Anne olamıyorum. :((

4 aylık evliyim ama anne olamıyorum cok kötüyüm
4ay kisa bir sure.ama olmuyorsa muhakkak bir sebebi var.ben derim ki bir doktora get.ben bir yil bekledimde ne oldu.simdi cok pismanim bir yil bekledigim icin.sonra bir yil yalnis teshiz.nihayet oldu derken onuda 6 aylikken kaybettim.sozum oki hic bekleme gerekirse bir kac doktora gidin hatta.biriyle yetinmeyin.basarilar.

Sırf anne olmak için evlendiysen yanlış düşünürsün zaten.
Olan da Allahtan olmayan da...
Daha çok erken, bu paniğini anlamadım ben şahsen.

Öyle düşünmedim tbikisiiiii Yasemin benim düşüncem sevdiğim adamdan cocuğum olsun bu yani

Öyle düşünmedim tbikisiiiii Yasemin benim düşüncem sevdiğim adamdan cocuğum olsun bu yani

Daha doğru düzgün Türkçe yazamıyorsun, ergenlikten yeni çıkmışsın, kocanın bile işi gücü yok başkasının eline bakıyorsunuz, 4 aylık evlisin ve çocuk istiyorsun? Yazık günah be! Sizin gibiler yüzünden sokaklar peçete satan çoluk çocuk kaynıyor. Sen kendi doğurduğun cana acımıyorsun ki elalem acısın

4 aylık evliyim ama anne olamıyorum cok kötüyüm
Ben 1 aylık evliyken doktora gitmiştim. Evlenen herkes aynı heralde:). Çocukta zeka geriliği filan olmasın doktor kontrolunde gebe kalayım istedim. Maalesef hiçbir zaman anne olamayacağımı öğrendim, o gün yıkıldım. Doktor doktor gezdik 9 aylık evliyken bir operasyon geçirdim 10. ay hamiştim. Arkadaşım kısırlık filan tarih oldu bu olayı hiç kafana takma. Yorumları okumadan yazıyorum belki söyleyen olmuştur, bir doktora git muayene ol. Garanti olsun. Hem kafana da takmazsın:)

4 Ay mı ?
Neden acele ediyosun biraz sakinliğin evliliğinn tadını çıkar Allah nasip ederse zaten çocuğun olunca hep onunla ilgilenceksin..
Yaşın mı büyük ondan mı bu acele bi o geldi de aklıma

Bi arkadaşım 5 aylık evliyken doktora gitmiş çocugum olmuyor diye.
Doktor bi azarlamış bi azarlamış :)
İnsanlar senelerce bekliyor biraz sabır..

Tatlım daha 18 yaşındaymışsın yeni evlisin de.Bilmişlik yapmak için değil ama arkadaşlar da söylemiş hep zaten biraz erken değil mi anne olamıyorum demek için? Sakin ol sabırlı ol , hayırlısını iste.1 yıla kadar denerseniz olmazsa o zaman doktora gidersiniz ama daha bunu söylemen için de erken çok.Evliliğinin, taze gelinliğinin tadını çıkartmaya bak.

lluvia87 katılıyorum profiline baknca gördüm 18 olduğunu azcık bekle be kuzu .
Çocuğunla büyüceğine azcık büyü daha bilinçli büyüt bebeğini

Benim tek sorunum cocuk maddi manevi destek cok her iki ailemede torun sevgisi yaşatmak istiyorum ben cok istiyorum anne olmayı 4 ay kısa bizamn biliyorum ama bana cok uzun geliyor
Bu kadar takarsan kafaya daha çok beklersin o bebeği rahatla biraz. 30 yaşındayım 7 aydır hamile kalmaya çalışıyorum karalar bağlamadım hiç

canım 2 yıl geçtikten sonra dr lar bu duruma müdahele ediyor henüz çok erken biraz sabırr

valla mı ...
biz seneyi aştı uğraşıyoz ölelim mi...
neyse işin alayı sitemi ayrı bi tarafta dursun en az 1 yıl neymiş efenim 1 yıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…