- Konu Sahibi Musedatafa
-
4ay kisa bir sure.ama olmuyorsa muhakkak bir sebebi var.ben derim ki bir doktora get.ben bir yil bekledimde ne oldu.simdi cok pismanim bir yil bekledigim icin.sonra bir yil yalnis teshiz.nihayet oldu derken onuda 6 aylikken kaybettim.sozum oki hic bekleme gerekirse bir kac doktora gidin hatta.biriyle yetinmeyin.basarilar.4 aylık evliyim ama anne olamıyorum cok kötüyüm
Haklısınız4 ay çok erken.. En az 1 yıl sonra anne olamıyorum diye konu açabilirsiniz... Tüm kontroller yapıldıktan sonra tabii .
Olmayabilir de. Peki o zaman napıcaksın?Öyle düşünmedim tbikisiiiii Yasemin benim düşüncem sevdiğim adamdan cocuğum olsun bu yani
İnşallah :)Olmayabilir de. Peki o zaman napıcaksın?
Sen sevdiğini sevmeye devam et, gerisini Allaha bırakVakti gelince olur inşallah ...
Öyle düşünmedim tbikisiiiii Yasemin benim düşüncem sevdiğim adamdan cocuğum olsun bu yani
Ben 1 aylık evliyken doktora gitmiştim4 aylık evliyim ama anne olamıyorum cok kötüyüm
Bu kadar takarsan kafaya daha çok beklersin o bebeği rahatla biraz. 30 yaşındayım 7 aydır hamile kalmaya çalışıyorum karalar bağlamadım hiçBenim tek sorunum cocuk maddi manevi destek cok her iki ailemede torun sevgisi yaşatmak istiyorum ben cok istiyorum anne olmayı 4 ay kısa bizamn biliyorum ama bana cok uzun geliyor
Bana yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?