- 7 Mayıs 2014
- 1.521
- 2.154
- 448
- Konu Sahibi Musedatafa
-
Evet evlendikten sonra snide düştü günlerimYani her ayın 15.de mi adet oluyordun,bu imkansız geliyor bana.Öne atma yada bir iki gün geç olma genelde.
. Neden böyle düşünüyorsunuz ben kendime güveniyorum. Ve anne olmak istiyorum19 yasinda anne olmak istiyor. Koca issiz. Daha evleneli 4 ay olmus.evlilik oturmamis. Ilk gunden cocuk olsun isteyenbilincsiz bir kadin. neresine destek verecegimi bulamadim. Kendinize acimiyorsaniz dogmamis yavrunuza aciyin
sagl cnm âminsanırım 1 sene yada 8 ay olmamasını doktorlar normal karsılıyor yakın zamanda olur diye düşünüyorum saglık acısından bir engel yoksa yalnız bu gibi durumlarda stres olmamasını tetikler diye düşünüyorum gönlünüzce olsun
Arkadaşlar şöyle desem cocuk cok. Erken biliyorum yaşta küçük ama psikolojik bi durum var ben evlendiğim dünden beri cocuk istiyorum halada istiyorum bunu sorgulanayın ben burdan destek almak istiyorum yani benim ani adet düzensizliğim başladı ani düşüşler söz konusu artı bu ay 2 gün gördüm adet sonrası leke leke geldi
4 aylık evliyim ama anne olamıyorum cok kötüyüm
Bak bn sabrediyorum ama beni bu ayki adet düzensizliğim i merak ediyorum bnim gibi olan varmı diye geldiöÇocuk sandığın gibi destek veren birşey değil
Sonsuz sabır isteyen birşey
Neden boyle dusunuyorum anlatayim. Yasiniz cok kucuk bu bir. Yeni evlenmissiniz ve 4 ay bir evliligi oturtmak icin cok erken bu iki. Esiniz calismiyor evi nasil gecindiriyorsunuz? Birileri yardim ediyor muhakkak ama tasima suyla degirmen donmez.yarin o cocuk dogdugunda rizkiyla gelmeyecek.her sey parayla. Ihtiyaclarini karsilayamayacaksiniz bu uc. Esiniz evlenmesine ragmen hala calismiyorsa sorumluluk sahibi bir adam degildir.nasil babalik yapacak bu dort. Hicbir seyi hesaplamadan sadece istiyorum diyerek siz nasil bilincli annelik yapacaksiniz o cocuga bu bes. Neden böyle düşünüyorsunuz ben kendime güveniyorum. Ve anne olmak istiyorum
4 aylık evliyim ama anne olamıyorum cok kötüyüm
. Neden böyle düşünüyorsunuz ben kendime güveniyorum. Ve anne olmak istiyorum
Bak bn sabrediyorum ama beni bu ayki adet düzensizliğim i merak ediyorum bnim gibi olan varmı diye geldiö
Shiningg, hiç boşuna harap etme sinirlerini.Kardeşim ya da bir akrabam olsan seni evire çevire döverdim. Dünyadan, hayatın gerçeklerinden bihabersin. Sen nasıl çocuk yetiştireceksin bu bilgisizlikle?
Çocuğun maması, bezi, ilacı, kıyafeti, eşyaları her şeyi masraf. Hiç mi haberin yok bunlardan? Kime güveniyorsun?
Shiningg, hiç boşuna harap etme sinirlerini.
Gitti adet düzensizliği diye konu açtı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?