- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.981
tatlım sen bat tarıhın 9 mart degılmı ve yumurtlama tarıhın ne zmandı senın benım kı 7 subat 5 ocak 6 aralık ya senın bu arad kızlar ymurtlam tarıhım ne zman oluyo ya bır anlamdım gıttı yanı tarıh olarak degıl akıntımdan anlıyodum bu ay sogan kuru benı mahvettı anlayamdım gıttı acaba kacrmısmıyım yumurtlam gunumu cunku bende hıc agrıa cbatma yok suan...
Rica ederim :) İnşallah psikolojik değildir..Hayırlısı olsun tekrardan...
inşallah ocakta o psikolojik olanı yaşadım da 4 gün falan gecikti tahlilde çıkmadı muayenede çıkmadı baya zor olmuştu söktürücü ilaç verdi 2 gün yattım kendime gelemedim
en son 7 şubatsa 20 22 24 şubat arasında yumurtlama tarihin kaçmamış merak etme canım
şekerim o durum bende biraz karışık yani ben geçen ay yani ğpardon şubatın 5inde adetim damla damla gelmeye başladı her gün 1 damla şeklinde sonra normalide 8 şubatta başladı bende nezaman geleceğini bilemediğim için ve bu ay 29 çektiği için en son 9 marta adet olmazsam test yaparım diye öyle yazdım..
anladım tatlım bven su yumurtlama tarıhımı duzgun belırleyememıstım kızlar 20 22 24 dedıler ıste ben sadece akıntıdan anlıyodum bu ay sogan kurunden hıc bırsey anlamdım ıste nette kı hesaplayıclarda hepsı bırbırınden farklı rakam verıyoo offf bır hamıle kaslaydık hayırslsı ıle sastım kaldım resmen...
Bazan geç döllenme olabiliyor..Adet gecikmesinden anca 10 gün sonra çıkabiliyor...Hemen adet söktürücülere başvurmayın ...4 günlük gecikme çok uzun bir gecikme değil zaten...
pekı bırsey daha sorcagım bu gunler degılde bır gun once ılıskıye gırmıstım yanı 19 21 de ılıskıyegırdım dunde kocam nobetcıydı bır problem olma degılmı yanı tam 20 22 24 degıl hepsınden bır gun once ılıskıye gırmıs oluyorum yanı etskını korurmu ne dersınız..
aslında günleri çokda takmamak gerek bence sperm hücreleri bazı okuduğum kaynaklara göre 4 5 gün kadar yaşıyor bazı yerlerde 2 3 gün yaşıyor yazıyordu yani her iki durumdada işe yarıyacak durumdalar :)
aman aynen canım işte biz en iyisi gün aşırı devam edelim yakalarız inşaslahhh:
aslında günleri çokda takmamak gerek bence sperm hücreleri bazı okuduğum kaynaklara göre 4 5 gün kadar yaşıyor bazı yerlerde 2 3 gün yaşıyor yazıyordu yani her iki durumdada işe yarıyacak durumdalar :)
1,5 yaşındalar..En başından beri tek başıma bakıyorum...Yüzümü yıkamaya fırsatım olmuyor desem yeridir..Ama en başından yemek ve uyku düzenini sağlayabilirseniz nispeten rahat ediyorsunuz..Şu da var ki ikizlik anne tarafından geçer..Baba tarafında ikiz olmasının bir etkisi yoktur...Nermik bişey sormak istiyorum sanaizninle?
Senin ikizler kaç yaşındaydı?
Gbide bakımları zor oldumu?
Ayyy bana herkes senin ikizin olacak diyoda biraz gözüm korkuyo açıkçası..
Gerçi bende diyorum daha bitane yok ortada falan diye şakaya vuruyorum ama sülaledede var yani amcamın kısının ikizleri var..
En azından bir 10 gün kadar beklemekte fayda var canım...o kadar çok olduki o ayda sonradan doktora gittiğime pişman oldum acaba varmıydı düşüncesinde kalıyorum
ıns tatlım ben bugunlerı kacırdım kocacıgımın nobet gunlerıydı bende bır gun onece yaptım 19.21.gunu yaptım gun oncesı oldu herhalde sperm ozlellıklerını korur degılmı gunun degıl ama bızımkı bu ay gun oncesı olmus oluyo bakalım tutacak mı?
Nermik bişey sormak istiyorum sanaizninle?
Gerçi bende diyorum daha bitane yok ortada falan diye şakaya vuruyorum ama sülaledede var yani amcamın kısının ikizleri var..[/QUOTE
aslında ikiz çocuk olma özelliği babaanneden yada anneanneden geçen bir gen kızlar bende hep ikiz olsun isterim bakımları zor olsada farketmez :))))
1,5 yaşındalar..En başından beri tek başıma bakıyorum...Yüzümü yıkamaya fırsatım olmuyor desem yeridir..Ama en başından yemek ve uyku düzenini sağlayabilirseniz nispeten rahat ediyorsunuz..Şu da var ki ikizlik anne tarafından geçer..Baba tarafında ikiz olmasının bir etkisi yoktur...
En azından bir 10 gün kadar beklemekte fayda var canım...
Nermik bişey sormak istiyorum sanaizninle?
Gerçi bende diyorum daha bitane yok ortada falan diye şakaya vuruyorum ama sülaledede var yani amcamın kısının ikizleri var..[/QUOTE
aslında ikiz çocuk olma özelliği babaanneden yada anneanneden geçen bir gen kızlar bende hep ikiz olsun isterim bakımları zor olsada farketmez :))))
anacım daha uyuttunmu demeden uyandı ve gittin:)
Hımmm, bak şimdi kafam karıştı, göğüslerimde birşey yok ama son 2-3 akşamdır erkenden yorgun hissediyorum kendimi ki geç yatmayı severim ben.. Kasıklarımdaki ağrı da bazen gerindiğimde ya da oturup kalkarken daha fazla oluyor, bazı zamanlarsa duruyor.. Yine de belli olmaz tabii..
1,5 yaşındalar..En başından beri tek başıma bakıyorum...Yüzümü yıkamaya fırsatım olmuyor desem yeridir..Ama en başından yemek ve uyku düzenini sağlayabilirseniz nispeten rahat ediyorsunuz..Şu da var ki ikizlik anne tarafından geçer..Baba tarafında ikiz olmasının bir etkisi yoktur...
Hayır canım baba tarafından geçmez ikizlik geni..Babaannenden de geçmez yani..:) Ancak anne tarafından,anneanne tarafından geçer..O da çift yumurta ikizliği..Tek yumurta ikizliği ise tamamen tesadüftür..Genlerle geçen bir özellik değildir..Sitedeki dr. arkadaşlara da danışabilirsiniz bu konuda...
öyleymiş evet. baba tarafıyla hiç alakası yok.
anne o ay çift yumurtluyor işte... ikisi de tutarsa, çift yumurta ikizi oluyor bi göbüşte. durum bu :) babanın spermiyle alakası yok
bu arada seni de çok çk çok tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim arkadaşım.
üçüncü bi bebek düşünmek, büyük cesaret ve büyük karar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?