Durumları kötü değil.ev kendilerinin sadece bi kardeşim okuyor.ben veriyorum çünkü vermek zorunda hissettiriyorlar.ben zaten dersaneye verecektim ama aylık 350 tl lik değil 200 tl lik mesela.ona da itiraz ettiler.eşimin karşısında eziklik hissetmiyorum çünkü o para senindir beni ilgilendirmez diyor.ama ben tabi ki eşim için harcamak isterim o parayı.
o para senindir mantığı evlilik anlayışında bana çok ters. Yani ortak hayatta nasıl paralar ayrı olur ki?
Aynen gün gelir bunların konusu olduğu gibi , birde benim param noktasına da gider olay
Şimdi ben ne yapayım arkadaşlar ?Bu olaydan sonra 2 kere aradım açmadı.anneler günüyle ilgili reklam çıkıyor diye 10 gündür tv izlemiyorum.ama konuşmak da istemiyorum.gelsin gönlümü kendisi alsın istiyorum. çünkü bunları hak edecek bişey yaptığımı düşünmüyorum. Bu kadar zaman insan hiç mi iç muhasebe yapmaz.Anne ya hep o haklı. ona göre öldürse ses çıkarma hakkım yok.teyzelerimle konuştum.yeter artık nankörlüğü, sen yaptıkça küçüldün gözünde bırak arama kendi hatasını anlasın dediler.ablamız da olsa artık haddini aştı dediler
Ama bana tuhaf gelen konu sahibi de gocunmuyor bundan. ezik hissetmiyorum diyor.
Hangi erkek normal şartlarda bu kadar toleransı kabul eder.
Krediyi ödeyecek.. kardeşini dershaneye gönderecek.. nişana yardım edecek.. kendi düğün masrafları
Ama buna rağmen konu sahibi de gerçekten benim param mantalitesine bürünmüş.
O zaman sorun yok yapsın eli genişleyince bol bol.
Şimdi ben ne yapayım arkadaşlar ?Bu olaydan sonra 2 kere aradım açmadı.anneler günüyle ilgili reklam çıkıyor diye 10 gündür tv izlemiyorum.ama konuşmak da istemiyorum.gelsin gönlümü kendisi alsın istiyorum. çünkü bunları hak edecek bişey yaptığımı düşünmüyorum. Bu kadar zaman insan hiç mi iç muhasebe yapmaz.Anne ya hep o haklı. ona göre öldürse ses çıkarma hakkım yok.teyzelerimle konuştum.yeter artık nankörlüğü, sen yaptıkça küçüldün gözünde bırak arama kendi hatasını anlasın dediler.ablamız da olsa artık haddini aştı dediler
Arkadaşlar rica ediyorum anlamadan yorum yapmayın ben asla benim param demiyorum demedim demem de.eşim benim paramın hesabını yapıp bana ver,şuraya harca demez.ben tabi ki benim senin param demiyorum.yardım işine gelince zaten gocunmadan versem ve vermeye devam etsem HAYIRSIZ EVLAT diye belalar okunan evlat olmazdım
Bence yeni evli olduğunuz için ve belki eşin senden düşük maaş aldığı için ezik hisseden o bile olabilir. O yüzden bunları tolere ediyordur. Ama bir noktadan sonra patlar emin ol.
Ben sana sordum eşinin bu konuya bakışı nasıl, kendini ezik hissediyor musun diye?
Sen hayır hissetmiyorum.senin paran karışmam demiş.
Senin yerinde başkası olsa en azından ben olsam ben sorumlu hissederdim eşime karşı. En nihayetinde evlat olduğun kadar sorumluluklarını yapmışsın, yapıyorsun da. Ama artık evlendin. Belki yeni evli olduğun için tam kavrayamıyorsun ama şu an yaşadıkların bence çok normal şeyler değil. Kocalar da normal sınırlarda kabul etmez. Erkek bu şekilde olsa kadın kabul etmez. Sonuçta yarın çocuğunuz olacak daha farklı ihtiyaçlarınız olacak, yatırım yapmak isteyeceksiniz. O zaman da senin paran olayı olur mu bilemiyorum artık..
Eziklik hissetmez çünkü evi ,arabası var.ve benden daha varlıklı ama ticaretle uğraştığı için parayı harcamak yerine sermaye olarak kullanıyor.ayrıca kişilik olarak eziklik psikolojisine girecek biri değil.çünkü 15 sene çalışsam maddi olarak sahip olduklarına sahip olamayacağımı biliyor.sadece ben üzülmeyeyim diye bişey demiyor.ama son olaylarda yap yap iyi olmadın ama bi yapmadın işte böyle kötü olursun ne hali varsa görsünler bırak dedi
Eziklik hissetmez çünkü evi ,arabası var.ve benden daha varlıklı ama ticaretle uğraştığı için parayı harcamak yerine sermaye olarak kullanıyor.ayrıca kişilik olarak eziklik psikolojisine girecek biri değil.çünkü 15 sene çalışsam maddi olarak sahip olduklarına sahip olamayacağımı biliyor.sadece ben üzülmeyeyim diye bişey demiyor.ama son olaylarda yap yap iyi olmadın ama bi yapmadın işte böyle kötü olursun ne hali varsa görsünler bırak dedi
insan böyle konuları okuyunca üzülüyor ama dediğin gibi ancak yaşayan anlayabilir benim gibi... benim annemde aynı seninki gibi insan bi iğne alıp koymaz mı evladına ya hiçbir şey almadı onu geçtim benim bütün çalıştığım dönem boyunca eve verdiğim halde yaranamadım. yani seni anlayabiliyorum maddi durumu yoktur falan filan hikaye bunlar insan isteyince ufakta olsa biriktirir evladı için bence
2 yıl boyunca aldığım şeylerin taksidini ödedim çok şükür pek bi borcum kalmadı. şimdi annemle iyiyiz tabiki mükemmel değiliz çünkü geçmişte bana yaşattığı manevi sıkıntıları asla affedemiyorum.. Rabbim yardımcın olsun
seninle benzer şeyleri yaşıyorum.
ben daha bekarken ve çalışmıyorken bana verdikleri 20 tl için bile etmedikleri lafı bırakmazlardı
ama ablama çıkarıp ev verdiler
hasta olurlar,ameliyatları olur,işleri olur herşeye ben koşarım
hep daha fazlasını beklerler
hiç mutlu olmazlar
bi gün de allah razı olsun demediler
bunun sebebi bu kadar verici olmak ama
artık hiçbişey yapmıyorum
şimdi kıymete bindim
sen de öyle yap bence
ağzına geleni sayınca akılları başlarına geliyo biraz
Sağolasın seninki galiba en azından evlendikten sonra beklentisini kesmiş.dediğin gibi çeyizime aldığı tek şey viledam.keşke onu da almasaydı.ama şimdi kardeşime neler neler alıyor! normal şartlar da neden bana yapmadın da ona yaptın diye hesap sorar dimi diğer kardeş? ama yok benim umrumda değil yeter ki bana bulaşmasınlar...
Anneler günü reklamlarına içerleyecek kadar duygusalsın..
Yani madem öyle evlenmeseydin eve baksaydın diyesim var.
Kusura bakma da ben de seni anlamadım.
Eşinin senden 400 tl daha az maaşının olduğunu yazan sen değil miydin? Hatta annenin bu dediğini duysa eşim çok kırılır falan dedin Yoksa ben mi konuları karıştırdım.
Şimdi de eşinin durumunun iyi olduğundan bahsediyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?