erkekle kadin arasinda cok ince bi ayar var evet bu bir erkek olsaydi kesinlikle gitmesin derdim cunku cogu kaynana oğlunu dolduruyor malesef.ama sanmam ki bir kiz annesi kizini dodursun ve yuvasını dagitsin.ayrica bu kizin ailesi evliliginde sorun yaratmiyorki.yada bahsetmemissin.
Çok tekrarlı yazdım :) bir daha yazayım,
Arkadaşlar 25 yaşındaki kadını kimse eve bağlayamaz.
Değil görümcesi olarak ben, kardeşim de yapamaz.
Üzerine kapı kilitleyecek değiliz
Ama defalarca yazdım, bunun sonuçları da var.
Kocası evde yokken ne yaptığı ilgilendirmez demekle aynı şey değil.
Kız evin içinde olan biten herşeyi ailesine anlatıyor.
Korunmayı bırakmışlar, söylemiş, İlk ay gebelik testini bile orada yapmış. Sonra hamile kalana kadar her testi de..
Kardeşime göre bunlar normal değil.
Bana göre de değil.
Ben evli bir kadın olarak annemi ilgilendirdiğini düşünmüyorum ne zaman nasıl korunduğumun.
Kardeşimin işinde ters giden bir şey olmuş, paylaşmış eşi ile canım sıkkın diye ertesi gün kayınpederi arayıp akıl vermiş...
Yapmayın Allah aşkına, kim ister bu denli evinin başka birilerine taşınmasını?
Evlerinde yemek pişmiyor, 3 yılda iki kere biz gitmişiz, 2 kere kendi ailesi gelmiş, 1 kerede arkadaşları gelmiş.
Toplamda 5 kez misafir agırlamışlar.
Haftasonu temizliğe gitmesin diye kadın tutalım gelsin temizlesin evi demiş, haftada 1-2 gün evde sabahtan akşama kadar kadın beklemek istememiş..
Yine de kimine göre normal gelebilir, bize göre değil.. eğer bu denli normalse gerçekten söyleyeyim sıkmasın çocuk canını..
Ama bence çok bunalınca derdini paylaşmakla,olan biteni günlük aktarmak farklı şeyler.Siz şimdi yorumunuzda demişsiniz ki ;evde olup bitenin yetiştirildiği bir kayınvalide ....e bu durumda da siz de olup bitenin yetiştirildiği görümce oluyorsunuz .kardeşiniz gelip size herşeyi anlatmış ,yorumlarınıza bakınca da yüzeysel değil gayet de ayrıntılı anlatmış gibi görünüyor .sizin bu kadar dahil olmanız da hoş değil bence .
Su toparladiginiz mesajiniz korkunc ya. Nice evlilikler bitiyor bu sekilde. Bu kiz kac yasinda? Kardesiniz cok cok hakli bu aileye dert anlatma konusunda. Hele hele esinin sorunlari ve cinsellik, tartismalardan cok cok daha mahrem konular bence. Bebek sebebiyle gelip aksamlara kadar kalmaz bu seferde annesi umarim.10. Sayfada biraz daha toplu şöyle yazdım sorunları...
Daha başka da ara sayfalarda var ama artık geri donup toparlayamayacagım..
Yoook emin olun konu sahibinin bildikleri kızımızın anasının bildiklerinin yanında devede kulak bile değildir, emin olunSiz şimdi yorumunuzda demişsiniz ki ;evde olup bitenin yetiştirildiği bir kayınvalide ....e bu durumda da siz de olup bitenin yetiştirildiği görümce oluyorsunuz .kardeşiniz gelip size herşeyi anlatmış ,yorumlarınıza bakınca da yüzeysel değil gayet de ayrıntılı anlatmış gibi görünüyor .sizin bu kadar dahil olmanız da hoş değil bence .
Su toparladiginiz mesajiniz korkunc ya. Nice evlilikler bitiyor bu sekilde. Bu kiz kac yasinda? Kardesiniz cok cok hakli bu aileye dert anlatma konusunda. Hele hele esinin sorunlari ve cinsellik, tartismalardan cok cok daha mahrem konular bence. Bebek sebebiyle gelip aksamlara kadar kalmaz bu seferde annesi umarim.
Kızlarını doldurup yuvalarını dağıtan kız anneleride var maalesef.Hatta bizzat şahit olduklarımda var bir tanesi hele çok pişman annesine uyduğu için ama iş işten geçti artık.erkekle kadin arasinda cok ince bi ayar var evet bu bir erkek olsaydi kesinlikle gitmesin derdim cunku cogu kaynana oğlunu dolduruyor malesef.ama sanmam ki bir kiz annesi kizini dodursun ve yuvasını dagitsin.ayrica bu kizin ailesi evliliginde sorun yaratmiyorki.yada bahsetmemissin.
Al bendende okadr:)Ne iyi analar var ben annem ameliyat oldu yardima gittim kaldim ondan bile rahatsız oldular annemler :)
Bana gorede normal degil benim esim makyjima gezmeme tozmama karismaz ama hergun aneme gitsem bkkla dahi cikarmzÇok tekrarlı yazdım :) bir daha yazayım,
Arkadaşlar 25 yaşındaki kadını kimse eve bağlayamaz.
Değil görümcesi olarak ben, kardeşim de yapamaz.
Üzerine kapı kilitleyecek değiliz
Ama defalarca yazdım, bunun sonuçları da var.
Kocası evde yokken ne yaptığı ilgilendirmez demekle aynı şey değil.
Kız evin içinde olan biten herşeyi ailesine anlatıyor.
Korunmayı bırakmışlar, söylemiş, İlk ay gebelik testini bile orada yapmış. Sonra hamile kalana kadar her testi de..
Kardeşime göre bunlar normal değil.
Bana göre de değil.
Ben evli bir kadın olarak annemi ilgilendirdiğini düşünmüyorum ne zaman nasıl korunduğumun.
Kardeşimin işinde ters giden bir şey olmuş, paylaşmış eşi ile canım sıkkın diye ertesi gün kayınpederi arayıp akıl vermiş...
Yapmayın Allah aşkına, kim ister bu denli evinin başka birilerine taşınmasını?
Evlerinde yemek pişmiyor, 3 yılda iki kere biz gitmişiz, 2 kere kendi ailesi gelmiş, 1 kerede arkadaşları gelmiş.
Toplamda 5 kez misafir agırlamışlar.
Haftasonu temizliğe gitmesin diye kadın tutalım gelsin temizlesin evi demiş, haftada 1-2 gün evde sabahtan akşama kadar kadın beklemek istememiş..
Yine de kimine göre normal gelebilir, bize göre değil.. eğer bu denli normalse gerçekten söyleyeyim sıkmasın çocuk canını..
Ee tabi buralarda cok hakli... esiyle konusmamis mi ? Belki cocuktan sonra annesi gidince durum degisirDediklerinizde haklı olabilirsiniz ama bunun sonuçları oluyor.
Otel gibi kullanılan, bir kap yemeğin pişmedigi, misafir ağırlanmayan bir ev,
Evin içinde olan bitenin yetiştirildiği kayın aile,
Asosyal, arkadaşı olmayan bir eş,
Haftanın 6 unu calısıp, 1 gününün yarısını da 3 yıldır her haftasonu temizliğe ayıran adam.
Ki temizliğe yardımcı bulalım dediğinde evde kadını beklemek istememiş kız..
Belki de aile yapılarımız farklı diye biz anlamıyoruzdur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?