Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Uğraş takip et ama o yöntemin de çok sağlıklı işlemediğini söylüyor deneyimli anneler.. Bence sen gün aşırı deneme yap iki adet arası sağlam olsun...

mertın beşinde yumurtlama testim var canım. doktorada gidiyorum yanında :) hormon testimin sonucunuda aldım normalmiş herşey. inş yumurtlama testimde ii çıkar.

ay çok sevindim hayatım ya neşen yerinde ohh ne güzell ,,,tadını çıkar..
allah sizi napmasın emii,,, hasanında hayal gücü çok kuvvetliymiş yani hakketen çok güldüm özlemim orjinal bir kocişin var...
yavrum 14 aydır o korunmalar yok. Alıcılar açık ama tık yok. Bakalım bu sefer olur inşallah:)))
olcak bebeğim olcak sıkma sen canını

kızlar kocalarınızla böyle konuşabiliyorsunuz demek..nekadar güzel..ben böyle birşey sorsam bozulur,direk yanımdan kalkar bilgisayar masasına oturur..
asla cevap alamam...tıpkı bebek kıyafetleri bölümünde girdiğimde hemen başka taraflara yönelmesi gibi..

bu arada çift taraflı bant,güller falan hamileyken baya bi yorar bacım...sen direk hamileyim diyip geç bacım:)

çok yaratıcı eşin var cnm . merak ettim benımkısı nasıl söylememı isterdi. akşama bende sorayım bakalım ne gibi bir deha ortaya koyacak. oooo eşin şimdiden isimleri düşünmüş. :)))

şarkı sözü gibisin kuzum bugün:)) açın kapıları falan:) Nemfomani, aşırı cinsel isteğe sahip kadın demek, bir rahatsızlıktır aslında, asla doyuma ulaşmaz istekleri çünkü..

Ayyyyy ağlıycam gülmekten:))) Sevdim ben bu fikri bir de gaz vermiş sana, hadi bebeğim yapabilirsin diye ya:)) Hazırla bence de çift taraflı bantları:))))

tamam canım üzmem kendimi zaten yıllardır alıştığım şey,arada böyle şeyler olacak ki işin heyecanı çıksın..gerçi
bu gecikmeler ömrümü yiyor ama neyse...

Evet o gecikmeler çok umutlandırıyor insanı tatlım.. Ama ben senin için bebiş olsundan ziyade hayırlısı olsun diye dua ediyorum hep.. İnşallah herşey yoluna girer önce, sonra da bebiş gelir..

tamm canım benım. inş sağlam olur bu sefer...

İnşallah tatlımmm..

anladım canım inşallah bakalım güzel geçer doktor konturolün neler diyecek doktorun merak ediyorum..
bu arada barışma işinede çok sevindim..

çok sağol canım bende çokkkk sevindim :)))
bende merakla bekliyorum doktorun diyeceklerini anlatırım artık doktor dönüşü sizlere gelişmeleri tatlım

bu arada kızlar bu yazıyı buldum sizlerinde okumasını istedim....

ALLAH, Dualarınızı Kabul Ediyorsa Bu Sizin İMANINIZI Arttırır. Geciktiriyorsa SABRINIZI Arttırır. Eğer Kabul Etmiyorsa Bilin ki;
SİZİN İÇİN HAZIRLADIĞI DAHA GÜZEL ŞEYLER VARDIR. UNUTMAYIN Kİ; YÜCE ALLAH İHMAL DEĞİL, İMTİHAN EDİYORDUR...!!!

kuzum valla deli bu adam deli

canım ben bu adamı bu formata getirmek için neler çektim nelerrrrrrr. delmisin be yatak yetmez bunu yazmaya. oldu o zaman dedim yemeğime devam ettim:))

çok yaratıcı eşin var cnm . merak ettim benımkısı nasıl söylememı isterdi. akşama bende sorayım bakalım ne gibi bir deha ortaya koyacak. oooo eşin şimdiden isimleri düşünmüş. :)))

yok canım isimlerimiz zaten hazırdı onceden. haddi degildir benim onayım olmadan isim kararı almak:)))))

Harika fikirli bir eşiniz varmış ama çok güldüm birde isim yazdırıo

oyle yaratıcıdır saolsun

canımm bizde geyik yapıoruz işte. hani bir erkek olarak işe yarar bişiler çıksydı burda fikir olcaktı bize.ama nerdeeee

Özlemmmmmmm sen cok yasa ya, acayip güldüm, hahaha ne kadar yaratici bir esin varmis,
cift tarafli bant haaa, ayyy cok güldüm ben buna :))))))))))))))))))))))))))))9

Sen simdiden al cift tarafli banti istersen :)))))))))))))))

düsünemiom kendimi bunu yaparken ki ben hiç sevmem öle yatak odasınsa dagınık dugunuk işler:))

mertın beşinde yumurtlama testim var canım. doktorada gidiyorum yanında :) hormon testimin sonucunuda aldım normalmiş herşey. inş yumurtlama testimde ii çıkar.

Amin tatlım, inşallah herşey yolundadır.. Bize de haber ver ama..:)

sağolun arkadaşlar evet çok mutluyum bugün
inşallah mart ayı hepimiz için böyle güzel geçer

Ay ne güzel seni böyle musmutlu görmek.. hep böyle mutlu kal inşallah..

hee aklınca beni gza getirio. unuttum bile ben bu fikri.

Amin tatlım, inşallah herşey yolundadır.. Bize de haber ver ama..:)

Ay ne güzel seni böyle musmutlu görmek.. hep böyle mutlu kal inşallah..

tabiki tatlım haberleri hemen yazıcam :) inş hayırlı haberler alırım :) yada hiç bişeye gerek kalmadan inş hamiş olurum ... çokmu büyük bir dilek benimkisi

evet canım merakla bekliyoruz..
gelişmeleri..
bu arada buyazı kesinlikle çok doğru ben hep söylerim zaten1 sınavdayız diye hayatımızda mutlaka zorluklar olacakki istediklerimize sahip olduğumuzda çok daha fazla kıymetini bilelim..

Canım hayırlısı işallah testi erken yapmışsın bir kaç gün sonra kırmızılar gelmezse tekrar bir test yap. İçini ferah tut işallah hamişsindir.

işallah hamişsindir canım. Evet bende annen gibiydim hiç bir belirti yoktu. sadece damarlarım yem yeşil ortaya çıkmıştı o da zaten hamileliğin ilerleyen aylarında. aş erme bulantu hiç bir şey yoktu. Sadece kokular tuhaf geliyordu. Belki sende annene çekmişsindir işallah hamiş hberlerini alırız biran önce.

Maşallah aşkınıza nazar değmnesin Allah her sene mutluluğunuzu daha da arttırsın canım.

Kıyamam sana canım yaa ikinizde morelinizi yüksek tuttun. Biliyorum söylemesi kolay ama beklemek zor. son günler hiç geçmiyor. Hayırlısı canım yinede sen canını sıkma morelini yüksek tutmaya çalış bak bütün kızlar toplandık paylaşıyoruz herşeyi.

tesekkürler canim, zaten biz subat'dan degil mart'dan umutluyduk dermisim (kendimi teselli
etmeye calisiyorum)
Çok iyi yapıyorsun canım morel çok önemli geçen ay ben de çök stres yaptım ama bu ay sanki biraz daha iyi gibiyim ama ara ara stres oluyorum. Neyse marta transfer olduk ya martı bekliyorum bende. Aynen senin gibi martla teselli ettim.

kızlar şimdi size yaşadığım süreci anlatacam bu ay için hersey olması gerektiği gibimi değil mi fikir verin bana

6 şubart kırmızılar geldi.... hastalaığımın 2 günü hormon testleri yapışldı temiz çıktı , 3, günü klomen kullanmaya başladım 5 gün kullandım..
internette yumurtlama günü hesapladım...ayın 15 ila 20 si arasındaydı ama ben banucumu dinledim 14 ünde başladım ...15 dr. kontrolü vardı sonuç yumurtalar oluştu..ilişki vs dedi. yaptık gün aşırı düzenli olarak sıkıntı yok. 17 sinde tekrar dr. kontrolü yumurtalar çatlamış ilişkiye dedi biz devam ettik.. akıntı vs. hersey doktorun istediği , olması gerektiği gibiydi.. 20 sine kadarda ilişkiye devam ettik ve noktaladık şimdi beklemeyedeyim yumurtalarım geçen hafta bugün çatlamış vaziyetteydi 1 hafta oldu yani en az...duphoston hapımıda içiyorum ayın 20 sinden beri o hapta martın 1 inde bitecek sonrada 4-5 gün bekleme süresi .... ha bu arada 2-3 gün öncede minicik iki damla pembe bişi geldi.. nasıl normalmi hersey yolundamı

Çok beğendim bu sözü ben..

tabiki tatlım haberleri hemen yazıcam :) inş hayırlı haberler alırım :) yada hiç bişeye gerek kalmadan inş hamiş olurum ... çokmu büyük bir dilek benimkisi

İnşallah tabii hayatım temennimiz o, üzerine çok düşünüp şimdiden stres yapma, gidince doktora öğreneceksin durumu zaten.. Temiz ve güzel haberler olsun inşallah:)

slm kızlar başlık yine uçmu çok hızlısınız

süpermiş yaa

çok güldüm sen beni güldürdün Allahta seni hamiş bıraksın inş
benim kocam ne cevap verir acaba merak ettim bu akşam sormam lazım

Son düzenleme:

:)))) tamam canım ozaman .. ama süper fikirmiş eşinin hayali ve inş gerçek olur cnm....

battal boy yatak bile yetmez yaniyanlara çekyatları koy sen anca sığar yazı

Evet o gecikmeler çok umutlandırıyor insanı tatlım.. Ama ben senin için bebiş olsundan ziyade hayırlısı olsun diye dua ediyorum hep.. İnşallah herşey yoluna girer önce, sonra da bebiş gelir..
sağol banucum Allah razı olsun...kalınca bi odun sopası alıp uzlaşıcam eşimleee belki odunla odun anlaşırlar napiyim

bebem ben anlamıorum bunlardan. ama ya bak sende hastalıgının 2. gunu gitmişin doktora. ben gidemicem ki. maaşımı aldıktan sonra giderim die planlıodum. hdi onu geçtim. 2. yada 3. yada 4. günü de hafta içine gelio. imkanı yok izin alamam işyeridnen(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…