Anlayışsız eş

gul_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
49
14
88
35
Antalya
İyi akşamlar arkadslar öncelikle anneler gününüz kutlu olsun bende bir anneyim sağolsun eşim böyle bir günü burnumdan getirdi. Bugün eşim izinli evde uykuyu çok sever özel günleri hiç kutlamaz ona göre çok saçma uyurken oğlum ve kızımla kayınvalide ye çiçek alıp anneler gününü kutladık geldik çok yakın oturuyoruz. Öğlenden sonra eşim kalktı benim haberim olmadan bende evdeyim kullandığım yazmalarımın içinden alıp annesine hediye olarak götürmüş içinde hatıra olan yazmalarım var kullanmıyorum saklıyorum.eşim alış verişe gitti geldi annene hediye ne aldın diye şakasına sorunca seninkilerden götürdüm dedi sinir oldum kızdım. Ve götürdüğü yazmada ananenim bana hac dan hediye getirdiği yazma çok kızdım aşırı tepki verdim benim özel günlerimi kutlamaz ama annesine gelince akan sular duruyor neden yeni almadın dedim hiç üzerinde görmedim masrafa gerek yok diye düşündüm dedi şuan çok sinirliyim yatak odasında oturuyorum sizce kim haklı ve nasıl davranmalıyım

Eşler böyle günleri aynı degerlendirmeyebilir. Bence kendiliğinden gelmeyen hicbir hediyenin ve hatirlamanin anlamı yok. Eşlerin birbirlerinin beklentilerini dile getirerek orta yolu bulmaya çalışabilir, ama başkasının karakterini yeniden yaratamiyoruz. Bari sizin eşyalarınızı geri almış. Birde masraf olmasın diye vermis. Annesi için de almak istemiyor ki. Yani sanırım huyu bu biraz

Sizin anneler gününüzü çocuklarınız kutlamaları eşiniz tabi ki annesinin anneler gününü kutlar ama bu şekilde değil yani. Bu yaptığı hem annesine yanlış hem size. Beleşçiliğin de bu kadarı annesine bir hediye almak bu kadar mı zor. Size sormadan sizin eşyanızı alıp götürmesi de terbiyesizlik net

Eşler böyle günleri aynı degerlendirmeyebilir. Bence kendiliğinden gelmeyen hicbir hediyenin ve hatirlamanin anlamı yok. Eşlerin birbirlerinin beklentilerini dile getirerek orta yolu bulmaya çalışabilir, ama başkasının karakterini yeniden yaratamiyoruz. Bari sizin eşyalarınızı geri almış. Birde masraf olmasın diye vermis. Annesi için de almak istemiyor ki. Yani sanırım huyu bu biraz
Aynen huyu bu ben 14 yıldır alıştım artık birşey demiyorum ben gelin olarak annesine üzerime düşeni yaptım ama bana sormadan benim eşyamı alıp götürmesine çok kızdım

Yuh dıyesım geldı esınıze nasıl sıze aıt bırseyı sıze sormadan verır.Ayrıca nıye ayrı ayrı kv anneler gunu kutluyorsunuz pekı esınız annesının kutluyor sızın nıye kutlamıyor cok ılgınc.

Yuh diyorum ,saygısız adam
Benimde böyle hatıra olan sandıkta duran eşyalarım var biri alsa çok bozulurum

Eşiniz cidden çok tuhafmış ya. Yani sinir bozucu ama bir yandan komik de... O zaman siz de onun sağda solda tuttuğu, kullanmadığı, manevi değeri olan olmayan eşyalarını alıp birilerine verin kafanıza göre, bakalım ne diyecek... =)) Neyse ki en azından geri almış, herhalde bir daha böyle bir şey yapmaz.

Yuh dıyesım geldı esınıze nasıl sıze aıt bırseyı sıze sormadan verır.Ayrıca nıye ayrı ayrı kv anneler gunu kutluyorsunuz pekı esınız annesının kutluyor sızın nıye kutlamıyor cok ılgınc.
Hiç özel günleri kutlamaz bende saygı duyar kutlarım birkaç senedir sacede anneler günümü arayarak kutlar hediye almaz bende aynı zarar düşüncesi ile ondan önce gidip kutladım onun da bu sene hediye alarak kutlayası geldi galiba

Bızde özel gun pek kutlamayız ama sızın esınız cok farklı esınızın arayıp sıze anneme bı tane yazma hedıye etmek ıstıyorm senın ıcın hangısı uygun demesı lazım.

Back
X