Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

GELDİM TATLIŞLAR...

erken gebelik testi kullanıp sonuç alan varmı

ben kullandım beysal. sürekli kullanıyorum hatta. evde de bulunduruyorum :))))
gayet iyi sonuç veriyor.
adet gecikmesine gerek yok. adet gününden 7-8 gün önce net doğru sonuç veriyor.
7-8 gün önce yapacaksan, sabah ilk idrarla uygulayacaksın.
4-5 gün önce yapacaksan, günün herhangi bi zamanında yapabilirsin.
FORTEL marka tavsiye ederim

oyle mı ozman benım de su 3 gun ıcınde yanı pazrtseı yada salı carsba gunu yumurtladıysam haftaya belırtılerı baslayabılır cunku bende suan ne agrı ne de batma var hıc bırseyım yok normalde gectıgımız su 2 ay bende de super agrılar ve batmalat olurdu elımı kasıklarıma suremzdım sımdı hıc bırseycıgım yok...

ama herkesde farklı reaksiyonlar gösterebiliyormuş , yani belkide bizdede hiçbişi yok bilemiyoruz ki hayatım ya işte kendimizi dinliyoruz,,,

canım, 2 günde bir ilişkiyi tüm uzmanlar öneriyorlar. zaten rutin giden bir ilişkide, bi sıkıntı yoksa, sağlık için 2 günde bir öneriyorlar. normali buymuş :)) her gün ilişki de olur tabi, yanlıştır denemez ama, bu durumda sperm yoğunluğu sağlanamaz ve dinlenmemiş oldukları için (olgunlaşamamış oldukları için) hareket kabiliyetleri düşük olur. dolayısı ile her gün ilişki ile, hamilelik elbette mümkün, ama zor. arayı fazla açınca da, 2 günden fazla olunca yani ilişki aralıkları, bu sefer de spermlerde tembellik oluyormuş, yine hareket güçlüğü çekiyorlar, yine hamilelik meselesi riske giriyor. dolayısıyla en sağlıklı durum, 2 günde bir ilişki... günaşırı yani. gebelik isteniyorsa, zaten bunu kesin öneriyorlar.

he bir de cinsiyet belirlemek için, özel operasyonlar var. ki, bunlar ilk bebek için saçma çalışmalar olur kanımca.
ben mesela şu anda, bir kız çocuğum olduğu için, erkek bebek hayalleri kuruyorum. bunun yollarını araştırdım. bunun için, mühim olan, 2 günde bir ilişkiyi, muhakkak yumurtlama günüe denk getirmek lazım. tam o güne denk gelecek bir programda ilişki lazım. tuzlu beslenmek, cips çikolata tüketmek, sabah saatlerinde ilişkiye girmek, vücut ph seviyeni 7 ve üzerinde tutmak ön koşullar. sonrası da işte allaha havale :)))))

ama herkesde farklı reaksiyonlar gösterebiliyormuş , yani belkide bizdede hiçbişi yok bilemiyoruz ki hayatım ya işte kendimizi dinliyoruz,,,

evet tatlım bu ay kendımı hıc dınlemıcem bana gelıyokı zaten yumurtalam gununu de kacırdım normalde yumurtlama tarıhım ama hıc akıntım falan yok artık bırde senın soyledgın gıbı pazar gunu de calısma yapalım ya tutar ya tutmaz hayırlısı bunda da bır hıkmet vardır elbet...sogan kuru kullandım ya anladım bu ay pekı bırsey artık beklemekten baska carem yok hayırlıs ne dıyelım sen nelr yapıyorsun nasıl gecıyo gunlerın...

.... ve sonunda ben de, sanırım yumurtlama günlerime geldim. sol tarafımdan yumurtluyorum bu ay. başladı ağrıları. yarın değil, öbür gün yumurtlama günüm yanılmıyorsam.
haydi bakalım hayırlısıyla bi başaralım hepberaber bu mevzuyu bu ay kızlaaaaarrrr :))))))))))))))))

yalelcım kız ıcın ne yemek ıcmek lazım?oda yumurtlam gününden önce olursaymıs dımı pekı sonrası ben 10-12 de ılıskıye gırdım öncesı yanı ama 15tede gırdım 17-19 daad devam edıcez 17-19 larda tutarsa kızamı erkegemı gırıyor?aaman tutsu saglıklı olsunda ıkıncı erkekte sevındırırı benı oglum erkek bebek ıstıyor

:))hayısrlısı olsun tatlım walla ben bırgun ılıskıye gırıp ertesı gun bekleyıp dıger gun tekrar calısmaya bslıyodum demek kı yanlsımıs aslında dogru soyluyosunuz ılsıkıye gırdıketen sonra 2 gun gecemsı lazım 3.gunu hem senın hemde esın acısıdan da ısteklı olunur bana son zmanları baskı anlamdında odev mıs gıbı yapmaya basladım egerkı martta bırseyler olmazsa boyle yapacagım canım bırde benım yumurtlama haftem 3 gun akıntım oldu pazrtesı salı carsmaba sımıdı hıc bır ıslaklık bıle yok normalde bır 5 yada 6 gun surerdı az da olsa hıc bırsey yok neden olabılır kı acaba...

tatlım takılmayın. günümü kaçırdım mı kaçırmadım mı... takılmayın bu işlere..
siz keyfinize bakın.
işkence gibi de görmeyin, ödev gibi de görmeyelim...

geçen gün doktorum diye bi programda aytuğ kolonkaya diye bi doktor var ya.. o dediki....
cinsel ilişki, yapıldıkça, istenirmiş. yapılmadığı zaman tembellik, üşengeçlik, işkence gibi hissetme durumu olurmuş.

bozmayın rutininizi, hep devam. yumurtlama günü mü değil mi takılmayın... sürekli ilişki lazım sağlık için zaten.

bakın, bugünlerinizin keyfini çıkartın :)))
giyinin süslenin, topuklular, gecelikler, seksi kıyafetler... mumlar, ufak bi içecekler... ohhhh.... keyfinize bakın.

çocuk olduktan sonra, iki arada bi derede oluyor hayat. onun uyku saatlerine göre, uyanacağı saatlere göre.. aman gelir mi, basar mı diyerek.... aman duymasın, gürültü olmasın, aman uyanırsa ağlamadan yetişmek lazım diyerek...

bakın keyfinize tatlım ya :)))

ben geldimmmm.

anacım ne tarafından yumurtladıgını bile bilion. ay ben bunların hiçbirini bilmiorum ya. ne zaman agrır nasıl agrır. :)))) pehhh bende hamile kalıp cocuk dogurucammm

tatlım bu sıtee gordum sag yumurtalık erkegın olurmus sol yumurtalıkta kız bebegın olurmu sen bır hamılelık gecırdın ya begum hangı taraftaydı:))benım kuzenın bebek sag tarafda ıdı ama kızı oldu bu sıtede ıse cogu bunun dogrulugunu yazmıs yanı sag erkek sol kız dıye sana da sormak ıstedım:)

bende iyiyim çok şükür belirti yakalamaya çalışıyoruz işte yok oram döndü yok buram kasıldı diyerek bunalıma giriyorz,, işin şakası tatlı heyecanlar bunlar umarım sonuda güzel olur değer bu beklemeye
hadi hayırlısı arkadaşım yumurtlayın bol bol gelsin bebekler ,, begüm nasıl karşılayacak bebek olayını acaba kıskançlık falan yaşarmı ki

senın bebek ne taraftaydı sag mı sol mu boyle bırsey duydum da soralım bakalım neler okuyacagz...

benım bır oglum var ama hıc hatırlamıyorum valla ne taraftaydı sanırım sagdaydı ama benımde soldan agrıalr var suan soldanmı bende yumurtluyorum 16.günüm bugün

:) aynen, kız için yumurtlama gününden 1 gün önce ilişki lazım. yumurtladığında, içerdeki spermler çalışacaklar yani... taze sperm göndermeyeceksin içeri.
ben kızımı, bu yöntemle döllendirmiştim mesela. bilerek isteyerek.
ama şans mıydı, yoksa bu yöntem mi işe yaradı bilemiyorum :)))

hayır lata'cım. yanlış anlattım sanırım ben. 2 günde 1 derken.. günaşırı ilişki demek istedim. bir gün ilişki, bir gün boş, bir gün ilişki, bir gün boş.... bu gerekiyor yani.
sağlıklı hayat buymuş. öyle diyorlar.

ben, seni umutlandırmak falan istemem asla... hiç öyle bi amacım yok lata, ama hamiş olma ihtimalin olabilir gibi geliyor bana.
hamile kalınca, yumurtlama sonrası akıntı normale dönüyor, yapışıklık bitiyor. sonra, kuru günler başlıyor 2-3 gün sürüyor. sonra, adet döneminde normalde kuru olman gerekirken, hamileysen ıslaklık başlıyor yeniden. adet gecikmesi oluyor falan falan... yani o erkenden başlayan kuru dönem, gebelik habercisi de olabilir belki... inşallah.

cok haklısın aslında pekı begumun cıcı annesı bende kı akıntı nıye bırden kesıldı bır problem mı acaba yanı su gunlerde akıntım olması lazım dı

sağol canım bende merak etmiştim olmazsa doktoruma söylicem bende hsg çektirmek istiyorum diye , sorması ayıp birde ücreti ile ilgili bilgin varmı acaba canım?

bende öyle yapmayı düşünüyorum inşallah canım ,
rabbim isteyen herkesi bebek sahibi eder inşallah en kısa zamanda yanı sıra bizleride AMİN

çok ama çok teşekkür ederim bakalım akşam iş çıkışı alıp almayacağıma karar vericem kararsız kaldım ama beni dikkate alıp cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.

selam bende beklemedeyım şuan aslıdna 3 gün gecıkdı ama antıbıyotık kullanmıştım belkı ondan gecıkdı bilemıyorum kasıkalrımdadaa agrı var ama işde hayırlısııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…