Çok çok teşekkür ederim, aminnVarlik yokluk hepsi birer sinav. Rabbim sinavini basariyla verenlerden eylesin. Hayirlisiyla tez zamanda kucağiniza almayi nasip etsin.olumsuz yorum yaZacak insanlar çikar diye endişe etmeyiniz. Buna bile yazabiliyorsa zaten çok bişey beklememek gerekir
Aminnn inşallahhhRabbim gönlünüzdeki duayla şenlenmeyi nasip etsin
Merhaba, yazdıklarınızı çok üzülerek okudum. Bana ettiğiniz tüm güzel dualar size de döner umarımMerhaba..
Bende 3.5 senedir bekliyorum evladımı... Maddi tarafını geçiyorum, manevi olarak o kadar çok yıprandım ki psikolojikmen çok zor süreçlerden geçtim.. İnanın eşimin yanında bir damla yaş akıtmadım çok üzülüyor çünkü hep sessiz sedasız ağladım banyoda o işteyken o uyurken sırf daha çok üzülmesin diye.... bazen en yakın arkadasınız bile anlamaz sizi neden bu kadar acele ediyorsun der ama kendisi ilk evlendiği sene hamile kalır dışardan nasıl gözüküyor bilmiyorum ama çok zor zanaat bu süreç hele en yakınlarınızdan böyle sözler duyuyorsanızAllah hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasib etsin
Çok çok zor süreçlerden geçmişsiniz ama mucizeleriniz de sizi bulmuş çok şükürEn ümitsiz vaka bendim. Rahim ince. Kendinden adet olmuyorum ilaçla. Meme gelişimi yok. Yumurta oluşmuyo ama rezerv var. Fsh lh 0. Yanı bu kadar sıkıntıda benım çocugum olduysa sizinde olur. Sadece inanmakla başlayın işe. Sonrasında cok arastırın. Ben bana hiç çocugun olmaz. Değerler düşük falan diyen aşagılayan doktorun gözüne ikizlerimi soktum. Şok oldu.
Kısacası önce bilinçaltında çocugum oldu diye kendini inandır. Sonra arastır neden olmuyo diye. Ben mesela bir yumurta takıbımde bayan tedavıde güzel buyuyen yumurta çaplarıno yanlıs soyledi.yumurtalar kistleşecek boyuta geldi. Sonrakı tedavimde 3 doktora ölçüm yaptırdım. Sende arastır ve doktorlara körü körüne güvenmeyin. Kendi vücudunuzu tanıyın. Ben arastırmasam suanda benımde ellerım bostu. Rahim ince doktor kalınlasması için gereken hapı vermıyo kı bu adam prof.
Gerçekten çok iyi yapmışsınız dinlemeyerek, ben de şunu anladım onlarda bilmiyor tam olarak naptıklarını, yani şansa yapıyorlar. Çok üstünde durmuyorlar. Benim tek folikül var tüp bebek tedavisindeyim bu 2. Hatta tedavim, çarşamba günü alacaklar bakalım tek bir tane. Ne olursa artık içi dolu mu çıkar boş mu çıkar. Bilmiyoruz. Sadece dua edebilirim.Ben hipogonadotropik hipogonadizm hastasıyım. Amh 2 idi. Bana doktorlar tüple bile zor ancak kıbrıs donasyon belki dediler ki aret hoca dışında. Ben yumurta takibiyle hamile kaldım.
Ikı asılama negatifti. Bir yumurta takıbı negatif. Bir yumurta takıbı pozitif 8. Ayda kalbi durdu. En son olanda üçüzdü. Oda yumurta yakibi. 3 yumurta vardı üçüde döllendi.
Dediğim gibi ilaçsız adet olmam. Fsh ve lh 0. Rahim 3 mm ve çok küçük. Gögüsler gelişim yok(silikon yaptırdım cunku hiç yoktu dümdüzdü.) Genlerde 3 tanesi heterozigot pıhtılasma var yani. Eşimle kan uyuşmazlığı var. Yani sizlere göre çok düşüktü ihtimal. Ama inanç ve çaba ve buradan aynı durumda olan ve cocuk sahibi olanların doğru yönlendirmeleriyle çocuk sahıbı oldum. Ve bu süreçte dr sadece yumurta çapını ölçtü.baska hiç bir konuda dinlemedim aydındakıleri sadece aret hoca ne derse oydu ki adama 1 kere muayene oldum tüp için gittim. Ben gidecwğimde 15 temmuzda kapandı sonra ben zaman bulamadım ama hamilelik sürecinde her sorumu cevapladı.
22. Haftada burda bı perinatolaga gittim adam resmen asagıladı ve aret hoca diyince tribe girdi. Kullandıgım ilaçlara kan sulandırıcıya kiloma bisürü laf etti. Ama ben sulandırıcıyı bıraksaysım 23/14 tansıyonla felç çıkardım
Çok üzüldüm, Allah cennette kavuştursun siziBen de 3.5 senelik evliyim ve sebepsiz infertilite dendi , o kadar iyi anlıyorum ki sizi , en sonunda Rabbim vermisti ama yavrumunda yaşayacağı karnımda 5 aymis , Rabbim verdi Rabbim aldi diyorum, suan için cesaret edemiyorum maalesef yeniden ,dua edin bol bol
Zor olmuş ama gelmiş melekleriniz, sağlıkla büyüsünler inşallahİnanın kızlar negatıfı silin kafanızdan. Allah nasip ettımı pozitif olur zaten. Olmadımı üzülürsünüz. Ben 2. Tedavinde hamile kaldım ve 8. Haftada kaybettım. 2 hafta da toparladım kendımı. Rabbim verdi , o aldı. Ve hep ikizlerim olacagı için bu bebegı kaybettım dedim ve ben 3üzlere hamile kaldım. Birisi 8. Haftada ayrıldı bızden. Kendınden kalbi durdu. Diger ikisi 15 aylık şimdi.
Pozitif düşünce ,inanç,dua ve olacagı en güzel zamanı rabbim yasatıypr sizlere.
Bir doktora baglı kalmayın. Ben suan aydındakı tüm kadın doğum uzmanlarını biliyorum.
Tam olarak aynı şeyleri yaşamışız. Ne kadar alıştım desek de tam alışılmıyor demek ki...Birebir aynı sahneyi yaşamışız sizinle. Dün de benzer repliklerle eşim bana geldi, aynı sizin durumunuz gibi ağladım. Tutamadım kendimi. Oysa bir şekilde çocuğumun olmayacağına kendimi alıştırmıştım.
Umarım çok güzel bir anne olursunuz. Seneye bu zaman bu mesajıma gülerek karşılık verirsiniz.
Okurken sizin için ve içten dualarınız için çok duygulandım. Ne güzel, ne naif yazmışsınız...bu ve benzeri sebeplerden dolayı anneler günü benim için hiç bir şey ifade etmiyor
benzer günler dahil
anne anne anne demiş peygamber efendimiz sav sonra baba demiş
dün yere göre sığdıramadığımız annemiz bugün telefonla arasa üf püf deriz bir şey istese aman tamam tamam deriz
kapitalizm yahut her ne ise ismi takvim yapraklarına sıkıştırılan günler bunlar
Ben 2014 de 6 aylık kızımı ölü doğum yaptım üstüne bir de akrabalar sen yemedin içmedin o yüzden öldü diyenler oldu
ayni sene 8 haftalık kürtaj oldum
o ara herkes çevremde hamile bebek doğuruyor
Psikolojik ne kadar zor olduğunu sadece benzer şeyler yaşayanlar anlar bilir
Rabbim nasip etti iki evladım var üçüncü yolda
asla anne olamayacağım diye ağladığım günler dün gibi
hakikaten zor bir imtihan
Ve Allah kime nasip eder hiç bilemeyiz
Sadece dua ve ümidi elden yitirmeyelim
hz İbrahim e en yaşlı günlerinde iki evlad ile müjdeleyen Rabbim
hz Meryem e babasız evlâd müjdesi veren Rabbim
hz Adem i anasız babasız yaratan Rabbim
Karıncaya dahi can veren Rabbim
dileyen dua eden uğraşan isteyen tüm insanlara evlâd müjdesini versin inşallah❤❤❤
Ahh o aynı gelgitler beni de alıyor içine bazen.2017 mayıs ayında kaybettiğim 7 haftalık bebeğimden sonra, farklı hastaneler ve farklı dr.larda yaptırılan tetkikler her şey temiz,güzel,sorunsuz, hamilelik için hiç bir engel yok denmesine rağmen, 3 yıldır kucağım boş.
Bazen üzülüyorum, bazende dünyanın haline bakıp acaba olmaması hayırlı mı diyorum. Sonra markette, yolda pıtı pıtı yürüyen çocuklar görüyorum, pıtı pıtı yüreğime bir şeyler oluyor.
Çok defa sokakta ağlamamak içün kendimi tuttuğumu bilirim yada bebek arabasında bana bakan bebekleri nazladığımı.
Öyle bir boşluk, öyle bir eksik kalmışlık ki bunu yaşamayanın anlamasını beklemiyorum.
Nasip diyorum en sonunda hep, olmamasında da vardır bir hayr.
Aminnn Allah seneye burada bebeklerimizle kutlamayı nasip etsin inşallahAllah bende dahil bekleyen herkese tez vakitte nasip etsin
Sizi çok iyi anlıyorum beklemek daha da zor
Umarımm bizler de birgün kavuşuruz istediğimize
AmiinnRabbim bizede nasip etsin seneye evlatlarımız kucağımızda anneler gününü kutlarız inşAllah
Aminn arkadaşım ikimiz içim de aminnBirgün hepimiz emeklerimizin karşılığını alacağız eminim . Rabbim bizleri görüyor . Sabr kader arkadaşım ALLAH zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur.
Aminn inşallahhinşallah tez zamanda hayırlısıyla bebek isteyen herkes kavuşsun yavrusuna Allah’ın izniyle.
Aminn arkadaşım ikimiz içim de aminn
Seneye bebeklerimizle kutlamak nasip olsun inşallah
Merhaba Issızz seni konularından biliyorum. Her okuduğumda da acını derinden hissediyorum.
Senin ismin mesela üzüyor beni keşke daha pozitif olsa, belki sen de öyle olursun.
Umarım seneye hem sen hem ben hem de tüm bekleyenler bugünü kucağında veya karnında sağlıklı bebeklerle kutlar
Duaların için teşekkür ederim, amin
ikinci tedaviye baslıcaz bakalımmmMerhaba, yazdıklarınızı çok üzülerek okudum. Bana ettiğiniz tüm güzel dualar size de döner umarımBenim en büyük şansım da destekçim de eşim. Çünkü ben kimselere anlatamam ketum bir insanım ama ona anlatırım. Nadiren de kendimi tutamam ağlarım. Anlatmasam dert olur patlarım. Azıcık da olsa gösterin bence çünkü paylaşmak çok rahatlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?