- 19 Temmuz 2018
- 152
- 118
- 53
- Konu Sahibi meltem1993
-
Benimde kardeşim var 27 yaşında izin alacak yaş değil sonuçta ama gideceği yerleri haber verir ve vermesi de gerekir bence ben öyle düşünüyorum. Bir de şehir değiştirecek haber vermesi gayet doğal. Şu problem bence iptal etmesine gerek yok. Dediğiniz gibi söyleyebilirdi babasına arkadaşlarla gideceğiz diye. Sanırım izin alacak erkek arkadaşınız bu kısım sıkıntı işte
O da aşkım iptal edeyim, şimdi haberi yok, haberi olmadan gittiğimi öğrenirse sorun olur dedi.
izin almıyor, annesine de İstanbul'a gideceğim demiş zaten. Gidebilir miyim? dememiş..
Tamam babasına da söyleyebilir gideceğim diye. Telaş yapıp bilet iptal etmek biraz garip.izin almıyor, annesine de İstanbul'a gideceğim demiş zaten. Gidebilir miyim? dememiş..
Babasından sözlü olarak izin almıyor olabilir ama onun onayı olmadan yanınıza bile gelemiyor oluşu ne ifade ediyor size?izin almıyor, annesine de İstanbul'a gideceğim demiş zaten. Gidebilir miyim? dememiş..
Tamam babasına da söyleyebilir gideceğim diye. Telaş yapıp bilet iptal etmek biraz garip.
Babaya karşı biraz korku var sanırım. İlerde bu durum size sıkıntı yaşatabilir. Evlenip istanbulda yaşayacağım diyemez mesela bence (örnek veriyorum).Haberi olmadan şehir değiştiriyorum diye yanlış bir şey yaptım gibi düşündüm. diyor
Sevgilin koca bir yalancı
Bana upuzun acıklama yapmana gerek yok okumadım.Hayır yalancı değil...
Konuşurken babası çağırdı bizzat sesini duydum. Bu mesaj ne dedi. Meğer biletlerinin detayları telefonuna gitmiş. Sonra haberi olmadığı için panik olmuş o an bilmiyorum yanlışlıkla gelmiş olabilir demiş.
Bende niye bu kadar çekiniyorsun, arkadaşlarla İstanbul'a gideceğini söyleseydin dediğimde. Babamla bir şey konuşmak istemiyorum, anlaşamıyorum o yüzden ona anlatmak istemiyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?