Anne Olamamak...

Çok zor süreçlerdir eminim ama üzülme arkadaşım eminim sen de en kısa zamanda çook iyi bir anne olacaksın. Şimdi nasıl bir yol izliyorsun bilmiyorum ama Allah kucağını o imrenerek baktığın bebeklerle doldursun inşallahhh

Amın canım rabbim hepimize nasip etsin inşallah tez zamanda

Ben artık bu kadar yıpratmıyorum kendimi..
Kendime söz verdim... 41 gün meryem süresine başladım..
21 gün meditasyona başladım..
Kendimi inanılmaz iyi hissediyorum..
Hergün kendime o bebek doğacak allahın izniyle diyorum...
Dün bi arkadaşım 10 yıl sonra mucizesine kavuştu.. RABBİM bizim sonumuzu da güzel edecek hiç ağlamak yok..
Biz inanıyoruz ANNE olacağız pes etmek yok..
Daha önce de yazmıştım burda bir arkadaş 9. Tedavide ikiz kızları oldu..
9 diyorsam bikaci transfer sürecine gelmeden embriyo öldü...
Lütfen inanalım ve sabredelim güzel arkadaşım bu yolun sonu çok güzel olacak inşallah...

Valla aynı seyleri yasamısız. Bende eşim baskasının çocugunu sevdimi kötü oluyodum

Valla aynı seyleri yasamısız. Bende eşim baskasının çocugunu sevdimi kötü oluyodum

Bide benim yerimde olsanız naparsiniz acaba..
Kardeşim hamile her gün whup da paylaşım yapıyor.. 2 negatif tüp bebek deneyimim var yavrularımı kucağıma alamadım ailem alkış tutar gibi minicik çok tatlı saglikla doğsun daha neler neler ne yorumlar..
Kimse bana empati yapmadı bu kadın ne yasıyor yıllardır ne durumda diye..
Hergün başka bişey telefonumun ekranında..
Bugün de anneler gününe eşi bebek için ayakkabı almış biberon almış daha 4 aylık..
Ailem bebegin herseyini aldı bile..
Ve gözüme soka soka hergün başka bişey yolluyorlar gruba.. Ben napayım söyler misiniz kızlar için buruk çok kırgınım...
Allahım görüyor biliyor ona sığınıyorum...

Aminnn, en kısa zamanda inşallahh
Abimin ve yengeminde 5senedir çocukları olmuyor çok uğraştılar onlar adına bende çok üzülüyorum dua ediyorum onlara ve isteyen herkese,, inşallah yengemin ve sizin gibi isteyen herkese Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin amin

Şu bulunduğumuz güzel günlerde inşallah Rabbim size ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Allah benim gibi tüm bekleyenlere de yengenize de nasip etsin anneliği

Bilirim o yumurta beklenen günleri... İnşallah çol sağlıklı yumurtanız büyümüştür ve çok sağlıklı bir bebeğe dönüşür En kısa zamanda güzel haberini bize de vermen dileğiyle...

Inşallah herşey yolunda gider ve en kaliteli si en sağlıklısı nasip olsun inşallah..
Hepimiz bu yolda çaba veriyoruz umut ediyoruz sonumuz güzel olur inşallah..
Dualarımız seninle bizide haberdar et canım..

Evet işte kimse gazdan uykudan bahsetmiyor ama koşulsuz, ilk görüşte aşk istiyor. Kadınlara annelik üzerinden aşırı bir baskı var bence.
Var tabii ki özellikle de sosyal medyada çok görüyoruz bunu
Benim bir çocuğum var iş arkadasim asıl ikinci de görürsün oo sen birinci de alıştıramadıysan falan diyor kadın sanki benim de ikinciyi doğurup çektiklerimi çekmemi istiyor gibi
Bir de kadınların birbirine baskısı var

Evet çocuk baskısından sonra en sevmediğim ikinci tip insan: Ooo sen daha ne gördün ki? Diyenler. Allah bebişim olunca onları benden uzak tutsun

Bende 5yıl olamadım. Sonra bır oglum oldu mucıze dogdu derkeeeeen ıkızlere hamıle kaldım. Insallah senın de boyle olur 3 cocuk
Ayyy muhteşeeem bi de üstüne ikizler valla gözüm korkmadı değil ama Allah versin, ben bakarım çok teşekkür ederim bu güzel duana, amiiinnn

Evet çocuk baskısından sonra en sevmediğim ikinci tip insan: Ooo sen daha ne gördün ki? Diyenler. Allah bebişim olunca onları benden uzak tutsun

Bende şu tip insana ayar oluyorum..
AAAAA BEN SENİN YAŞINDAYKEN 3 ÇOCUK DOĞURMUŞTUM.. (YAŞIM 34 )
aferin zaten senin başarın bu haklısın..
allahın verdiği nimeti kendi başardı sanıyor zavallı insancıklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…