Anne evinden kopamayan gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3nity
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konu sahibinin anlattıklarını çok yanlış anlayanlar var.
Görümce olmasına rağmen çok naif anlatmış ve söyledikleri aslında kardeşinin yakınmaları.
Eşi geldiğinde evde olması ve yemeğin olması erkek için bir şey ifade etmiyor.
Çünkü adam kendini aile gibi hissetmiyor bu yüzden yakınıyor.
Aile olmak istiyor. Evinde yemeği koksun, arkadaş gruplarıyla çift olarak gelinsin gidilsin istiyor.
Ev içinde geçen her şeyi başkalarının bilmesi herkesi rahatsız eder.

Neden evlenmis bu kdr annesine bagimliysa nasil kadinlar hergun annesine giden erkegi istemiyorsa erkekde hergun annesine giden yemegi bile ordan getiren kadini istemez hos degil ki kendi yemegini kendi yapsin zamanida var hersey icin saglikli bir evlilik degil ki bu

Haha çok hoşsunuz ya aynı konuda geçen kişi bir erkek olsa ''neden evlenmiş o zaman'' diye satırlar yazardınız,kadın olunca ''ne var canım sonuçta akşamları evde'' oluyor.

Ben eşimin 7/24 kendi ailesiyle olmasını akşam olunca da şöyle bir eve uğramasını hiç istemezdim açıkçası.O ev,bir ailenin evi gibi olmuyor çünkü.Evde tüm gün otursun demiyoruz ama sürekli sürekli insan ne oluyor der artık ki evdeki sorunları annesine de anlatıyorsa üzüldüm kardeşinize.Keşke evlenmeseymiş hanımefendi bu kadar aile düşkünüyse.

Bazen kadın milletini anlayamıyorum. Her gün annesinden çıkmayan kadın ama bu normal peki tersi olsa ooo herkes püskürür.
Ne demek sonuçta eşi gelmeden evinde oluyor yok yemeği de getiriyor. Evlilik bu yuva . konaklama yeri değil yatmadan yatmaya gelsin. İnsanın kendi evinde kendi ocağında yemeği pişmeli. İnsan yuvasının sıcaklığını hissetmeli. Aralarında ki özeli kimse bilmemeli. Adam psikolojik olarak evinde hiç olamayan bir eşin bir yuvanın sıcaklığını hissedemez ki. Tabi ki annesine gidebilir ama her gün değil. O zaman evlenmeseydi bekar kalsaydı.

İlk sayfadaki yazınızı okudum, 10. sayfaya yönlendirmişsiniz alıntıladığım mesajı da hesaba katarak haklısınız diyorum.

Evliliklerde kadının da erkeğin de ayrı ayrı özel hayatı olmasını destekliyorum, kadın ve erkek ailelerini istediği zaman görebilir, kısıtlama olmamalı, yemek vs birlikte yapılabilir şeyler bunlara da o kadar takılmadım ama evlilik birliğindeki güven ve saygının korunması, ailelerin evli çifte ve dünürlerin birbirine saygısı, yüz göz olunmaması için dört duvar arasında yaşanan (şiddet, aldatma vb durum yaşanmadıkça) dört duvar arasında kalmalıdır.

Ne kadın ne erkek eşiyle yaşadıklarını, konuştuklarını ailesine söylememeli, ailelerin evliliklere bu kadar müdahil olmalarına karşıyım, eşimle kendi aramızda çözebileceğim bir tartışmayı annemin bilmesini istemem, eşimde kendi annesine anlatamaz, evlenecek kadar olgunlaşmışsam o evlilikte ki birçok sorunu kendim göğüsleyebilirim, hamileliğimi de önce eşimle paylaşırım, birlikte sahip olacağımız çocuğu önce onun öğrenmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü.

Kardeşinizin eşi, ailesi ve kardeşiniz arasındaki dengeyi kuramamış, aile kıymetlidir, kimse evlenince ailesinden vazgeçmez lakin ailem ailem derken eşinizi de yok sayamazsınız.

Kız niye evlenmiş ki .Keşke iç güveysi birini bulsaymış. Böyle evlilik mi olur. Aynısın erkek yapsa ne kavgalar çıkardı. Kardeşiniz bebek sahibi olmakla hata yapmış maalesef. Böyle bir evliliğe.
Resti çekip sonucunu görmekten başka çaresi yok.

Hayır birde adam karısının elinden yemek ister. Erkekler eve görünce mis gibi ev yemeği kokusunu sever

Kocası evde yokken ne yaptığı tabi ki kocasını ilgilendirir ya Beni seni ilgilendirecek değil ya
Hem gelininizin annesinde de büyük kabahat var bence

Ayy okudukça ben gıcık oldum. Birde haftasonu beraber temizlik yapıyorlar. Niye ya hu çalışmıyor ki bu kadın, hadi hasta olur vs yardım eder eşi de. Bu ne yani.
Hangi erkek katlanır böyle bir evliliğe.
Annesiyle her gün ne yapıyor bu. Git bir kursa. Otur evde kitap oku. İnsan evini nasıl sevmez. Kendi evi gibisi var mı.

Ha ha ha bazı yorumlar beni benden aldı. Çalışmayan kadın her gün evde tek duracağına annesine gidebilirmiş ne varmış.
Bu nasıl mantık ya. O zaman kimse ayrı ev açmasın ne gerek var akşama kadar evde yalnız kalacak çünkü

İç guveysi gitseler daha iyiymiş zaten

Hayır birde adam karısının elinden yemek ister. Erkekler eve görünce mis gibi ev yemeği kokusunu sever
Mesele yemekte değil aslında, bana kalırsa adamı asıl düşündüren eşinin evdeki herşeyi ailesine söylemesi, eğri oturup doğru konuşmak gerekirse adam eşiyle nasıl korunduğunu veya ne kadar korunduğunu annesine anlatsaydı hoş karşılanır mıydı? Ben karşılamazdım, yanlışa yanlış demek lazım, ben belki sadece eşimin bilmesini istediğim birşey paylaşıyorum, annesine anlatırsa diye şüphem olacaksa çift olmamızın bir manası kalmaz ki, erkek anlatınca kızıyoruz haklı olarak, kadın da anlatmamalı, hemcins toleransı gösteremeyeceğim bu konuda, ağzında bakla ıslanmayan eşime tepki gösterirdim şahsen.

Kesinlikle en mahrem konular, hiç hoş bir tavır değil yaptığı. Şimdi böyle önemli konularda dolunca insan , yemek gibi temizlik gibi çözülebilecek basit konular bile göze batmaya başlar.

Kesinlikle en mahrem konular, hiç hoş bir tavır değil yaptığı. Şimdi böyle önemli konularda dolunca insan , yemek gibi temizlik gibi çözülebilecek basit konular bile göze batmaya başlar.
Aynen öyle.

Hallediyor da yemek anneden temizlik ev kadını olduğu halde haftasonu eşle yapılıyor biraz rahat bir kadın
bu kiz yemegi hallediyor, temizligi hallediyor cocuga da bakıyor eee daha ne aksam da evde.ben bir sikinti goremedim demekki canı sıkılıyor yalnızlıktan bunaldi belki de ondan gidiyor.

Benim de çevremde var böyle kızlar. Bekarken derdim ben böyle olmucam diye. Annemlerle yarım saat mesafedeyim. Eşim işi gereği sürekli şehir dışına gider. O zaman bile akılları ben de kalmasın diye sadece 1 geceliğine giderim. Onda bile evimi özlüyorum.

Herkes hayatı birileri ile paylaşıyor.
Evlenince de o biri artık eş oluyor.
Burada hem kız hayatını ailesi ile paylaşmaya devam ediyor.
Hem de güven vermediği için kardeşim tek başına yaşıyor gibi oluyor.
Örneklrr veren olmuş, var böyle çiftler artık adam eve gelmiyor ayrı takılıyor diye.
E böyle böyle evliliğin sonu geliyor..

6 gün çalışıp kalan 1 günde temizlik yapmak zorunda kalsam bana bu angaryayi reva görene dünyayı dar ederdim hiç kusura bakmasınlar. Bence suç kardeşinizin pasifliginde. Çalışmayan eş bir zahmet evin temizliğinden sorumlu olsun. Kendi yapmasa da bir kadın tutsun yaptırsın, böyle bir bencillik olamaz ya...haftanın 1 günü de anasını gormeyiversin.bu sorun 3 yılda çoktan cozulmeliydi. Ayrıca insan evlendiği kişiye güvenip bi sırrını söyleyemeyecek mi gidip ailesine söylemesi ne kadar itici. Böyle bir kadina tepki göstermeyip el üstünde tuttuysa burda en büyük suç kardesinizde. Şu saatten sonra artık çocuk da var düzeleceğini sanmıyorum Allah sabır versin. Böyle her şeyi alttan alırsa kendine yazık eder kardeşiniz. ..sizin bu aşamada kiza ya da ailesine söyleyecek bir şeyiniz yok ancak kardeşinize tabi ki yol gösterin.

Ya bide bu adamın acil işi olsa eve uğraması gerekse kadın evde yok.
Benim eşim zamansız gelir bazen üstü kirlenir, unuttuğu birşey olur, iki lokma bişey yer çıkar bazen.
Ee kadın hiç evde olmazsa nasıl düzen olacak.
Hamile hamile araba kullanıuo bide anasına gitmek için. Bu şekilde kaza yapıp yavrusunun ölümüne sebep olan kadınlar var. Başka sürücülerinde can güvenliğini tehlikeye atıyor.
Niye evlenmiş bu kadın onuda anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…