Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

allah yardım etsin canım benım:))

ayyy allah kolaylık versin canım..
Peki şimdi çalışıyomusun?
Allahım uzun ömür versin onlara
gerçi şöylede bişey var ama bilmem nekadar doğru ikizler tek olan çocuklara göre daha uslu oluyolarmış nedersin bu konuda?

allah yardım etsin canım benım:))

:) teşekkürler.
gözünüz korkmasın, %20 ihtimalli bu ''zor çocuk'' diye tanımlanan çocuklar. genele bakarsanız, gayet kolay kendi halinde büyüyüp giden çocuklar görüyorsunuz yani.

allah dağına göre kış mı veriyor nedir :))

tekrar hoşgeldin canımişin zor vallalaha allah kolaylık versin..

bide çocuklarda 2 yaş sendromu varmış gençlerde ergenlikle eşdeğer bir durum hiç bilmezdim bunları :)) çok kullanırım bu cümleyi allah gerçekten dayanabileceğin kadar zorluk veriyor en zor acı ölüm acısı oda 6 ayda geçer sonrasında üzülsen de alışırmışsın

ya çıkmıo çıkmıo işte aklımdan arkadaşlar belim ağrıyor kasıklarımda hafif hafif sancılar giriyor göğüslerimle ilgili hiçbir belirti yok ama benim adet dönemimde de hiç olmadı göğüslerimle ilgili şikayetim ara ara hafif bulantım oluyor of bekleyemiyorum olmuyor

bişey sorabilir miyim ben?

kaç kilo almıştın ikizlere hamileyken? ne kadar zamanda verdin? verebildin mi?
Süreki hastanede yatmıştım hamileliğimde..17 kilo almıştım..Evet verdim .Hatta hamilelik başlangıcı kilomdan dahi daha zayıfım...:)
1,5 yaşındalarmış maşallah tam sevmelikler yani :)) her zaman herşeyiin hayırlısı derim arada sinirler bozulsada yapacak bişey yok
Eh olacak o kadar tabi..Allah sabırını veriyor...:)

Ailelerimizden çok uzak bir şehirdeyiz..Gurbetteyiz yani karı-koca...İki küçük bebeğim varken çalışabilmem mümkün mü dışarda :)

İkizler tek çocuklara göre uslu falan olmuyorlar..Buna katılmıyorum..Bu anca tek çocuğu olup bende bir tane var ama 10 çocuğa bedel diyenlerin sözleridir..:) İki çocuk yerinde duran bidonlar değiller...Tek çocuğunu canın sıkıldığında sıkıştırırsın koluna dışarı çıkarsın...Evde bir koluna çocuğunu alır diğer kolunla evdeki işlerini yaparsın..İstediğin kadar saatlerce emzirir,istediği kadar yaramaz olsun istersen bütün gün peşinde koşturursun..Ama iki aynı yaşta çocuğun olduğunda ikisini de yeterince emzirecek mecalin kalmaz..İki kolun da doludur..Yedirmesi,içirmesi,giydirmesi hep sıradaki sıradaki şeklinde olur..Bu da epey yorucudur..Hele ilk zamanlar evde doğru dürüst ne yemek yapmaya ne de evi temizlemeye vaktin olur..Çünkü 2 kolun da doludur..Hele ikisi de hareketliyse hangisinin peşinde koşacağını şaşırırsın..Yardım edenin de yoksa...Dışarı çıkmak istesen muhakkak birilerinin yardım etmesi lazım..Tek başına her istediğinde alayım çocukları da dışarı çıklayım olayı yapamazsın..Daha bir çok şey...:) O yüzden disiplin sağlamak şart olur...

tekrar hoşgeldin canımişin zor vallalaha allah kolaylık versin..
:) hoşbulduumm...

korkmuyor korkmuyor merak etme:)):18:
:)))

evet bir de o var.
1 yaş sendromu geçti, 2 ay rahattık. 2 yaş sendromu başladı... sonra da 3 yaş sendromu var
2 yaş sendromu için, bebekliğin ergenliği diyorlar. her şeye itiraz, her şeye hayır, bol zırlamalar, sürekli bi tepki mekanizmaları, her şeyi kendisi yapacak... ''düşmem ben, ablayım artık'' falan gibi büyüdüm ben tantanaları falan :)

ay inşallah, zamanı gelince göreceksiniz. :))))

Süreki hastanede yatmıştım hamileliğimde..17 kilo almıştım..Evet verdim .Hatta hamilelik başlangıcı kilomdan dahi daha zayıfım...:)
..[/B]

17 kilo iyiyimiş maşallah.. fit hamiş olmuşsun sen.. ne güzel.
neden hep hastahanede yattın peki? çok özel değilse sorabilir miyim?

ayyy canımya
işin çok zor gerçekten helede gurbette olman çok zor çok neredeydin sen peki
allahım kolaylık versin sana
birde üçüncüyü istiyon vallaha iyi cesaret seninki tebrik ederim .

Alllahım kolaylığını versin arkadaşım.
Yanında ve yardımcın olsun. zor zanaat hakkatten.
e bi de üçüncü düşünüyorsun.. nasıl olacak bu iş? hem de daha çok erken değil mi?

Son düzenleme:
kızlar ılıskıden sonra ayakları havaya dıkmek falan sart degıl eger spermler asırı akıskansa belınız kaldırıp az yatmanız lazım yoksa cıkmıyor ben hafıfı belımı kaldırıp 2-3 dk yatıyorum sonra yan dönüp uyuyorum bende kalkmıyorum yerımden gece hatta gıyınırken bıle yatarken gıyınıyorum:))
ben bısey sorucam bu hanı yumurta akı kıvamlı akıntı vaya yumurtlama belırtısı o gelınce yumurtlama oldu bıttı ıs ısten gectımı oluyodu yoksa yumurtlama günü ılışkıye gırmekmı gerekıyodu adetımın 15.günü bugün

17 kilo iyiyimiş maşallah.. fit hamiş olmuşsun sen.. ne güzel.
neden hep hastahanede yattın peki? çok özel değilse sorabilir miyim?

Boyum uzun..Bu yüzden hamileliğimde de kocaman bir top yutmuş gibi duruyordum...:) Rahim ağzı yetmezliği nedeniyle erken doğum tehlikem vardı canım..Rahim ağzı dikiliydi..Daha önceden de 18 haftalık ikizlerimi zamansız doğumla kaybettiğim için önlem amaçlı yattım hastanede...Sadece wc ye kalkıyordum..Son zamanlarda anca serumla kasılmalar durduruldu..Kızımın ağzı rahim ağzındaydı..Rahim ağzındaki dikişi zorluyordu..32+4 de planlı sezaryan yapıldı...2 hafta küvezde kaldılar....

ayyy 2 yaş sendiromunu yeğenimden biliyorum okadar inatçıki anlatamam..
Ayyyyyy bazen acayip inatlaşıyo o istedimmi olacak sonra kandırıyolar unutuyo sonrasında biliyomusunuz tekrar aklına geliyo ve devam ediyo hehehe:

Alllahım kolaylığını versin arkadaşım.
Yanında ve yardımcın olsun. zor zanaat hakkatten.
e bi de üçüncü düşünüyorsun.. nasıl olacak bu iş? hem de daha çok erken değil mi?

Sağlık şartlarım gereği..Keşke erteleyebilecek şartlarda olsam...Kreşe başlayacaklar benimkiler...Allah hepimize kolaylık versin :)

:)) bende de rahim ağzı yetmezliği vardı hamileyken. 21. haftamda dikildim. sonra hep dikkatle evde yaşadım. dışarı bile çıkmadım nerdeyse. bi doktora gidip geldim, o kadar. bebeğim de küçücüktü, belli bi kiloya gelmesini bekledi doktorum. o sebeple erken doğum da olmaması lazımdı. işte, iğnelerle her hafta... sonra her gün iğnelerle... 38+ olana kadar bekledik. normal doğum zamanı geldi, tamam dedik. amma velakin, bebek kordonu boynuna 2 tur ve koluna 1 tur dolamıştı. normal doğuramayacğıma karar verdi doktor, acil sezaryen dedi. ve doğdu. ama çok zor bişey o rahim ağzı yetmezliği, hele ikizlerde kimbilir ne kadar zor olmuştur. ay allah kurtarmış canım... sağlıkla büyümüşler bile çok şükür.

inşallah bu sefer daha kolay geçer hamileliğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…