- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.341
sizde nöbete gitmeden calisin, sabah spermlerin kalitesi daha iyi oluyormus
canim bu 72 saat isleri tabiki bilimsel, allah ne derse o olur, cokta fazla kafaya
takip heran onun düsüncesiyle yasamak dogru degil, böylece kendini de piskolojikmen
engelliyorsun, yani bende öyle olduguna eminim
amin amin inşallah. bizde başladık bakalım hastahane yollarını tutmaya inş çok sürmeden gelir bebiş
yanı tatlım dedgın dogru esımın ısı yogunlugundan asker adam resmen oluyo nobetlerde ustune gelınce adam da da hal kalmıyo bende bu hafta yumurtlam gunumdu malum ust uste nobet tuttu sımıd ben pazartseı ılıskıye gırdıkten sonra ancak adamcagızı persembe bulabılıyorum bu zman zafında da spermler yasıyo mu yoksa pazartesı yapıp salı durup carsamaba mı yapmamız dogru egert boyle ıse ben bu ay kacırdım yumurtlama tarıhımı zaten pazartesı salı carsama akıntım vardı persembe kupkuruyum dun de boylede ama nette verılen tarıh 19 ve 24 arasıydı bu ay sogan kurunu kullandım bu yuzden yumurtlam gunumu bıle kestıremdım..
canim ne tedavisi görüyorsun??
inş inş Amin .... hangi aşamadasın peki cnm ultrason falan çekildinmi ayada test falan yapıldımı ?
canım dün adetin 3. günü gittim hormon testi yapıldı polikistik over çıktı ama fazla etkili değilmiş. ultrasınla baktı görünür bişey yok temiz. dedi eşimden siperm testi benden de hsg -rahim filmi istedi bunların sonucuna göre tedavi izleyecek.
canım dün adetin 3. günü gittim hormon testi yapıldı polikistik over çıktı ama fazla etkili değilmiş. ultrasınla baktı görünür bişey yok temiz. dedi eşimden siperm testi benden de hsg -rahim filmi istedi bunların sonucuna göre tedavi izleyecek.
şuan için hormon testi ve öncesinde hap kullandım cnm prognova diye şimdide yumurtlama testim var daha sonra doktor ne derse artık ama inş bunlara gerek kalamadan hamiş olayım
yok canım gayet iyi benimki yanımda olduğu halde aradan 2-3 gün geçiriyoruz. bunlar normal 7-8 günü geçerse sipermlerin kalitesi düşüyor.
amin canım amin inşallah cümlemizin mutluluğu tayim olsun..
sen nasılsın bu arada?
bende adet düzensizliği vardı adet duzenleyici bir hap ama kullanırken hamile kalmayada yardımcı oldugunu biliyorum yani doktor öyle demişti 3 ay içinde hamile kalabilirsin falan ama kalmadım cnmtamam canim, ben hormon testi yaptirdim, laparoskopi yaptirdim, simdi de klomen yazdi doktor
ona baslicam önümüzdeki ay, ondan biraz merak ettim
Bu prognova ne ise yariyor??
bende adet düzensizliği vardı adet duzenleyici bir hap ama kullanırken hamile kalmayada yardımcı oldugunu biliyorum yani doktor öyle demişti 3 ay içinde hamile kalabilirsin falan ama kalmadım cnmtamam canim, ben hormon testi yaptirdim, laparoskopi yaptirdim, simdi de klomen yazdi doktor
ona baslicam önümüzdeki ay, ondan biraz merak ettim
Bu prognova ne ise yariyor??
canım senin hsg - rahim filmini adetinden kaç gün sonra istedi doktorun ?
bende adetimin üçüncü gunu gitmiştim hormon testi istedi 18 gun sonrada yumurtlama testine gel dedi banada cn şimdi o tarıhı bekliyorum bakalım devamı ne olacak ?
inşallah canım kısa sürede hamile kalırsın çok yorulmadan
inş cnm inş.. ateş ölçümü yapıyorum iki gundur şans elki yumurtlama tarımı ögrenirim falna denk gelir diye bakalım.
yemiyor hayatım o modda ya için biliyor bir kere hangi moda girersen gir farketmiyor..evet canim aynen öyle asker gibi :)
ya bazen sinir oluyorum, istemeynler pat diye hamile kaliyorlar, biz istiyoruz olmuyor, ugras dur((
acaba istemiyorum moduna mi girsem :)
pazara kadar devam et spermlerde 72 saat kalabiliyormuş, umudunu yitirme demekki bundada var bi hayırevet oyleymıs benım kocamın bu hafta 4 gun nobetı vardı bır arkadasının babası vefat ettıgı ıcın onun ıcın ust uste tuttmak zorunda kaldı bende tam yumurtlama gunlerı degıl ama bırer gun oncesı calımalar oldu.afedersınız utanarak yazıyorum ama umıdım kalamdı sankı kacırdık gıbı gelıyo mesela dun calsıma yaptık bugun evde ama cumartseı nobetcı yanı cumartesıne gore spermler yasarmı arada ıkı gun oynuyo ıste....
haklısın kuzum en güzelini söylemişsin ,ay tülinim denmiyorki. Herşeyi bilio adam. Karısıda hamile şimdi, şeker hastası, dunya tahlil yaptırıolar ona, bu tkip edio ya herşeyi ezberlemiş. ıyy deli etti beni. Allah aşkına planlama aşamasını size söyleyecek degilim herhalde dedim çıktım odadan:)
sanırım yumurtlamadan 6-7 gün sonraymış yani ben şuan yaşıyorum işte geçen hafta cuma günüydü çatlaması bugün 1 hafta oldu..tulıncım tarıhlerı yazmıssın tsk ederım ama oyledgın tarıhler su hafta ıste bende pazrtesı salı carsamaba akıntım vardı sımdı kupkuru hıc bırsey yok garıp degılmı senınde yazdıgın tarıhler arasında hıc olmazsa bıraz akıntım olması lazımdı sımdı hıc bırsey yok...bırde su kasılmalar batmalar yumurtlamadan kac gun sonra baslıyo bunu da yazarsanız sevınırım...
bende adetimin üçüncü gunu gitmiştim hormon testi istedi 18 gun sonrada yumurtlama testine gel dedi banada cn şimdi o tarıhı bekliyorum bakalım devamı ne olacak ?
bende adet düzensizliği vardı adet duzenleyici bir hap ama kullanırken hamile kalmayada yardımcı oldugunu biliyorum yani doktor öyle demişti 3 ay içinde hamile kalabilirsin falan ama kalmadım cnmbu ayda şanslı bir aymış hamile kalmak için inş bakalım ama hastane yollarına devam. herşey bebiş için :)
yemiyor hayatım o modda ya için biliyor bir kere hangi moda girersen gir farketmiyor..
pazara kadar devam et spermlerde 72 saat kalabiliyormuş, umudunu yitirme demekki bundada var bi hayır
haklısın kuzum en güzelini söylemişsin ,
sanırım yumurtlamadan 6-7 gün sonraymış yani ben şuan yaşıyorum işte geçen hafta cuma günüydü çatlaması bugün 1 hafta oldu..
18 gün çok değilmi ya yumurta takibi için ilginç geldi hayatım bana ya
Yok canım ne adetden önce ne de hamilelikte hüç bir belitrti yoktu bende. Hatta 8 aylık hamileydim motorla dr kontrolüne gidiyorudumİnşallah tatlım yaa.. Sende mi hiç belirti yaşamadın?? hani adet gecikmesi öncesi diyorum..
Benim anladığım kadarıyla herşey yolunda, o damlacıklar yerleşme kanaması olabilir.Sende bu batmalar , uyku halleri vs de başladı...Siz de zaten yapmanız gereken herşeyi yapmışsınız.. Ama tabii ki biliyorsun bunlar kesin oldu demek değil, hani kendini herşeye hazırla üzülme diye söylüyorum yanlış anlama karamsar olman için değil, zaten ben senin hamiş olacağından çok umutluyum bu ay...Az kaldı , inşallah alıcaz güzel haberi senden:)
Bu motivasyonla artık hiç bozmadan çalışmalara devam et canım çift çizgiyide görürsün işallah biran önce. Önce sağlık gerisi gelir Allahın izniyle :)dimi ama ben bir günde atlattım çok şükür kızlar kırmızı bunalımını ama birazda kocişimin sayesinde oldu sağolsun çok güzel motive etti akşam
tabi işyerine geldiğinde halimi görünce şaşırdı öncelikleresmen gözlerim çökmüş üzülmekten benim, şaşkın şaşkın baktı yüzüme
sonrasında da moral bombardımanına tuttu beni sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?