Anlayışsız mıyım?

Babayla anlasamıyor ,bagları yok ama babanın nosunu yazıyor.
Bence bahane

Babayla anlasamıyor ,bagları yok ama babanın nosunu yazıyor.
Bence bahane

arkadaşlar olay bahane değil ya da onun yalan söylediğini düşünmüyorum. Bileti iptal etti diye benim sorun çıkarmam anlayışsız yaptı mı beni? Ve babasıyla kötü olması ileride sorun çıkarır mı?

Yorumlarda bir acayip. İnsanlar kendi ailesini bile takmadan yaşamasını bekliyor sanırım herkesin ama her ailenin yaşam tarzı farklıdır. Belliki oteriter bir babası var ve ilişkileri iyi değil o yüzden de anlatmak istemiyor. Velevki yalancı biri dedikleri gibi onuda zamanla görürsün zaten ama bana öyle gelmedi. Adama neden çemkirdiğinide anlamadım yani yaşam tarzı sana uymuyorsa görüşmezsin olur biter. Ben anlamıyorum ailesine yalan söyleyip orda burda kırk takla atan mı olgun oluyor?

çok teşekkür ederim yorumunuz için...

Biraz daha anlayışlı olabilirdiniz adam haklı.
Sonuçta babası bu, yalı kazığı değil ya.

Şaka şaka inanma bakıp bakıp gülelim diye yazdım

yazdığınız senaryoya dedim, başkasıyla evlendirecek kavga çıkmasın diye falan,olmayan kurtları sokuyoruz ya aklına herkesin
Yazdığım senaryo değil bizzat arkadaşımın başına gelen bir durum.Saf gibi 3 yıl Adamı bekledi.Umarım kimsenin başına gelmez

Babaya haber vermesi gerekli evet, aynı evde yaşadıklarına göre.
O kısım ayrı da ben yanlışlıkla neden babamın numarasını gireyim mesela? EL alışkanlığı falan olması lazım veya onun kartından alıyor olmam lazım. Bu kısım bahane bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…