Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kız onuda hesapladım hesaplamam mı hiç
7 mart yumurtlamaya başlıyacağım gün bu ayda gün aşırı ilişkiye devam kızlar
benim koçiş zaten dünden razı ona kalsa hergün deniyecek

kızlar ya ben kendimi şuan tavuk gibi hissettim yumurtlamaya başlıcam falan yazıyorum baksanıza

inşallah bebiş habercisidir bunlar banucum..

bu yumurtlama günlerini kimse tam bilemiyorki canım bende gününe göre hesapladım ama sonrasında da ağrım oldu yoğun bir şekilde bu ay diğer aylara göre baya farklıydı ya 5 6 gün yumurtladım yada üşüttüm kestiremedim :)

söz uydu bebeğimde başka şeylerde uyar inşallah ,,,biz biraz fazla takılıyoruz işte şu bat tarihi gelsin artık valla ben batlayacam yoksa , başım ağrır hap içemem kafamı dağıtayım derim içki içemem , zaten yeşil çayımıda içemiyorum sinirlerim alt üst ,,, öle malak gibi bekliyorum ....
doğru dedin vallahi bendeki soru içmezmi hiç... Hamişsek eğer inek sütü içeriz , hem ne farkederki ha aslan sütü ha inek sütü ....
aman özlemim senin çenene vursun yavrum ben memnunum bu halinden böle çok hoşuma gidiyorsun....
evt artık takmamaya karar verdim sadece kendim üzülüp ağlamakdan yoruldum artık ağlamak umutsuzluk yok

ben çok üzgün olunca evde açıyorum son ses müzik yırtına yırtına şarkı söylüyorum... Hareketli şarkılardada oynuyorum ohh sefam olsun açılıyorum...

Uykuya eğilimin artması,akıntılarınızın çoğalması,göğüs cildinizde damarlanmaların belirmesi,kasıklar da batmalar da hamileliğin ilk belirtilerindendir..Ama illa herkeste aynı belirtiler olacak diye bir şey yok tabi...

canım, inşallah... birlikten kuvvet doğar diyoruz işte.. cümleten topluca el açıp dua ediyoruz, gereğini yapıyoruz... gerisi allaha havale...

Herkese çok teşekkür ederim kızlar en kısa zamandada sizleride hamiş görürüs inşalahhhhhhhhhhhh

inşallah inşallah....

begüm uyurken ortalığı topladım. oyuncakları derledim toparladım. yemek için ön hazırlık yaptım. azıcık bi sigara molası verdim. şimdi de geldim size bakıyorum tulincim. şimdi uyanır zaten begüm :) mesaimin ikinci yarısı başlar.. koştur koştur....

selam arkadaşlar,bende 3 günlük gecikmenin sonunda bugün regl oldum olacak moddayım..moralim sıfır,gecikince umutlanmıştım fakat bugün test yaptım negatif...normalde 32 bir rel olurum bugün 35.günüm

arada bi beynimiz oynuyor bizimle yazçiçeği. oluyor öyle şeyler. beynimiz kendimizi hamiş olduğumuz konusunda ikna ediyor, hormonlar da ona göre yola devam ediyorlar. kendimiz edip kendimiz buluyoruz velhasıl :)
olur böyle şeyler.... durmak yok, yola devam şekerim

inşallah bebiş habercisidir bunlar banucum..

inşallah hayatım, yerleşme ağrılarıdır inşallah..

Ben zaten bu ay, denemeye aralıksız, yani gün aşırı bazen her gün şeklinde devam ettim, dediğin gibi belli olmuyor, hesapladığından önce veya sonra yumurtlama olabiliyor çünkü...

ayy canım benım cok saol, sen iste ben sana hep çene yaparım:))

yok canım ben bunların tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum bişeyin olduğu yok yani heheh:

aslında küçük bir tatilde güzel olurdu bu dönemde bana ama çalışınca herşey işe göre planlanıyor bu müzük olayıda iyi tutum yaniii :)

Ay ilahi tülin ya çok güldüm:))) kıyamam sana, rahatlayacak tüm alternatifler gidince insan kalıyor öylece valla:))

Kasıklarda ağrım var, damarlarım zor çıkar benim, kan alırken bile zorlanırlar, yüzeyden bir hayli uzak, ancak ilerleyen hamilelik günlerinde olur.. uyku konusu yaman konu, ben zaten severim uykuyu, ayırt edici değil yani benim için:) Offf düşünmeyip akışına bırakmak lazım , budur benim vardığım sonuç:)

al benden de o kadar hele hele çalışan bir bayan için

yaa di mi bi de o var sende... ben evdeyim ya şimdilik tuzum kuru tabii:))

:))) ee daha iyi :))) ama bunlarında aşırı hevesi beni bunaltıyor bazen:)

al benden de o kadar hele hele çalışan bir bayan için

aynen canım ya benide bunaltıyor bazen :)
ben çalışıyorum birde tutsun diye sabah banyomu yapıyorum bu havalarda çok zor oluyor vallah heheheh
ne yapalım bebiş için değer deyip katlanıyoruz işte

oyle zor oluoki bazen kuzum anlatamam walla. bir sinir basıo beni bir sinir cırmıklıcam adamı nerdeyse bir kelime daha etse o derecede sinir yani:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…