Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kahrı belaa. acaba benimkide beni bekletirmi 1 ay, adetken gitmedim die. off yaaa . yarınmı gitsem acaba. bebişkonun kumbarasından alsam parayı:)))
ya bak 5. gün de 3. günde oluyor doktoruna göre sanırsam biraz,,, al kız ne olacak maaşı alınca telafi edersin aaa senden kıymetlimi allah aşkına
güldenim istemiyorum ya hemen kan tahlili aslında erken bilsem güzel olur gardımı alırım sigara var bende çünkü tehlikeye atmak istemem ama beklemeyi tercih ederim yinede..
var ondada bir hayır canım yaa doktorun ne derse yap tarihlerinide not al sıkı sıkı takip et...
off bak cok moralim bozuldu şimdi

özlemim vallaha pişman oldum yazdığıma kuzum bak kimi doktor 3. gün başlıyor ilaca kimi doktor 5, gün benim zaten 3 gün sürüyor adetim 5. güne bişi kalmıyor kibelkide ondandır yani ne bileyim..

canım bende özele gittim fazla bişey tutmadı sigortata biraz karşılıyor. 12tl muayne ücreti. 20 tl de kan testleri için istediler.

bende ozele gidiorum zaten 2. günü gidebilirim o zaman. yani yarın. napalım bebişin kumbarasını açarım o zaman. maaşı alıncada yerine koyarım.

canim ben burda (Almanya'da) gittim 3. gün sirf kan aldilar benden, yani öglen paydosunda, yada
cikista gidemezmisin, muayane falan etmedi, uzun sürmüyor yani, izine gerek kalmaz
hormonlarina bakmasi icin adet'ken gitmen lazim, pazartesine belki ayarlarsin bir seyler???

yok bebem nie pişman olucan duymuştum ben guldencim de solemişti. canımcım yarın 2. günü. anasını satim gidecem yarın bakim. erken derse hacı kusura bakma idare ediver 3.gün pazara gelio derim. sen gelirsen pzar bende gelirim derim:))))))

bende ozele gidiorum zaten 2. günü gidebilirim o zaman. yani yarın. napalım bebişin kumbarasını açarım o zaman. maaşı alıncada yerine koyarım.

özlem canım üzme kendini bak bizde üzülürüz sonra haaa
bence de dediğin gibi yap yarın git doktoruna için rahatlasın ...
bebişin birşey demez kumbaraya dokundun diye tatlım sen telafi edersin onu

bence de canım git yaptır yoksa büyük bi ihtimal diğer aya erteliyorlar hemen. inşallah bi sorun çıkmaz temiz çıkar tahlillerin. sen hormon testi yaptıracaksın demi ne zamandır bebek istiyorsunuz.

kız senin aklını yirimmmm. pzartesi akşamdan gitcem şansa bakki nöbetçiymiş adam:))

inş iyi şeyler der. :) ama sanki içimde bi mutluluk var gibi niyese.

Canim ben Almanya'da yasiyorum, burdaki doktorlar cok farkli, cokta fazla güvenmiyorum burdakilere
türkiye'de daha fazla bilgileri var ve özel'e gidersen daha cok ilgileniyorlar gibi geliyor bana
Ben izine gelince Türkiye'de doktora gitmeyi düsünüyorum

son 3 adet tarihini yazarmısın latacım
çok tutmuyor özlemcim... zaten o kumbarayı bebiş sahibi olabilmen için kullanacan yine onun için hersey
gerçekten çok zaman almıyor özlem sadece kan alıyorlar gidiyorsun yakınsa eğer polikinlik yarım saati bile bulmaz vallaha bak..doktora gitmek içinde rapor alırsın o zaman bu kadar mı insafsız bu patronlar vallaha ben hiç öle değilim hastalık hastane işi oldumu yolluyorum çalışanları napalım hersey insanlar için..

kız senin aklını yirimmmm. pzartesi akşamdan gitcem şansa bakki nöbetçiymiş adam:))
gözün aydın hacıııı
inş iyi şeyler der. :) ama sanki içimde bi mutluluk var gibi niyese.
mutluluğun hayırlı haberlere çıksın arkadaşım hepimiz için inşallah...

için nasıl rahat edecekse öyle yap hayatım gel burdada git çok uzun süren şeyler değil kontroller..

TULINCIM 7 SUBAT,5 OCAK,6 ARALIK tarıhler bunlar...bırde kızlar gun asırı derken bırgun durup dıger gun ılsıkıye gırmektde sperm sayısını dusurmuyo mu yoksa yaptıgın den sonra ıkı gunun gecemsı daha ıyı degıl mı mesela dun ılısıkıye gırdın yarın mı yanı cumartesı mı tekrar ılıskıye gırmek daha ıyı yoksa pazar mı??cok aferdesınız ama bılmıyorum ya benım es de nobetlerı denk gelıyo bana oyle gelıyo kı kacırdık bız bu sefer cunku kasıklarda degısen hıc bırsey yok(

bence de canım git yaptır yoksa büyük bi ihtimal diğer aya erteliyorlar hemen. inşallah bi sorun çıkmaz temiz çıkar tahlillerin. sen hormon testi yaptıracaksın demi ne zamandır bebek istiyorsunuz.

14 aydır istios canım. artık ben gidip anlatcamd erdimi ne test istere yaptırıcam. alayını yaparım hiçş farketmez:)

özlem canım üzme kendini bak bizde üzülürüz sonra haaa
bence de dediğin gibi yap yarın git doktoruna için rahatlasın ...
bebişin birşey demez kumbaraya dokundun diye tatlım sen telafi edersin onu

dimi canım ya vicdanım rahat etmio acınca ama onun için zaten:)

canim zaten bütün cabamiz bebis icin degilmi :)
korsun tabi yerine, hemen yarina git sen doktora fazla bekleme

evet adetin 3. günü pazartesiye gelio. şansıma adamda nöbetçiymiş o akşam. iş çıkışı gidicem:)

kuzum bunlar var ya beni kına günümde calıştırdılar:) düğünümden önce acillerde yattım ben stresten. düğünden sonra da 1 gun gidemedim nasıl ateşliyim var y buzlar sürüolar bana. bu insafsızlar naptılar biliomusun. topladılar hasta oldugum gunleri yıllık iznimden düştüler. zaten hamile olucam die akılları cıkıo. o yuzden bu aşamaları bilsinler istemiom.

14 aydır istios canım. artık ben gidip anlatcamd erdimi ne test istere yaptırıcam. alayını yaparım hiçş farketmez:)

canım ben de 8 aydır bekliyorum ama 12 ay bekle diyorlar geçen ay gittiğimde doktora 7 aydır olmuyor dedim hiç muayne etmeden 6 ay daha bekle dedi. bende beklemek istemiyorum boş boş bekleyipte belki çok ufak bi problem var tek seferde halledilecek. ya da bi sorun yok en azından bileyim rahat rahat bekleyeyim. dün gittiğimde doktora 11 aylık evliyim olmadı dedim hemen ultrasona aldı baktı bişey yok dedi hotmon testine gönderdi. kan sonucumda hormon bozukluğu var dedi (polikiztik over) ve hsg+sipermiyogram teslerinin sonucunu istedi tedaviye başlayalım araştıralım dedi. öyle demeseydim valla bi ultrasonla bakar bişey yok der gönderirdi.

canım benim 19 şubatla 24 şubat arası senin yumurtlama sen +2 yap 26 sına kadar devam et derim ben...bat tarihinde ortalama olarak 9 mart diyor..

ne dangozlarmış yahu terbiyesizler rapor hakkın vs. hepsini kullan hamile kalıncada bütün haklarından faydalan gebelik sürecini bildirme bencede işten çıkarma durumu olabilir ,,olsun sonra söylee :)

bildigim kadariyla her gün cinsel iliski sperm kalitesini düsürüyor, bir gün gireceksin iliskiye bir gün
bekleyeceksin, spermler iki gün hareketliligini kaybetmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…