- 8 Kasım 2016
- 962
- 609
- 103
- 30
- Konu Sahibi lanadelmilav
-
aldığım cevap aynı babansın aynı babanın huyları..Sordunmu annene bunu
Konusmayi denedinmi
onunla konuşmak istemeyecek kadar kırgınım onaAynen bu sekilde yaz annene
onunla konuşmak istemeyecek kadar kırgınım ona
bende konuşmuyorum da insan arada özlüyor işte..bende seninle aynı şeyleri yaşadım ve şimdi annelik ismini hak etmeyen o kişiyle görüşmüyorum
Neden annem sevmiyor beni?
Onu aradığımda bana efendim kızım demek yerine neden 'Söyle' diye açıyor telefonu?
Neden anne beni istemeye gelcekler senin evine gelsinler diye söylediğimde babanla yaşıyosun niye benim evime geliyorlar diye sordun?
Ben bir günlüğüne arkadaşlarımla şileye gittiğimde istanbula gelip benim geçmişte yaptığım hataları niye babanneme anlattında kız kardeşimi bodruma tatile gönderdin?
neden bana çirkinmişim gibi davranıp kardeşime benim doğal güzel kızım diye sevdin?
Neden ben evimin karşısında ki avm de arkadaşımla çay içiyorum ve eve 10 da geldim diye allah belanı versin sen bir köpeksin baban karı s.kiyor sende kendini s.ktirmeye gidiyorsun yazdın?
saçlarıma sinen şampuan kokusu hatrına çocuklarının saçlarını tarayan anneler varken sen neden bana kötü oldun?
sürekli aynı babansın babanın kızısın diye beni hor gördün neden?
belki benimde hatalarım olmuştur ama ben senden çok oldu sevgi görmeyeli..
beni neden kız kardeşimle düşman ettin anne?
insan arada özlüyor işte.. anne sevgisi istiyor..
aile istiyor..
yalnızım, kimsem yok..
Anne ve baba ne kadar ayrılsada evlatlarına sahip çıkmaları gerekiyor..
Belkide senin hiç bilmediğin sorunlarıda olmuş olabilir,bir anne evladına böyle davranamaz davranmamalıda zaten.
Buraya yazdığın gibi annene yazsan belki çözüm olur..
Ayrıldığı eşin hırsını alıyor birazda..
beni sevmediğine eminim. çok açık babama benziyorum babamla anlaşıyorum babam gibiyim ama babam kadar anneme sevgisine ihtiyacım var yakın zamanda nişanlanıcam içim ne kadar buruk bilemezsiniz öyle yalnızım kiAllah yardımcınız olsun. Annenizin psikolojisi bozuk sanırım ya da babanızdan nasıl nefret ediyorsa hırsını alamayıp babanıza gerek dış görünüş gerekse huy olarak benzerliğinizden dolayı aynı nefreti size de hissediyor galiba. Ama böyle bile olsa normal bir psikolojide değil anneniz.
yazmadım mı sanıyorsunuz.. çok yazdım.. sonuç hep kavgayla bitti.. dediği her cümlenin başı ve sonu AYNI BABANSIN BABAN GİBİ ŞÖYLESİN BÖYLESİN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?