Anne mi nene mi?

Ona babaannesi olduğunu sürekli verirken soyliceksin

Kayinvaliden gel anneye dediğinde anne degil kizim babaanne o diceksin git hadi babaanneye diceksin

Ağzına kürekle vurasın geldi kaynananin

benimde 17 aylık kızım var.
kızımı kaynanam görümce bakiyo.
hiç bi zaman anne dedirtmedi ama kızım anne diyo. annesini kim olduğu sasiriyo. ee 8-5 arasi onlar bakiyo çalışıyorum.
kaynanam annemm demedi.. babaannem diyo buda benim hoşuma giidyo babaanne demesini istiyo bebene diyo:D ama şu ki babannesine halasina çok düşkün. ben çalıştığım için çok zor oluyo ikinci cocukk hiç düşünmüyom

allah kahretsin böyle düşüncesiz insanları ,

sen allaha havale et , geline etme kızında bulursun derler yaaa benımkıler yaşadı senınkılerde yaşar merak etme
allaha bırak
ya merak ettim konu sahibinin annesi geline çektirmiş mi merak ettim annemm demiş mi...
bide oda var... çektirmediyse görümcede çeker..

Eşimin anneanne si 85 yasında ..ve bu kadın 60 yasındayken torununın dogum unda hastanedeyken bi cocuk daha varmış odada aglıyomus annesinde yorgunluktan uyu nmamıs.yanlarında baska kimse yokmus Almıs cocugu sussun diye emzirmiş. Velhasıl bu konuyu okuyunca çok da sasırmadım.. ülke piskopat kaynıyor.esime anlattım ya bizde aynı evde yazıyoruz iki küçük cocugum var ya onlar a da aynısını yaparsa dedim.güldü ve beni sucladı yaslı baslı kadınla ugrasmaya hiç utanmıyor Sun dedi. Aslında böyle tepkisiz kocaları da bosamak lazım ama işte cocuklarım var.
Yok artikkkkkkk :KK57:
:silah:

Kendimi ezdiren biri değilim demişsiniz fakat bu düpedüz sizi ezip geçmek. Bir daha gel bakayım anneye derse verin ağzının payını. Annesinde zaten. Şu çocuğu ikide bir anneye gel anneye gel deme rahatsız oluyorum sen onun baannesisin deyiverin. Bırak kötü olun gerekirse. Kimler kimler kötü gelin ama kafaları rahat. Yumuşak yüz göstermeyin daha fazla.

Ay okurken sinirlendim valla , yok kokuna alışmasın ,yok babaanneye anne desin böyle saçma şey olur mu. Hiç taviz vermeyin cevabını verin yine bir şey dediğinde.

Sen de her seferinde babaanne diye vurgula o zaman. Aa babaanne gelmiş, bak babaanne seni çağırıyor, hadi babaanneye bye bye yapalım gibi.. Ben olsam kendisi anne dediği zaman düzeltirdim ama sen pek yapamayacak gibi görünüyorsun.

Bir de kendini ezdiren birisi degilim demissiniz... :110:
Acikca diyin ne anne babasi onun anne babasi biziz sen babannesin deyin. Cocugunuzu sizden zirt pirt cekip alirlarken falan nasil sustunuz hayret. Ve bence siz bu insanlarla gorusmenizi sinirlandirin...

Nasıl zorla kucağınızdan alabildiler onu anlamadım asla vermem ne alaka emen çocuğa mama vericem demek siz neredesiniz bu arada mama yapıp verene kadar. Nasıl siz yanınızdayken mama verebilir eşinizde mi müdahale etmedi. Tabii ki.çocuğunuz anlamaya başlayınca kimin kim olduğunu bilecek niye babaannesini annesi bilsin ki. İkinizin yeri farklı o nasıl hitap ederse etsin korkmanıza gerek yok

Utanmadan 2. Çocuk istiyolar. 22 yaşındayım zaten daha yaşım genç. Üstelik boyle bir aileye bir cocuk daha veremem Eşim anneci birisi degil ugrasmaz bile onunla. Ama kayinbabama baba dedirtmeye çalıştıklarında onunda zoruna gidiyo farkındayım. Eşim de hadi dedeye gidelim dede nerde gibisinden bir suru sey söylüyor. Babasinin fotosunu gosterip drde dede diye sesleniyor. Babasini cok seviyor kırmak ta istemiyor bana bile belli etmemeye çalışarak kendi yontemiyle halletmeye çalışıyor.. Eskiden cok gorurlerdi kızımı ama simdi sadece aksam 8 -11 arasi goturuyolar kendi evine çok kavga çıkardım artik o mesafeyi koruyorum. Kızımı salakca seylere alıştırmasınlar diye. Ustelik altini değiştiriyorum karnini doyurup oyle gönderiyorum ki kaynanam orda bisey vermeye çalışsa yemesin diye. Annesini tam tanısın bilsin diye
Sen burada kv 'ye kızıyorsun ama burada en büyük suçlu senin eşin.
Kendinize gelin bu çocuğun bitane anne babası var saçmalamayın yoksa bu çocuğu zor görürsünüz dese mesela kim ne diyebilir?
Önce basta baba baba olacak yoksa k8mse bir şey yapamaz.
El kadar çocuk niye 3 4 saat onlarda hergun insin aşağı 10 da bu çocuk uyuyacak götüreceğim desin kim ne yapabilir?
Zorla mi yani benim bu çocuğun babası günde 2 saat yeter desin geçsin.
Esin galiba pasif bir insan ya da maddi olarak onlara muhtaç.
Ayrica niye altlı üstlü yaşıyorsunuz mesela taşının başka ev mi yok memlekette ?

Altli ustlu oturmanin cektirdikleri.hep diyoruz ya huzur istiyorsaniz uzak olun yok kabul ediyorsaniz ozaman bunlara katlanmak zorundasiniz.amannn yeni evlenecekler altli ustlu oturmayin sekil A da goruldugu gibi...

Hiç korkma . Benimde görümcem derdi bu kız hiç sana düşkün değil diye . Kayınvalidem kendi baktığı zamanlarda hep resimlerini gösterir ay nasıl güzel bakmışım çocuk çok sağlıklıymış eskiden diye. İlk zamanlar herkes odama koşardı gece çocuk ağlayınca sanki ben bakamıyorum . Bu çocuk bizim bizim kanımızdan falan diye söylerdi görümce. Şimdi onlara gitmek bile istemiyor benimle bir alakası Yok. Çocuk annesini bilir sen hiç merak etme . Ama kendini de ezdirme bu konuda . Sende Gül dalga geç geçsin gitsin. Baksana sütun bile kesilmiş ne merhametsiz insanlar var ya.

İyiki kaynanam yokmuş diyorum böyle konuları okuyunca tövbe tövbe ne demek kokuna alışmasın ya? Dayak arıyorlar resmen

Merhaba arkadaslar 3 yildir evliyim 1de kızımız var. Kızım doğduğundan beri kaynanam ve görümcelerim yetmezmis gibi kaynanamin gorumcesi birde kaynanamin kaynanasi çocuğumu benden koparmaya çalışıyorlar. Bu benim ilk çocuğum canımdan bir parça.. Ilk dogdugundan beri ben emzirirken bile kucağımdan aliyolardi kokuna alışmasın diyolardi. Kaynanam gil ustte oturuyordu o zaman. Kafasina gore cocugu alip kendi evine goturuyordu o gelmese gorumcelerim. Emziriyorum diyodum mama verecem diyodu.. Ve ben dogumdan sonra cok problem yaşadım esim ve ailesiyle 2 ay süt verebildim kızıma. Sinir stres üzüntü ağlama sonrasi sütüm de kesildi.. gunahi onların boynuna.. Kızımı alacaklar korkusu dustu icime gerci bende kendimi ezdiren birisi değilim. Mutlaka herseye cevabimi verirdim. Ilk baslarda herseye sussamda sonradan gozum acildi. Simdi kizim 1 yasinda
Benim sorum şu anneler..
Kaynanam kızımı kucagimdan alirken gel anneye diyor. Ona anne demesini saglamak icin. Gel anneye, yok annem, anneye baybay yap falan.. Bende bi sureden sonra kaynanam devam edince kizimi kaynanamin kucagina verirken git neneye demeye basladim.Kendisini cok genc goruyor ya hanimefendi. Ona nispeten. Nene diye sesleniyorum. Benim en dogal hakkim ona anne demesini istemiyorum. Sizce kizim bana mi uyar yoksa kaynanama mi.. veya nene demesi icin napmaliyim?.. cunku kaynanam gil anne dedirtmek istiyor. Kayinbabama da baba. Kizimin zaten anne babasi var. Bir akil verir misiniz. Paranoyaya baglamis durumdayim
Sen çok pasif davranmışsın. Niye carlamadın? Ağızlarına s.. gerekiyordu bu durumda.

Kaynanam kızımı kucagimdan alirken gel anneye diyor. Ona anne demesini saglamak icin. Gel anneye, yok annem, anneye baybay yap falan.. Bende bi sureden sonra kaynanam devam edince kizimi kaynanamin kucagina verirken git neneye demeye basladim.Kendisini cok genc goruyor ya hanimefendi. Ona nispeten. Nene diye sesleniyorum. Benim en dogal hakkim ona anne demesini istemiyorum. Sizce kizim bana mi uyar yoksa kaynanama mi.. veya nene demesi icin napmaliyim?.. cunku kaynanam gil anne dedirtmek istiyor. Kayinbabama da baba. Kizimin zaten anne babasi var. Bir akil verir misiniz. Paranoyaya baglamis durumdayim
Nasıl bir psikopatlık bu ya? Hadi lafın gelişi 'yok annem' denir de, 'anneye gel' ne demek?! Eşiniz bir şey demiyor mu bu duruma? O demiyorsa siz deseydiniz ya benim çocuğumun annesi var, niye sana anne diyor diye.

Güncelleme: Şimdi okudum, bir de bu çocuk niye her gün 3 saat onlarda duruyor ki? Zorunda mı? 22 yaşındaymışsın, bacım bence sen bu işin önüne geç bir an önce.

Ayy okurken nasıl sinirlendim anlatamam yahu ! Bu nasıl bir zihniyettir. Bütün bunlar olurken siz hiç mi sesinizi çıkarmadınız.? Ne demek kokuna alışmasın, ne demek emen çocuğu memeden çekip alarak mama vericem demek ... kıyametleri koparırdım ben ...ksr bakmayın ama sizde biraz sessiz kalmış olmalısınız mi bu kadar rahat davranıp istediklerini yapabilmişler. Hee bide anne demesine asla müsade etmeyin o anne de yavrum dedikce siz onu nene diye düzeltin..

Seni boşandirmak mi istiyorlarda zemin hazirliyorlar acaba . Başka bir sebebi olamaz . Bence hemen oradan taşin . Sogan ekmek ye kira öde. Ay ne garip insanlar var şu dünyada

Çok tatlısınız annemde ilk zamanlar benzer şeyler hissetmis beni babannem ve halalarim büyütmus annem çalıştığı için ama anneme çok düşkünüm çünkü anne annedir bunu hiç unutmayın. siz bebeginizle elinizden geldiğince çok ilgilenmeye çalışın her çocuk anne kim nene kim bilir strese sokmayın kendinizi. Tabi cadilikta yapın arada :halay: onlar anne diye vurguladikca siz bebeği verirken nene,babaanne gibi sıfatlar kullanarak verin .nolursa olsun o sizin çocuğunuz ve hep öyle kalacak rahat olun

Merhaba arkadaslar 3 yildir evliyim 1de kızımız var. Kızım doğduğundan beri kaynanam ve görümcelerim yetmezmis gibi kaynanamin gorumcesi birde kaynanamin kaynanasi çocuğumu benden koparmaya çalışıyorlar. Bu benim ilk çocuğum canımdan bir parça.. Ilk dogdugundan beri ben emzirirken bile kucağımdan aliyolardi kokuna alışmasın diyolardi. Kaynanam gil ustte oturuyordu o zaman. Kafasina gore cocugu alip kendi evine goturuyordu o gelmese gorumcelerim. Emziriyorum diyodum mama verecem diyodu.. Ve ben dogumdan sonra cok problem yaşadım esim ve ailesiyle 2 ay süt verebildim kızıma. Sinir stres üzüntü ağlama sonrasi sütüm de kesildi.. gunahi onların boynuna.. Kızımı alacaklar korkusu dustu icime gerci bende kendimi ezdiren birisi değilim. Mutlaka herseye cevabimi verirdim. Ilk baslarda herseye sussamda sonradan gozum acildi. Simdi kizim 1 yasinda
Benim sorum şu anneler..
Ben artık eminim tüm kayinvalideler
böyle.
Bizimki de yapıyor ara ara hiç takmıyorum artik oğlum büyüdükçe annesinin de babasının da kim olduğunu duskunlugunu bize görüyorlar çünkü.
Bir de şu ac ac mevzusu artik iyice sıktı beji biraz önce daha ac bu ac diyo mama verelim ya daha 3 aylik bebegim 6 kilo maşallah doktorumuzda mama verme sakın diyo takmışlar toplu halde mamaya ya aklım almiyo artik versen ne olacak mama anne sütü alamayacak tok olduğu için kafaları da basmiyo ki.
Bazı insanlara ne desen boş.
Dünde bana yine ve her zaman ki gibi oğlumla evlenmeseydin dedi ve birsürü şey şakayla karışık hep yaptığı gibi.
Valla o kadar alışmışım ki hallerine artik sadece gülüp geçiyorum tinlamadigimi görünce o hasta oluyor.
Tabi gece uyuyamiyorum o ayrı tek kalıp düşününce suratına bakmicam diyorum ama sabah yine konuşuyorum gülüp söylüyorum napacaksın ki.
Sende takma takma ki kızımla gez dolaş o sinirinden patlasin.

Back
X