Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

evet galıba haklısın da hanı bende kı su kuruluk canımı sıktı normalde bu donmlerde akıntım olurdu cok yogun 3 gun akıntım oldu bende su sogan kuurnun faydası oldu dedım ama sımıd akıntım falan kesıldı bıttı resmen bu yzuden sordum dedgın gıbı rabbım ne dılerse oo olur...pekı sızce neden olmustur bu kuruluk yanı normalde 5 gun falan surerı dı bende ...

yok canım gayet iyi benimki yanımda olduğu halde aradan 2-3 gün geçiriyoruz. bunlar normal 7-8 günü geçerse sipermlerin kalitesi düşüyor.

inş inş Amin .... hangi aşamadasın peki cnm ultrason falan çekildinmi ayada test falan yapıldımı ?

canım dün adetin 3. günü gittim hormon testi yapıldı polikistik over çıktı ama fazla etkili değilmiş. ultrasınla baktı görünür bişey yok temiz. dedi eşimden siperm testi benden de hsg -rahim filmi istedi bunların sonucuna göre tedavi izleyecek.

bende adetimin üçüncü gunu gitmiştim hormon testi istedi 18 gun sonrada yumurtlama testine gel dedi banada cn şimdi o tarıhı bekliyorum bakalım devamı ne olacak ?

canım senin hsg - rahim filmini adetinden kaç gün sonra istedi doktorun ?

şuan için hormon testi ve öncesinde hap kullandım cnm prognova diye şimdide yumurtlama testim var daha sonra doktor ne derse artık ama inş bunlara gerek kalamadan hamiş olayım

tamam canim, ben hormon testi yaptirdim, laparoskopi yaptirdim, simdi de klomen yazdi doktor
ona baslicam önümüzdeki ay, ondan biraz merak ettim

Bu prognova ne ise yariyor??

yok canım gayet iyi benimki yanımda olduğu halde aradan 2-3 gün geçiriyoruz. bunlar normal 7-8 günü geçerse sipermlerin kalitesi düşüyor.

burada da bır cok arakadasımzı yazıyo gun asırı gırın dıye de ben doktora hıc gıtmedım gecen ay bır duzuensılık olmustu alttan muayaneye aldı bırsey yok dedı strasten falan olmustur dedı...bırde soyledım ya bıraz erkek de sıhhatlı olack kı en sonun da odev mıs gıbı gorevnı yerıne gıtıryor anlamına geldık en ıyısı aradan 2 gun gecemsı kı ıyı bılmıyorum artık hayırslı bakalım ne olacak bu ay da...

tamam canim, ben hormon testi yaptirdim, laparoskopi yaptirdim, simdi de klomen yazdi doktor

bende adet düzensizliği vardı adet duzenleyici bir hap ama kullanırken hamile kalmayada yardımcı oldugunu biliyorum yani doktor öyle demişti 3 ay içinde hamile kalabilirsin falan ama kalmadım cnm bu ayda şanslı bir aymış hamile kalmak için inş bakalım ama hastane yollarına devam. herşey bebiş için :)

bende adet düzensizliği vardı adet duzenleyici bir hap ama kullanırken hamile kalmayada yardımcı oldugunu biliyorum yani doktor öyle demişti 3 ay içinde hamile kalabilirsin falan ama kalmadım cnm bu ayda şanslı bir aymış hamile kalmak için inş bakalım ama hastane yollarına devam. herşey bebiş için :)

canım senin hsg - rahim filmini adetinden kaç gün sonra istedi doktorun ?

temizlendikten sonra hiç ilişkide bulunmadan gel dedi. ben haftaya cuma gideceğim. günü önemli değil sadece temizken ve gebelik olmadığından emin ken yapılıyor canım evlilerde genellikle adet bitiminden sonra yapıyorlar riske atmamak için.

inş cnm inş.. ateş ölçümü yapıyorum iki gundur şans elki yumurtlama tarımı ögrenirim falna denk gelir diye bakalım.

inşallah canım ben hiç yapmadım hesaplamayla denk getirmeye çalışıyorum adetim de düzensiz olduğu içinde tutturamıyorumdur belki de ama bu şeylerle uğraşınca stres yaptığımın farkına vardım. bu ay bişey yapmayacağım düzenli ilişki sadece 2 günde 3 günde bir.

evet canim aynen öyle asker gibi :)
ya bazen sinir oluyorum, istemeynler pat diye hamile kaliyorlar, biz istiyoruz olmuyor, ugras dur ((
acaba istemiyorum moduna mi girsem :)
yemiyor hayatım o modda ya için biliyor bir kere hangi moda girersen gir farketmiyor..
pazara kadar devam et spermlerde 72 saat kalabiliyormuş, umudunu yitirme demekki bundada var bi hayır
haklısın kuzum en güzelini söylemişsin ,
sanırım yumurtlamadan 6-7 gün sonraymış yani ben şuan yaşıyorum işte geçen hafta cuma günüydü çatlaması bugün 1 hafta oldu..
bende adetimin üçüncü gunu gitmiştim hormon testi istedi 18 gun sonrada yumurtlama testine gel dedi banada cn şimdi o tarıhı bekliyorum bakalım devamı ne olacak ?

18 gün çok değilmi ya yumurta takibi için ilginç geldi hayatım bana ya

haklisin canim hersey bebis icin, artik doktor beni görünce yüzü nedense
hemen düsüveriyor, icimden diyorum, eee tabi artik adam bikti senden :)

18 gün bence de cok, bana 11. gün gel dedi doktorum yumurta takibi icin

Yok canım ne adetden önce ne de hamilelikte hüç bir belitrti yoktu bende. Hatta 8 aylık hamileydim motorla dr kontrolüne gidiyorudum O yüzde sizinle hamilelikle ilgili tecrübelerimiğ paylaşamıyorum çünkü normal hayatıma devam ettim his olarakta bir şey yoktu bulantı vs gibi. Sadece göbüş şişti . Az daha sabır et canım sonra yine test yaparsın.
Bu motivasyonla artık hiç bozmadan çalışmalara devam et canım çift çizgiyide görürsün işallah biran önce. Önce sağlık gerisi gelir Allahın izniyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…