Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

gümaydın canımmmm:
begümcük nasıl..

günaydın canım.
begümcük, tam gaz devam... evde akıl almaz olaylara imza atıyor sürekli.

çok güldüm, çatladım gülmekten.
ama en çok şu son cümleye güldüm..
bakma öle alık alık başarırsın.... bayıldım, tükendim gülmektemn :))))))))))))

hadi öyle yap bakalım :)) bekliyorummmmmmmmm merakla bekliyoruuuömmmmmmmmmmm

Canim ben bu adet bitiminde klomen kullanacaktim ama isim geregi seyahat etmem lazim ondan
erteledim, artik ben sana sorarim bir dahaki ay nasil yapmali etmeli diye :)

ya ben kaçtım, birazdan geliyorum.
bi banyo yaptırıp uyutucam begümü.. şöyle bi 1,5 saat kadar uyur, azcık dinlenir bünyem :)))
haydi görüşürüz.

yalel bende umitliyim banu dan. süpriz gelecek gibi gelio banaa

amin canım amin inşallah cümlemizin mutluluğu tayim olsun..
sen nasılsın bu arada?

İnşallah tatlım yaa.. Sende mi hiç belirti yaşamadın?? hani adet gecikmesi öncesi diyorum..

Benim anladığım kadarıyla herşey yolunda, o damlacıklar yerleşme kanaması olabilir.Sende bu batmalar , uyku halleri vs de başladı...Siz de zaten yapmanız gereken herşeyi yapmışsınız.. Ama tabii ki biliyorsun bunlar kesin oldu demek değil, hani kendini herşeye hazırla üzülme diye söylüyorum yanlış anlama karamsar olman için değil, zaten ben senin hamiş olacağından çok umutluyum bu ay...Az kaldı , inşallah alıcaz güzel haberi senden:)

cnmmm benım tam bilgim olmasada bebiş yerleşirken pembe lekelenmenın olabileceğini okumuştum cnm. hadi hayırlısı ... hamişim haberlerini bekliyorum.. BENDE ADETİMİN ÜÇÜNCÜ GUNU DOKTORA Gİttim bana hormon testi verdi ve 18 gun sonrada yumurtlama testine gel dedi bakalım ben nasıl bi süreçten geçicem hormon testim normal seviyelerde görünüyor tabi doktor gozuyle bakmak lazım.. hepimiz için hayırlısı cnm

Amin tatlım, inşallah herşey yolundadır.. Bize de haber ver ama..:)

Ay ne güzel seni böyle musmutlu görmek.. hep böyle mutlu kal inşallah..

dimi ama ben bir günde atlattım çok şükür kızlar kırmızı bunalımını ama birazda kocişimin sayesinde oldu sağolsun çok güzel motive etti akşam
tabi işyerine geldiğinde halimi görünce şaşırdı öncelikle resmen gözlerim çökmüş üzülmekten benim, şaşkın şaşkın baktı yüzüme
sonrasında da moral bombardımanına tuttu beni sağolsun

canom sen agladınmı yoksa dün moral bozuklugundan üzüldüğün için gözlerin çötü sadece herhal. neyse sonu ii bitmiş. ayyy o barışma anları ne guzledir ya. evdeki huzur işte budur:))

Ah rica ederim,ne demek .Özür dilenicek bir şey yok bunda canım... Yani vajinusmusu bilmemekle ne kadar şanslı olduğunu söylemek istemiştim..Evet çocuklarım var ama mikroenjeksiyon yöntemiyle canım...Yani tedaviyle...

Özlemin kocişi kopardı hepimizi:)))) bende aynı merakla bekliyoruuuuuuuuuummmmmmm:)))

yalel bende umitliyim banu dan. süpriz gelecek gibi gelio banaa

Allah mı söyletiyor sizi ne, ya yarabbim bak ne diyo bunlar, duy lütfen:)))

afferim kocişine, tuttum bak şimdi onu.. Kavga vs normaldir ara ara olur herkesin evinde, ama aferin ona, destek çıkması gereken zamanda da hödüklük yapmayıp uzatmadan işi bitirmiş, sevgisini ilgisini göstermiş adam gibi.. Akşam eve gidince , şöyle sıkıca sarıl, öp kocanı bunun için..

canom sen agladınmı yoksa dün moral bozuklugundan üzüldüğün için gözlerin çötü sadece herhal. neyse sonu ii bitmiş. ayyy o barışma anları ne guzledir ya. evdeki huzur işte budur:))

ağlamam mı canım
neyse geçti ya çok şükür evet canım evimizin huzuru bir başka geldi vallah dün gece bana

erkekler düz matıkdır dimii. açık ve net olmak lazım hehehe :)
ve tabiki basit anlatım en guzeli ve kolayı .

evet düz mantıktır herkesten ama bizimkinin anası ona hamileyken ne yemiş ne içmiş bilmiorum:)

vallahi bak ben bunu bugün öğrendim ,,, ama yumurtlama döneminde geçici süreliğine bendede oluyor ondan saldırıyorum adama haha bana diyorki ne oluyor yumurtluyon galiba
tabiki tatlım haberleri hemen yazıcam :) inş hayırlı haberler alırım :) yada hiç bişeye gerek kalmadan inş hamiş olurum ... çokmu büyük bir dilek benimkisi
çok büyük değil tatlım ,,,, istemen gerekeni istiyorsun ama sabredecem çaresi yok..
bebeğim adetin 3. günü yada 5. günü başlanıyor muş ilaca doktorda bana 2. günü yaptırdı tahlilleri 1 ay daha beklemeyelim programlı olsun dedi..
Canim ben bu adet bitiminde klomen kullanacaktim ama isim geregi seyahat etmem lazim ondan
erteledim, artik ben sana sorarim bir dahaki ay nasil yapmali etmeli diye :)
ben bu ayı bir atlatayım hayatım ,, önümüzdeki ay tecrübelerimle aydınlatırım seni
ya ben kaçtım, birazdan geliyorum.
bi banyo yaptırıp uyutucam begümü.. şöyle bi 1,5 saat kadar uyur, azcık dinlenir bünyem :)))
haydi görüşürüz.

haydi bakalım görüşrüüz , iyi uykular begüme ,, ay onun yanına şöle bende bir kıvrılsam mis gibi kokarda uyusak beraber çok uykum var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…