Anne kuzusuyum diyen erkek

Ben onun yanındayken içmiyorum ama o içebilirsin istiyorsan diyo. Ortam olursa ben de içerim arada senle diyor. Ama annesine öyle söylemiş işte. Bilmiyorum içip içmediğini demiş. Abisi kardeşi var onlar içiyormuş mesela. Annesi belki onlara söz geçiremiyor diye böyle demiştir

Zaten böyle söylüyor olması bana garip gelen. Herkes düşkündür illaki. Neden göze sokar gibi söylüyor ki? Amaç ne yani bilmiyorum. Ama annem tercihlerime saygı duyar son sözü ben söylerim vs de dedi.
Gözdağı veriyor aklınca, ailemle iyi geçin diye. Ya biraz salak ya da korkuyor annesinden, herkes böyle göze sokar gibi söylemez bunu çünkü keşke söyleseler.

Gözdağı veriyor aklınca, ailemle iyi geçin diye. Ya biraz salak ya da korkuyor annesinden, herkes böyle göze sokar gibi söylemez bunu çünkü keşke söyleseler.
Salak hiç değil. Ama korktuğunu da sanmıyorum. Abisi kardeşi onun gibi değiller. Hem muhafazakar değiller hem de ailelerine onun kadar düşkün

Bak şöyle soyleyim yaşadığım çevrem aile akraba hep muhafazakar genelde erkekler içer kadınlar gizler çok nadir kadın içer bizde.İcen erkeği kadın idare eder.Ama içen kadını erkek idare edemez.O yüzden zaten 20 gün dediğin nedir ki.Yol yakınken dön.

O beni buldu doktora yapıyor çok okuyor falan ne bileyim yani beni ezdirmez gibi hissetmiştim

Birinin doktora yapmış olması, hatta prof olması tamamen eğitimindeki başarısını gösteriyor. Sosyal hayat becerisini kazanamayanlar da çok. Mesela bir akrabamız doktora yapıyor sanırım bitmek üzere, bana göre ortaokuldan sonra okumayıp 18’inde evlenen kadınlardan hiç farkı yok. Zihniyet meselesi

Yetişkin bir erkek anne kuzusuyum diyorsa kac kurtul.

sizinkilerde fena kafalar yaşıyomuş vallahi. Biz dayı amca teyzelerle birleşip rakı masası kuruyoruz..

Bu ülkede erkeklere birşey olmuyor ki kolay kolay Nur hanım . Ama kadınlarda durum böyle olmuyor

Salak hiç değil. Ama korktuğunu da sanmıyorum. Abisi kardeşi onun gibi değiller. Hem muhafazakar değiller hem de ailelerine onun kadar düşkün
Öyleyse sizi kafaladığını düşünüyor, kendine aşırı güveniyor, saklama gereği duymamış. 20 günde anlayamazsınız korkuyor mu salak mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…