Anne ile baba arasında kalmak...

O kadar hakli ki annen, o konuda diyecek tek kelimem yok.
Ama iste senin baban sonucta, bir yanda da vicdan var. Kötüye iyilikle yaklasip yanina almissin. Allah senin gibi bir insanin yolunu her zaman acik edecek bundan emin olabilirsin.

Yasananlari kimse unutamaz ki
Eger evde duzen oturursa bebek buyudugu zaman her sey yoluna girer. Eve baban bakmadigi icim sesino dahi cikarcagini sanmiyorum. Bunlarin hepsi zamanla ilgili.
Aynen sesi çıkmıyor.Korona günlerinde bile çıkacak oldu bizi riske atamazsın dedim oturdu onda bile eskiden olsa asla
 
Dayımla yengem böyleydi. O çocukşarı neler çekti. Gençliklerinde boşanmıyorlar bir dolu kişiye ızdırap veriyorlar. Sonra da hadi taraf ol. Çok iyi anlıyorum seni. Tek tavsiyem korona bitince aynı binadan başka eve kiraya çıkman. İnş imkanların elverir. Yıllarca mutsuz etmişler halen devam efiyorlar. Belki o evde büyümenin sonucu evliliğinfe mutlu olamadın?
Eşim mutlu çiftin çocuğu benden çok daha sakin ve olumlu
İkinci bir ev iki kat masraflar olmaz öyle yapacağına evlerine gönderip bakıcı bulmak daha ekonomik olur,oradaki ev kira değil Allah'tan ama işte en ekonomik gücümün yettiği bu
 
Aynen sesi çıkmıyor.Korona günlerinde bile çıkacak oldu bizi riske atamazsın dedim oturdu onda bile eskiden olsa asla
Cunku o da farkinda artik eskisi gibi olamayacaginin. Elini masaya vurdugun zaman kenara pısıp kalacak.. yapman gereken ortam polisi olmak. Güc sen de. Bunu cok iyi farkettirirsen o evde sorun olmaz. Kötu de olsa baba maalesef. Ben annen degil de senin icin konusuyorum. Cunku annene diyecek tek kelime yok.
 
Kusura bakmayın ama metresine evde olduğunu ispat etmek için eşiyle konuşturan adam bi yerde sürünsün zaten. Ama işte baba. Atamazsın ki nereye bırakacaksın. Ah hep derim evladın hayırlısından çok ana babanın hayırlısı önemli. Nasıl kötü çocukluk yaşatmışlar ondan dolayı da karşı cinsle ilişkileriniz hep kötü gitmiştir. Babası annesini aldatan kızlar genelde kendilerini aldatacak insanları çekermiş hayatına. Bunu yıkmak lazım üstünde çalışıp şemaları değiştirmek lazım. Bu konu ayrı tabii. Sizin durumunuzda olsam ben de sizin gibi yapardım. Babamı bırakamazdım annem de haklı bir taraftan. Çok çıkmaz bir durum. Durumunuz varsa bakıcı tutun babanız için, gündüzleri ev işleri ile de ilgilenir?
Bakıcılık bir durum yok aslında,biz ne yiyorsak onu yiyor olan bu
 
Bakıcılık bir durum yok aslında,biz ne yiyorsak onu yiyor olan bu
Siz yokken evde biri olursa belki annenizin psikolojisine de iyi gelir , o nedenle de önerdim bakıcıyı. Ya da komşuluk yapsa anneniz evden biraz çıksa hoş sohbet muhabbet etse birileriyle siz yokken kafası dağılır belki. Tabii şimdi virüs var da virüsten sonra . Ya da diğer kardeşleriniz arada misafir etse babanızı veya annenizi eğer uygunsa durumları ve evlilikleri zarar görmeyecekse?
 
Back
X