- 19 Temmuz 2018
- 152
- 118
- 53
- Konu Sahibi meltem1993
-
Yazdığım senaryo değil bizzat arkadaşımın başına gelen bir durum.Saf gibi 3 yıl Adamı bekledi.Umarım kimsenin başına gelmez
Babaya haber vermesi gerekli evet, aynı evde yaşadıklarına göre.
O kısım ayrı da ben yanlışlıkla neden babamın numarasını gireyim mesela? EL alışkanlığı falan olması lazım veya onun kartından alıyor olmam lazım. Bu kısım bahane bence.
Biraz daha anlayışlı olabilirdiniz adam haklı.
Sonuçta babası bu, yalı kazığı değil ya.
Şaka şaka inanma bakıp bakıp gülelim diye yazdım
İlk defa konu acıp,yorumlara begenmedim basanı gördüm
Abla sen ne dememzi istiyorsan onu söyle,onu yazalım
Sana ne lazım?
Bana upuzun acıklama yapmana gerek yok okumadım.
Sevgilinkoca bir yalancı
Bizde onu dedik ama hadsiz ve terbiyesiz olduk.28 yaşında ve hala izin alıyorsa ya ezik ya da kişiliği oturmamış biridir.
Peki nasıl yanlışlıkla 9 haneli numarayı yazdığını da anlattı mı?Bahane olacak bir durum söz konusu değil...
Çünkü ne kadar üzüldüğünü anladım, kaldı ki hemen iptal edip ben gelmiyorum demedi.
Babasının sesini bizzat duydum böyle şeyler yapmaz.
Bizde onu dedik ama hadsiz ve terbiyesiz olduk.
Basiretsiz sevgiliye toz kondurmaktan daha kolay çünkü bize sallamak.
bu da terbiyesizlik zaten!
bastımsen çok anlayışlısın, balsın peteksin, harikasın. sevgilin aşırı durust. 28 yaşında olmasına rağmen detay bilgisine babasının numarasını yazması çok şeker bir hata, babasından korkup gelememesi babasına saygısından,bu da aşırı muhteşem bir insan olduğunu gösterir.
hadi beğenmedime bas buna da:) ne duymak istiyosan onu yazdım.
Anlatmak istemiyorsa, İstanbulda işim var yanlışlıkla senin numarayı yazmışım deyip geçiştirsin, onuda açıklama yapmasın, üzgünüm ama bahane aramış, ben kadın olarak gideceğim yeri sadece haber veririm ve şu işim var derim babamdan izin almamyani çocuk değiliz ki, hele o bir erkek ve28 yaşındaHayır yalancı değil...
Konuşurken babası çağırdı bizzat sesini duydum. Bu mesaj ne dedi. Meğer biletlerinin detayları telefonuna gitmiş. Sonra haberi olmadığı için panik olmuş o an bilmiyorum yanlışlıkla gelmiş olabilir demiş.
Bende niye bu kadar çekiniyorsun, arkadaşlarla İstanbul'a gideceğini söyleseydin dediğimde. Babamla bir şey konuşmak istemiyorum, anlaşamıyorum o yüzden ona anlatmak istemiyorum dedi.
Sizce yanlış mı yapıyorum?
Arkadaşlar, 2-3 aydır beraber olduğum biri var. Ve annesine kuzenlerine söylemiş, bende söyledim. Hayatında ki herkes beni biliyor nerdeyse. Aradığım kadın sensin diyor, ve beni sevdiğini hissediyorum. Ciddi düşünüyoruz. Ve durum böyle olunca birbirimizi arzuluyoruz. Buluştuğumuzda her yerime...www.kadinlarkulubu.com
Bu konudada çok uyardılar sizi. Eleştiriye kapalısınız madem neden konu açıyorsunuz? Sadece sizin duymak istediklerinizi yazarsak sorun yok
teşekkürler yorumunuz içinAnlatmak istemiyorsa, İstanbulda işim var yanlışlıkla senin numarayı yazmışım deyip geçiştirsin, onuda açıklama yapmasın, üzgünüm ama bahane aramış, ben kadın olarak gideceğim yeri sadece haber veririm ve şu işim var derim babamdan izin almamyani çocuk değiliz ki, hele o bir erkek ve28 yaşında
Dalga geçmiyoruz. Sizin ısrarla görmek istemediklerinizi söylüyoruzELEŞTİRİ AYRI ŞEY, DALGA GEÇMEK AYRI ŞEY.
Ayrıca size sormayacağım, konu açarken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?