- 6 Ağustos 2016
- 768
- 404
- 103
- Konu Sahibi disardayagmurvar
-
Ben onun yanındayken içmiyorum ama o içebilirsin istiyorsan diyo. Ortam olursa ben de içerim arada senle diyor. Ama annesine öyle söylemiş işte. Bilmiyorum içip içmediğini demiş. Abisi kardeşi var onlar içiyormuş mesela. Annesi belki onlara söz geçiremiyor diye böyle demiştirBen alkole karşıyım.Esime ilk başta ailem duyarsa sıkıntı yaratır dedim.Zaten çok az icerim dedi.Seninle birlikteyken içmedim dedi.Babama da böyle söylemiş.Ara ara içse gene sorun yapmam ama sürekli içerse sıkıntılı.
Burda üstte arama butonu var aratıp okuyun lütfen, google den de direk ana kuzu eş kadınlar kulübü yazsanız birsürü sonuç çıkar zaten ,Nerede bu konular acil okumam lazım
Gözdağı veriyor aklınca, ailemle iyi geçin diye. Ya biraz salak ya da korkuyor annesinden, herkes böyle göze sokar gibi söylemez bunu çünkü keşke söyleseler.Zaten böyle söylüyor olması bana garip gelen. Herkes düşkündür illaki. Neden göze sokar gibi söylüyor ki? Amaç ne yani bilmiyorum. Ama annem tercihlerime saygı duyar son sözü ben söylerim vs de dedi.
Aynen bu şekilde aratKayınvalide, kv, eş ailesi diye arat arama kısmında
of herkes böyle diyor yaİşte hiç şaşmaz bu tipler böyledir, kendi kültürleri dışında gelişmiş medeni birini bulduklarında hızlı olurlar, sizi şekillendirmek için acele ediyor, evlenip sizi sahiplenip kontrol altına almak istiyor.
Salak hiç değil. Ama korktuğunu da sanmıyorum. Abisi kardeşi onun gibi değiller. Hem muhafazakar değiller hem de ailelerine onun kadar düşkünGözdağı veriyor aklınca, ailemle iyi geçin diye. Ya biraz salak ya da korkuyor annesinden, herkes böyle göze sokar gibi söylemez bunu çünkü keşke söyleseler.
Bak şöyle soyleyim yaşadığım çevrem aile akraba hep muhafazakar genelde erkekler içer kadınlar gizler çok nadir kadın içer bizde.İcen erkeği kadın idare eder.Ama içen kadını erkek idare edemez.O yüzden zaten 20 gün dediğin nedir ki.Yol yakınken dön.Ben onun yanındayken içmiyorum ama o içebilirsin istiyorsan diyo. Ortam olursa ben de içerim arada senle diyor. Ama annesine öyle söylemiş işte. Bilmiyorum içip içmediğini demiş. Abisi kardeşi var onlar içiyormuş mesela. Annesi belki onlara söz geçiremiyor diye böyle demiştir
20 günde nasıl tanıdin hepsiniSalak hiç değil. Ama korktuğunu da sanmıyorum. Abisi kardeşi onun gibi değiller. Hem muhafazakar değiller hem de ailelerine onun kadar düşkün
O beni buldudoktora yapıyor çok okuyor falan ne bileyim yani beni ezdirmez gibi hissetmiştim
Yetişkin bir erkek anne kuzusuyum diyorsa kac kurtul.Henüz 20 gündür konuştuğum erkek arkadaşım (flörtüm) konu hep aileden açılınca anne kuzusuyum ben diyor. Annemi babama çok saygı duyarım onları incitmek üzmek hiç istemem diyor. Ailesi ve kendisi muhafazakar. Bense değilim. Bunu o problem etmiyor. Ama ilerde sorun olur mu sizce?
sizinkilerde fena kafalar yaşıyomuş vallahi. Biz dayı amca teyzelerle birleşip rakı masası kuruyoruz..Bak şöyle soyleyim yaşadığım çevrem aile akraba hep muhafazakar genelde erkekler içer kadınlar gizler çok nadir kadın içer bizde.İcen erkeği kadın idare eder.Ama içen kadını erkek idare edemez.O yüzden zaten 20 gün dediğin nedir ki.Yol yakınken dön.
Bu ülkede erkeklere birşey olmuyor ki kolay kolay Nur hanım . Ama kadınlarda durum böyle olmuyorBen alkole karşıyım.Esime ilk başta ailem duyarsa sıkıntı yaratır dedim.Zaten çok az icerim dedi.Seninle birlikteyken içmedim dedi.Babama da böyle söylemiş.Ara ara içse gene sorun yapmam ama sürekli içerse sıkıntılı.
Oglak kizi yazın filtrelere, o üyenin de eşi doğuluydu, kültür farkından çok çekmişti.Nerede bu konular acil okumam lazım
Ege Trakya da biliyorum şu gibi tüketiyorsunuzsizinkilerde fena kafalar yaşıyomuş vallahi. Biz dayı amca teyzelerle birleşip rakı masası kuruyoruz..
Yakesin mi diyorsunuz? Ailesinden uzak yaşayacağımız kesin ama.
Aynen erkek dışarıda olan bir varlık sürekliBu ülkede erkeklere birşey olmuyor ki kolay kolay Nur hanım . Ama kadınlarda durum böyle olmuyor
Her ailenin bir eşeği vardır...Salak hiç değil. Ama korktuğunu da sanmıyorum. Abisi kardeşi onun gibi değiller. Hem muhafazakar değiller hem de ailelerine onun kadar düşkün
Öyleyse sizi kafaladığını düşünüyor, kendine aşırı güveniyor, saklama gereği duymamış. 20 günde anlayamazsınız korkuyor mu salak mı.Salak hiç değil. Ama korktuğunu da sanmıyorum. Abisi kardeşi onun gibi değiller. Hem muhafazakar değiller hem de ailelerine onun kadar düşkün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?