Anne mi ?

Seni suçladığımı da nereden çıkardın. Sadece bana göre çelişkiler var o kadar.
Aynı mahallede küs kalman doğru olmazdı tabi. Ama neden ailen sana karşı böyle? Bir de parasal destek isteyebilirler ama üslupları da güzel değil. Bu durumda sen hala üzülüyorum dersen iki yol var önünde. Ya resti çekeceksin. Ya da annenle güzelce konuşup aldığım maaş bu ½ si senindir gerisi için beni rahat bırak diyeceksin. Nasıl olsa para senin paran.

Aynen öyle..bana Allah sana da senin gibi evlat versin diye beddua ederdi amin derdim ben de

Maaşımın yarısını değil 1/4 ünü bile vermek istemiyorum.resti zaten çektim ama önümü göremiyorum artık.bundan sonra nasıl bi yol izlemem gerekir bilemiyorum.bu konuda yardım istiyorum sizden

Maaşı yani aylık kazancı benimkinden az çünkü yatırım yapıyor evi ise babasının da biraz yardımlarıyla almış

Bu durumda annenin “kocan ne iş yapıyor/ne kadar maaş alıyor” demesi tamamen saçmalık olarak kalmış.

arkasından da deseydin madem annene bana dediklerini "15 yıl çalışsam o kadar kazanamam. evi var arabası var anne"

Maaşımın yarısını değil 1/4 ünü bile vermek istemiyorum.resti zaten çektim ama önümü göremiyorum artık.bundan sonra nasıl bi yol izlemem gerekir bilemiyorum.bu konuda yardım istiyorum sizden

Dayanabilirsen bekleyeceksin.
Onlar evladını silebiliyorsa sen de bağrına taş basacaksın..
Aynı şeyi eşin yapsa kendi ailesine kabul eder misin?

Senin yerinde olabilmek için neleri mi vermezdim?
Kaşke annem yanımda olsaydı, keşke sadece bir gün beraber olma ihtimalimiz olsaydı..

aynen..Babamı kaybettim bende 10 yıl oldu. Harika bir dost harika bir yol gösterici muhteşem bir insandı.. Ne kötü sözünü ne de bir fiske dayagını yedim..
Unuttum mu asla. Ama dik durabildim..
Aynı acıyı annemde yaşasaydım bitmiştimm bir kız için anne candır,eş,dost herşeydir...

Çok diyorum da MEMUR olmayınca iş saymıyor cahil kafası işte

Annen benim annem gibi olsaydı aynı düşüncede olabilecek miydin acaba ?

söylemesi kolay diyceksin belki ama

yapıcan tek şey krediyi çekmişsin artık yapçak bişey yok ,elini ayağını çekiceksin koyucaksın mesafeni artık ev arabamı alırsın borç yaparsın bilmem onlara ödüyceğne mal edinirsin bahanen olur ,onu yapamıyosan açık açık annene neler yaptığını söyliyceksin inceldiği yerden kopsun anneyse anne kardeşse kardeş sen kendi yuvana bak

Son düzenleme:
Dayanabilirsen bekleyeceksin.
Onlar evladını silebiliyorsa sen de bağrına taş basacaksın..
Aynı şeyi eşin yapsa kendi ailesine kabul eder misin?

Etmem.ona zaten hep diyorum bunu.yapmayacağım artık.öyle de kötü,böyle de kötü.merhametten maraz doğuyormuş işte böyle.yaşadıklarım da herkese ders olsun.fazlasını yapmayın fazlaca çekersiniz arkadaşlar

Annen benim annem gibi olsaydı aynı düşüncede olabilecek miydin acaba ?

hasta olunca bakmadı mı sana,sütünü vermedi mi, geceleri senin için uyanmadı mı??.Sırf anlaşamıyoruz,aynı dili konuşamıyoruz diye haksızlık ediyorsun kadına.
Eğer biz sana haksızlık ediyorsak ta söyle ne yaptı kadın sana???

Şunu ekliyim canım söz konusu sadece paraysa veremem de,harcım var işim gücüm var de.. Ama cidden dardalarsa yardım etmek de boynumuzun borcu

Son düzenleme:

Yapmayacağım diyorsun da inşallah öyle olur.. sonuçta evlisin artık sorumlulukların var..
En basitinden eşin annesine 200-300 tl verse emin ol gözüne gelir..

Ne yaptığını soruyorsan konularımda bulabilirsin.ayrıca anneyse yapacak.doğurduysa yapmak zorunda.yarın ben anne olduğumda bi çocuk doğurdum iyice bakayım da büyüyünce benim maddi destekçim olsun diye mi doğurayım yani ?

istediğin kadar benim param deme sen onlar sahiplenir zaten benimkilerde öyleydi herşeye ben koşardım sonra babamla 1-2 defa tartıştık benim param dedim ben sabahın 6 sında kalkıyorum ben alışıyorum ben kazanıyorum dedim tamam birdaha verme dedi bu ay ablamın düğünü için kıyafet aldım kardeşim telefonunu parçaladı onu yaptırdım önümüzdeki ay bankaya yatırıcam evlenmeye kalkarsam kimseye muhtaç olmayayım diye

bundan sonra sana daha da tavır alıcaklar bunu göze almalısın. annenin senden özür dilemesini falan da bekleme zaten kendini çok haklı görmeseydi bütün bunlar zaten olmazdı hala annen haklı ve sen haksızsın. sadece bu tavrınla devam edip senin bu haline alışmalarını bekle. bu zamana kadar her türlü sorumluluğu üstlendin her dediklerine tamam dedin şimdi küçücük bi hayırında kabul etmiyorlar ama ailen de olsa sen alıştırmışsın onları öye. artık evlisin senin kendi çekirdek ailen var önce can sonra canan...

Burda eşin çok haklı boşuna kendini üzme kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Bundan önce krediler taksitler bi kere olmuş onlar bitince başka hiç bişi yapma sorarlarsa evimin ihtiyaçları kendi ihtiyaçlarım dersin. Veya hesap vermek zorunda değilim diyebilirsin. Evlatta olsan artık bir bireyin ve evlisin eşine karşıda dik durduğunu göstermelisin. Ayrıca artık çalışan kardeşinin nişanına yadım etmende enayilik durumuna gelir.

Maalesef eşimde bende aynı senin gibiyiz verdikçe isteniyor. Bunlar halleder mantığı hep gözleri bizde. diğerlerine hiç bişi denmez en ufak bişide yine bizler suçluyuz.

tabiki hayır onu belirttim zaten.Çok dardalarsa boynumuzun borcu ama alışkanlık yaptılarsa da veremem de geç.Sonuçta sorumluluk artık sende bir ailen var..

Yapmayacağım diyorsun da inşallah öyle olur.. sonuçta evlisin artık sorumlulukların var..
En basitinden eşin annesine 200-300 tl verse emin ol gözüne gelir..

Haklısın .bunu biliyorum eşim de biliyor.nedense hep bir tarafın ailesi evliliklerin üstünde kambur oluyor.genelde erkek tarafının ailesi de olsa bizim evliliğimizde de benim ailem oldu maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…