- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya merak ettim konu sahibinin annesi geline çektirmiş mi merak ettim annemm demiş mi...allah kahretsin böyle düşüncesiz insanları ,
sen allaha havale et , geline etme kızında bulursun derler yaaa benımkıler yaşadı senınkılerde yaşar merak etme
allaha bırak
Yok artikkkkkkkEşimin anneanne si 85 yasında ..ve bu kadın 60 yasındayken torununın dogum unda hastanedeyken bi cocuk daha varmış odada aglıyomus annesinde yorgunluktan uyu nmamıs.yanlarında baska kimse yokmus Almıs cocugu sussun diye emzirmiş. Velhasıl bu konuyu okuyunca çok da sasırmadım.. ülke piskopat kaynıyor.esime anlattım ya bizde aynı evde yazıyoruz iki küçük cocugum var ya onlar a da aynısını yaparsa dedim.güldü ve beni sucladı yaslı baslı kadınla ugrasmaya hiç utanmıyor Sun dedi. Aslında böyle tepkisiz kocaları da bosamak lazım ama işte cocuklarım var.
Sen burada kv 'ye kızıyorsun ama burada en büyük suçlu senin eşin.Utanmadan 2. Çocuk istiyolar. 22 yaşındayım zaten daha yaşım genç. Üstelik boyle bir aileye bir cocuk daha veremem Eşim anneci birisi degil ugrasmaz bile onunla. Ama kayinbabama baba dedirtmeye çalıştıklarında onunda zoruna gidiyo farkındayım. Eşim de hadi dedeye gidelim dede nerde gibisinden bir suru sey söylüyor. Babasinin fotosunu gosterip drde dede diye sesleniyor. Babasini cok seviyor kırmak ta istemiyor bana bile belli etmemeye çalışarak kendi yontemiyle halletmeye çalışıyor.. Eskiden cok gorurlerdi kızımı ama simdi sadece aksam 8 -11 arasi goturuyolar kendi evine çok kavga çıkardım artik o mesafeyi koruyorum. Kızımı salakca seylere alıştırmasınlar diye. Ustelik altini değiştiriyorum karnini doyurup oyle gönderiyorum ki kaynanam orda bisey vermeye çalışsa yemesin diye. Annesini tam tanısın bilsin diye
Sen çok pasif davranmışsın. Niye carlamadın? Ağızlarına s.. gerekiyordu bu durumda.Merhaba arkadaslar 3 yildir evliyim 1de kızımız var. Kızım doğduğundan beri kaynanam ve görümcelerim yetmezmis gibi kaynanamin gorumcesi birde kaynanamin kaynanasi çocuğumu benden koparmaya çalışıyorlar. Bu benim ilk çocuğum canımdan bir parça.. Ilk dogdugundan beri ben emzirirken bile kucağımdan aliyolardi kokuna alışmasın diyolardi. Kaynanam gil ustte oturuyordu o zaman. Kafasina gore cocugu alip kendi evine goturuyordu o gelmese gorumcelerim. Emziriyorum diyodum mama verecem diyodu.. Ve ben dogumdan sonra cok problem yaşadım esim ve ailesiyle 2 ay süt verebildim kızıma. Sinir stres üzüntü ağlama sonrasi sütüm de kesildi.. gunahi onların boynuna.. Kızımı alacaklar korkusu dustu icime gerci bende kendimi ezdiren birisi değilim. Mutlaka herseye cevabimi verirdim. Ilk baslarda herseye sussamda sonradan gozum acildi. Simdi kizim 1 yasinda
Benim sorum şu anneler..
Kaynanam kızımı kucagimdan alirken gel anneye diyor. Ona anne demesini saglamak icin. Gel anneye, yok annem, anneye baybay yap falan.. Bende bi sureden sonra kaynanam devam edince kizimi kaynanamin kucagina verirken git neneye demeye basladim.Kendisini cok genc goruyor ya hanimefendi. Ona nispeten. Nene diye sesleniyorum. Benim en dogal hakkim ona anne demesini istemiyorum. Sizce kizim bana mi uyar yoksa kaynanama mi.. veya nene demesi icin napmaliyim?.. cunku kaynanam gil anne dedirtmek istiyor. Kayinbabama da baba. Kizimin zaten anne babasi var. Bir akil verir misiniz. Paranoyaya baglamis durumdayim
Nasıl bir psikopatlık bu ya? Hadi lafın gelişi 'yok annem' denir de, 'anneye gel' ne demek?! Eşiniz bir şey demiyor mu bu duruma? O demiyorsa siz deseydiniz ya benim çocuğumun annesi var, niye sana anne diyor diye.Kaynanam kızımı kucagimdan alirken gel anneye diyor. Ona anne demesini saglamak icin. Gel anneye, yok annem, anneye baybay yap falan.. Bende bi sureden sonra kaynanam devam edince kizimi kaynanamin kucagina verirken git neneye demeye basladim.Kendisini cok genc goruyor ya hanimefendi. Ona nispeten. Nene diye sesleniyorum. Benim en dogal hakkim ona anne demesini istemiyorum. Sizce kizim bana mi uyar yoksa kaynanama mi.. veya nene demesi icin napmaliyim?.. cunku kaynanam gil anne dedirtmek istiyor. Kayinbabama da baba. Kizimin zaten anne babasi var. Bir akil verir misiniz. Paranoyaya baglamis durumdayim
Ben artık eminim tüm kayinvalidelerMerhaba arkadaslar 3 yildir evliyim 1de kızımız var. Kızım doğduğundan beri kaynanam ve görümcelerim yetmezmis gibi kaynanamin gorumcesi birde kaynanamin kaynanasi çocuğumu benden koparmaya çalışıyorlar. Bu benim ilk çocuğum canımdan bir parça.. Ilk dogdugundan beri ben emzirirken bile kucağımdan aliyolardi kokuna alışmasın diyolardi. Kaynanam gil ustte oturuyordu o zaman. Kafasina gore cocugu alip kendi evine goturuyordu o gelmese gorumcelerim. Emziriyorum diyodum mama verecem diyodu.. Ve ben dogumdan sonra cok problem yaşadım esim ve ailesiyle 2 ay süt verebildim kızıma. Sinir stres üzüntü ağlama sonrasi sütüm de kesildi.. gunahi onların boynuna.. Kızımı alacaklar korkusu dustu icime gerci bende kendimi ezdiren birisi değilim. Mutlaka herseye cevabimi verirdim. Ilk baslarda herseye sussamda sonradan gozum acildi. Simdi kizim 1 yasinda
Benim sorum şu anneler..
Kaynanam kızımı kucagimdan alirken gel anneye diyor. Ona anne demesini saglamak icin. Gel anneye, yok annem, anneye baybay yap falan.. Bende bi sureden sonra kaynanam devam edince kizimi kaynanamin kucagina verirken git neneye demeye basladim.Kendisini cok genc goruyor ya hanimefendi. Ona nispeten. Nene diye sesleniyorum. Benim en dogal hakkim ona anne demesini istemiyorum. Sizce kizim bana mi uyar yoksa kaynanama mi.. veya nene demesi icin napmaliyim?.. cunku kaynanam gil anne dedirtmek istiyor. Kayinbabama da baba. Kizimin zaten anne babasi var. Bir akil verir misiniz. Paranoyaya baglamis durumdayim