- 19 Temmuz 2018
- 152
- 118
- 53
- Konu Sahibi meltem1993
-
karakter meselesi...Bana upuzun acıklama yapmana gerek yok okumadım.
Sevgilim koca bir yalancı
Yanlışlıkla babasının numarasını girmiş ve şimdide kızmasın diye gelemiyor mu?
İnandınız mı gerçekten?
Babayla anlasamıyor ,bagları yok ama babanın nosunu yazıyor.Arkadaşlar sevgilimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Ve 3 aydır birlikteyiz. Annesi, kuzenleri , iş arkadaşları beni biliyor. Sadece babası bilmiyor. Çünkü babasıyla uyuşmuyor, yani anlaşamıyorlar. Konuşmalarımızda babam bir kere olsun sarılmamıştır. Severim sayarım ama babam bana sevgisini göstermedi, o yüzden içli dışlı değilim babamla demişti. Bu ön bilgi olsun...
Neyse konu şu;
Bu hafta sonu buluşacağız, biletini almış. Dikkatsizliğinden dolayı bileti alırken babasının cep numarasını girmiş.
Arayıp durumu anlattı, önce şaşırdım güldüm. İstersen iptal et dedim "gülerek".
O da aşkım iptal edeyim, şimdi haberi yok, haberi olmadan gittiğimi öğrenirse sorun olur dedi.
Nasıl yani dedim, git söyle arkadaşlarla İstanbul'a gideceğiz de? Ama o an böyle bir şey demek aklına gelmemiş. Üzüldüm, ağzıma geleni söyledim yani azıcık çemkirdim :) Aslında 28 yaşında birinin babasına açıklama yapmak zorunda olması şaşırttı beni. İleride de böyle mi olacak, babandan mı izin alacaksın dedim.
Hayır tabi ki böyle bir şey yok. Üniversiteyi de ailemin yanında okuduğum için öyle her kafam estiğinde çıkıp gidemiyorum evden beni anlamıyorsun, sadece haberi olmadığı için sorun olur diyorum. Sende haklısın özür dilerim dikkatsizliğim için ama bu tarz durumlarda daha anlayışlı olmanı bekliyorum aşkım dedi. Ben anlayışsız mıyım? Onun bu baba olayı ileride sorun yaratır mı?
ooo babasından izin alabilmiş mi ?
Babayla anlasamıyor ,bagları yok ama babanın nosunu yazıyor.
Bence bahane
aynenherkese beğenmedim atmış
Yorumlarda bir acayip. İnsanlar kendi ailesini bile takmadan yaşamasını bekliyor sanırım herkesin ama her ailenin yaşam tarzı farklıdır. Belliki oteriter bir babası var ve ilişkileri iyi değil o yüzden de anlatmak istemiyor. Velevki yalancı biri dedikleri gibi onuda zamanla görürsün zaten ama bana öyle gelmedi. Adama neden çemkirdiğinide anlamadım yani yaşam tarzı sana uymuyorsa görüşmezsin olur biter. Ben anlamıyorum ailesine yalan söyleyip orda burda kırk takla atan mı olgun oluyor?
Arkadaşlar sevgilimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Ve 3 aydır birlikteyiz. Annesi, kuzenleri , iş arkadaşları beni biliyor. Sadece babası bilmiyor. Çünkü babasıyla uyuşmuyor, yani anlaşamıyorlar. Konuşmalarımızda babam bir kere olsun sarılmamıştır. Severim sayarım ama babam bana sevgisini göstermedi, o yüzden içli dışlı değilim babamla demişti. Bu ön bilgi olsun...
Neyse konu şu;
Bu hafta sonu buluşacağız, biletini almış. Dikkatsizliğinden dolayı bileti alırken babasının cep numarasını girmiş.
Arayıp durumu anlattı, önce şaşırdım güldüm. İstersen iptal et dedim "gülerek".
O da aşkım iptal edeyim, şimdi haberi yok, haberi olmadan gittiğimi öğrenirse sorun olur dedi.
Nasıl yani dedim, git söyle arkadaşlarla İstanbul'a gideceğiz de? Ama o an böyle bir şey demek aklına gelmemiş. Üzüldüm, ağzıma geleni söyledim yani azıcık çemkirdim :) Aslında 28 yaşında birinin babasına açıklama yapmak zorunda olması şaşırttı beni. İleride de böyle mi olacak, babandan mı izin alacaksın dedim.
Hayır tabi ki böyle bir şey yok. Üniversiteyi de ailemin yanında okuduğum için öyle her kafam estiğinde çıkıp gidemiyorum evden beni anlamıyorsun, sadece haberi olmadığı için sorun olur diyorum. Sende haklısın özür dilerim dikkatsizliğim için ama bu tarz durumlarda daha anlayışlı olmanı bekliyorum aşkım dedi. Ben anlayışsız mıyım? Onun bu baba olayı ileride sorun yaratır mı?
28 yaşında bir Adam babasına sevgilisinin olduğunu söyler.Dikkat edin belki ailesi,sevgilinizi başka biriyle evlendirmek istiyor olabilir.Belki de o yüzden söyleyemiyor,senin yanına gitmek istediği için kavga çıkar diye
Konunun fake olduğunu düşündüğünüz için mi öyle dediniz yoksa benim yazdığım teori mi senaryo gibi geldiay yapım iftiharla sunar
Konunun fake olduğunu düşündüğünüz için mi öyle dediniz yoksa benim yazdığım teori mi senaryo gibi geldi
Yazdığım senaryo değil bizzat arkadaşımın başına gelen bir durum.Saf gibi 3 yıl Adamı bekledi.Umarım kimsenin başına gelmezyazdığınız senaryoya dedim, başkasıyla evlendirecek kavga çıkmasın diye falan,olmayan kurtları sokuyoruz ya aklına herkesin
Yazdığım senaryo değil bizzat arkadaşımın başına gelen bir durum.Saf gibi 3 yıl Adamı bekledi.Umarım kimsenin başına gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?