- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.281
Özlemin kocişi kopardı hepimizi:)))) bende aynı merakla bekliyoruuuuuuuuuummmmmmm:)))
Allah mı söyletiyor sizi ne, ya yarabbim bak ne diyo bunlar, duy lütfen:)))
afferim kocişine, tuttum bak şimdi onu.. Kavga vs normaldir ara ara olur herkesin evinde, ama aferin ona, destek çıkması gereken zamanda da hödüklük yapmayıp uzatmadan işi bitirmiş, sevgisini ilgisini göstermiş adam gibi.. Akşam eve gidince , şöyle sıkıca sarıl, öp kocanı bunun için..
vallahi bak ben bunu bugün öğrendim ,,, ama yumurtlama döneminde geçici süreliğine bendede oluyor ondan saldırıyorum adama haha bana diyorki ne oluyor yumurtluyon galiba
çok büyük değil tatlım ,,,, istemen gerekeni istiyorsun ama sabredecem çaresi yok..
bebeğim adetin 3. günü yada 5. günü başlanıyor muş ilaca doktorda bana 2. günü yaptırdı tahlilleri 1 ay daha beklemeyelim programlı olsun dedi..
ben bu ayı bir atlatayım hayatım ,, önümüzdeki ay tecrübelerimle aydınlatırım seni
haydi bakalım görüşrüüz , iyi uykular begüme ,, ay onun yanına şöle bende bir kıvrılsam mis gibi kokarda uyusak beraber çok uykum var..
yap yap hayatım haketmiş:))tamam canım akşam sıkı sıkı sarılmıştım ama bu akşamda senin hatrına şöyle güzel bi daha sarılayım koçişime
erken gebelik testi kullanıp sonuç alan varmı
kahrı belaa. acaba benimkide beni bekletirmi 1 ay, adetken gitmedim die. off yaaa . yarınmı gitsem acaba. bebişkonun kumbarasından alsam parayı:)))
yap yap hayatım haketmiş:))
Hayır hayatım, ben kullanmadım hiç ama 4-5 gün önceden sonuç veren hassas testler var onu biliyorum bir tek..
Bu arada kızlar ben tekrar kaçar, ütüm var onu yapayım, birden acayip acıktım karnımı doyurayım sonra yine buradayım, uçarak gelicem..
kahrı belaa. acaba benimkide beni bekletirmi 1 ay, adetken gitmedim die. off yaaa . yarınmı gitsem acaba. bebişkonun kumbarasından alsam parayı:)))
yok banucum üzülmüyorum yani sadece ben yapmam gerekeni tam anlamıyla yaptım mı varmı bi yanlış eksik diye merak ettim içim rahat olsun diye yani,,,şunu demek istemiyorum bak ben bunu yapmadım ihmal ettim falan pişman..olmasın istiyorum.. hani tevekkül dedik ya ben yapayım yapmam gerekeni gerisi rabbimin bileceği iş ,,, yanlız şunuda söylemem lazım sigara aramıyorum ben ya bak ben bu saat oldu 3 gündür aklıma gelmiyor taki öğleden sonra oluyor o zaman içiyorum..İnşallah tatlım yaa.. Sende mi hiç belirti yaşamadın?? hani adet gecikmesi öncesi diyorum..
Benim anladığım kadarıyla herşey yolunda, o damlacıklar yerleşme kanaması olabilir.Sende bu batmalar , uyku halleri vs de başladı...Siz de zaten yapmanız gereken herşeyi yapmışsınız.. Ama tabii ki biliyorsun bunlar kesin oldu demek değil, hani kendini herşeye hazırla üzülme diye söylüyorum yanlış anlama karamsar olman için değil, zaten ben senin hamiş olacağından çok umutluyum bu ay...Az kaldı , inşallah alıcaz güzel haberi senden:)
cnmmm benım tam bilgim olmasada bebiş yerleşirken pembe lekelenmenın olabileceğini okumuştum cnm. hadi hayırlısı ... hamişim haberlerini bekliyorum.. BENDE ADETİMİN ÜÇÜNCÜ GUNU DOKTORA Gİttim bana hormon testi verdi ve 18 gun sonrada yumurtlama testine gel dedi bakalım ben nasıl bi süreçten geçicem hormon testim normal seviyelerde görünüyor tabi doktor gozuyle bakmak lazım.. hepimiz için hayırlısı cnm
Hayır hayatım, ben kullanmadım hiç ama 4-5 gün önceden sonuç veren hassas testler var onu biliyorum bir tek..
Bu arada kızlar ben tekrar kaçar, ütüm var onu yapayım, birden acayip acıktım karnımı doyurayım sonra yine buradayım, uçarak gelicem..
ben bu ayı bir atlatayım hayatım ,, önümüzdeki ay tecrübelerimle aydınlatırım seni.
canım genellikle adetin 3. günü gel diyor. dün ben gittim hemen dedi adetinin 3. günü gel diye bende o gündeyim dedim hazırlıklı gittim yani çünkü daha önce bekarken gittiğimde hiç muyne etmeden 3. günü gel dedi en iyi sonuçlar o gün de ulaşılıyormuş....
off bak cok moralim bozuldu şimdi
Haftaya cuma adetimin başlaması lazım, koskoca 8 güüüüüüüüüüüüün, nasıl geçecek:)
İşte bende olanlar olmayanlar;
Olanlar
Yumurtlama gününden 3-4 gün sonra kasıklarda batma , karıncalanma karışımı bir his bir iki gün devam etti
Şimdilerde yine kasıklarda ve karnımın altında, daha çok çekilme ve hafif kramplar tarzı, bazen yine batmalar şeklinde ağrı, çoğunlukla tek taraflı ama bazen iki tarafta da oluyor. Bazen karnımın altında birşey çekiliyormuş gibi hissediyorum..
Deli gibi bir akıntım yok ama kuru günlerimde başlamadı, hala ıslaklık devam ediyor vajinada..
son 2 gündür akşamları daha çabuk uykum geliyor , ya da bazen birden bir uyku bastırıyor, sürekli değil ama.. Bir de ben uykuya düşkünümdür zaten bu pek de ayırt edici değil benim için.. Ama yani öyle sersem sepelek de değilim..
Ara ara başağrılarım ve bacak ağrım var, normalde adetten 1-2 gün önce olur ama bu sefer çok erken başladı..
Olmayanlar;
Göğüslerimde bir cacık yok, damarlanma şişme, hassasiyet falan, cık , zero yani:)
İdrarım her zamanki gibi, kokusu falan değişir diyorlar ben nereden bilicem kokusunu, ayrıca hadi kokladım diyelim öncesini bilmiyorum ki kıyaslama yapayım:)
Bulantı, baş dönmesi , tansiyon düşüklüğü, hiçbiri yok ben de..
Herhangi birşeye aşerme, canımın çekmesi veya birşeyden tiksinme de yok.. Gayeeeet normalim:)
Bir de dün annemle konuştum, kızım bana çektiysen eğer boşuna debelenme hamile olup omadığını anlamak için dedi. O iki hamileliğinde de hiçbir belirti yaşamamış. Ne aşerme ne bulantı ne ağrı sancı 9 ay boyunca gayet normalmiş yani.. Sadece 2. aydan sonra göğüsler haliyle büyümeye başlamış ve ilerleyen dönemde karnı şişmiş:) Kadının tek yaşadığı belirti buymuş.. Anneme çekmiş olabilir miyim acaba bende? gerçi çektiysem şayet ne ala, çok rahat olurum , güzel de olur aslında:)
Evet budur ben de durum kızlar:)
erken gebelik testi kullanıp sonuç alan varmı
neden canım geçirdin mi 3. gününü
off bak cok moralim bozuldu şimdi
yok canım dha bugun ilk günü. ama ben maaşımı alınca giderim die planlamıştım. hadi muayene parası neyse de tahlil falan istese ona verecek param yok. olanı versem ayın sonunu goremem. bu ay sıkıntılı geçti biras.
3. günde zaten pazara gelio. hafta içi de işyerim izin vermes
canim benim niye moralin bozulduki ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?