Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

evet yani. Benimde geçen aya gore hesaplayınca yarın kırmızı gunum. Hiç üzülmüorum cunku maç tarihini hesaplayıp onu beklicem sabırsızlıkla:)
kız özlem belli mi olur bir süpriz yapmayasın bize..
kızlar ya ben kendimi şuan tavuk gibi hissettim yumurtlamaya başlıcam falan yazıyorum baksanıza
hahaha bir hafta önce bnde tavuktum yumurtladım rahatladım döndüm normale
narmikçim öncelikle hoşgeldin aramıza bebişlerinle mutlu bir hayat diliyorum sanada ,, hersey gönlüne göre olur ve 3. Bebişinide alırsın kucağına sağlıkla..şu yazdığın belirtiler ne zaman başlarmış ki bir bilgin varmı..
durmak yok yalel sana ne iş biter ne güç....
ayy canım benım cok saol, sen iste ben sana hep çene yaparım:))

yap kız sen bana çene yap başımın etini ye

yok canım ben bunların tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum bişeyin olduğu yok yani heheh:

Hayırlısı..Ben her iki hamileliğimde de bunları yaşamıştım..Mikroenjeksiyon tedavisi ile hamile kaldığım için transfer gününden test zamanına kadar yaşadıklarım böyleydi...Ki adetime 6 gün kala öğrenmiştim hamileliğimi....Mide bulantısı,baş dönmesi gibi şeyler hamileliğin ilerleyen zamanlarında oluyor tabi...İlk zamanlar bu belirtiler hissedilmiyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen canım ya benide bunaltıyor bazen :)
ben çalışıyorum birde tutsun diye sabah banyomu yapıyorum bu havalarda çok zor oluyor vallah heheheh
ne yapalım bebiş için değer deyip katlanıyoruz işte

oyle zor oluoki bazen kuzum anlatamam walla. bir sinir basıo beni bir sinir cırmıklıcam adamı nerdeyse bir kelime daha etse o derecede sinir yani:))))

Ahahahahah, ayy ağrılar girdi gülmekten çeneme kızlar:))))))) Biz bu gidişle, nemfomanyak ama sinir hastası kadınlar olabiliriz yani an meselesi:))))

yok canım hiç sanmıorum supuruzum yok size bu ay malesef. tamam canım yeri geldiğinde - simdi hatırlayamıom- sana en komik anlarımı anlatacagım ve guldureceğim merak etme:)))

:))))))))))))tatlım sende bır garıpsın e kocan sendende bır garıp bugun kıc gulecegım yoktu kafam karma karsıkdı benı de guldurdun allah ıyılıgını versın:))))

Benim de damarlarım zor çıkar da bu öyle değil..Göğüs cildindeki kılcal damarlar demeliydim..Daha da belirir yani..Nedeni de hamilelikle birlikte progesteron hormonunun artması nedeniyledir...Uykuya eğilim her zamankinden fazla olur..Sürekli ama sürekli esner pozisyonda oluyorsunuz..Akşam 7 de yatmak istemek gibi :)) Uykusuz olmasanız da...

Hoşbuldum..Bu belirtiler bende transfer gününden 3-4 gün sonra başlamıştı.....

Hımmm, bak şimdi kafam karıştı, göğüslerimde birşey yok ama son 2-3 akşamdır erkenden yorgun hissediyorum kendimi ki geç yatmayı severim ben.. Kasıklarımdaki ağrı da bazen gerindiğimde ya da oturup kalkarken daha fazla oluyor, bazı zamanlarsa duruyor.. Yine de belli olmaz tabii..

tatlım sen bat tarıhın 9 mart degılmı ve yumurtlama tarıhın ne zmandı senın benım kı 7 subat 5 ocak 6 aralık ya senın bu arad kızlar ymurtlam tarıhım ne zman oluyo ya bır anlamdım gıttı yanı tarıh olarak degıl akıntımdan anlıyodum bu ay sogan kuru benı mahvettı anlayamdım gıttı acaba kacrmısmıyım yumurtlam gunumu cunku bende hıc agrıa cbatma yok suan...

Hayırlısı bakalım :) Ağrı değil de ara ara batmalar oluyor..Bir de adet gününüze yakın adet olacakmış gibi hissediyorsunuz kendinizi...

bekliorum bekliorum senden bir süpriz yumurta cıkışı olabilirr

ben de adet olamadığım bir ay soğan suyu kaynatıp içmiş ve ertesi gün adet olmuştum...belirtmekte fayda var..

Haa bir de unutmadan hamileliğimi anladığım zamanlarda idrar rengim eskiye göre daha koyulaşmıştı ve kokusu da çok keskinleşmişti..Ekşimsi bir kokusu vardı...Öyle az sıvı tükettim de idrar koyulaştı olayı değil..Çok su içiyordum buna rağmen idrar rengim koyulaşmıştı..Her iki hamileliğimde de ....

en son 7 şubatsa 20 22 24 şubat arasında yumurtlama tarihin kaçmamış merak etme canım

Hayırlısı bakalım :) Ağrı değil de ara ara batmalar oluyor..Bir de adet gününüze yakın adet olacakmış gibi hissediyorsunuz kendinizi...

benimde 7 günüm var ama şimdiden olacak gibi hissediyorum zaten normalde uykuyu severimde ondan bulamıycam :)burada tecrübeli annelerin olmasıda çok güzel paylaşımlar için teşekkürler

benimde 7 günüm var ama şimdiden olacak gibi hissediyorum zaten normalde uykuyu severimde ondan bulamıycam :)burada tecrübeli annelerin olmasıda çok güzel paylaşımlar için teşekkürler

Rica ederim :) İnşallah psikolojik değildir..Hayırlısı olsun tekrardan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…