Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

:)) inşallah zaten ondan sonrasında okul dönemi başlar arkadaş ilişkileri okumayı söktü sınıf atladı falan filan derken bakmışsın ergen olmuş :)) düşüncesi bile güzel ya

Yok ebrucum şimdi senin tam zamanı kanımca sen birlikte olmaya devam et büyük 1 ihtimalle yumurtluyosun bu dönem çok önemli yani geç falan değil hiç merak etme..
Bu arada nermikçim sanada kolaylıklar diliyorum inşala3. çok daha kolay geçer nediyeyimki..

sagol güldencım bakalım ınsallah bugece bırlıktelıge devam dün 14.gündü aslında 10-12 yaptıkta dün benım oglan uyumadıu esımde o uyuyana kadar uyuyunca 14.gün bos gectık bugün devam bakalım

ayyy canımya
işin çok zor gerçekten helede gurbette olman çok zor çok neredeydin sen peki
allahım kolaylık versin sana
birde üçüncüyü istiyon vallaha iyi cesaret seninki tebrik ederim .
Düzce deyiz canım..Eşim aslen Eskişehir li ben de İzmir liyim... Rahimdeki sorun,yaş faktörü ve yumurta rezervlerinin azalması nedeniyle erteleyemiyorum
Valla göreceğim Allah nasib ederse..Tekil hamileliğin çoğula göre daha rahat geçtiğini söylüyorlar her iki hamileliği de yaşayanlar..Benim 28. haftaya gelebilmem bile hayaldi...32+4 e dek dayanabildim..Sancı odasına git gel bir de serumlarla çok zordu..Dr a yalvardım yarın alın artık diye..Erken doğum riskine ciğer geliştirici iğneler yapılmıştı..Tabi her gün bir sürü başka başka iğneler de yemiştim...

ikizlerden sonra tek hamileliğin ve tek çocuğun daha rahat geçtiğini söyleyen tecrubeli anneler öyle diyorlar ama yaşamadan bilinmez tabi...:)

Son düzenleyen: Moderatör:

inşallah canım çokdaha kolay bi hamilelik geçirirsin..
Peki kaç yaşındasın sen?

kızlar bal tarçın çörekotu karşımını deneyen varmı ben bu ay deniyorum kocişimede keçiboynuzu kürü yapıyorum bakalım işe yarıyacakmı ?

inşallah canım çokdaha kolay bi hamilelik geçirirsin..
Peki kaç yaşındasın sen?

Anında cevap yazamıyorum ,kusura bakmayın artık...

Tam 39 yaşındayım..Şubat doğumluyum..Geç evlenmiştim zaten...34 yaşımdayken....:) 1 sene hamile kalmam yasaktı..Myomektami ameliyatı olmuştum...İlk 36 yaşında anne oldum..Bu bebeklerime de 37 yaşında..Haziranda 2 yaşını dolduracaklar....

goonca bız kecıboynuzunu uyguluyoruz esımde sperm sayısı düşüktü kürü uygulayıp hamıle kalmıstım sımdı ıkıncıyı ıstıyoruz yıne 2 aydır kür yapıyoruz

goonca bız kecıboynuzunu uyguluyoruz esımde sperm sayısı düşüktü kürü uygulayıp hamıle kalmıstım sımdı ıkıncıyı ıstıyoruz yıne 2 aydır kür yapıyoruz

yıne aynı kuru mu denıyorsun tatlım yoksa baska denedgın kur de var mı ben ılk defa bu ay sohgan kurunu kullanmaya basladım sonra psıman oldum ama bakalım haıyılsı...

slm arkadaşlar bugün adetimin üçüncü günü doktora gittim hormon testi yaptırdım. hormon bozukluğu çıktı, ulturasyonla da muayne etti görünür bişey yok dedi. hsg bide eşimden sipermiyogram istedi. haftaya hsg çekileceğim nasıl bi şey bu yaptıran var mı?

Vajinal yoldan rahmine ilaçlı bir sıvı veriliyor..Rontgen gibi bir çekim yapılıyor..Çıkan filme bakarak tüplerinin açık mı kapalı mı olduğuna bakılıyor....

Hayırlısı bakalım :) Ağrı değil de ara ara batmalar oluyor..Bir de adet gününüze yakın adet olacakmış gibi hissediyorsunuz kendinizi...

ya hayatım, burdan çıktım evin işini yapayım diye, bir uyku bastırdı ki sorma, gözümü kapadım 5 dakika kestireyim diye az önce uyanmışım.. Beni çok fena etkiledin bak ona göre:))) Batmalarım oluyor benimde , öyle şiddetli bir ağrı değil.. Ben de 36 oldum geçen ay bu arada, yaştan dolayı endişeleniyordum ama biraz daha rahatladım seni okuyunca:)

bekliorum bekliorum senden bir süpriz yumurta cıkışı olabilirr

İnşallaaaah kuzummm..

Ne ilaç verdi doktor bozukluk için, neyin bozukluğuymuş?

Hayırlısı inşallah :)

Ebruuu ben seni tanıdım sen de beni tanıdın mııı :)))

Ayyy bende merak ediyorum bu rahim filmini ama aramızda bugün rahim filimi çektirecek bi arkadaşımız vardı sanıyorum o mutlaka paylaşacaktır ..
Benimm merak ettiğimşey acı çekiyomusun acaba.
Birde rahim filimi çektirdikten sonra hamile kalanların çok olduğunu duydum..

Birda siperm sayısı düşük derken özel olmazsa ki gerçi oldukça özel istersen cevaplamaya bilirsin canım ama kaçtı siperm sayısı acaba?

Vajinal yoldan rahmine ilaçlı bir sıvı veriliyor..Rontgen gibi bir çekim yapılıyor..Çıkan filme bakarak tüplerinin açık mı kapalı mı olduğuna bakılıyor....

canım bende doktora gidecem kontrol için de adetin 3 ya da 4. günü gitme daha mi ii oluo. şimdi bir arkadaşım aradı. doktor adetin 4. gel demiş de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…