- 14 Aralık 2016
- 1.519
- 3.443
- 133
- 31
İlk sayfadaki yazınızı okudum, 10. sayfaya yönlendirmişsiniz alıntıladığım mesajı da hesaba katarak haklısınız diyorum.Çok tekrarlı yazdım :) bir daha yazayım,
Arkadaşlar 25 yaşındaki kadını kimse eve bağlayamaz.
Değil görümcesi olarak ben, kardeşim de yapamaz.
Üzerine kapı kilitleyecek değiliz
Ama defalarca yazdım, bunun sonuçları da var.
Kocası evde yokken ne yaptığı ilgilendirmez demekle aynı şey değil.
Kız evin içinde olan biten herşeyi ailesine anlatıyor.
Korunmayı bırakmışlar, söylemiş, İlk ay gebelik testini bile orada yapmış. Sonra hamile kalana kadar her testi de..
Kardeşime göre bunlar normal değil.
Bana göre de değil.
Ben evli bir kadın olarak annemi ilgilendirdiğini düşünmüyorum ne zaman nasıl korunduğumun.
Kardeşimin işinde ters giden bir şey olmuş, paylaşmış eşi ile canım sıkkın diye ertesi gün kayınpederi arayıp akıl vermiş...
Yapmayın Allah aşkına, kim ister bu denli evinin başka birilerine taşınmasını?
Evlerinde yemek pişmiyor, 3 yılda iki kere biz gitmişiz, 2 kere kendi ailesi gelmiş, 1 kerede arkadaşları gelmiş.
Toplamda 5 kez misafir agırlamışlar.
Haftasonu temizliğe gitmesin diye kadın tutalım gelsin temizlesin evi demiş, haftada 1-2 gün evde sabahtan akşama kadar kadın beklemek istememiş..
Yine de kimine göre normal gelebilir, bize göre değil.. eğer bu denli normalse gerçekten söyleyeyim sıkmasın çocuk canını..
Kız niye evlenmiş ki .Keşke iç güveysi birini bulsaymış. Böyle evlilik mi olur. Aynısın erkek yapsa ne kavgalar çıkardı. Kardeşiniz bebek sahibi olmakla hata yapmış maalesef. Böyle bir evliliğe.Çok tekrarlı yazdım :) bir daha yazayım,
Korunmayı bırakmışlar, söylemiş, İlk ay gebelik testini bile orada yapmış. Sonra hamile kalana kadar her testi de..
Bana göre de değil.
Ben evli bir kadın olarak annemi ilgilendirdiğini düşünmüyorum ne zaman nasıl korunduğumun.
Kardeşimin işinde ters giden bir şey olmuş, paylaşmış eşi ile canım sıkkın diye ertesi gün kayınpederi arayıp akıl vermiş...
Evlerinde yemek pişmiyor, 3 yılda iki kere biz gitmişiz, 2 kere kendi ailesi gelmiş, 1 kerede arkadaşları gelmiş.
Haftasonu temizliğe gitmesin diye kadın tutalım gelsin temizlesin evi demiş, haftada 1-2 gün evde sabahtan akşama kadar kadın beklemek istememiş..
Yine de kimine göre normal gelebilir, bize göre değil.. eğer bu denli normalse gerçekten söyleyeyim sıkmasın çocuk canını..
Çok tekrarlı yazdım :) bir daha yazayım,
Bana göre de değil.
Ha ha ha bazı yorumlar beni benden aldı. Çalışmayan kadın her gün evde tek duracağına annesine gidebilirmiş ne varmış.
Bu nasıl mantık ya. O zaman kimse ayrı ev açmasın ne gerek var akşama kadar evde yalnız kalacak çünkü
Mesele yemekte değil aslında, bana kalırsa adamı asıl düşündüren eşinin evdeki herşeyi ailesine söylemesi, eğri oturup doğru konuşmak gerekirse adam eşiyle nasıl korunduğunu veya ne kadar korunduğunu annesine anlatsaydı hoş karşılanır mıydı? Ben karşılamazdım, yanlışa yanlış demek lazım, ben belki sadece eşimin bilmesini istediğim birşey paylaşıyorum, annesine anlatırsa diye şüphem olacaksa çift olmamızın bir manası kalmaz ki, erkek anlatınca kızıyoruz haklı olarak, kadın da anlatmamalı, hemcins toleransı gösteremeyeceğim bu konuda, ağzında bakla ıslanmayan eşime tepki gösterirdim şahsen.Hayır birde adam karısının elinden yemek ister. Erkekler eve görünce mis gibi ev yemeği kokusunu sever
Kesinlikle en mahrem konular, hiç hoş bir tavır değil yaptığı. Şimdi böyle önemli konularda dolunca insan , yemek gibi temizlik gibi çözülebilecek basit konular bile göze batmaya başlar.Mesele yemekte değil aslında, bana kalırsa adamı asıl düşündüren eşinin evdeki herşeyi ailesine söylemesi, eğri oturup doğru konuşmak gerekirse adam eşiyle nasıl korunduğunu veya ne kadar korunduğunu annesine anlatsaydı hoş karşılanır mıydı? Ben karşılamazdım, yanlışa yanlış demek lazım, ben belki sadece eşimin bilmesini istediğim birşey paylaşıyorum, annesine anlatırsa diye şüphem olacaksa çift olmamızın bir manası kalmaz ki, erkek anlatınca kızıyoruz haklı olarak, kadın da anlatmamalı, hemcins toleransı gösteremeyeceğim bu konuda, ağzında bakla ıslanmayan eşime tepki gösterirdim şahsen.
Aynen öyle.Kesinlikle en mahrem konular, hiç hoş bir tavır değil yaptığı. Şimdi böyle önemli konularda dolunca insan , yemek gibi temizlik gibi çözülebilecek basit konular bile göze batmaya başlar.
bu kiz yemegi hallediyor, temizligi hallediyor cocuga da bakıyor eee daha ne aksam da evde.ben bir sikinti goremedim demekki canı sıkılıyor yalnızlıktan bunaldi belki de ondan gidiyor.
Mesele yemekte değil aslında, bana kalırsa adamı asıl düşündüren eşinin evdeki herşeyi ailesine söylemesi, eğri oturup doğru konuşmak gerekirse adam eşiyle nasıl korunduğunu veya ne kadar korunduğunu annesine anlatsaydı hoş karşılanır mıydı? Ben karşılamazdım, yanlışa yanlış demek lazım, ben belki sadece eşimin bilmesini istediğim birşey paylaşıyorum, annesine anlatırsa diye şüphem olacaksa çift olmamızın bir manası kalmaz ki, erkek anlatınca kızıyoruz haklı olarak, kadın da anlatmamalı, hemcins toleransı gösteremeyeceğim bu konuda, ağzında bakla ıslanmayan eşime tepki gösterirdim şahsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?