- 7 Ağustos 2016
- 1.264
- 1.198
- 63
- Konu Sahibi lanadelmilav
-
çok ama çok teşekkür ederim..Canım hiç kendini üzme ,bunun seninle alakası yok ,belliki annen kendinde değil ve psikolojik sorunları var ,babama karşı olan öfkesini sana yönlendirmiş maalesef,allah akıl fikir versin diyorum, inşallah evleneceğin kişinin ailesi seni bağrına basar aile özlemi duymazsın ,canım benim sen değerlisin ve özelsin bunu unutma
babamla araları bozuk olduğundan beriSon 2 yıldır mı böyle davranıyor
Yoksa en başından beri mi.
saçlarıma sinen şampuan kokusu hatrına çocuklarının saçlarını tarayan anneler varken sen neden bana kötü oldun?
babamla araları bozuk olduğundan beri
Allah ıslah etsin anneni kusura bakma ama hani bazı annaler vardırya bosanmıstır babalara kzıdıgından sürekli cocuklarını döver . senin annende sana zaten diyor . kendini suclama sen biraey yapmadın . annenei sev say ama ondan birsey bekleme . cok zor belki ama medet umdukca üzüleceksin pesinden kosma ilgilenmealdığım cevap aynı babansın aynı babanın huyları..
Benim annemde soguk beni hep ayirir pek sevmez.hatta boyle konumda vardi.mesela en son 3ay once gelmis bize aramasam gunlerce aramaz..dogurmakla anne olunmuyor ozluyorum bazen ama sogudum artik bende.tum sevgim kizimabende konuşmuyorum da insan arada özlüyor işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?