ile iletişimi devam eder. (Arkadaşlarının telefonu var ben 8. Sınıf sonuna kadar almayı düşünmüyorum aynı okuldayız zaten. Yüzmeye de biz götürür getiririz telefona ihtiyacı yok.) ama dün akşam arkadaşımın evine gidebilir miyim dedi haftasonu için. İzin vermedim çünkü kızın anne babasını tanımıyorum evde bir arkadaşları daha olacakmış. Ama kızın abisi olacak mı o da meçhul. Avm de buluşun dedim yok kız partisi yapacağız dedi. Her gün orda burda neler duyuyor neler görüyoruz ben nasıl izin veririm hiç tanımadığım insanların evine gitmesine? Bir sürü laf etti ben kötü anneymişimay nasıl önünü alacağım bu konunun onu da bilmiyorum. Ergenlik hiç çalışmadığım bölümmüş resmen tıkandım kaldım bana bir yol gösterin
doğru olduğumun farkındayım meselem bunu ona nasıl anlatabilirim? 11-12 yaşındaki çocuğa tüm bunlar nasıl anlatılırdoğru olanı yaptığınızı bilmiyormuş gibi neden kendinizi suçlu hissediyorsunuz ki?
Hiçte suçlu hissetmem, partine başlarım senin diye de haşlarım avzffa anasını satım biz mi ebeveyniz onlar mi bizim ebeveynimiz şaştı iyice bu is
Tehlikelerini anlatacaksiniz, o anlamayacak, siz tekrar anlatacaksiniz, o yine anlamayacak bu böyle sürecek, ayrıca şu tek başına avm olayı da cok saçma o yaş için, siz bırakıp alsanız bile aradaki zaman her şeyin olup bitmesi için yeterli. Daha bebe bunlar, 11-12 yaşında ne avmsiii ne partisi, telefonla/sosyal medya ile buyuyen bir çocuk mu bu?doğru olduğumun farkındayım meselem bunu ona nasıl anlatabilirim? 11-12 yaşındaki çocuğa tüm bunlar nasıl anlatılır
Yoo telefonu da yoktur sosyal medyası da..sınıfında telefonu olmayan tek çocuktur, gerek yok da.. avm de sinemaya gitmelerinde ya da 1-2 saat kitapevinde buluşmalarında sorun görmüyorum. Yalnız ah bir beni anlasa..Tehlikelerini anlatacaksiniz, o anlamayacak, siz tekrar anlatacaksiniz, o yine anlamayacak bu böyle sürecek, ayrıca şu tek başına avm olayı da cok saçma o yaş için, siz bırakıp alsanız bile aradaki zaman her şeyin olup bitmesi için yeterli. Daha bebe bunlar, 11-12 yaşında ne avmsiii ne partisi, telefonla/sosyal medya ile buyuyen bir çocuk mu bu?
doğru olduğumun farkındayım meselem bunu ona nasıl anlatabilirim? 11-12 yaşındaki çocuğa tüm bunlar nasıl anlatılır
Başkasının çocuğunun sorumluluğunu almak da sıkıntılı. Ayağı takılır bir şey olur. Yatılı kabul etmek de riskli.madem diger iki cocugun ailesi icin sorun yok bir dahaki ay da siz cagirin eve, pijema partisi sizin evde olsun
Evliyim çocuğum yok. Ama annem ve babamda beni zamanında böyle yetiştirmişti. Çok üzülüyordum çok ağlıyordm ama bugüne baktığımda nekadar kötü bir hayattan beni koruduklarını da gördüm :) siz kesinlikle kötü anne değilsiniz. Aksine çocuğunu koruyan bir annesinz olması gerektiği gibi. Henüz 6. Sınıf diyorsunuz.Merhabalar..Sanırım kızım ergenlik döneminde bu kez sorunlarım çalışmadığım yerden. 6. Sınıfa geçti. İlkokul arkadaşları ile ayda bir avmde buluşurlar izin veririm babası bırakır babası alır. Benim telefonum üzerinden arkadaşları ile iletişimi devam eder. (Arkadaşlarının telefonu var ben 8. Sınıf sonuna kadar almayı düşünmüyorum aynı okuldayız zaten. Yüzmeye de biz götürür getiririz telefona ihtiyacı yok.) ama dün akşam arkadaşımın evine gidebilir miyim dedi haftasonu için. İzin vermedim çünkü kızın anne babasını tanımıyorum evde bir arkadaşları daha olacakmış. Ama kızın abisi olacak mı o da meçhul. Avm de buluşun dedim yok kız partisi yapacağız dedi. Her gün orda burda neler duyuyor neler görüyoruz ben nasıl izin veririm hiç tanımadığım insanların evine gitmesine? Bir sürü laf etti ben kötü anneymişimay nasıl önünü alacağım bu konunun onu da bilmiyorum. Ergenlik hiç çalışmadığım bölümmüş resmen tıkandım kaldım bana bir yol gösterin
Not: mesajlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Yaptığımın doğru olduğunun farkındayım fakat bunu ona nasıl anlatacağım kendimi 11-12 yaşındaki çocuğa nasıl ifade edeceğim onu bilmiyorum.
Tabi ki doğrusunu yapmışsınız. Şöyle anlatayım. Kızım arkadaşının evine gitmek istedi annesini tanıyorum öğretmen bir arkadas. Annesini aradım evdeyseniz göndereceğim dedim onlar geçsin iki saate gelecegim dedi tabi ki izin vermedim. Sonra toplantıda karsilastik " aslında iyi ki izin vermemiş siniz bizimkiler yemek yapmaya kalkmışlar tava tutuşmuş zor sondurmusler" demez mi .yani hiç ummadigimiz şeyler olabilir ALLAH korusun.Merhabalar..Sanırım kızım ergenlik döneminde bu kez sorunlarım çalışmadığım yerden. 6. Sınıfa geçti. İlkokul arkadaşları ile ayda bir avmde buluşurlar izin veririm babası bırakır babası alır. Benim telefonum üzerinden arkadaşları ile iletişimi devam eder. (Arkadaşlarının telefonu var ben 8. Sınıf sonuna kadar almayı düşünmüyorum aynı okuldayız zaten. Yüzmeye de biz götürür getiririz telefona ihtiyacı yok.) ama dün akşam arkadaşımın evine gidebilir miyim dedi haftasonu için. İzin vermedim çünkü kızın anne babasını tanımıyorum evde bir arkadaşları daha olacakmış. Ama kızın abisi olacak mı o da meçhul. Avm de buluşun dedim yok kız partisi yapacağız dedi. Her gün orda burda neler duyuyor neler görüyoruz ben nasıl izin veririm hiç tanımadığım insanların evine gitmesine? Bir sürü laf etti ben kötü anneymişimay nasıl önünü alacağım bu konunun onu da bilmiyorum. Ergenlik hiç çalışmadığım bölümmüş resmen tıkandım kaldım bana bir yol gösterin
Not: mesajlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Yaptığımın doğru olduğunun farkındayım fakat bunu ona nasıl anlatacağım kendimi 11-12 yaşındaki çocuğa nasıl ifade edeceğim onu bilmiyorum.
En başta kararlı duruşunuzdan vazgeçmeyerekMerhabalar..Sanırım kızım ergenlik döneminde bu kez sorunlarım çalışmadığım yerden. 6. Sınıfa geçti. İlkokul arkadaşları ile ayda bir avmde buluşurlar izin veririm babası bırakır babası alır. Benim telefonum üzerinden arkadaşları ile iletişimi devam eder. (Arkadaşlarının telefonu var ben 8. Sınıf sonuna kadar almayı düşünmüyorum aynı okuldayız zaten. Yüzmeye de biz götürür getiririz telefona ihtiyacı yok.) ama dün akşam arkadaşımın evine gidebilir miyim dedi haftasonu için. İzin vermedim çünkü kızın anne babasını tanımıyorum evde bir arkadaşları daha olacakmış. Ama kızın abisi olacak mı o da meçhul. Avm de buluşun dedim yok kız partisi yapacağız dedi. Her gün orda burda neler duyuyor neler görüyoruz ben nasıl izin veririm hiç tanımadığım insanların evine gitmesine? Bir sürü laf etti ben kötü anneymişimay nasıl önünü alacağım bu konunun onu da bilmiyorum. Ergenlik hiç çalışmadığım bölümmüş resmen tıkandım kaldım bana bir yol gösterin
Diger cocuklarin annesi baska arkadaslarinin evine gitmesine izin veriyor demekki oraya gittiklerine gore. Cozum basit sizin evde organize edin. :)Merhabalar..Sanırım kızım ergenlik döneminde bu kez sorunlarım çalışmadığım yerden. 6. Sınıfa geçti. İlkokul arkadaşları ile ayda bir avmde buluşurlar izin veririm babası bırakır babası alır. Benim telefonum üzerinden arkadaşları ile iletişimi devam eder. (Arkadaşlarının telefonu var ben 8. Sınıf sonuna kadar almayı düşünmüyorum aynı okuldayız zaten. Yüzmeye de biz götürür getiririz telefona ihtiyacı yok.) ama dün akşam arkadaşımın evine gidebilir miyim dedi haftasonu için. İzin vermedim çünkü kızın anne babasını tanımıyorum evde bir arkadaşları daha olacakmış. Ama kızın abisi olacak mı o da meçhul. Avm de buluşun dedim yok kız partisi yapacağız dedi. Her gün orda burda neler duyuyor neler görüyoruz ben nasıl izin veririm hiç tanımadığım insanların evine gitmesine? Bir sürü laf etti ben kötü anneymişimay nasıl önünü alacağım bu konunun onu da bilmiyorum. Ergenlik hiç çalışmadığım bölümmüş resmen tıkandım kaldım bana bir yol gösterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?