Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

sağol canım bende merak etmiştim olmazsa doktoruma söylicem bende hsg çektirmek istiyorum diye , sorması ayıp birde ücreti ile ilgili bilgin varmı acaba canım?

canım bende ücretii sordum 100 tl yi aşar dedi testi devlet hastahanesinde de yapabilirsin sonucunu getirirsin dediler bana bende öyle yapacağım doktorum test istediği kağıtla bi devlet hastahanesine gidip yaptırmayı düşünüyorum.

ben geldimmmm.

anacım ne tarafından yumurtladıgını bile bilion. ay ben bunların hiçbirini bilmiorum ya. ne zaman agrır nasıl agrır. :)))) pehhh bende hamile kalıp cocuk dogurucammm

hoşgeldiiinnnn.
ben de normalde hissetmiyorum o ağrıları falan.
şimdi taktım heralde kafaya.... az önce begümü uyuturken, yattım karnımın üstüne.. sol tarafımda ağrı oldu, bi batmalar falan.. yumurtlama günüm de yaklaştı.. öyle yorumladım. dedim, sol tarafımda çalışmalar var bu ay :))

hadi hayırlısı arkadaşım yumurtlayın bol bol gelsin bebekler ,, begüm nasıl karşılayacak bebek olayını acaba kıskançlık falan yaşarmı ki

begüm.... bu konu hassas biraz. sanırım bi pedagog ile görüşmemiz gerekecek konu hakkında.

senın bebek ne taraftaydı sag mı sol mu boyle bırsey duydum da soralım bakalım neler okuyacagz...

valla, ben begümün ne tarafımın ürettiği yumurtayla döllendiğini bilemiyorum. farketmemiştim hangi yumurtalığımdan çıktığını.
ama bi 17 haftalık düşük yapmıştım. onu soldan yumurtlamıştım. erkekti. ve yine yumurtlama günü ilişki gibi şeyleri uygulamıştım... ama tabi ne kaar doğrudur bunlar bilemiyorum.... neticede erkekti.

ama soldan yumurtlayınca mı sağdan yumurtlayınca mı erkek olur, bilemiyorum bunları açıkçası. doktoruma sordum, ''uğraşma bunlarla, deli saçması hepsi.. koca karı uydurmaları'' demişti. ''erkek istiyorsan, ön koşul, tam yumurtlama günü ilişki olması lazım. önceden içerde eski sperm bulunmayacak'' demişti yani.

ayyyy ben bunların hepsini tutamam aklımda:)) su an aklımdaki tk şey banu nun verdiği tarihler. şimdi eşimi aradım soledim martın 3 ünden 18 ine kadar nöbet yok dedim. he he dedi kapattı:) benim hafızam kuvvetli değil. nasıl bu kadar seyi tutonus aklınızda:))

yalelcım süpersın valla cok dogru bızde artık ilişki zamanı ayarlamak cook zor dün oglan uyusun dıye eşim yatta cocuk gıtıt babasıyla oynadı oynadı sora götürdüm odasına uyuttum gittim yatak odasına oglum zaten 14.günümüzü bosa gecırttı gece 3 te uyuyarak:))15i atlamayalım barı dedım cocugu uyuttum sonra esım uyumamıs allahtan yazık adamın uykusuda yokmus ılıskıden sonra baktım benım uykum yokkı deyıp gıttı ıcerı ben yattım oglanı uyutcaz dıye türlü oyunlara gırıyoruz

ınsallah tatlım yok umutlandırmak degıl tecrube sahıbısın hanı atmalrım yok agrım yok cok hafıff agrı var belkı ılııskılermden olabılır vajına agrısı dıye kendımce oyle dusnuyorum o agrıyı ve goguslerımde agrı var uclarına bazen sızı gıryo 2.3 dakıka sonra sızı gecıyotatlım yogun 3 gun akıntım oldu aferdesın ama tuvalete oturunca resmen akıyodu normalde ben camsırda yada yada elımı surnce o yapıskanlık gelırdı ben sogan kuru yaptım ya bu ay akıntım geldı ıyı gelıyor dusuncesı oldu persembe bat dıye kuruluk normalde yumurtlam tarıhım dun esımde fark etmıs cok kuruluk vardı bıraz canımda yanı sımdı sık sık tuvalete gıdıp gelıyorum sankı adetım yenı bıtmıs kurluk donemındeyım merak ettım acaba ters gıden bırsey mı var dıye sımıd bende bu kuruluk kac gun devam etmelı normalde hamıle kalan ınsanlar ıcın ıste bırı de sensın sonrada ne zman akıntım olması lazım bu konuda benı bılgılendırısen bu skeılde bır takıbe alayım ne olumsuz ne de olumlu dusuneyımmm tatlımm engın bılgılerını paylassss:)

rahım fılmı agrılı bır ıslem devlet hastanesı yerıne özelde cektırın derım durumunuz varsa tabı özellerde 350-400 faln dıyorlar benım özelde olmustu hıc acı duymamıstım ama

rahım fılmı agrılı bır ıslem devlet hastanesı yerıne özelde cektırın derım durumunuz varsa tabı özellerde 350-400 faln dıyorlar benım özelde olmustu hıc acı duymamıstım ama

yaa bilmiyorum devlet hastahanesinde ne farkı var ki aynı alet aynı ilaç değilmi

cok haklısın aslında pekı begumun cıcı annesı bende kı akıntı nıye bırden kesıldı bır problem mı acaba yanı su gunlerde akıntım olması lazım dı

işte şekerim.. dedim ya..
hamiş olunca, kuru dönem erken başlıyor. belki ondan olabilir senin akıntının kesilmesi. az sabret bakalım :))) hayırlara yoralım.. öyle olsun.

selam bende beklemedeyım şuan aslıdna 3 gün gecıkdı ama antıbıyotık kullanmıştım belkı ondan gecıkdı bilemıyorum kasıkalrımdadaa agrı var ama işde hayırlısııı

hayırlısı olsun bakalım...

o agrı bendede var gebelik testi yapsaydın canım 3 gün geciktiyse benimde 3 gün var adetlenmeme hepimiz için hayırlısı olur inş

amiinnn...

neyi aklımızda tutuyoruzki özlemcim :)))
gayet basit şeyler..
akıntını bilirsin zaten... yapışıksa.. uzuyorsa.. tamamdır yumurtluyorsun. boşa geçirme :))
hepsi bu. gerisi teferruat... luzumsuz bilgiler :)

aynen, bizim de şimdi kızımın huysuz dönemi. koca gece kucağımda, uyumuyor tek başına. zırt pırt uyanıyor... bu zırt oırt dediğim şeyler, 20 dakkada bir gibi ortalama. 20 dakika uyuyor, hemen uyanıp dolanıyor ortalıkta, evde geziniyor, beni arıyor... uyumuyor .. bir süredir böyle. bu ay, boşa geçebilirim yani ben :))))

ya da şöyle olacak... hahahahha....
begüm uyur uyumaz, koşarak adama atlıcam.. hemen 5 dakkada halledip, banyoya koşucam. 5 dakkada halledip kurulanıp giyinip, begümün uyandığı zamana hazır nazır bekliyecem :)))) hahahaha

özlemcım adetının ılk günüden sayıyosun 9.gün baslıyosun ılıskıye gırmeye 9-11-13-15-17-19a kadar devam edebılırsın yada 10-12-14-16-18 yapabılırsın hamıle kalma olasılıgı yüksek günler öyle hesaplanıyor
latacım hamılelıkte adete bırkac gün kala ıslaklık oluyor seffaf beyaz akıntı yumurtlama bıtımı kuruluk olur bıraz zaten yumurtlamada cok oldugundan ıslaklık am cok takılma bunlara benım ocak ayında seffaf beyaz akıntı cok oldu tutmadı subatta daha az oldu yıne tutmadı:)

benim her daim akıntım var ya. bir de bole bişi var bende. cok akıntımm var

ÇOK ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ:

1- döllenme gününden 3-4 gün sonra, kasıklarda hafif çekilmeler. (oturup kalkarken özellikle, kasıkta çekilme)
2- döllenme gününden 1 hafta kadar sonra, göğüslerde hafif damarlanma.
3- döllenme gününden 10 gün kadar sonra, göğüslerde irileşme ve damarlarda belirginleşme.
4- döllenme gününden 10 gün sonra, kasıklarda ve karnın alt tarafında hafif sancımalar, kasıklarda belirgin çekilmeler.
5- döllenmeden 1 hafta 10 gün sonra, akıntıda artış. 12-13 gün sonra akıntıda birden azalış (ve hatta tam kuruluk). ve regl gününden 2-3 gün önce birden akıntıda artış. sulu ve kıvamsız akıntı. sürekli ıslaklık hissi.
6- regl gününden 1-2 gün önce, karnın altında hafif sertleşme, kasıklarda çok belirgin ve zaman zaman rahatsızlık veren çekilmeler.
7- regl gününde, kırmızıları görmemek :))

bak bi bak...... 5. maddeye bak :)))

anladım canım sağol yardımcı olduğun için
bilgim olmuş oldu benimde , sanırım doktorum tamam yapalım derse bir daha ki aya yaptırabilirim bende

aslında dogru soylemıs doktor onuda dıleyen rabbım benım kzuende ssg taraftandı kızı oldu yanı bunun dereesı ne kadar dogru yanlıs bılınmez artı bız gun asırı ılıskıe gırıyoruz ne malum yumurtlık eskı spermı ya da yenı gelen spermı denk geldıgını cunku yumrtalık 12 saat yasıyo gun asrı ılıskıye gırdgımıze gore ben esım yanımda olacak da ne zmna gıerecegız de o yumurtalıga gelsın benım ıcınde kı spermıs kabul etmedgı ne malum tabı bence bu aman soyle begum gıbı tatlı bır bebısım olsunda kız erkek hıc hıc fark etmez aklı basında bır evlat olsun elı ayagı duzgun saglıklı bır bebek gelsın hepımzı ıcın...

biz su hesaplayıcılardan baktık 2 farklı sitede birinde 7-12 mart diğerinde 8-14 mart diomuş. kafa karıştı bizde. senin hesabına göre de 4 ün de başlıom ben o zaman Allah ne vediyse artık devam ederim:) saol cnımm

benim her daim akıntım var ya. bir de bole bişi var bende. cok akıntımm var

bende de :)
annem hep der... ''kızım da bana çekmiş.. akan yerlerimiz aşağıya denk gelmiş''
bu bi sorun değil özlemcim. napalım öyle yaratılmışız. hormonel bi durum bu...

emzırıyomusun begümü
yok ebru emzirmiyorum.

begüm, sadece 1 ay emdi beni. onu da zorla becerebildik.
sonra emmedi bi daha.
1 yaşına kadar ben hep süt sağdım. bütün gün süt sağıyordum, inek gibi :)) nereye gitsem yanımda pompamla gidiyordum :)))
1 sene devam ettim, 14 aylıktı, artık yetti dedim kendi kendime, kestim süt sağma işini.
ama çok çok çok isterdim emmiş olmasını. muhteşem bi duygu o. 1 ay yaşadım işte... inanılmaz bi duyguydu...
zaten o zaman demiştim.. ''sırf şu emzirme işi için, bir çocuk daha yapıcam, keyfine varıcam'' diye :))) bu sefer, bebeğe yenilmicem. ite kaka emecek şu memeleri sıpam inşallah :)

sen emziriyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…