- 31 Mayıs 2009
- 2.302
- 812
- 248
- Konu Sahibi Musedatafa
-
Yanlız profil sayfanızda yaşınız 18 ... Bebek için çok geç ileriii bir yaş .. Gebelik riskli olmasın4 aylık evliyim ama anne olamıyorum cok kötüyüm
Yardim edin derken ? Nasil bir Yardim mesela ? Sizin yerinize Yarin hastsneye falan mi gidelim ? Hem 4 ay nedir yaa... Bismillah...Bana yardım edin
Hayırlı aksamlar yazınızı okuyunca çok şaşırdım bende bu dertten muzdaribim ancak siz daha yeni evlisiniz. bizim buralarda yeni evliysen çocuk olana kadar yeni olursun çocuk olunca eskidin derler.siz daha hem yas itibariyle hem evlilik itibariyle çok gencsiniz.eğer bir sağlık sorununuz yoksa bırakın akisina. mutlu olmaya mutlu etmeye bakın gerisi kendiliğinden gelir çünkü çocuk aşkın meyvesidir. RABBİM kimseyi evlat hasretiyle yakmasin hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı sihhatli.4 aylık evliyim ama anne olamıyorum cok kötüyüm
Haklısınız
Size cevap veren bayan gayet duzgun cevap vermis siz sacmalamayin demissiniz.kiniyorum sizi.4ay neki arkandan kovalayanmi var.burada 3yil olmaysnlarda var.boyle konu acarak onlari Iyice bunalima surukluyorsunuz.hos olmamis.Sacmalamayın gercekten cok istiyorum ama olmuyor eşimde B'nde çok istiyoruz inşallah olur
Bosverin sacmaliyor hanim efendiYaş 18, 4 aydır olmuyor diye ağlıyor..
Yaş 28, 11 aydır olmuyor, dra bile gitmedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?