Anne kuzusuyum diyen erkek

Ege Trakya da biliyorum şu gibi tüketiyorsunuz
ben egeli yada trakyalı değilim ki. İç anadoludan çokta nüfusu olmayan bir yerden ailem. Ancak evet su gibi gidiyor, daha 15-16 yaşındayken aile yanında içmemize izin veriliyor. Dışarda da 21 yaşlarında içmeye başlıyoruz ailemiz olmadan genelde. Benim eşimin ailesi asla tüketmez ancak eşimle benim dolapta hep bi akşamlık 2 şişemiz vardır

Ama annesi onun hep tercihlerine saygı duyarmış. Son sözü ben söylerim kendimle ilgili diyor.
Adam anne kuzuduyum demiş. Bunu niye diyor. Kendini gerceklestirmiş bir insan kimsenin kuzusu oldugunu iddia etmez. Kuzu zaten yavru demek. Koca adam yavru olmayı kendine yakıştırıyorsa bi sorun oldugu besbelli.

Herseyi gwc. Yarın hayatındaki kadın en ufak bir sınır koymaya yeltendiğimde - ben sana bastan demiştim-diyecek. Yolunu yapıyor.

Gözünüzü seveyim genc kadınlar. kendi kıymetinizi bilin. Kimsenin sizi türlü oyunlarlar yönetmesine izin vermeyin. İlişki ve evlilik bu değil. İki YETİŞKİNin yol arkadaslıgıdır ilişki.

Ana kuzusu erkekler genelde muhafazakar aile çocukları ..ben mi yanlış düşünüyorum..Buradaki paylaşımlardan bu sonuca vardım.
Çevrem öyle değil ve inanın hiç ana kuzusu da görmedim

İlginçmiş

Zaten böyle söylüyor olması bana garip gelen. Herkes düşkündür illaki. Neden göze sokar gibi söylüyor ki? Amaç ne yani bilmiyorum. Ama annem tercihlerime saygı duyar son sözü ben söylerim vs de dedi.
Ya konuşmadan duramoyorum. Daha 20 günlük flörtte laf nereden adamın annesine vardı ki. Biz eşimle ilk vakitler kendimizden söz ederdik.

Ana kuzusu erkekler genelde muhafazakar aile çocukları ..ben mi yanlış düşünüyorum..Buradaki paylaşımlardan bu sonuca vardım.
Çevrem öyle değil ve inanın hiç ana kuzusu da görmedim
Hayır hiçte öyle değil.Ben İzmir'den evlendim.Esimde ailesinde şunu gördüm.Hep güçlü kadın profili var.Erkekler biraz daha sakin eşimin annesi teyzesi kızkardeşi yengelerinden birisi onun kızı ve teyze kızı hep dominant baskın karakterler.Ogul eş erkek kardeş yeğen hep bu kadınlardan çekiniyor.

Haklısınız. Zaten çok kıskanç olduğunu da hep vurguluyor

ilgniç olan ne ya Kırşehir'in neredeyse hepsi su gibi içiyor
Fertek rakısıyla ünlü niğde'dedir, bizde düğünlerden önce testi testi gelirdi eskiden (boğma rakı)
iç anadolunun hepsi içkiyi görünce sarımsak görmüş vampir gibi kaçıyor mu sanıyorsun?

trakyada gizlisi saklısı yok sadece
dayılar gündüz rakısını kahvede içiyor
bizim oralar gizli gizli içiyor hepsi bu...

sen de zaten aynı kafasın içsin ama aman ailem duymasın!

Çevrem muhafazakar değil gerek bizler gerekse genç kızlar bakıyorum güçlü karaktarler.Öyle kv ler onları ezemez.Zaten öyle bir şey söz konusu değil.Kv ler saygılı görgülü erkek çocuklarının evliliklerine.Arada olabilir tabi tersi elbette.Fakat burada okuyorum muhafazakar ailelerin erkek çocuklarında aşırı bağımlılık var .Yanlış yetştirme.Kv lerde aşırı beklenti gelin ve oğlundan.İnanın hiç görmediğim duymadığım konular okuyorum burada kv kp ilişkilerinde.

Evet bir de bu ailenin okuyup büyük adam olan tek çocuğu. Gözbebeği yani. Kendisi de söylüyor altın çocuğum ben diye ama ben de aynı şeyleri söylüyorum. Ailem bana şöyle kıymet verir böyle sever vs diye.

iyi düşünün derim ben büyüğünüz olarak.Burada benzer aişle ilişkileri olan konuları okuyun.Ben çekemezdim şahsen

Benim tanıdığım kirsehirliler icmiyor.Ben Ankaraliyim.Ankaradayim merkezdeyim.Memleketim Ankara'nın en uç köşesi çok içilir ama genelde erkekler içer bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…