Anne olamıyorum. :((

19 yasinda anne olmak istiyor. Koca issiz. Daha evleneli 4 ay olmus.evlilik oturmamis. Ilk gunden cocuk olsun isteyenbilincsiz bir kadin. neresine destek verecegimi bulamadim. Kendinize acimiyorsaniz dogmamis yavrunuza aciyin

19 yasinda anne olmak istiyor. Koca issiz. Daha evleneli 4 ay olmus.evlilik oturmamis. Ilk gunden cocuk olsun isteyenbilincsiz bir kadin. neresine destek verecegimi bulamadim. Kendinize acimiyorsaniz dogmamis yavrunuza aciyin
. Neden böyle düşünüyorsunuz ben kendime güveniyorum. Ve anne olmak istiyorum

Sa
sagl cnm âmin

Çocuk sandığın gibi destek veren birşey değil
Sonsuz sabır isteyen birşey

Neden boyle dusunuyorum anlatayim. Yasiniz cok kucuk bu bir. Yeni evlenmissiniz ve 4 ay bir evliligi oturtmak icin cok erken bu iki. Esiniz calismiyor evi nasil gecindiriyorsunuz? Birileri yardim ediyor muhakkak ama tasima suyla degirmen donmez.yarin o cocuk dogdugunda rizkiyla gelmeyecek.her sey parayla. Ihtiyaclarini karsilayamayacaksiniz bu uc. Esiniz evlenmesine ragmen hala calismiyorsa sorumluluk sahibi bir adam degildir.nasil babalik yapacak bu dort. Hicbir seyi hesaplamadan sadece istiyorum diyerek siz nasil bilincli annelik yapacaksiniz o cocuga bu bes

Nasıl güveniyorsun?

Kocanla anlaşamazsan, ekonomik olarak kendi ayaklarının üzerinde durup çocuğuna bakabilir misin?

Birikimin var mı?
Boşanıp baba evine mi dönersin, yoksa çocuğunla kendine ayrı ev açacak durumun var mı eğer eşinle anlaşamazsan?

Sen kendine neden güveniyorsun ben anlayamadım. Neyine güveniyorsun?

Ekonomik durumumuz iyi diyince, dedim herhalde kocasının malı mülkü var, kira falan alıyorlar da öyle iyi. Senin kocan işsiz, ailesinin sırtında yük, senide aynı şekilde onların sırtına yük olarak bindirmiş. Bir de doğur, onuda yükleyin yaşlı insanların sırtına.

4 ay çok erken.. En az 1 yıl sonra anne olamıyorum diye konu açabilirsiniz... Tüm kontroller yapıldıktan sonra tabii .

Kardeşim ya da bir akrabam olsan seni evire çevire döverdim. Dünyadan, hayatın gerçeklerinden bihabersin. Sen nasıl çocuk yetiştireceksin bu bilgisizlikle?

Çocuğun maması, bezi, ilacı, kıyafeti, eşyaları her şeyi masraf. Hiç mi haberin yok bunlardan? Kime güveniyorsun?

Shiningg, hiç boşuna harap etme sinirlerini.
Gitti adet düzensizliği diye konu açtı.

Hani bide ben olsam, bu kadar insan aynı şeyi söylüyor deyip bir durur düşünürüm. Sende cahil cesareti var. Cahil derken kastım bilgisizliğin, çocuk oluşun.

Bu yüzden okumuyorsun bile yazdıklarımızı. Bu kadar insan aynı şeyi söylüyor, aç gözlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…