Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

şekerim o durum bende biraz karışık yani ben geçen ay yani ğpardon şubatın 5inde adetim damla damla gelmeye başladı her gün 1 damla şeklinde sonra normalide 8 şubatta başladı bende nezaman geleceğini bilemediğim için ve bu ay 29 çektiği için en son 9 marta adet olmazsam test yaparım diye öyle yazdım..

Bazan geç döllenme olabiliyor..Adet gecikmesinden anca 10 gün sonra çıkabiliyor...Hemen adet söktürücülere başvurmayın ...4 günlük gecikme çok uzun bir gecikme değil zaten...
inşallah ocakta o psikolojik olanı yaşadım da 4 gün falan gecikti tahlilde çıkmadı muayenede çıkmadı baya zor olmuştu söktürücü ilaç verdi 2 gün yattım kendime gelemedim

en son 7 şubatsa 20 22 24 şubat arasında yumurtlama tarihin kaçmamış merak etme canım

pekı bırsey daha sorcagım bu gunler degılde bır gun once ılıskıye gırmıstım yanı 19 21 de ılıskıyegırdım dunde kocam nobetcıydı bır problem olma degılmı yanı tam 20 22 24 degıl hepsınden bır gun once ılıskıye gırmıs oluyorum yanı etskını korurmu ne dersınız..

Nermik bişey sormak istiyorum sanaizninle?
Senin ikizler kaç yaşındaydı?
Gbide bakımları zor oldumu?
Ayyy bana herkes senin ikizin olacak diyoda biraz gözüm korkuyo açıkçası..
Gerçi bende diyorum daha bitane yok ortada falan diye şakaya vuruyorum ama sülaledede var yani amcamın kısının ikizleri var..

anladım tatlım bven su yumurtlama tarıhımı duzgun belırleyememıstım kızlar 20 22 24 dedıler ıste ben sadece akıntıdan anlıyodum bu ay sogan kurunden hıc bırsey anlamdım ıste nette kı hesaplayıclarda hepsı bırbırınden farklı rakam verıyoo offf bır hamıle kaslaydık hayırslsı ıle sastım kaldım resmen...

aman aynen canım işte biz en iyisi gün aşırı devam edelim yakalarız inşaslahhh:

aslında günleri çokda takmamak gerek bence sperm hücreleri bazı okuduğum kaynaklara göre 4 5 gün kadar yaşıyor bazı yerlerde 2 3 gün yaşıyor yazıyordu yani her iki durumdada işe yarıyacak durumdalar :)

aman aynen canım işte biz en iyisi gün aşırı devam edelim yakalarız inşaslahhh:

ıns tatlım ben bugunlerı kacırdım kocacıgımın nobet gunlerıydı bende bır gun onece yaptım 19.21.gunu yaptım gun oncesı oldu herhalde sperm ozlellıklerını korur degılmı gunun degıl ama bızımkı bu ay gun oncesı olmus oluyo bakalım tutacak mı?

bu guzel bır haberdı ıste cunku bu ay nobetlerı ust uste geldı sansımıza da hep bu hafta bu yuzden sordum senın verdıgın tarıhlere gore bız gun oncesı ılıskıde bulunmus oluyorduk ıns tutmusturlar da bende hıc belırtı falan yok agrı batma falan bakalım ne olcak....

1,5 yaşındalar..En başından beri tek başıma bakıyorum...Yüzümü yıkamaya fırsatım olmuyor desem yeridir..Ama en başından yemek ve uyku düzenini sağlayabilirseniz nispeten rahat ediyorsunuz..Şu da var ki ikizlik anne tarafından geçer..Baba tarafında ikiz olmasının bir etkisi yoktur...
o kadar çok olduki o ayda sonradan doktora gittiğime pişman oldum acaba varmıydı düşüncesinde kalıyorum
En azından bir 10 gün kadar beklemekte fayda var canım...

inşalah canım inşalah ama sen çalışmalara devam et..

artık bundan sonra daha bilinçli davranacağım çok şanslısın ikiz annesi olarak ve tekrar bebek düşündüğün içinde kutlarım güzel ceserat

KIZLAR bu ne hız..valla akşama okuyacak sayfa çok brikmesin diye öğrencilerim resim yaparken ben arada kaçırdıklarımı okudum :)) bu arada özlem86 tebrik ederim darısı isteyen herkese olsun..benim bat yarın ama bütün adet belirtilerim hooop yokoldu inşallah hamileyimdir :))

Hayır canım baba tarafından geçmez ikizlik geni..Babaannenden de geçmez yani..:) Ancak anne tarafından,anneanne tarafından geçer..O da çift yumurta ikizliği..Tek yumurta ikizliği ise tamamen tesadüftür..Genlerle geçen bir özellik değildir..Sitedeki dr. arkadaşlara da danışabilirsiniz bu konuda...

Son düzenleyen: Moderatör:
anacım daha uyuttunmu demeden uyandı ve gittin:)

hehehe evet maalesef, bizim uykular, tilki uykusu.. bi şekerleme yapıp kalkıyor begüm hep. gece de uykumuz yok doğru düzgün. 3 doktorumuz var begüm için, hepsine gidip geliyoruz zaman zaman.. hepsi normal olduğunu söylüyorlar.
Tam anne zamanı, ayrı kalmak istemiyordur falan diyorlar. zaten begüm de gece uyanınca, ''özledim seni anne, neden ditin babamın yanına'' diye hesap soruyor. 3 yaşına kadar bu tilki uykusu durumu normalmiş, olabilirmiş.. ya sabır :))

sen hamilesin bence. hadi bekliyoruz bakalım banu :))))

aynen, benim tarafımda ikizler çok. benim ilk hamileliğimde, ikizdi gebeliğim. doktor da anne tarafından gelir bu durum demişti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…