- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.261
gümaydın canımmmm:
begümcük nasıl..
kızlar simdi eşimin dun akşam hamilelik haberini nasıl vermemi istediğinin bombasını patlatıyorum:)))
tulincim sna gelsin:)) gülll
Ozlem: Askım sence bir erkek hamile haberini nasıl almakatn hoşlanır.
Hasan: Bilmem ki düşünmem lazım. Her erkeği bilemem ama ben şunu istiyorum.
Ozlem: Neymiş o?
Hasan: Kırmızı gül yapraklarını alacaksın, arkasına çift taraflı bantlardan yapıştıracaksın, ve çarşafa onlarla 9 ay 10 gun sonra Ahmet Yusuf ya da Ayse Deva geliyor diye yazacaksın.
Ortuyu kapatacaksın. SOnra ben gelip açcm okucam cok jutlu olcam sarılcam opcem falan filan işte. sonra herkesi arayıp haber vercem
Ozlem: Çift taraflı bant mı?????
Hasan: Evet örtüyü açınca havalanıp bozulmasınlar diye:)))))))))))))))))
Dikkatinizi çekerim bebegimiz olacak diye de yazdırmıo direk çocukların isimlerine çalışıo. Safii eziyett. Bir de demesinmi hadi bebeğim bakma öle alık alık yapabilirsin sen bunu başarırsınnn
Günaydın, topiğimizin hamarat annesi:) Ya hayatım ben de bekleyeyim diyorum, kimyasal gebeliktir, bişeydir, kötü hissetmiyeyim kendimi, adetim geçsin, geçerse tabii, öyle yapayım diyorum.. Bi de ben aldım ya geçen ay zar zor bir test, o testi uğur testim ilan ettim, illa onda görücem pozitifi, taktım yani:) Batıl inançlarım da yoktur ama buranın iklimi bozdu devrelerimi galiba:))
kızlar şimdi size yaşadığım süreci anlatacam bu ay için hersey olması gerektiği gibimi değil mi fikir verin bana
6 şubart kırmızılar geldi.... hastalaığımın 2 günü hormon testleri yapışldı temiz çıktı , 3, günü klomen kullanmaya başladım 5 gün kullandım..
internette yumurtlama günü hesapladım...ayın 15 ila 20 si arasındaydı ama ben banucumu dinledim 14 ünde başladım ...15 dr. kontrolü vardı sonuç yumurtalar oluştu..ilişki vs dedi. yaptık gün aşırı düzenli olarak sıkıntı yok. 17 sinde tekrar dr. kontrolü yumurtalar çatlamış ilişkiye dedi biz devam ettik.. akıntı vs. hersey doktorun istediği , olması gerektiği gibiydi.. 20 sine kadarda ilişkiye devam ettik ve noktaladık şimdi beklemeyedeyim yumurtalarım geçen hafta bugün çatlamış vaziyetteydi 1 hafta oldu yani en az...duphoston hapımıda içiyorum ayın 20 sinden beri o hapta martın 1 inde bitecek sonrada 4-5 gün bekleme süresi .... ha bu arada 2-3 gün öncede minicik iki damla pembe bişi geldi.. nasıl normalmi hersey yolundamı
:)))) tamam canım ozaman .. ama süper fikirmiş eşinin hayali ve inş gerçek olur cnm....
günaydın canım.
begümcük, tam gaz devam... evde akıl almaz olaylara imza atıyor sürekli.
çok güldüm, çatladım gülmekten.
ama en çok şu son cümleye güldüm..
bakma öle alık alık başarırsın.... bayıldım, tükendim gülmektemn :))))))))))))
canımm nasılsın bakim. bende guldum ama onun yanında değil, o sigaraya içmeye gittiğinde güldüm:)
hadi öyle yap bakalım :)) bekliyorummmmmmmmm merakla bekliyoruuuömmmmmmmmmmm
Canım hayırlısı işallah testi erken yapmışsın bir kaç gün sonra kırmızılar gelmezse tekrar bir test yap. İçini ferah tut işallah hamişsindir.
amin canım amin cümlemizin inşallah..sen nasılsın bu arada?
işallah hamişsindir canım. Evet bende annen gibiydim hiç bir belirti yoktu. sadece damarlarım yem yeşil ortaya çıkmıştı o da zaten hamileliğin ilerleyen aylarında. aş erme bulantu hiç bir şey yoktu. Sadece kokular tuhaf geliyordu. Belki sende annene çekmişsindirişallah hamiş hberlerini alırız biran önce.
Maşallah aşkınıza nazar değmnesin Allah her sene mutluluğunuzu daha da arttırsın canım.
Kıyamam sana canım yaa ikinizde morelinizi yüksek tuttun. Biliyorum söylemesi kolay ama beklemek zor. son günler hiç geçmiyor. Hayırlısı canım yinede sen canını sıkma morelini yüksek tutmaya çalış bak bütün kızlar toplandık paylaşıyoruz herşeyi.
Çok iyi yapıyorsun canım morel çok önemli geçen ay ben de çök stres yaptım ama bu ay sanki biraz daha iyi gibiyim ama ara ara stres oluyorum. Neyse marta transfer olduk ya martı bekliyorum bende. Aynen senin gibi martla teselli ettim.
Canım hayırlısı işallah testi erken yapmışsın bir kaç gün sonra kırmızılar gelmezse tekrar bir test yap. İçini ferah tut işallah hamişsindir.
işallah hamişsindir canım. Evet bende annen gibiydim hiç bir belirti yoktu. sadece damarlarım yem yeşil ortaya çıkmıştı o da zaten hamileliğin ilerleyen aylarında. aş erme bulantu hiç bir şey yoktu. Sadece kokular tuhaf geliyordu. Belki sende annene çekmişsindirişallah hamiş hberlerini alırız biran önce.
:
kızlar şimdi size yaşadığım süreci anlatacam bu ay için hersey olması gerektiği gibimi değil mi fikir verin bana
6 şubart kırmızılar geldi.... hastalaığımın 2 günü hormon testleri yapışldı temiz çıktı , 3, günü klomen kullanmaya başladım 5 gün kullandım..
internette yumurtlama günü hesapladım...ayın 15 ila 20 si arasındaydı ama ben banucumu dinledim 14 ünde başladım ...15 dr. kontrolü vardı sonuç yumurtalar oluştu..ilişki vs dedi. yaptık gün aşırı düzenli olarak sıkıntı yok. 17 sinde tekrar dr. kontrolü yumurtalar çatlamış ilişkiye dedi biz devam ettik.. akıntı vs. hersey doktorun istediği , olması gerektiği gibiydi.. 20 sine kadarda ilişkiye devam ettik ve noktaladık şimdi beklemeyedeyim yumurtalarım geçen hafta bugün çatlamış vaziyetteydi 1 hafta oldu yani en az...duphoston hapımıda içiyorum ayın 20 sinden beri o hapta martın 1 inde bitecek sonrada 4-5 gün bekleme süresi .... ha bu arada 2-3 gün öncede minicik iki damla pembe bişi geldi.. nasıl normalmi hersey yolundamı
cnmmm benım tam bilgim olmasada bebiş yerleşirken pembe lekelenmenın olabileceğini okumuştum cnm. hadi hayırlısı ... hamişim haberlerini bekliyorum.. BENDE ADETİMİN ÜÇÜNCÜ GUNU DOKTORA Gİttim bana hormon testi verdi ve 18 gun sonrada yumurtlama testine gel dedi bakalım ben nasıl bi süreçten geçicem hormon testim normal seviyelerde görünüyor tabi doktor gozuyle bakmak lazım.. hepimiz için hayırlısı cnmkızlar şimdi size yaşadığım süreci anlatacam bu ay için hersey olması gerektiği gibimi değil mi fikir verin bana
ya ben kaçtım, birazdan geliyorum.
bi banyo yaptırıp uyutucam begümü.. şöyle bi 1,5 saat kadar uyur, azcık dinlenir bünyem :)))
haydi görüşürüz.
Amin tatlım, inşallah herşey yolundadır.. Bize de haber ver ama..:)
Ay ne güzel seni böyle musmutlu görmek..hep böyle mutlu kal inşallah..
dimi ama ben bir günde atlattım çok şükür kızlar kırmızı bunalımını ama birazda kocişimin sayesinde oldu sağolsun çok güzel motive etti akşam
tabi işyerine geldiğinde halimi görünce şaşırdı öncelikleresmen gözlerim çökmüş üzülmekten benim, şaşkın şaşkın baktı yüzüme
sonrasında da moral bombardımanına tuttu beni sağolsun
:))) inş benimkisinin bu kadar zor bi hayalı yoktur. artık üç kişiyiz desek yetmezmiki :)nasıl gerçek olacak canım. imkanı yok ben bunu yapamam:))bayar bu iş beni valla.
:))) inş benimkisinin bu kadar zor bi hayalı yoktur. artık üç kişiyiz desek yetmezmiki :)
Ah rica ederim,ne demek .Özür dilenicek bir şey yok bunda canım...kusura bakma, özür dilerim canım. ben bilemedim vajinismus demek olduğunu. inşallah çabuk atlatırsın. buna rağmen 2 çocuk olmuş.. maşallah, bak demekki zor gitmiş kolayı kalmış geriye..
preseed evet dediğim buydu. ama bu jel, kadının orgazmının olamadığı durumlar için faydalı diye biliyorum. kadının orgazmı sırasında bi sıvı salgılanıyormuş, o sıvı spermlerin yaşaması ve hedefe ulaşması için yardımcı oluyormuş. bu jel de o sıvının taklidini yapıyormuş ortamda. benim bildiğim bu. ama kayganlaştırıcı özelliği de vardı yanılmıyorsam.
evet bu daha mantıklı:)
günaydın canım.
begümcük, tam gaz devam... evde akıl almaz olaylara imza atıyor sürekli.
çok güldüm, çatladım gülmekten.
ama en çok şu son cümleye güldüm..
bakma öle alık alık başarırsın.... bayıldım, tükendim gülmektemn :))))))))))))
hadi öyle yap bakalım :)) bekliyorummmmmmmmm merakla bekliyoruuuömmmmmmmmmmm
yalel bende umitliyim banu dan. süpriz gelecek gibi gelio banaa
dimi ama ben bir günde atlattım çok şükür kızlar kırmızı bunalımını ama birazda kocişimin sayesinde oldu sağolsun çok güzel motive etti akşam
tabi işyerine geldiğinde halimi görünce şaşırdı öncelikleresmen gözlerim çökmüş üzülmekten benim, şaşkın şaşkın baktı yüzüme
sonrasında da moral bombardımanına tuttu beni sağolsun
canom sen agladınmı yoksa dün moral bozuklugundanüzüldüğün için gözlerin çötü sadece herhal. neyse sonu ii bitmiş. ayyy o barışma anları ne guzledir ya. evdeki huzur işte budur:))
erkekler düz matıkdır dimii. açık ve net olmak lazım hehehe :)
ve tabiki basit anlatım en guzeli ve kolayı .
Özlemin kocişi kopardı hepimizi:)))) bende aynı merakla bekliyoruuuuuuuuuummmmmmm:)))
Allah mı söyletiyor sizi ne, ya yarabbim bak ne diyo bunlar, duy lütfen:)))
ya ne bilim bacım içimdeki ses bu yani. :)
afferim kocişine, tuttum bak şimdi onu.. Kavga vs normaldir ara ara olur herkesin evinde, ama aferin ona, destek çıkması gereken zamanda da hödüklük yapmayıp uzatmadan işi bitirmiş, sevgisini ilgisini göstermiş adam gibi.. Akşam eve gidince , şöyle sıkıca sarıl, öp kocanı bunun için..
vallahi bak ben bunu bugün öğrendim ,,, ama yumurtlama döneminde geçici süreliğine bendede oluyor ondan saldırıyorum adama haha bana diyorki ne oluyor yumurtluyon galibaşarkı sözü gibisin kuzum bugün:)) açın kapıları falan:) Nemfomani, aşırı cinsel isteğe sahip kadın demek, bir rahatsızlıktır aslında, asla doyuma ulaşmaz istekleri çünkü..
Ayyyyy ağlıycam gülmekten:))) Sevdim ben bu fikri bir de gaz vermiş sana, hadi bebeğim yapabilirsin diye ya:)) Hazırla bence de çift taraflı bantları:))))
Evet o gecikmeler çok umutlandırıyor insanı tatlım.. Ama ben senin için bebiş olsundan ziyade hayırlısı olsun diye dua ediyorum hep.. İnşallah herşey yoluna girer önce, sonra da bebiş gelir..
İnşallah tatlımmm..
çok büyük değil tatlım ,,,, istemen gerekeni istiyorsun ama sabredecem çaresi yok..tabiki tatlım haberleri hemen yazıcam :) inş hayırlı haberler alırım :) yada hiç bişeye gerek kalmadan inş hamiş olurum ... çokmu büyük bir dilek benimkisi
bebeğim adetin 3. günü yada 5. günü başlanıyor muş ilaca doktorda bana 2. günü yaptırdı tahlilleri 1 ay daha beklemeyelim programlı olsun dedi..bebem ben anlamıorum bunlardan. ama ya bak sende hastalıgının 2. gunu gitmişin doktora. ben gidemicem ki. maaşımı aldıktan sonra giderim die planlıodum. hdi onu geçtim. 2. yada 3. yada 4. günü de hafta içine gelio. imkanı yok izin alamam işyeridnen(
ben bu ayı bir atlatayım hayatım ,, önümüzdeki ay tecrübelerimle aydınlatırım seniCanim ben bu adet bitiminde klomen kullanacaktim ama isim geregi seyahat etmem lazim ondan
erteledim, artik ben sana sorarim bir dahaki ay nasil yapmali etmeli diye :)
ya ben kaçtım, birazdan geliyorum.
bi banyo yaptırıp uyutucam begümü.. şöyle bi 1,5 saat kadar uyur, azcık dinlenir bünyem :)))
haydi görüşürüz.
ağlamam mı canım
neyse geçti ya çok şükür evet canım evimizin huzuru bir başka geldi vallah dün gece bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?