Anne olamıyorum. :((

bende 5 yıldır anne olmayı bekliyorum şuanda adet lekelenmem gelmeye başladı bizler ne yapalım
bir yıl bekleyin olmazsa o zaman telaş yaparsınız.....

Konu sahibi arkadasimiz kimsenin onerileri dikkate almayip o bebegi dogurup genc ama bilincsiz bir anne olacak,ailesinin ve esinin ailesinin ilk torununu doguracak.Belli ki varlikli aileler.Hayattaki tek gayeniz bu demek.Burada acilan konularin yarisini okusaniz acele ettiginizin farkina varirsiniz.Kimse bosan demiyor evlilik icin erken bir yas tercih etmissin bari bu adapte icin bekle diyor.Siz sanki cocuktan degil de oyuncaktan bahseder gibisiniz.Bebek de bebek isterim tavrinizla.

4 aylık evliyim ama anne olamıyorum cok kötüyüm
Hayırlı aksamlar yazınızı okuyunca çok şaşırdım bende bu dertten muzdaribim ancak siz daha yeni evlisiniz. bizim buralarda yeni evliysen çocuk olana kadar yeni olursun çocuk olunca eskidin derler.siz daha hem yas itibariyle hem evlilik itibariyle çok gencsiniz.eğer bir sağlık sorununuz yoksa bırakın akisina. mutlu olmaya mutlu etmeye bakın gerisi kendiliğinden gelir çünkü çocuk aşkın meyvesidir. RABBİM kimseyi evlat hasretiyle yakmasin hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı sihhatli.

Ozaman ben oldum demektir..... Bismillah bir kendinize gelin. Sizin istemenizle malesef olmuyor bu isler. Rabbim nezaman nasip ederse ozaman olur. Kafaniza takmayin herseyin bir zamani vardir. Insallah zamani gelince sizde anne olursunuz....

4 Yıl sonra zorla ilaçka hamile kaldım ve yazını okuyunca bende gerçekten bi an bizle dalga geçiyo dedim umarım zor şeyler yaşamazsın ben 4 diyorum burda daha uzun zaman ve hiçbir tedaviye yanıt alamayan insan varki şuan gerçekten onlara haksızlık ediyosun ama umarım bu durumlara düşmezsin

eşin askerlik yaptı mı? ...sanmıyorum
o askerdeyken de alabilecek misin bu sorumluluğu?
askerdeki adamı arayıp babana söyle bez getirsin mi diyeceksin mesela?

hayat gerçekten sandığınız kadar kolay ve yüzeysel değil
amacı günü kurtarıp yatağa tok girmek değil örneğin

Ya hu kafasını bu düşünceyle kilitlemiş bir insana siz neden akıl veriyorsunuz? Bırakın ne hali varsa görsün.
Kendi daha çocuk, çocuk yapmak istiyor.. Kendi düşen ağlamaz.

Sacmalamayın gercekten cok istiyorum ama olmuyor eşimde B'nde çok istiyoruz inşallah olur
Size cevap veren bayan gayet duzgun cevap vermis siz sacmalamayin demissiniz.kiniyorum sizi.4ay neki arkandan kovalayanmi var.burada 3yil olmaysnlarda var.boyle konu acarak onlari Iyice bunalima surukluyorsunuz.hos olmamis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…