Anlayışsız mıyım?

Konuşma bozukluğu olan ve kekeleyen 28 yaşında bir çocuk ay pardon adam

Baba korkusu mu acaba kekelemesine neden olan şey? Kendi sınırları olmaması mı? Birey olarak ailede saygı görmemesi mi?

Baba korkusu mu acaba kekelemesine neden olan şey? Kendi sınırları olmaması mı? Birey olarak ailede saygı görmemesi mi?

bana görmek istemediklerini söylüyoruz diyen arkadaş cevapladığım arkadaşın mesajına bakar mısın?
sevgilimin kekelemesiyle dalga geçmiş, umarım dalga geçtiğiniz şeylerle sınanırsınız.

Size cevap dahi vermeyeceğim, insanlıktan nasibini alamamış birisiniz.

bana görmek istemediklerini söylüyoruz diyen arkadaş cevapladığım arkadaşın mesajına bakar mısın?
sevgilimin kekelemesiyle dalga geçmiş, umarım dalga geçtiğiniz şeylerle sınanırsınız.

Kekelemesi ile değil de olgunlaşmamış olması ile dalga geçmiş olabilir miyim? İki üç kez daha okuyun.

Adam yerine çocuk yazdım çünkü yaptıkları çocukça.

Otoriter bir babası olsa bile 28 yaşındaki bir insanın baskı kabul etmemesi gerekir diye düşünüyorum. Otoriter babası olması onu aklamaz bence, “her ailenin yaşam tarzı farklı” denilip geçiştirilemez, mücadele edilmesi gerekir.
Uymuyorsa görüşmezsin kısmı doğru ama konudaki adamın olgun olmadığı da doğru.

Haberi olmadan şehir değiştiriyorum diye yanlış bir şey yaptım gibi düşündüm. diyor

Allah sevgiline sabır versin, Amin.
bu konuyu bilmiyorum ama genel anlamda anlayışsız, eleştiriye kapalı, çevremde görmek istemeyeceğim turden bir insansın, tanısam sevmezdim.

teşekkürler yorumunuz için
Rica ederim ama şunu söylemek istiyorum, nedense bana güven vermedi önemli olan bana güven vermesi değil, diğer konularınızı da okudum ç, siz erkek arkadaşınızın söylediği herşeyde inanmışsanız, ailede herkes biliyor, daha önce kimse ile birlikte olmamış gibi i, yani daha önce biriyle birlikte olmayan biri görüntülü konuşmada sex yapacak kadarda cesaretli olacağını sanmıyorum, ve sizin kilo vermenizi istemiyor oluşu, kendisinin çok yakışıklı olduğunuzda söylemişsiniz, sık sıksa görüşmüyoruz demişsiniz, bence biraz geri vites yapın Bi durun i sakin sakin gidin, eğer cinsellik sadece sizin içinse takılın ama ben ciddi düşünüyorum evlenmek istiyorum diyorsanız, önce yaşadığı şehre gidin ailesi ile sizi tanışırsın ondan sonra cinselliğe girin, ve babanızın oğlu bile olsa o öyle görüntü kaydetme diye düşünme, herkes iyiyiyken iyidir önemli olan kötü olduğunuz zamanlarda efendiliği korumaktır, bunuda yaşamadan göremezsiniz, benim eş kişisi 2 kilo alsam oo hemen kilo aldın derdi, makyaj yapmasam bugün yapmamışsın derdi, yani kocan da olsa yanında ki kişinin bakımlı olmasını ister, ben güvenmedim ve hislerimde de kolay kolay yanılmam, ay konu sahibi benim sanki ne çok yazdım, sadece kadınların ciddi ilişki isterken üzülmelerini istemiyorum

Önceki konunuza göz atınca ben de sevgilinizin yalan söylediğini düşündüm. Sizinle görüntülü sex yapan bir insanın aslında 28 yaşında babasından izinsiz şehir dışına çıkamayan biri olması tezatlık hissi uyandırıyor. Bu ihtimale kulak verin derim.

banlanmışsın ama yazayım.
ist a gideceğini babadan saklamış ya peki nerede olmuş olacak?
adamın bilmesini istemiyor adam demeyecek mi bu çocuk nerede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…