- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.961
kız özlem belli mi olur bir süpriz yapmayasın bize..evet yani. Benimde geçen aya gore hesaplayınca yarın kırmızı gunum. Hiç üzülmüorum cunku maç tarihini hesaplayıp onu beklicem sabırsızlıkla:)
hahaha bir hafta önce bnde tavuktum yumurtladım rahatladım döndüm normalekızlar ya ben kendimi şuan tavuk gibi hissettim yumurtlamaya başlıcam falan yazıyorum baksanıza
narmikçim öncelikle hoşgeldin aramıza bebişlerinle mutlu bir hayat diliyorum sanada ,, hersey gönlüne göre olur ve 3. Bebişinide alırsın kucağına sağlıkla..şu yazdığın belirtiler ne zaman başlarmış ki bir bilgin varmı..uykuya eğilimin artması,akıntılarınızın çoğalması,göğüs cildinizde damarlanmaların belirmesi,kasıklar da batmalar da hamileliğin ilk belirtilerindendir..ama illa herkeste aynı belirtiler olacak diye bir şey yok tabi...
durmak yok yalel sana ne iş biter ne güç....canım, inşallah... Birlikten kuvvet doğar diyoruz işte.. Cümleten topluca el açıp dua ediyoruz, gereğini yapıyoruz... Gerisi allaha havale...
Inşallah inşallah....
Begüm uyurken ortalığı topladım. Oyuncakları derledim toparladım. Yemek için ön hazırlık yaptım. Azıcık bi sigara molası verdim. şimdi de geldim size bakıyorum tulincim. şimdi uyanır zaten begüm :) mesaimin ikinci yarısı başlar.. Koştur koştur....
Arada bi beynimiz oynuyor bizimle yazçiçeği. Oluyor öyle şeyler. Beynimiz kendimizi hamiş olduğumuz konusunda ikna ediyor, hormonlar da ona göre yola devam ediyorlar. Kendimiz edip kendimiz buluyoruz velhasıl :)
olur böyle şeyler.... Durmak yok, yola devam şekerim
ayy canım benım cok saol, sen iste ben sana hep çene yaparım:))
yok canım ben bunların tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum bişeyin olduğu yok yani heheh:
aynen canım ya benide bunaltıyor bazen :)
ben çalışıyorum birde tutsun diye sabah banyomu yapıyorum bu havalarda çok zor oluyor vallah heheheh
ne yapalım bebiş için değer deyip katlanıyoruz işte
oyle zor oluoki bazen kuzum anlatamam walla. bir sinir basıo beni bir sinir cırmıklıcam adamı nerdeyse bir kelime daha etse o derecede sinir yani:))))
aa daha merhaba diyemeden gitti bu kız yine:) görüşürüz tatlımm..
tavşanlar gibi olduk daha çok:)))))
kız özlem belli mi olur bir süpriz yapmayasın bize..
hahaha bir hafta önce bnde tavuktum yumurtladım rahatladım döndüm normale
narmikçim öncelikle hoşgeldin aramıza bebişlerinle mutlu bir hayat diliyorum sanada ,, hersey gönlüne göre olur ve 3. Bebişinide alırsın kucağına sağlıkla..şu yazdığın belirtiler ne zaman başlarmış ki bir bilgin varmı..
durmak yok yalel sana ne iş biter ne güç....
yap kız sen bana çene yap başımın etini ye
hormonlar kafayı yedi sanırım. benimde oluo ole arada. hiç unutmuom fatmagül le kerimin ilk öpüşme sahnesiydi başladım ağlamaya. adam bana baktı baktııı ve mutfağa gidip bana bir bardak su getirdi. içermisin yoksa kafandan aşağımı alırsın dedi bir de:)))))))))
Benim de damarlarım zor çıkar da bu öyle değil..Göğüs cildindeki kılcal damarlar demeliydim..Daha da belirir yani..Nedeni de hamilelikle birlikte progesteron hormonunun artması nedeniyledir...Uykuya eğilim her zamankinden fazla olur..Sürekli ama sürekli esner pozisyonda oluyorsunuz..Akşam 7 de yatmak istemek gibi :)) Uykusuz olmasanız da...Ay ilahi tülin ya çok güldüm:))) kıyamam sana, rahatlayacak tüm alternatifler gidince insan kalıyor öylece valla:))
Kasıklarda ağrım var, damarlarım zor çıkar benim, kan alırken bile zorlanırlar, yüzeyden bir hayli uzak, ancak ilerleyen hamilelik günlerinde olur.. uyku konusu yaman konu, ben zaten severim uykuyu, ayırt edici değil yani benim için:) Offf düşünmeyip akışına bırakmak lazım , budur benim vardığım sonuç:)
yaa di mi bi de o var sende... ben evdeyim ya şimdilik tuzum kuru tabii:))
Hoşbuldum..Bu belirtiler bende transfer gününden 3-4 gün sonra başlamıştı.....kız özlem belli mi olur bir süpriz yapmayasın bize..
hahaha bir hafta önce bnde tavuktum yumurtladım rahatladım döndüm normale
narmikçim öncelikle hoşgeldin aramıza bebişlerinle mutlu bir hayat diliyorum sanada ,, hersey gönlüne göre olur ve 3. Bebişinide alırsın kucağına sağlıkla..şu yazdığın belirtiler ne zaman başlarmış ki bir bilgin varmı..
durmak yok yalel sana ne iş biter ne güç....
yap kız sen bana çene yap başımın etini ye
Ahahahahah, ayy ağrılar girdi gülmekten çeneme kızlar:))))))) Biz bu gidişle, nemfomanyak ama sinir hastası kadınlar olabiliriz yani an meselesi:))))
Kızlar bana az müsade ,evdeki işlerimi bi bitireyim, gelicem yineee...:)
Benim de damarlarım zor çıkar da bu öyle değil..Göğüs cildindeki kılcal damarlar demeliydim..Daha da belirir yani..Nedeni de hamilelikle birlikte progesteron hormonunun artması nedeniyledir...Uykuya eğilim her zamankinden fazla olur..Sürekli ama sürekli esner pozisyonda oluyorsunuz..Akşam 7 de yatmak istemek gibi :)) Uykusuz olmasanız da...
Hoşbuldum..Bu belirtiler bende transfer gününden 3-4 gün sonra başlamıştı.....
Ya kızlar evet bu ağrılar ve akıntılar hep konuştuğumuz konular ..
Peki size yine ağrılarla ilgili bi sorudaha
benim özellikle pazartesi gününekadar ağrım çok oldu gerçekten ama sonra geçti ve şimdide inanılmaz ağrımvar ve tuvalete gittiğimde akıntım olmuş ama ben pazartesi falan yumurtladığımı düşünmüştüm acaba şimdimi yumurtluyorumki nedersiniz_?
Hımmm, bak şimdi kafam karıştı, göğüslerimde birşey yok ama son 2-3 akşamdır erkenden yorgun hissediyorum kendimi ki geç yatmayı severim ben.. Kasıklarımdaki ağrı da bazen gerindiğimde ya da oturup kalkarken daha fazla oluyor, bazı zamanlarsa duruyor.. Yine de belli olmaz tabii..
Hımmm, bak şimdi kafam karıştı, göğüslerimde birşey yok ama son 2-3 akşamdır erkenden yorgun hissediyorum kendimi ki geç yatmayı severim ben.. Kasıklarımdaki ağrı da bazen gerindiğimde ya da oturup kalkarken daha fazla oluyor, bazı zamanlarsa duruyor.. Yine de belli olmaz tabii..
ben de öyle düşünüyorum ya görücez bakalım:) bi bebiş gelsin de ..:)
bu arada bunu buldum ama ne kadar doğrudur bilemem
çocuk düşürmede kullanılan ilkel yöntemler”
özellikle kırsal alanda düşük için birçok yöntemin halen bilinçli olarak kullanıldığını öne süren istanbul üniversitesi cerrahpaşa tıp fakültesi tıp tarihi ve deontoloji ana bilim dalı’nda görevli uzman doktor mahmut gürgan, ilkel düşük yaptıran yöntemleri şöyle sıraladı:
Düşük yaptıran nedenler
* bedeni ovmak
* bedene vurmak
* yüksek yerlerden atlamak
* bedenleri sıkıştırmak
* ağır eşya ya da un torbası kaldırma
* halı silkeleme
* yüksek yerden sallanarak atlama
* ip atlama
* aspirin içme
* karnının üzerine taş, kanepe ayağı ya da piknik tüpü koyma,
* soğan kabuğu kaynatıp içme
bu konu ile ilgili bir diğer gerçekte oldukça iç karartıcı yapılan araştırmalara göre genelde doğu illerinde evli kadınların düşük yapmak için %19.2 ’si bu bahsedilen geleneksel düşük yapmak yöntemlerini kullanıyormuş.
tatlım sen bat tarıhın 9 mart degılmı ve yumurtlama tarıhın ne zmandı senın benım kı 7 subat 5 ocak 6 aralık ya senın bu arad kızlar ymurtlam tarıhım ne zman oluyo ya bır anlamdım gıttı yanı tarıh olarak degıl akıntımdan anlıyodum bu ay sogan kuru benı mahvettı anlayamdım gıttı acaba kacrmısmıyım yumurtlam gunumu cunku bende hıc agrıa cbatma yok suan...
hoşgeldin aramıza inşallah olur bebişin gelir...
Hayırlısı bakalım :) Ağrı değil de ara ara batmalar oluyor..Bir de adet gününüze yakın adet olacakmış gibi hissediyorsunuz kendinizi...
benimde 7 günüm var ama şimdiden olacak gibi hissediyorum zaten normalde uykuyu severimde ondan bulamıycam :)burada tecrübeli annelerin olmasıda çok güzel paylaşımlar için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?