anne neden beni sevmedin

Canım hiç kendini üzme ,bunun seninle alakası yok ,belliki annen kendinde değil ve psikolojik sorunları var ,babama karşı olan öfkesini sana yönlendirmiş maalesef,allah akıl fikir versin diyorum, inşallah evleneceğin kişinin ailesi seni bağrına basar aile özlemi duymazsın ,canım benim sen değerlisin ve özelsin bunu unutma

çok ama çok teşekkür ederim..

saçlarıma sinen şampuan kokusu hatrına çocuklarının saçlarını tarayan anneler varken sen neden bana kötü oldun?

Nedense özellikle burası okadar içime dokundu ki gözyaşlarıma engel olamadım. benimde bir kızım olacak bende bir anne olacağım ve o kadar korkuyorum ki yetememekten. üzülme lütfen herkes herşey olmayı beceremiyor hele anne olmayı asla beceremeyenler var. ne olursun yanmasın canın bak yarın birgün nasip olursa sende anne olacaksın. ozaman mutluluğu layığıyla yaşar ve yaşatırsın. yalnızım deme Allah var. o ki her derde deva inan sığın muhakkak ki asla yalnız değilsin.

annenin babana karşı bir kini var ve bu kini babanla iletişime geçmediği için çıkartamıyor. bilinç altı veya psikolojisinin oyunu olarak seni babana benzetip babandan çıkarmak istediklerini senden çıkartıyor. Annenin psikolojisi fena bozuk gibi geldi bana Kardeşinle babanız bir mi ? Emin misin bundan ?

Anneniz babanız tarafından sevilmediği için, sizin de onu sevmediğinize/sevmeyeceğinize inanmış olabilir. (Ona benziyorsunuz ya) Tabii ki sağlıklı bir beynin düşüneceği bir sey olamaz bu ama başka bir şey gelmiyor aklıma.
Onu sevginizle terbiye ve tedavi edin. Sevginin açamayacağı kapı yok, normalde bu görev annenize düşüyordu ama ortada sağlıklı düşünemeyen bir insan var. Anneniz sevgisizlikten akıl sağlığını kaybetmiş. Onu sevginizle iyileştirin, gidin kocaman bir sarılın; yılların verdiği soğuk kalbinizi yumuşatıp, kalbinizdekileri ortaya dökün aynen burda yaptığınız gibi

Anne olunca kadınlar olgunlaşacak diye bir şart yok işte maalesef.. annen ultra aşmış durumu.. sana ne desem bilemedim , elbette bunların izi kalır sende ama bence artık muhatap olma annenle , annen de buna dünden razı sanırım.

Annenin söyledigi sözlerin hicbiri seninle alakası yok, lütfen üzülme. Baban ne kadar sinirlendirip yiprattıysa kadını, oda aklınca sinirini senden çıkarıyor.
Çok büyük bir hata yapıyor.
Sen ne çirkinsin ne de istenmeyen evlat. Eminim çok tatlı,cok naif ve cok iyi bir kızdırsın.
Ahh bu anne babalar. Kendi sorunlarıni hep evlatlara yuklüyorlar.

herkes anne olamıyor maalesef...
eminim sen kendi çocuğuna o istediğin anneliği yapacaksın..

Yazacaklarımı saldırı olarak değil, silkinme olarak ele alın lütfen.

Ne olmuş biri sizi sevmiyorsa, sevmediyse?
O kişinin kim olduğunun ne önemi var?
Bu kadar muhtaç, mazlum olmayı neden seçer ki insan?
Aile illaki içine doğduğunuz kişiler toplamı değildir, öyle biri olur ki anne-baba-kardeş yerine koyarız.

Bir insan, kim olursa olsun, size kendinizi önemsiz hissettiriyorsa, sürekli üzüp ağlatıyorsa o kişiye yol verme vakti gelmiş demektir.
Boş atıp dolu tutmuyorum, aynısının baba versiyonu bende var.

Ben kendimi biliyorum, nasıl bir insan olduğumu biliyorum, sevmemesinin nedeninin kendinden kaynaklı olduğunu da biliyorum. Eeee? Gerisi önemli mi? Yıllardır poposunu paralıyor bana ulaşmak için. Kaçtı o tren.

Şu yazdıklarınızı 11-12 yaşında biri yazsa, çocuk olduğu için derim. Koskoca insansınız, sizden bir tane daha yok!
Sevmeyeni sevmeyeceksin, değer vermeyene vermeyeceksin.

O canım gözlerinizden akan yaşlara yazık.

E belli ki psikolojisi bozuk. Yoksa insan çocuğuna böyle şeyler der mi? Şu avm'ye gidişinize verdiği tepkiden bahsediyorum.
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama siz de tabii bu ortamlarda kala kala alıngan olmuşsunuz, olmayın. Gelin burada yazın istediğiniz kadar dertleşelim kafanız dağılsın. Annenizi de suçlamayın, elinde değil onun.

benim annem de telefonu "söyle" diye açar, bir kere saçlarımı okşadığını bilmem, hiç de gülmez, hadi sevgiyi ifade etmiyor o neyse, daha kötüsü gerekli konularda destek de olmaz. regl olduğumda ne olduğunu bilmiyordum. o zamanlar tabii böyle internet falan yok... utandım da söylemeye, öleceğimi sanıp ağladım. benimkinde bir sebep de yok, sizin anneniniz sanırım babanızla sıkıntıları var. sevgi görmemenin, kendini ailenin yanında rahat ve huzurlu hissetmemenin ne zor olduğunu bilirim. çok da başarılı bir öğrenci olmama rağmen lise ve üniversite hayatım boyunca ne kariyer ne başarı hiç bir şey düşünmedim, sadece evlenmek istedim. evlenirsem mutlu bir yuvam olur diye düşündüm, tabii çocuk yaşta hataya açık oluyor insan. neredeyse bataklığa sürükleniyordum da son anda kurtuldum.

ama anneden sevgi görmüyorsanız bile burda bin tane abla/kardeş bulursunuz, dertlenmeyin, gelin muhabbet edelim, biz destek olalım size :)

aldığım cevap aynı babansın aynı babanın huyları..
Allah ıslah etsin anneni kusura bakma ama hani bazı annaler vardırya bosanmıstır babalara kzıdıgından sürekli cocuklarını döver . senin annende sana zaten diyor . kendini suclama sen biraey yapmadın . annenei sev say ama ondan birsey bekleme . cok zor belki ama medet umdukca üzüleceksin pesinden kosma ilgilenme

Bende en büyük yikimimi annemle yaşadım..herkes yalan söyleyebilir bu hayatta ama bi anne asla!! Hele ki evladiysa söz konusu..

Annen vurgunum atlatamamis..yoksa eminim seni coook seviyordur..bende aynı şehirde tüm ama gorusmuyorum..

Öyle ozeniyorum ki benim annem böyle fedakarlık yaptı diyenlere..gözümden bir damla yaşımı silmedi! İnsanın bir hayat tecrübesi olur ve evladıyla paylaşır o hata yapmasın diye..

Çok doluyum ben yazmayayim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…