- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.021
:) hoşbulduumm...
:)))
evet bir de o var.
1 yaş sendromu geçti, 2 ay rahattık. 2 yaş sendromu başladı... sonra da 3 yaş sendromu var
2 yaş sendromu için, bebekliğin ergenliği diyorlar. her şeye itiraz, her şeye hayır, bol zırlamalar, sürekli bi tepki mekanizmaları, her şeyi kendisi yapacak... ''düşmem ben, ablayım artık'' falan gibi büyüdüm ben tantanaları falan :)
ay inşallah, zamanı gelince göreceksiniz. :))))
sagol güldencım bakalım ınsallah bugece bırlıktelıge devam dün 14.gündü aslında 10-12 yaptıkta dün benım oglan uyumadıu esımde o uyuyana kadar uyuyunca 14.gün bos gectık bugün devam bakalım
Düzce deyiz canım..Eşim aslen Eskişehir li ben de İzmir liyim... Rahimdeki sorun,yaş faktörü ve yumurta rezervlerinin azalması nedeniyle erteleyemiyorumayyy canımya
işin çok zor gerçekten helede gurbette olman çok zor çok neredeydin sen peki
allahım kolaylık versin sana
birde üçüncüyü istiyon vallaha iyi cesaret seninki tebrik ederim .
Valla göreceğim Allah nasib ederse..Tekil hamileliğin çoğula göre daha rahat geçtiğini söylüyorlar her iki hamileliği de yaşayanlar..Benim 28. haftaya gelebilmem bile hayaldi...32+4 e dek dayanabildim..Sancı odasına git gel bir de serumlarla çok zordu..Dr a yalvardım yarın alın artık diye..Erken doğum riskine ciğer geliştirici iğneler yapılmıştı..Tabi her gün bir sürü başka başka iğneler de yemiştim...:)) bende de rahim ağzı yetmezliği vardı hamileyken. 21. haftamda dikildim. sonra hep dikkatle evde yaşadım. dışarı bile çıkmadım nerdeyse. bi doktora gidip geldim, o kadar. bebeğim de küçücüktü, belli bi kiloya gelmesini bekledi doktorum. o sebeple erken doğum da olmaması lazımdı. işte, iğnelerle her hafta... sonra her gün iğnelerle... 38+ olana kadar bekledik. normal doğum zamanı geldi, tamam dedik. amma velakin, bebek kordonu boynuna 2 tur ve koluna 1 tur dolamıştı. normal doğuramayacğıma karar verdi doktor, acil sezaryen dedi. ve doğdu. ama çok zor bişey o rahim ağzı yetmezliği, hele ikizlerde kimbilir ne kadar zor olmuştur. ay allah kurtarmış canım... sağlıkla büyümüşler bile çok şükür.
inşallah bu sefer daha kolay geçer hamileliğin.
Yok ebrucum şimdi senin tam zamanı kanımca sen birlikte olmaya devam et büyük 1 ihtimalle yumurtluyosun bu dönem çok önemli yani geç falan değil hiç merak etme..
Bu arada nermikçim sanada kolaylıklar diliyorum inşala3. çok daha kolay geçer nediyeyimki..
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...sinize-nasil-suprizle-haber-verirsiniz-6.html
kızlar bu topik çok hoş gerçekten...buradan fikir edinebilirsiniz
düzce deyiz canım..eşim aslen eskişehir li ben de izmir liyim... Rahimdeki sorun,yaş faktörü ve yumurta rezervlerinin azalması nedeniyle erteleyemiyorum
valla göreceğim allah nasib ederse..tekil hamileliğin çoğula göre daha rahat geçtiğini söylüyorlar her iki hamileliği de yaşayanlar..benim 28. Haftaya gelebilmem bile hayaldi...32+4 e dek dayanabildim..sancı odasına git gel bir de serumlarla çok zordu..dr a yalvardım yarın alın artık diye..erken doğum riskine ciğer geliştirici iğneler yapılmıştı..tabi her gün bir sürü başka başka iğneler de yemiştim...
ikizlerden sonra tek hamileliğin ve tek çocuğun daha rahat geçtiğini söyleyen tecrubeli anneler öyle diyorlar ama yaşamadan bilinmez tabi...:)
inşallah canım çokdaha kolay bi hamilelik geçirirsin..
Peki kaç yaşındasın sen?
goonca bız kecıboynuzunu uyguluyoruz esımde sperm sayısı düşüktü kürü uygulayıp hamıle kalmıstım sımdı ıkıncıyı ıstıyoruz yıne 2 aydır kür yapıyoruz
slm arkadaşlar bugün adetimin üçüncü günü doktora gittim hormon testi yaptırdım. hormon bozukluğu çıktı, ulturasyonla da muayne etti görünür bişey yok dedi. hsg bide eşimden sipermiyogram istedi. haftaya hsg çekileceğim nasıl bi şey bu yaptıran var mı?
Hayırlısı bakalım :) Ağrı değil de ara ara batmalar oluyor..Bir de adet gününüze yakın adet olacakmış gibi hissediyorsunuz kendinizi...
Anında cevap yazamıyorum ,kusura bakmayın artık...
Tam 39 yaşındayım..Şubat doğumluyum..Geç evlenmiştim zaten...34 yaşımdayken....:) 1 sene hamile kalmam yasaktı..Myomektami ameliyatı olmuştum...İlk 36 yaşında anne oldum..Bu bebeklerime de 37 yaşında..Haziranda 2 yaşını dolduracaklar....
bekliorum bekliorum senden bir süpriz yumurta cıkışı olabilirr
slm arkadaşlar bugün adetimin üçüncü günü doktora gittim hormon testi yaptırdım. hormon bozukluğu çıktı, ulturasyonla da muayne etti görünür bişey yok dedi. hsg bide eşimden sipermiyogram istedi. haftaya hsg çekileceğim nasıl bi şey bu yaptıran var mı?
Hayırlısı inşallah :)ya hayatım, burdan çıktım evin işini yapayım diye, bir uyku bastırdı ki sorma, gözümü kapadım 5 dakika kestireyim diye az önce uyanmışım.. Beni çok fena etkiledin bak ona göre:))) Batmalarım oluyor benimde , öyle şiddetli bir ağrı değil.. Ben de 36 oldum geçen ay bu arada, yaştan dolayı endişeleniyordum ama biraz daha rahatladım seni okuyunca:)
İnşallaaaah kuzummm..
Ne ilaç verdi doktor bozukluk için, neyin bozukluğuymuş?
goonca bız kecıboynuzunu uyguluyoruz esımde sperm sayısı düşüktü kürü uygulayıp hamıle kalmıstım sımdı ıkıncıyı ıstıyoruz yıne 2 aydır kür yapıyoruz
Vajinal yoldan rahmine ilaçlı bir sıvı veriliyor..Rontgen gibi bir çekim yapılıyor..Çıkan filme bakarak tüplerinin açık mı kapalı mı olduğuna bakılıyor....
Vajinal yoldan rahmine ilaçlı bir sıvı veriliyor..Rontgen gibi bir çekim yapılıyor..Çıkan filme bakarak tüplerinin açık mı kapalı mı olduğuna bakılıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?