Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

tamam canım akşam sıkı sıkı sarılmıştım ama bu akşamda senin hatrına şöyle güzel bi daha sarılayım koçişime

kahrı belaa. acaba benimkide beni bekletirmi 1 ay, adetken gitmedim die. off yaaa . yarınmı gitsem acaba. bebişkonun kumbarasından alsam parayı:)))

tamam canım akşam sıkı sıkı sarılmıştım ama bu akşamda senin hatrına şöyle güzel bi daha sarılayım koçişime
yap yap hayatım haketmiş:))

erken gebelik testi kullanıp sonuç alan varmı

Hayır hayatım, ben kullanmadım hiç ama 4-5 gün önceden sonuç veren hassas testler var onu biliyorum bir tek..

Bu arada kızlar ben tekrar kaçar, ütüm var onu yapayım, birden acayip acıktım karnımı doyurayım sonra yine buradayım, uçarak gelicem..

kahrı belaa. acaba benimkide beni bekletirmi 1 ay, adetken gitmedim die. off yaaa . yarınmı gitsem acaba. bebişkonun kumbarasından alsam parayı:)))

canım genellikle adetin 3. günü gel diyor. dün ben gittim hemen dedi adetinin 3. günü gel diye bende o gündeyim hazırlıklı gittim yani çünkü daha önce bekarken gittiğimde hiç muyne etmeden 3. günü gel dedi en iyi sonuçlar o gün de ulaşılıyormuş....

Kolay gelsin canım beklioruss

bekliyoruz yalelcim seni..
bu arada tülinsçim .
bence herşey normal canım bi sıkıntı yok gibi ama sen pazartesi falan kanda bktırırsan sonuç ala bilirsin bence çünkü döllenmeden sonra 6gün sonrasında sonuç kanda belli oluyo..
ama karar senin canım..
inşallah güzel haber alıcaz senden..

canım genellikle adetin 3. günü gel diyor. dün ben gittim hemen dedi adetinin 3. günü gel diye bende o gündeyim dedim hazırlıklı gittim yani çünkü daha önce bekarken gittiğimde hiç muyne etmeden 3. günü gel dedi en iyi sonuçlar o gün de ulaşılıyormuş....

yok banucum üzülmüyorum yani sadece ben yapmam gerekeni tam anlamıyla yaptım mı varmı bi yanlış eksik diye merak ettim içim rahat olsun diye yani,,,şunu demek istemiyorum bak ben bunu yapmadım ihmal ettim falan pişman..olmasın istiyorum.. hani tevekkül dedik ya ben yapayım yapmam gerekeni gerisi rabbimin bileceği iş ,,, yanlız şunuda söylemem lazım sigara aramıyorum ben ya bak ben bu saat oldu 3 gündür aklıma gelmiyor taki öğleden sonra oluyor o zaman içiyorum..

hayırlısı kuzum hayırlısı bekle bakalım ne diyecek dr...

Kolay gelsin canım beklioruss

tamam canım bekleriz yine çok özletme kendini haaa :)))

ben bu ayı bir atlatayım hayatım ,, önümüzdeki ay tecrübelerimle aydınlatırım seni.

cok sevinirim canim, sadece bildigim doktorum adetin 5. günü almaya baslayacaksin 5 gün alacaksin ve 11. gün kontrole
geleceksin demisti, heycandan eee sonra demeyi bile unuttum, benim bu ay seyahat nedeniyle uymuyor
ondan önümüzdeki aya erteledim.

off bak cok moralim bozuldu şimdi

tatlım anneye cekmen cok normal ıns cekmıssındır de ne guzel masallah rahat bır hamılelık gecırmıs sen annene cek annene:))tATLIM BENIM yıne bır sorum olacak ben bu ay yumurtlam gununu kacırdım gıbı yanı su aydır adet gunlerımın arasını hesaplıyorum bırınde 29 dıgerı 32 ve en son 34 sımdı burada yumurtlama tarıhımı ben nasıl hesaplayacgım hepsının rakamları farklı farklı en son subat 7 de hasta oldum su pazartesı salı carsamaba yogun akıntım geldı ben sogan suyunu kullanıyorum o ıyı geldı dedım onun akıntsıdır dedım cunku o kuru kullananda yogun bır akıntı gelmesı o kurun ıyı geldgı anlamına gelıyordu..dun ıle bugunde cok kuruluk var gelen hıc bırsey yok neden olabılır acaba bana yumurtlamam gectımı yoksa hala var mı ve o kadar yogun akıntıdan sonra bu kuruluk ne anlama gelıyo hıc agrım acım batmam falan da yok sadece ara ara goguslerım agrıyo uclarıan sızı gıbı bır sancı vurup gecıyo buda bu ay cıktı KIZLARR YARDIMCI OLUN BANA..........

neden canım geçirdin mi 3. gününü

yok canım dha bugun ilk günü. ama ben maaşımı alınca giderim die planlamıştım. hadi muayene parası neyse de tahlil falan istese ona verecek param yok. olanı versem ayın sonunu goremem. bu ay sıkıntılı geçti biras.
3. günde zaten pazara gelio. hafta içi de işyerim izin vermes

canım bende özele gittim fazla bişey tutmadı sigortata biraz karşılıyor. 12tl muayne ücreti. 20 tl de kan testleri için istediler.

canim benim niye moralin bozulduki ???

ya canım adetin 3. günü doktora gidilmesi daha iyiymiş. doktorda genellikle adetin 3. günü gel dermiş.benim daha bugun ilk günü. ama ben maaşımı alınca giderim die planlamıştım. hadi muayene parası neyse de tahlil falan istese ona verecek param yok. olanı versem ayın sonunu goremem. bu ay sıkıntılı geçti biras.
3. günde zaten pazara gelio. hafta içi de işyerim izin vermes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…