- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.221
GÜNAYDIIINNNNNNNN
SELAMLAR HERKESEEEEE
GÜNÜMÜZ GÜZEL GEÇSİN.
yine döktürmüşsünüz valla. ben anca kahvaltıyı, mutfağı, yatağı yorganı topladım. Şimdi yumurta kaynıyor, öğlen uykusu sütümü de hazırlayacağım. sonra uyutunca begümü, sabah operasyonum tamamdır :)))
kusura bakma, özür dilerim canım. ben bilemedim vajinismus demek olduğunu. inşallah çabuk atlatırsın. buna rağmen 2 çocuk olmuş.. maşallah, bak demekki zor gitmiş kolayı kalmış geriye..
preseed evet dediğim buydu. ama bu jel, kadının orgazmının olamadığı durumlar için faydalı diye biliyorum. kadının orgazmı sırasında bi sıvı salgılanıyormuş, o sıvı spermlerin yaşaması ve hedefe ulaşması için yardımcı oluyormuş. bu jel de o sıvının taklidini yapıyormuş ortamda. benim bildiğim bu. ama kayganlaştırıcı özelliği de vardı yanılmıyorsam.
preseed konusunda bildiğimi yukarda yazdım nariko. o jel, kayganlaştırıcı olmakla birlikte, kadın orgazm sıvısı taklidi yapan bişeymiş. dolayısıyla o sıvının salgılamnamadığı durumlarda spermlere yardımcı olması dolayısıyla, hamileliği kolaylaştırıyormuş. dolayısıyla nırmal şartlarda çok luzumlu bişey değil.
banu, ben senden çok umutluyum bu ay bacım.
bekliyorum güzel bi haber.
var sende bişeyler... eğer psikolojik değilse bu bahsettiklerin, %100 hamişsin gibime geliyor.
8 gün daha beklemene gerek yok. erken dönem gebelik testi al bi tane, kullan öğrenelim hemen :))
SELAMLAR HERKESEEEEE
GÜNÜMÜZ GÜZEL GEÇSİN.
yine döktürmüşsünüz valla. ben anca kahvaltıyı, mutfağı, yatağı yorganı topladım. Şimdi yumurta kaynıyor, öğlen uykusu sütümü de hazırlayacağım. sonra uyutunca begümü, sabah operasyonum tamamdır :)))
Canım dr.unun hormon desteği gerekebilir hamilelik için..Polikistik overlilerin tedaviyle gebelik ihtimali vardır..Tanıdığım bir kaç polikistik overli arkadaşımın ikizleri oldu...:)
Afiyet olsun..Ah ne güzel vajinin ne olduğunu bilememek :)) Yani vajinusmus canım..Kadının ilişkiye girmekte zorlanması.. Fiziksel veya psikolojik nedenlerle olabiliyor..Dereceleri de var..Bende de var malesef..İki çocuk annesi olmama rağmen..Bizde yok yok neredeyse ya...O dediğin sperm dostu olarak da bilinen preseed isimli ürün sanırım..Ben de ısmarladım..Yumurtlama günlerimde kullanıcam inşallah...
kusura bakma, özür dilerim canım. ben bilemedim vajinismus demek olduğunu. inşallah çabuk atlatırsın. buna rağmen 2 çocuk olmuş.. maşallah, bak demekki zor gitmiş kolayı kalmış geriye..
preseed evet dediğim buydu. ama bu jel, kadının orgazmının olamadığı durumlar için faydalı diye biliyorum. kadının orgazmı sırasında bi sıvı salgılanıyormuş, o sıvı spermlerin yaşaması ve hedefe ulaşması için yardımcı oluyormuş. bu jel de o sıvının taklidini yapıyormuş ortamda. benim bildiğim bu. ama kayganlaştırıcı özelliği de vardı yanılmıyorsam.
meraba canım.
valla topik topik geziyoruz
vajiyi yendik sıra hamiş olmada inşallah bi süre sonra da sezeryanla mı doğum yapsam normal doğum mu diye sorarız
preesed diye bi ürün varmış internetten sipariş ediliyormuş,hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş,benim bu ay olmazsa önce doktora gitcem sonra da o ürünü alacağım
preseed konusunda bildiğimi yukarda yazdım nariko. o jel, kayganlaştırıcı olmakla birlikte, kadın orgazm sıvısı taklidi yapan bişeymiş. dolayısıyla o sıvının salgılamnamadığı durumlarda spermlere yardımcı olması dolayısıyla, hamileliği kolaylaştırıyormuş. dolayısıyla nırmal şartlarda çok luzumlu bişey değil.
Haftaya cuma adetimin başlaması lazım, koskoca 8 güüüüüüüüüüüüün, nasıl geçecek:)
İşte bende olanlar olmayanlar;
Olanlar
Yumurtlama gününden 3-4 gün sonra kasıklarda batma , karıncalanma karışımı bir his bir iki gün devam etti
Şimdilerde yine kasıklarda ve karnımın altında, daha çok çekilme ve hafif kramplar tarzı, bazen yine batmalar şeklinde ağrı, çoğunlukla tek taraflı ama bazen iki tarafta da oluyor. Bazen karnımın altında birşey çekiliyormuş gibi hissediyorum..
Deli gibi bir akıntım yok ama kuru günlerimde başlamadı, hala ıslaklık devam ediyor vajinada..
son 2 gündür akşamları daha çabuk uykum geliyor , ya da bazen birden bir uyku bastırıyor, sürekli değil ama.. Bir de ben uykuya düşkünümdür zaten bu pek de ayırt edici değil benim için.. Ama yani öyle sersem sepelek de değilim..
Ara ara başağrılarım ve bacak ağrım var, normalde adetten 1-2 gün önce olur ama bu sefer çok erken başladı..
Olmayanlar;
Göğüslerimde bir cacık yok, damarlanma şişme, hassasiyet falan, cık , zero yani:)
İdrarım her zamanki gibi, kokusu falan değişir diyorlar ben nereden bilicem kokusunu, ayrıca hadi kokladım diyelim öncesini bilmiyorum ki kıyaslama yapayım:)
Bulantı, baş dönmesi , tansiyon düşüklüğü, hiçbiri yok ben de..
Herhangi birşeye aşerme, canımın çekmesi veya birşeyden tiksinme de yok.. Gayeeeet normalim:)
Bir de dün annemle konuştum, kızım bana çektiysen eğer boşuna debelenme hamile olup omadığını anlamak için dedi. O iki hamileliğinde de hiçbir belirti yaşamamış. Ne aşerme ne bulantı ne ağrı sancı 9 ay boyunca gayet normalmiş yani.. Sadece 2. aydan sonra göğüsler haliyle büyümeye başlamış ve ilerleyen dönemde karnı şişmiş:) Kadının tek yaşadığı belirti buymuş.. Anneme çekmiş olabilir miyim acaba bende? gerçi çektiysem şayet ne ala, çok rahat olurum , güzel de olur aslında:)
Evet budur ben de durum kızlar:)
banu, ben senden çok umutluyum bu ay bacım.
bekliyorum güzel bi haber.
var sende bişeyler... eğer psikolojik değilse bu bahsettiklerin, %100 hamişsin gibime geliyor.
8 gün daha beklemene gerek yok. erken dönem gebelik testi al bi tane, kullan öğrenelim hemen :))
Son düzenleme: