Anlayışsız mıyım?

meltem1993

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2018
152
118
53
Arkadaşlar sevgilimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Ve 3 aydır birlikteyiz. Annesi, kuzenleri , iş arkadaşları beni biliyor. Sadece babası bilmiyor. Çünkü babasıyla uyuşmuyor, yani anlaşamıyorlar. Konuşmalarımızda babam bir kere olsun sarılmamıştır. Severim sayarım ama babam bana sevgisini göstermedi, o yüzden içli dışlı değilim babamla demişti. Bu ön bilgi olsun...
Neyse konu şu;
Bu hafta sonu buluşacağız, biletini almış. Dikkatsizliğinden dolayı bileti alırken babasının cep numarasını girmiş.
Arayıp durumu anlattı, önce şaşırdım güldüm. İstersen iptal et dedim "gülerek".
O da aşkım iptal edeyim, şimdi haberi yok, haberi olmadan gittiğimi öğrenirse sorun olur dedi.
Nasıl yani dedim, git söyle arkadaşlarla İstanbul'a gideceğiz de? Ama o an böyle bir şey demek aklına gelmemiş. Üzüldüm, ağzıma geleni söyledim yani azıcık çemkirdim :) Aslında 28 yaşında birinin babasına açıklama yapmak zorunda olması şaşırttı beni. İleride de böyle mi olacak, babandan mı izin alacaksın dedim.
Hayır tabi ki böyle bir şey yok. Üniversiteyi de ailemin yanında okuduğum için öyle her kafam estiğinde çıkıp gidemiyorum evden beni anlamıyorsun, sadece haberi olmadığı için sorun olur diyorum. Sende haklısın özür dilerim dikkatsizliğim için ama bu tarz durumlarda daha anlayışlı olmanı bekliyorum aşkım dedi. Ben anlayışsız mıyım? Onun bu baba olayı ileride sorun yaratır mı?

Bu tarz durumlarda fazla kendini çemkirtmeden tavrını al ani çıkışlarla değil de imalarla yap bunu. Hani derler ya sessiz atın çiftesi pek olur hesabı.. içerden içerden
Evlenmeyi düşünüyorsanız o zaman herkes evli evinde köylü köyünde olacak eğer ayrı oturursanız problem olmaz ama altlı üstlü oturursanız e tabi sorun olur hep bilmek isterler nerdesiniz ne yapıyosunuz diye o yüzden tavrını şimdiden koy..

Benimde kardeşim var 27 yaşında izin alacak yaş değil sonuçta ama gideceği yerleri haber verir ve vermesi de gerekir bence ben öyle düşünüyorum. Bir de şehir değiştirecek haber vermesi gayet doğal. Şu problem bence iptal etmesine gerek yok. Dediğiniz gibi söyleyebilirdi babasına arkadaşlarla gideceğiz diye. Sanırım izin alacak erkek arkadaşınız bu kısım sıkıntı işte

28 yaşında ergen gibi davranıp, yaşayan insanı evlenmek mi olgunlaştıracakmış? O işler öyle olsa, evlendikten sonra ailesinin kuklası gibi davranan insanlar olmazdı değil mi? Aynı evde yaşıyorlarsa tabi ki haber versin ben şuraya gidiyorum diye, ama izin alma kısmı da yok artık yani...

izin almıyor, annesine de İstanbul'a gideceğim demiş zaten. Gidebilir miyim? dememiş..

Baya zekası geri bir arkadaş.
Bahaneye bak komik

He babasının numarasını verdi he babası kızar ondan korkuyor

Ateşim çıktı dese daha akıllıca bir bahane olurdu ya

Bu çocuğunun hayatında başkası var buradan bariz görünüyor , sevgiler.

yanlışlıkla babasının numarasını giren 28 yazı ile yirmi sekiz yaşında adam

oğlum 8 yaşında iken anne baba ikimizin numarasını ayrı ayrı ezbere biliyordu da

ayrıca hataen girmiş işte babaya da haber vermiş oldu

İstanbul a gideceğim diye

baba sormayacak mıymış bu adam ee gelmiyor nerede diye

annesi komşu oğlu Ahmet ile oynamaya çıktı diye yalan mı söyleyecekmiş

hepsini geçtim ilişki birlikte zaman geçirmektir anaya babaya anlatmaktan öte önce bir birbirinizi tanımanız lazım bu da uzun bir süre olmalı

Sevgilin koca bir yalancı

Hayır yalancı değil...
Konuşurken babası çağırdı bizzat sesini duydum. Bu mesaj ne dedi. Meğer biletlerinin detayları telefonuna gitmiş. Sonra haberi olmadığı için panik olmuş o an bilmiyorum yanlışlıkla gelmiş olabilir demiş.
Bende niye bu kadar çekiniyorsun, arkadaşlarla İstanbul'a gideceğini söyleseydin dediğimde. Babamla bir şey konuşmak istemiyorum, anlaşamıyorum o yüzden ona anlatmak istemiyorum dedi.

Bana upuzun acıklama yapmana gerek yok okumadım.
Sevgilinkoca bir yalancı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…