- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.941
kız onuda hesapladım hesaplamam mı hiç
7 mart yumurtlamaya başlıyacağım gün bu ayda gün aşırı ilişkiye devam kızlar
benim koçiş zaten dünden razı ona kalsa hergün deniyecek
bende de oluyor aynısı, komedi filmlerine bile ağlayan bir manyağa dönüşüyorum bazen:))
hımm hayatım ben de oldu aynısı, 14-15 gibi yumurtladım çok ağrım oldu kasıklarımda sonra geçti, 4-5 gün sonra yine başladı ama nedendir bilemiyorum..
Ya kızlar evet bu ağrılar ve akıntılar hep konuştuğumuz konular ..
Peki size yine ağrılarla ilgili bi sorudaha
benim özellikle pazartesi gününekadar ağrım çok oldu gerçekten ama sonra geçti ve şimdide inanılmaz ağrımvar ve tuvalete gittiğimde akıntım olmuş ama ben pazartesi falan yumurtladığımı düşünmüştüm acaba şimdimi yumurtluyorumki nedersiniz_?
söz uydu bebeğimde başka şeylerde uyar inşallah ,,,biz biraz fazla takılıyoruz işte şu bat tarihi gelsin artık valla ben batlayacam yoksa , başım ağrır hap içemem kafamı dağıtayım derim içki içemem , zaten yeşil çayımıda içemiyorum sinirlerim alt üst ,,, öle malak gibi bekliyorum ....ay inşallah güzel şeylere gebedir bu ağrılar, senin gebe olman gibi mesela.. Nasıl söz tam uydu ama duruma di mi:)))) şaka bir yana inşallah öyledir hayatım, şimdi ben de bazen garip şeyler, ağrılar hissediyorum, baş ağrılarım 11 gün kala başladı mesela, kasıklarımda batmalar gitti ama ara ara sancılar başladı vs vs, ama bir yandan da bütün bunları beynimin yapma ihtimalini de düşünüyorum.. çok araştırdım bu erken hamilelik bulgularını, neticede bütün uzmanların yerli yabancı, birleştiği nokta, bazı şeyler hissedebilirsiniz ama bunlar kesin değildir, bambaşka sebepleri olabilir, adet gecikmesi olup testte sonucu görmek kesin olan ilk belirtidir, öncesinde çok heveslenmeyin diyorlar..
doğru dedin vallahi bendeki soru içmezmi hiç... Hamişsek eğer inek sütü içeriz , hem ne farkederki ha aslan sütü ha inek sütü ....ahahaha:))) tamamen zıvanadan çıkmış durumda yani senin hormonlar..:)
tülinim, izmirden çıkan kız içmez mi hiç:)))) ama inşallah , dolu göbüşlerle buluşuruz da süt içeriz:))) değilsek de amaaaan canımız sağolsun, çalsın sazlar, gelsin rakılar:))))
aman özlemim senin çenene vursun yavrum ben memnunum bu halinden böle çok hoşuma gidiyorsun....kuzum oluo benim hormonlar arada öle. Bir de ben bundan 3-4 ay oncesine kadar cooook zor kötü zamanlar geçirdim. Dengem bozulmustu bıraz. Ne olursa aglamak istiodum ama ne olursa yani. Bastırdıgım duygular sanırım. Ama şimdi iyiym. Sadece hormonların zıvanadan cıktıgı zamanlrda aglıorum ya da çeneme vuruo:))
evt artık takmamaya karar verdim sadece kendim üzülüp ağlamakdan yoruldum artık ağlamak umutsuzluk yok
:))) ee daha iyi :))) ama bunlarında aşırı hevesi beni bunaltıyor bazen:)
slm kızlar bende 4 senelik evliyim 4 sene önce ilk gebeliğime son verdirmek zorunda kaldım şimdi istedik ama prolaktin yüksek çıktı değeri 29 du 4 adet dostinex içtim göğsümden süt geliyodu kesildi ilaçtan sonra şimdi 2 aydır deniyoruz olmadı ama buu ay sıkı çalıştık işallah olur çok istiyorum beknen adet tarihi 29 şubat.
Herkese çok teşekkür ederim kızlar en kısa zamandada sizleride hamiş görürüs inşalahhhhhhhhhhhh
Tünaydın kızlarrrr....nasılsınız iyisinizdir umarım,yine o kadar hızlısın ki bitiremedim yazılanları çok başım ağrıyor arkadaşlar sinirlerimde tepemde nedensiz bir şekildee....
Derdacım tebrik ediyorum rabbim kucağına almayı nasip etsin..
Yeni bir arkadaşımız daha vardı ismini hatırlayamadım hamileymiş onuda tebrik ediyorum ...
Banucum sanada çok sevindim , kalbin temizmiş kuzum bak herseyde var bir hayır ,,,,:)
yalelcim sanada allah sabır versin ,,,uykusuz kalmışsın ,,,begüm uyurken sende bir kaçamak yap dinlenirsin..
Birde baktım ki isyanlarda arkadaşlar var ne oluyor kuzum nedir bu yakınmalar ne konuştuk ne anlaştık biz hepberaber umut olacaz , ışık olacaz birbirimize , yapmayın kızlar sabredin ....
Yakalayabildiklerim bunlar varsa güzel haberler banada bildirin kızlar...
selam arkadaşlar,bende 3 günlük gecikmenin sonunda bugün regl oldum olacak moddayım..moralim sıfır,gecikince umutlanmıştım fakat bugün test yaptım negatif...normalde 32 bir rel olurum bugün 35.günüm
inşallah bebiş habercisidir bunlar banucum..
bu yumurtlama günlerini kimse tam bilemiyorki canım bende gününe göre hesapladım ama sonrasında da ağrım oldu yoğun bir şekilde bu ay diğer aylara göre baya farklıydı ya 5 6 gün yumurtladım yada üşüttüm kestiremedim :)
söz uydu bebeğimde başka şeylerde uyar inşallah ,,,biz biraz fazla takılıyoruz işte şu bat tarihi gelsin artık valla ben batlayacam yoksa , başım ağrır hap içemem kafamı dağıtayım derim içki içemem , zaten yeşil çayımıda içemiyorum sinirlerim alt üst ,,, öle malak gibi bekliyorum ....
doğru dedin vallahi bendeki soru içmezmi hiç... Hamişsek eğer inek sütü içeriz , hem ne farkederki ha aslan sütü ha inek sütü ....
aman özlemim senin çenene vursun yavrum ben memnunum bu halinden böle çok hoşuma gidiyorsun....
ben çok üzgün olunca evde açıyorum son ses müzik yırtına yırtına şarkı söylüyorum... Hareketli şarkılardada oynuyorum ohh sefam olsun açılıyorum...
az yavaş kızlar ya, valla yetişemiyorum hızınıza :))))
napıyorsunuz bakem...
... derken... ben kaçtım, uyandı benim sıpam.
öptüm görüşürüz nasipse
uykuya eğilimin artması,akıntılarınızın çoğalması,göğüs cildinizde damarlanmaların belirmesi,kasıklar da batmalar da hamileliğin ilk belirtilerindendir..ama illa herkeste aynı belirtiler olacak diye bir şey yok tabi...
söz uydu bebeğimde başka şeylerde uyar inşallah ,,,biz biraz fazla takılıyoruz işte şu bat tarihi gelsin artık valla ben batlayacam yoksa , başım ağrır hap içemem kafamı dağıtayım derim içki içemem , zaten yeşil çayımıda içemiyorum sinirlerim alt üst ,,, öle malak gibi bekliyorum ....
doğru dedin vallahi bendeki soru içmezmi hiç... Hamişsek eğer inek sütü içeriz , hem ne farkederki ha aslan sütü ha inek sütü ....
aman özlemim senin çenene vursun yavrum ben memnunum bu halinden böle çok hoşuma gidiyorsun....
ben çok üzgün olunca evde açıyorum son ses müzik yırtına yırtına şarkı söylüyorum... Hareketli şarkılardada oynuyorum ohh sefam olsun açılıyorum...
Uykuya eğilimin artması,akıntılarınızın çoğalması,göğüs cildinizde damarlanmaların belirmesi,kasıklar da batmalar da hamileliğin ilk belirtilerindendir..Ama illa herkeste aynı belirtiler olacak diye bir şey yok tabi...
al benden de o kadar hele hele çalışan bir bayan için
inşallah hayatım, yerleşme ağrılarıdır inşallah..
Ben zaten bu ay, denemeye aralıksız, yani gün aşırı bazen her gün şeklinde devam ettim, dediğin gibi belli olmuyor, hesapladığından önce veya sonra yumurtlama olabiliyor çünkü...
:))) ee daha iyi :))) ama bunlarında aşırı hevesi beni bunaltıyor bazen:)
al benden de o kadar hele hele çalışan bir bayan için
Ay ilahi tülin ya çok güldüm:))) kıyamam sana, rahatlayacak tüm alternatifler gidince insan kalıyor öylece valla:))
Kasıklarda ağrım var, damarlarım zor çıkar benim, kan alırken bile zorlanırlar, yüzeyden bir hayli uzak, ancak ilerleyen hamilelik günlerinde olur.. uyku konusu yaman konu, ben zaten severim uykuyu, ayırt edici değil yani benim için:) Offf düşünmeyip akışına bırakmak lazım , budur benim vardığım sonuç:)
yaa di mi bi de o var sende... ben evdeyim ya şimdilik tuzum kuru tabii:))
aa daha merhaba diyemeden gitti bu kız yine:) görüşürüz tatlımm..... derken... ben kaçtım, uyandı benim sıpam.
öptüm görüşürüz nasipse
en doğrusu o zaten enerji deposu olduk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?