- 28 Haziran 2011
- 194
- 3
- 96
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.241
Uğraş takip et ama o yöntemin de çok sağlıklı işlemediğini söylüyor deneyimli anneler.. Bence sen gün aşırı deneme yap iki adet arası sağlam olsun...
ay çok sevindim hayatım ya neşen yerinde ohh ne güzell ,,,tadını çıkar..kızlar hepimize günaydınnnnnnnnnnn ..............
nasılsınız bakayım hepimiz tek tek yazmadım isimlerinizi kusura bakmayın ne olur
özlem canım sende kırmızıları görmüşsün olsun canım bizler önümüzdeki maçlara bakacak artık inşallah dimi ama bu ay sıkı bir çalışma yapalım bakalım
bendeki haberleride yazayım biraz; benim danam kırgınlığımıza uzatmak istememiş dün beni işten almaya geldi
barışmış olduk tabi
akşam da bebiş işini konuştuk biraz içimi rahatlattı
bomba gibiyim bugün kızlar işnallah mart uğurlu gelir hepimizeeeee
allah sizi napmasın emii,,, hasanında hayal gücü çok kuvvetliymiş yani hakketen çok güldüm özlemim orjinal bir kocişin var...kızlar simdi eşimin dun akşam hamilelik haberini nasıl vermemi istediğinin bombasını patlatıyorum:)))
tulincim sna gelsin:)) gülll
Ozlem: Askım sence bir erkek hamile haberini nasıl almakatn hoşlanır.
Hasan: Bilmem ki düşünmem lazım. Her erkeği bilemem ama ben şunu istiyorum.
Ozlem: Neymiş o?
Hasan: Kırmızı gül yapraklarını alacaksın, arkasına çift taraflı bantlardan yapıştıracaksın, ve çarşafa onlarla 9 ay 10 gun sonra Ahmet Yusuf ya da Ayse Deva geliyor diye yazacaksın.
Ortuyu kapatacaksın. SOnra ben gelip açcm okucam cok jutlu olcam sarılcam opcem falan filan işte. sonra herkesi arayıp haber vercem
Ozlem: Çift taraflı bant mı?????
Hasan: Evet örtüyü açınca havalanıp bozulmasınlar diye:)))))))))))))))))
Dikkatinizi çekerim bebegimiz olacak diye de yazdırmıo direk çocukların isimlerine çalışıo. Safii eziyett. Bir de demesinmi hadi bebeğim bakma öle alık alık yapabilirsin sen bunu başarırsınnn
olcak bebeğim olcak sıkma sen canınıyavrum 14 aydır o korunmalar yok. Alıcılar açık ama tık yok. Bakalım bu sefer olur inşallah:)))
kızlar simdi eşimin dun akşam hamilelik haberini nasıl vermemi istediğinin bombasını patlatıyorum:)))
Hasan: Kırmızı gül yapraklarını alacaksın, arkasına çift taraflı bantlardan yapıştıracaksın, ve çarşafa onlarla 9 ay 10 gun sonra Ahmet Yusuf ya da Ayse Deva geliyor diye yazacaksın.
Ortuyu kapatacaksın. SOnra ben gelip açcm okucam cok jutlu olcam sarılcam opcem falan filan işte. sonra herkesi arayıp haber vercem
Dikkatinizi çekerim bebegimiz olacak diye de yazdırmıo direk çocukların isimlerine çalışıo. Safii eziyett. Bir de demesinmi hadi bebeğim bakma öle alık alık yapabilirsin sen bunu başarırsınnn
kızlar simdi eşimin dun akşam hamilelik haberini nasıl vermemi istediğinin bombasını patlatıyorum:)))
canım ben haftaya gidicek doktora 29 şubat veya 1 mart ta sanırım :)
ayy sabah sabah bak nasıl havama hava kattın zaten izmirliyiz ya burnumuz azcık havadadır... iltifatlarıda hiç sevmeyiz ya hahahaha,, enerjin bol olsun kuşum...
ne uf puf kız tadını çıkarın korunmasız ne güzel işte....açık bütün kapılarıı yıkın tabuları allah allah.... :)::)
nemfomanyak nedir bilmiyorum bebeğim ama benim bir manyak olduğum kesin...inşallah gelmesin kırmızılar dolsun göbişler ,,,,gelsin bebişler...
ooo olsun bebeğim ya ne olacak yazarsan yaz ...
tamam canım üzmem kendimi zaten yıllardır alıştığım şey,arada böyle şeyler olacak ki işin heyecanı çıksın..gerçi
bu gecikmeler ömrümü yiyor ama neyse...
tamm canım benım. inş sağlam olur bu sefer...
anladım canım inşallah bakalım güzel geçer doktor konturolün neler diyecek doktorun merak ediyorum..
bu arada barışma işinede çok sevindim..
ay çok sevindim hayatım ya neşen yerinde ohh ne güzell ,,,tadını çıkar..
allah sizi napmasın emii,,, hasanında hayal gücü çok kuvvetliymiş yani hakketen çok güldüm özlemim orjinal bir kocişin var...
olcak bebeğim olcak sıkma sen canını
kızlar kocalarınızla böyle konuşabiliyorsunuz demek..nekadar güzel..ben böyle birşey sorsam bozulur,direk yanımdan kalkar bilgisayar masasına oturur..
asla cevap alamam...tıpkı bebek kıyafetleri bölümünde girdiğimde hemen başka taraflara yönelmesi gibi..
bu arada çift taraflı bant,güller falan hamileyken baya bi yorar bacım...sen direk hamileyim diyip geç bacım:)
çok yaratıcı eşin var cnm . merak ettim benımkısı nasıl söylememı isterdi. akşama bende sorayım bakalım ne gibi bir deha ortaya koyacak. oooo eşin şimdiden isimleri düşünmüş. :)))
Harika fikirli bir eşiniz varmış ama çok güldüm birde isim yazdırıo
hahahahahahaahahaha:
allahımya nekadar çok güldüm karşıdan bana bakanlarda bizim kız kafayı yedi artık kendikendine gülüyo diyeceklerhehehehehe:
özlemcim allahta seni güldürsün yani.. bu arada bırakın nasıl söyliyeceğinizi kızlarya önce bebiş gelsin sonra burda hep birlikte karar veririz hehehe:
ben hiç düşünnmüyom şahsen..
Özlemmmmmmm sen cok yasa ya, acayip güldüm, hahaha ne kadar yaratici bir esin varmis,
cift tarafli bant haaa, ayyy cok güldüm ben buna :))))))))))))))))))))))))))))9
Sen simdiden al cift tarafli banti istersen :)))))))))))))))
mertın beşinde yumurtlama testim var canım. doktorada gidiyorum yanında :) hormon testimin sonucunuda aldım normalmiş herşey. inş yumurtlama testimde ii çıkar.
sağolun arkadaşlar evet çok mutluyum bugün
inşallah mart ayı hepimiz için böyle güzel geçer
şarkı sözü gibisin kuzum bugün:)) açın kapıları falan:) Nemfomani, aşırı cinsel isteğe sahip kadın demek, bir rahatsızlıktır aslında, asla doyuma ulaşmaz istekleri çünkü..
Ayyyyy ağlıycam gülmekten:))) Sevdim ben bu fikri bir de gaz vermiş sana, hadi bebeğim yapabilirsin diye ya:)) Hazırla bence de çift taraflı bantları:))))
Evet o gecikmeler çok umutlandırıyor insanı tatlım.. Ama ben senin için bebiş olsundan ziyade hayırlısı olsun diye dua ediyorum hep.. İnşallah herşey yoluna girer önce, sonra da bebiş gelir..
İnşallah tatlımmm..
Amin tatlım, inşallah herşey yolundadır.. Bize de haber ver ama..:)
Ay ne güzel seni böyle musmutlu görmek..hep böyle mutlu kal inşallah..
çok sağol canım bende çokkkk sevindim :)))
bende merakla bekliyorum doktorun diyeceklerini anlatırım artık doktor dönüşü sizlere gelişmeleri tatlım
bu arada kızlar bu yazıyı buldum sizlerinde okumasını istedim....
ALLAH, Dualarınızı Kabul Ediyorsa Bu Sizin İMANINIZI Arttırır. Geciktiriyorsa SABRINIZI Arttırır. Eğer Kabul Etmiyorsa Bilin ki;
SİZİN İÇİN HAZIRLADIĞI DAHA GÜZEL ŞEYLER VARDIR. UNUTMAYIN Kİ; YÜCE ALLAH İHMAL DEĞİL, İMTİHAN EDİYORDUR...!!!
Canım hayırlısı işallah testi erken yapmışsın bir kaç gün sonra kırmızılar gelmezse tekrar bir test yap. İçini ferah tut işallah hamişsindir.Arkadaşlar günaydın ..yardıma ihtiyacım var!
benim normalde 19 - 20 şubatta adet olmam gerekli idi. ama hala olamadım. 3 gün önce test negatif çıktı. bende polilistik over olduğu iiçin adetim hep gecikmeli oluyordu. dün gece inanılmaz karın ağrısı ile uyandım. kıvrandım resmen. normalde o ağrının geçmesi için adet olmam gerekli idi.....ama hala kanamam gelmedi. ben bir asprin içmişim gece. onla alakalı mı yoksa başka birşey varmıdır? sizce ....
işallah hamişsindir canım. Evet bende annen gibiydim hiç bir belirti yoktu. sadece damarlarım yem yeşil ortaya çıkmıştı o da zaten hamileliğin ilerleyen aylarında. aş erme bulantu hiç bir şey yoktu. Sadece kokular tuhaf geliyordu. Belki sende annene çekmişsindirHaftaya cuma adetimin başlaması lazım, koskoca 8 güüüüüüüüüüüüün, nasıl geçecek:)
İşte bende olanlar olmayanlar;
Olanlar
Yumurtlama gününden 3-4 gün sonra kasıklarda batma , karıncalanma karışımı bir his bir iki gün devam etti
Şimdilerde yine kasıklarda ve karnımın altında, daha çok çekilme ve hafif kramplar tarzı, bazen yine batmalar şeklinde ağrı, çoğunlukla tek taraflı ama bazen iki tarafta da oluyor. Bazen karnımın altında birşey çekiliyormuş gibi hissediyorum..
Deli gibi bir akıntım yok ama kuru günlerimde başlamadı, hala ıslaklık devam ediyor vajinada..
son 2 gündür akşamları daha çabuk uykum geliyor , ya da bazen birden bir uyku bastırıyor, sürekli değil ama.. Bir de ben uykuya düşkünümdür zaten bu pek de ayırt edici değil benim için.. Ama yani öyle sersem sepelek de değilim..
Ara ara başağrılarım ve bacak ağrım var, normalde adetten 1-2 gün önce olur ama bu sefer çok erken başladı..
Olmayanlar;
Göğüslerimde bir cacık yok, damarlanma şişme, hassasiyet falan, cık , zero yani:)
İdrarım her zamanki gibi, kokusu falan değişir diyorlar ben nereden bilicem kokusunu, ayrıca hadi kokladım diyelim öncesini bilmiyorum ki kıyaslama yapayım:)
Bulantı, baş dönmesi , tansiyon düşüklüğü, hiçbiri yok ben de..
Herhangi birşeye aşerme, canımın çekmesi veya birşeyden tiksinme de yok.. Gayeeeet normalim:)
Bir de dün annemle konuştum, kızım bana çektiysen eğer boşuna debelenme hamile olup omadığını anlamak için dedi. O iki hamileliğinde de hiçbir belirti yaşamamış. Ne aşerme ne bulantı ne ağrı sancı 9 ay boyunca gayet normalmiş yani.. Sadece 2. aydan sonra göğüsler haliyle büyümeye başlamış ve ilerleyen dönemde karnı şişmiş:) Kadının tek yaşadığı belirti buymuş.. Anneme çekmiş olabilir miyim acaba bende? gerçi çektiysem şayet ne ala, çok rahat olurum , güzel de olur aslında:)
Evet budur ben de durum kızlar:)
Maşallah aşkınıza nazar değmnesin Allah her sene mutluluğunuzu daha da arttırsın canım.sağol canım bu sabah kocam bana ekmek arası yapamadı oyüzden poça yiyecem yoksa sevgili kocam bana kendi elleriyle ekmek hazırlıyo heheheh:
özlemcim evet bi ağrı kesici iç diyecem ama benim adetimi ağrı kesiciler kesiyo mesela oyüzden bişey diyemiyorum..
Kıyamam sana canım yaa ikinizde morelinizi yüksek tuttun. Biliyorum söylemesi kolay ama beklemek zor. son günler hiç geçmiyor. Hayırlısı canım yinede sen canını sıkma morelini yüksek tutmaya çalış bak bütün kızlar toplandık paylaşıyoruz herşeyi.günaydın kızlar 5 gün kaldı adetime ben artık dayanamıyorum çok meraklanıyorum geçmiyor.
dün eşime dedimki sanırım hasta olacam öyle belirtiler var dedim resmen omuzları çöktü of ne yapsam kızlar yardım edin ne olur :18:
Çok iyi yapıyorsun canım morel çok önemli geçen ay ben de çök stres yaptım ama bu ay sanki biraz daha iyi gibiyim ama ara ara stres oluyorum. Neyse marta transfer olduk ya martı bekliyorum bende. Aynen senin gibi martla teselli ettim.tesekkürler canim, zaten biz subat'dan degil mart'dan umutluyduk dermisim (kendimi teselli
etmeye calisiyorum)
çok sağol canım bende çokkkk sevindim :)))
bende merakla bekliyorum doktorun diyeceklerini anlatırım artık doktor dönüşü sizlere gelişmeleri tatlım
bu arada kızlar bu yazıyı buldum sizlerinde okumasını istedim....
ALLAH, Dualarınızı Kabul Ediyorsa Bu Sizin İMANINIZI Arttırır. Geciktiriyorsa SABRINIZI Arttırır. Eğer Kabul Etmiyorsa Bilin ki;
SİZİN İÇİN HAZIRLADIĞI DAHA GÜZEL ŞEYLER VARDIR. UNUTMAYIN Kİ; YÜCE ALLAH İHMAL DEĞİL, İMTİHAN EDİYORDUR...!!!
tabiki tatlım haberleri hemen yazıcam :) inş hayırlı haberler alırım :) yada hiç bişeye gerek kalmadan inş hamiş olurum ... çokmu büyük bir dilek benimkisi
kuzum valla deli bu adam deli
canım ben bu adamı bu formata getirmek için neler çektim nelerrrrrrr. delmisin be yatak yetmez bunu yazmaya. oldu o zaman dedim yemeğime devam ettim:))
yok canım isimlerimiz zaten hazırdı onceden. haddi degildir benim onayım olmadan isim kararı almak:)))))
oyle yaratıcıdır saolsun
canımm bizde geyik yapıoruz işte. hani bir erkek olarak işe yarar bişiler çıksydı burda fikir olcaktı bize.ama nerdeeee
düsünemiom kendimi bunu yaparken ki ben hiç sevmem öle yatak odasınsa dagınık dugunuk işler:))
kuzum valla deli bu adam deli
canım ben bu adamı bu formata getirmek için neler çektim nelerrrrrrr. delmisin be yatak yetmez bunu yazmaya. oldu o zaman dedim yemeğime devam ettim:))
yok canım isimlerimiz zaten hazırdı onceden. haddi degildir benim onayım olmadan isim kararı almak:)))))
oyle yaratıcıdır saolsun
canımm bizde geyik yapıoruz işte. hani bir erkek olarak işe yarar bişiler çıksydı burda fikir olcaktı bize.ama nerdeeee
düsünemiom kendimi bunu yaparken ki ben hiç sevmem öle yatak odasınsa dagınık dugunuk işler:))
sağol banucum Allah razı olsun...kalınca bi odun sopası alıp uzlaşıcam eşimleEvet o gecikmeler çok umutlandırıyor insanı tatlım.. Ama ben senin için bebiş olsundan ziyade hayırlısı olsun diye dua ediyorum hep.. İnşallah herşey yoluna girer önce, sonra da bebiş gelir..
kızlar şimdi size yaşadığım süreci anlatacam bu ay için hersey olması gerektiği gibimi değil mi fikir verin bana
6 şubart kırmızılar geldi.... hastalaığımın 2 günü hormon testleri yapışldı temiz çıktı , 3, günü klomen kullanmaya başladım 5 gün kullandım..
internette yumurtlama günü hesapladım...ayın 15 ila 20 si arasındaydı ama ben banucumu dinledim 14 ünde başladım ...15 dr. kontrolü vardı sonuç yumurtalar oluştu..ilişki vs dedi. yaptık gün aşırı düzenli olarak sıkıntı yok. 17 sinde tekrar dr. kontrolü yumurtalar çatlamış ilişkiye dedi biz devam ettik.. akıntı vs. hersey doktorun istediği , olması gerektiği gibiydi.. 20 sine kadarda ilişkiye devam ettik ve noktaladık şimdi beklemeyedeyim yumurtalarım geçen hafta bugün çatlamış vaziyetteydi 1 hafta oldu yani en az...duphoston hapımıda içiyorum ayın 20 sinden beri o hapta martın 1 inde bitecek sonrada 4-5 gün bekleme süresi .... ha bu arada 2-3 gün öncede minicik iki damla pembe bişi geldi.. nasıl normalmi hersey yolundamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?