Anne Olamamak...

Çok çok teşekkür ederim, aminn Ben de diyorum bazen demek ki sınavım bu, en kısa zamanda geçerin inşallah

Birgün hepimiz emeklerimizin karşılığını alacağız eminim . Rabbim bizleri görüyor . Sabr kader arkadaşım ALLAH zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur.

Merhaba, yazdıklarınızı çok üzülerek okudum. Bana ettiğiniz tüm güzel dualar size de döner umarım Benim en büyük şansım da destekçim de eşim. Çünkü ben kimselere anlatamam ketum bir insanım ama ona anlatırım. Nadiren de kendimi tutamam ağlarım. Anlatmasam dert olur patlarım. Azıcık da olsa gösterin bence çünkü paylaşmak çok rahatlatıyor

Çok çok zor süreçlerden geçmişsiniz ama mucizeleriniz de sizi bulmuş çok şükür
Biz de birçok doktora gittik, birçok test yaptırdık ama bir sıkıntımız yok.
Son gittiğimiz doktor beklememiz gerektiğini strese gerek olmadığını söyledi.
Şimdi de bekliyoruz. Sonu hayır olsun...

Gerçekten çok iyi yapmışsınız dinlemeyerek, ben de şunu anladım onlarda bilmiyor tam olarak naptıklarını, yani şansa yapıyorlar. Çok üstünde durmuyorlar. Benim tek folikül var tüp bebek tedavisindeyim bu 2. Hatta tedavim, çarşamba günü alacaklar bakalım tek bir tane. Ne olursa artık içi dolu mu çıkar boş mu çıkar. Bilmiyoruz. Sadece dua edebilirim. lütfen siz de edin. Kimin duasının kabul olacağı belli olmazmış. Allah isteyen herkese anneliği tattırsın ,onlara bebeler versin bana da inşallah

Çok üzüldüm, Allah cennette kavuştursun sizi Benim de sebepsiz. Bekliyoruz, dua ediyoruz. Allah size de istediğiniz zaman da turp gibi sağlıklı bir bebek versin inşallahhh

Zor olmuş ama gelmiş melekleriniz, sağlıkla büyüsünler inşallah Ben aslında çok pozitif bir insanımdır ama bazen oluyor böyle dipler maalesef

Tam olarak aynı şeyleri yaşamışız. Ne kadar alıştım desek de tam alışılmıyor demek ki...
Güzel mi güzel dualarınız için çok teşekkür ederim Seneye inşallah karşılıklı veririz bu haberleri gülerek

Okurken sizin için ve içten dualarınız için çok duygulandım. Ne güzel, ne naif yazmışsınız...
Sizin hasretinizi güzel çocuklarınızla bitiren Allah’ım bizimkileri de bitirsin ve sizin gibi güzel hikayeler yazmamızı nasip etsin...
Çok teşekkür ederim dualar için de verdiğiniz umut için de

Ahh o aynı gelgitler beni de alıyor içine bazen.
Diyorum ki bu dünyaya bebek getirmek ne kadar mantıklı?
Sonra sizin gibi dışarıda bir bebek görüyorum sanki içim eriyip akıyor...
Allah senden aldığı meleğin yerine en kosa zamanda çok sağlıklı hayat dolusunu yollasın

inşallah tez zamanda hayırlısıyla bebek isteyen herkes kavuşsun yavrusuna Allah’ın izniyle.

Birgün hepimiz emeklerimizin karşılığını alacağız eminim . Rabbim bizleri görüyor . Sabr kader arkadaşım ALLAH zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur.
Aminn arkadaşım ikimiz içim de aminn
Seneye bebeklerimizle kutlamak nasip olsun inşallah

Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...
Ben bir gün ANNE olacağıma yürekten inanıyorum ve sabırla çabayla devam edeceğim savaşmaya.. allah büyük oda nasip etsin inşallah... RABBİM herkesi sevindirsin inşallah...

ikinci tedaviye baslıcaz bakalımmm

6 yıl 3 tane sil baştan tüp bebek sonuç bebeğim yok
Bu ara çok kötü yaşıyorum eksikliğini
Şimdi çamaşır aşıyorum balkonda bir araba gördüm rengi güzelmiş dedim kendi kendime geldiler bizim sitenin önüne genç bir çift araba koltuğunda ufacık bir bebek maşallah dedim rabbim ne güzel bize de nasip et
Sonra aşağıya baktım maşallah çok tatlı bir tosuncuk düşe kalka yürüyor gözlerim doldu
Kaç gündür dolu dolu gözlerim 6 yıl dile kolay
Rabbim bizlere de tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…