- Konu Sahibi lanadelmilav
-
kız kardeşim anneme benziyor kız kardeşim babamla da anlaşamıyor ama babam evlat ayrımı yapmıyor babamla anlaşamıyor çünkü babamla ilgili ne varsa babamın yüzüne gülüp ardından anneme yetiştiriyorKız kardeşin annene mi benziyor ondan mı ona ayrı özen gösteriyor.
Yani bu tavırlara göre, sadece babana benzemen mi sorun, böyle saçmalık olur mu ya.
Annen seni görmezden geliyorsa, sende onu görmezden gel ona göre hareket et...
evet annemle babam ayrıBabaya öfke var burada,onun için sana böyle davranıyor..
Birde babanla beraber yaşıyormuşsun..
beni sevmediğine eminim. çok açık babama benziyorum babamla anlaşıyorum babam gibiyim ama babam kadar anneme sevgisine ihtiyacım var yakın zamanda nişanlanıcam içim ne kadar buruk bilemezsiniz öyle yalnızım ki
kız kardeşim anneme benziyor kız kardeşim babamla da anlaşamıyor ama babam evlat ayrımı yapmıyor babamla anlaşamıyor çünkü babamla ilgili ne varsa babamın yüzüne gülüp ardından anneme yetiştiriyor
özleyip beni aramayacağından o kadar eminim kiBu benzemek konusu sıkıntılı
Babam bana içki içtiği zamanlarda söylenirdi aynı annene benziyorsun kaybol gözümün önünden derdi ama ayıkken sesi çıkmazdı. Annem sürekli babana benziyorsun derdi, 40 yaşında konudan anladığım annemle babam birbirine benziyor =))
Artık dalgaya vuruyorum ikisi de göçüp gittiler, yapılan hareket çok yıkıcı, babana olan hırsını senden alıyor. Bir süre soğut arayı annenle ilişkini kes demiyorum asla, hiç bir evlada böyle bir şey demem. Azıcık özlesin seni zamana bırak, tekrar görüştüğünüzde de net bir tavırla bu sıkıntını anlat, elbet anlayacaktır, bu hırsı geçtiğinde yaptığı hatayı anlayacak
evet annemle babam ayrı
evet mesela beni sevindiren bişey oluyor arayıp paylaşamıyorum bile annemle, sevincimi paylaşamıyorum. arkadaşlarım hemen ailesini arıyor ama ben kimi arayacağım arayıp ne diyeceğim en son dün aradım alo dedim bana söyle diyor sanki ne var niye aradın der gibi bozuldum bayaOnun öfkesi bunlar..
Madem bir gelişme olmuyor annenin sana davranışları hep böyle,sende umursamamayı öğren..
Elbette zor ama gencecik bir kızımızsın onada hasret kalman oturup dertleşmek seninde hakkın.
özleyip beni aramayacağından o kadar eminim ki
yok say bir şey yazma sormaNeden annem sevmiyor beni?
Onu aradığımda bana efendim kızım demek yerine neden 'Söyle' diye açıyor telefonu?
Neden anne beni istemeye gelcekler senin evine gelsinler diye söylediğimde babanla yaşıyosun niye benim evime geliyorlar diye sordun?
Ben bir günlüğüne arkadaşlarımla şileye gittiğimde istanbula gelip benim geçmişte yaptığım hataları niye babanneme anlattında kız kardeşimi bodruma tatile gönderdin?
neden bana çirkinmişim gibi davranıp kardeşime benim doğal güzel kızım diye sevdin?
Neden ben evimin karşısında ki avm de arkadaşımla çay içiyorum ve eve 10 da geldim diye allah belanı versin sen bir köpeksin baban karı s.kiyor sende kendini s.ktirmeye gidiyorsun yazdın?
saçlarıma sinen şampuan kokusu hatrına çocuklarının saçlarını tarayan anneler varken sen neden bana kötü oldun?
sürekli aynı babansın babanın kızısın diye beni hor gördün neden?
belki benimde hatalarım olmuştur ama ben senden çok oldu sevgi görmeyeli..
beni neden kız kardeşimle düşman ettin anne?
insan arada özlüyor işte.. anne sevgisi istiyor..
aile istiyor..
yalnızım, kimsem yok..
beni sevmediğine eminim. çok açık babama benziyorum babamla anlaşıyorum babam gibiyim ama babam kadar anneme sevgisine ihtiyacım var yakın zamanda nişanlanıcam içim ne kadar buruk bilemezsiniz öyle yalnızım ki
o zaman ben bir süre onu aramıyorum dimi? öyle yapmalıyım özlemesini bekliyorumYanılıyorsun
Hayatımda annemden hırslı bir kadın tanımadım
Mahkeme beni babama verdiğinde 6 yaşındaydım
6 yaşındaki çocuğa küsüp 8 yıl aramadı düşün nasıl bir sabırsa
8 yıl sonra ben onu aradım, perişandı özlemekten sonradan öğrendim teyzemden anneannemden falan sevdiğim yemeği bile yememiş 8 yıl, uykusunda sayıklarmış beni ama gel gelelim nasıl bir inatsa aramadı, çok üzüleceğimi bildiği için ansızın taşınıp gitti mahalleden, habersiz, yaşadığım en büyük travmaydı o, boş evin kapısında iki gün yattım babam alamadı beni oradan o kadar hırslanmıştı bana ama anne işte sonradan karşı koyamadı, senin kide koyamaz, insan doğurduğunu inkar edemez
evet mesela beni sevindiren bişey oluyor arayıp paylaşamıyorum bile annemle, sevincimi paylaşamıyorum. arkadaşlarım hemen ailesini arıyor ama ben kimi arayacağım arayıp ne diyeceğim en son dün aradım alo dedim bana söyle diyor sanki ne var niye aradın der gibi bozuldum baya
hiç sanmıyorum ama belki de.Belli ki annenizin psikolojisi normal değil bu saatten sonra da size tam annelik yapacağını hiç sanmıyorum maalesef ki. Annenizi olduğu gibi kabul edin ve mesafeli durun, size abuk sabuk mesajlar çektiğinde cevap vermeyin, aramayın sormayın belki kendi haline bırakınca bazı şeyler kafasında dank eder.
Bunları annenle güzelce konuşmadan çözemezsin.Neden annem sevmiyor beni?
Onu aradığımda bana efendim kızım demek yerine neden 'Söyle' diye açıyor telefonu?
Neden anne beni istemeye gelcekler senin evine gelsinler diye söylediğimde babanla yaşıyosun niye benim evime geliyorlar diye sordun?
Ben bir günlüğüne arkadaşlarımla şileye gittiğimde istanbula gelip benim geçmişte yaptığım hataları niye babanneme anlattında kız kardeşimi bodruma tatile gönderdin?
neden bana çirkinmişim gibi davranıp kardeşime benim doğal güzel kızım diye sevdin?
Neden ben evimin karşısında ki avm de arkadaşımla çay içiyorum ve eve 10 da geldim diye allah belanı versin sen bir köpeksin baban karı s.kiyor sende kendini s.ktirmeye gidiyorsun yazdın?
saçlarıma sinen şampuan kokusu hatrına çocuklarının saçlarını tarayan anneler varken sen neden bana kötü oldun?
sürekli aynı babansın babanın kızısın diye beni hor gördün neden?
belki benimde hatalarım olmuştur ama ben senden çok oldu sevgi görmeyeli..
beni neden kız kardeşimle düşman ettin anne?
insan arada özlüyor işte.. anne sevgisi istiyor..
aile istiyor..
yalnızım, kimsem yok..
o zaman ben bir süre onu aramıyorum dimi? öyle yapmalıyım özlemesini bekliyorum
2 yıldır ayrılar ama dava yeni bittiEvet sabret biraz
Yokluğunu fark etsin
Arada öfkeyle arayacaktır uyma öfkesine
Sana babamı hatırlatmamak için aramıyorum de kibarca, soğuk konuş
Anne önemlidir, en büyük yıkımlarımı annemden yana yaşadım ama yine de en kıymetlim odur, yaşasaydı istediği kadar bağırıp çağırabilirdi umurumda olmazdı =) Yaşın çok genç, üzülmekte haklısın ama azıcık sabır. Ne kadar oldu annenle baban boşanalı ?
2 yıldır ayrılar ama dava yeni bitti
Yanılıyorsun
Hayatımda annemden hırslı bir kadın tanımadım
Mahkeme beni babama verdiğinde 6 yaşındaydım
6 yaşındaki çocuğa küsüp 8 yıl aramadı düşün nasıl bir sabırsa
8 yıl sonra ben onu aradım, perişandı özlemekten sonradan öğrendim teyzemden anneannemden falan sevdiğim yemeği bile yememiş 8 yıl, uykusunda sayıklarmış beni ama gel gelelim nasıl bir inatsa aramadı, çok üzüleceğimi bildiği için ansızın taşınıp gitti mahalleden, habersiz, yaşadığım en büyük travmaydı o, boş evin kapısında iki gün yattım babam alamadı beni oradan o kadar hırslanmıştı bana ama anne işte sonradan karşı koyamadı, senin kide koyamaz, insan doğurduğunu inkar edemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?