Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

GÜNAYDIIINNNNNNNN
SELAMLAR HERKESEEEEE
GÜNÜMÜZ GÜZEL GEÇSİN.
yine döktürmüşsünüz valla. ben anca kahvaltıyı, mutfağı, yatağı yorganı topladım. Şimdi yumurta kaynıyor, öğlen uykusu sütümü de hazırlayacağım. sonra uyutunca begümü, sabah operasyonum tamamdır :)))

kusura bakma, özür dilerim canım. ben bilemedim vajinismus demek olduğunu. inşallah çabuk atlatırsın. buna rağmen 2 çocuk olmuş.. maşallah, bak demekki zor gitmiş kolayı kalmış geriye..
preseed evet dediğim buydu. ama bu jel, kadının orgazmının olamadığı durumlar için faydalı diye biliyorum. kadının orgazmı sırasında bi sıvı salgılanıyormuş, o sıvı spermlerin yaşaması ve hedefe ulaşması için yardımcı oluyormuş. bu jel de o sıvının taklidini yapıyormuş ortamda. benim bildiğim bu. ama kayganlaştırıcı özelliği de vardı yanılmıyorsam.

preseed konusunda bildiğimi yukarda yazdım nariko. o jel, kayganlaştırıcı olmakla birlikte, kadın orgazm sıvısı taklidi yapan bişeymiş. dolayısıyla o sıvının salgılamnamadığı durumlarda spermlere yardımcı olması dolayısıyla, hamileliği kolaylaştırıyormuş. dolayısıyla nırmal şartlarda çok luzumlu bişey değil.

banu, ben senden çok umutluyum bu ay bacım.
bekliyorum güzel bi haber.
var sende bişeyler... eğer psikolojik değilse bu bahsettiklerin, %100 hamişsin gibime geliyor.
8 gün daha beklemene gerek yok. erken dönem gebelik testi al bi tane, kullan öğrenelim hemen :))

Son düzenleme:
ayyy canim ya valla güldürdün beni simdi, allah'ta seni güldürsün :)

benimkiler kurulu saat gibiler, hic bir gün bile gec kalmiyorlar, beni üzmek istemiyorlar kesin :)

Sen ne zamandan beri istiyorsun??

canım walla biz 14 aydır calısıos ama ezbere yani. bakalım marttan itibaren bilinçli çalışcaz:)))

haftaya cuma ajandama banu diye yazıdm:):)) hafızam zayıfta ordan hatırlayıp sorcam sanaa):

kıyamam özlemcim yaa..inşalalh en kısa sürede hayırlısyla hamile kalırsın bitanem...

insallah canım hayırlısı olsunn

kızlar hepimize günaydınnnnnnnnnnn ..............
nasılsınız bakayım hepimiz tek tek yazmadım isimlerinizi kusura bakmayın ne olur
özlem canım sende kırmızıları görmüşsün olsun canım bizler önümüzdeki maçlara bakacak artık inşallah dimi ama bu ay sıkı bir çalışma yapalım bakalım

bendeki haberleride yazayım biraz; benim danam kırgınlığımıza uzatmak istememiş dün beni işten almaya geldi
barışmış olduk tabi
akşam da bebiş işini konuştuk biraz içimi rahatlattı
bomba gibiyim bugün kızlar işnallah mart uğurlu gelir hepimizeeeee

canom sen peki tekrar nezaman doktora gideceksin..
bu arada kızlar ben bi yazıyom bi kaçıyom ama herkes hoşgelmiş demeyi unutmuşum az önce..

Üzme kuzum kendini, hayırlısı olsun, hele şimdi için belki de iyi bile, yanlış anlama sakın, biliyorsun sen neyi ima ettiğimizi.. Babanlara git şöyle dağıt babaocağında kafanı, ailenle birlikte güzel vakit geçir tatlım..

Diyorum ya çenemize vurdu diye:))) Sen yaz ortaya bebeem.. biz anlarız neyi kime yazdığını:))

Aman en güzeli, takma kafaya boşver.. Ben de öyle karar verdim hazirana kadar süre tanıdım kendime, mayıs sonunda hala bebiş yoksa haziranda benimkinide tutup ensesinden yallah doktor kapılarına:) Eşime de söyledim, tamam dedi.. O yüzden kasmıyorum kendimi fazla:))

ayyy canim ya valla güldürdün beni simdi, allah'ta seni güldürsün :)

benimkiler kurulu saat gibiler, hic bir gün bile gec kalmiyorlar, beni üzmek istemiyorlar kesin :)

Sen ne zamandan beri istiyorsun??

Benim de adetim şak diye başlar, en fazla geciktiği 1 gündür, hatta genelde erken bile gelir.. Ama bu da iyi birşey, öyle gecikme olunca insan ister istemez çok daha fazla umutlanıyor , hayal kırıklığı da daha büyük oluyor.. Ben memnunum yani bu durumdan, ikilemde kalmıyorum en azından:)

ayy sabah sabah bak nasıl havama hava kattın zaten izmirliyiz ya burnumuz azcık havadadır... iltifatlarıda hiç sevmeyiz ya hahahaha,, enerjin bol olsun kuşum...
gunaydın canımm evet geldi kırmızılarrrrr:)) efet calısmalarımız başlıcak uf puuufff
ne uf puf kız tadını çıkarın korunmasız ne güzel işte....açık bütün kapılarıı yıkın tabuları allah allah.... :)::)
nemfomanyak nedir bilmiyorum bebeğim ama benim bir manyak olduğum kesin...inşallah gelmesin kırmızılar dolsun göbişler ,,,,gelsin bebişler...

ooo olsun bebeğim ya ne olacak yazarsan yaz ...

gümaydın canımmmm:
begümcük nasıl..

kızlar simdi eşimin dun akşam hamilelik haberini nasıl vermemi istediğinin bombasını patlatıyorum:)))

tulincim sna gelsin:)) gülll

Ozlem: Askım sence bir erkek hamile haberini nasıl almakatn hoşlanır.
Hasan: Bilmem ki düşünmem lazım. Her erkeği bilemem ama ben şunu istiyorum.
Ozlem: Neymiş o?
Hasan: Kırmızı gül yapraklarını alacaksın, arkasına çift taraflı bantlardan yapıştıracaksın, ve çarşafa onlarla 9 ay 10 gun sonra Ahmet Yusuf ya da Ayse Deva geliyor diye yazacaksın.
Ortuyu kapatacaksın. SOnra ben gelip açcm okucam cok jutlu olcam sarılcam opcem falan filan işte. sonra herkesi arayıp haber vercem
Ozlem: Çift taraflı bant mı?????
Hasan: Evet örtüyü açınca havalanıp bozulmasınlar diye:)))))))))))))))))

Dikkatinizi çekerim bebegimiz olacak diye de yazdırmıo direk çocukların isimlerine çalışıo. Safii eziyett. Bir de demesinmi hadi bebeğim bakma öle alık alık yapabilirsin sen bunu başarırsınnn

yavrum 14 aydır o korunmalar yok. Alıcılar açık ama tık yok. Bakalım bu sefer olur inşallah:)))

Harika fikirli bir eşiniz varmış ama çok güldüm birde isim yazdırıo

gunaydın canımmm. oo cok sevindim bak demiştin zaten uzatmaz die. inşallah mart ugur getirsinn

tamam canım üzmem kendimi zaten yıllardır alıştığım şey,arada böyle şeyler olacak ki işin heyecanı çıksın..gerçi
bu gecikmeler ömrümü yiyor ama neyse...

Günaydın, topiğimizin hamarat annesi:) Ya hayatım ben de bekleyeyim diyorum, kimyasal gebeliktir, bişeydir, kötü hissetmiyeyim kendimi, adetim geçsin, geçerse tabii, öyle yapayım diyorum.. Bi de ben aldım ya geçen ay zar zor bir test, o testi uğur testim ilan ettim, illa onda görücem pozitifi, taktım yani:) Batıl inançlarım da yoktur ama buranın iklimi bozdu devrelerimi galiba:))

Bende tam tersi oluyor biliyormusun, yumurtlama günlerinde hic canim istemiyor,
baski yapiyorum galiba kendi kendime, yani vazife görevmis gibi :)

Yapma hayatım öyle, rahat olmaya çalış azıcık.. Romantik bir ortam yaratmaya çalış, kendinde o moda gir, daha keyifli olur hem hem de şansın daha fazla artar..

Hoşgeldiiiiin:) Aman çok sevindim bu barışma haberine, marta bomba gibi gireceksin desene:) hadi bakalım bol şans:)

hahahahahahaahahaha:
allahımya nekadar çok güldüm karşıdan bana bakanlarda bizim kız kafayı yedi artık kendikendine gülüyo diyeceklerhehehehehe:
özlemcim allahta seni güldürsün yani.. bu arada bırakın nasıl söyliyeceğinizi kızlarya önce bebiş gelsin sonra burda hep birlikte karar veririz hehehe:
ben hiç düşünnmüyom şahsen..

Özlemmmmmmm sen cok yasa ya, acayip güldüm, hahaha ne kadar yaratici bir esin varmis,
cift tarafli bant haaa, ayyy cok güldüm ben buna :))))))))))))))))))))))))))))9

Sen simdiden al cift tarafli banti istersen :)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…