Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kızlar bende 9 aylık evliyim ve hiç korunmadım ama bebiş yok malesef doktor tedavisi bakalım en iisi öyle.

canim bende yalan söylemistim doktora, 1 senedir ugrasiyoruz dedim, oysa 6 ay olmustu
bunlar gereken yalanlar, napalim yani zamanin akip gitmesini mi izleyelim dimi ama :)
Adamlar 1 sene gecmeden bir sey yapmiyorlar

bildigim kadariyla her gün cinsel iliski sperm kalitesini düsürüyor, bir gün gireceksin iliskiye bir gün
bekleyeceksin, spermler iki gün hareketliligini kaybetmiyor

sanırsam spermler 72 saat içerde yaşabiliyormuş,,, 1 gün arayla ilişki tavsiye edilir genelde aman ne zor işler vallaha bugün yap yarın yapma geç kaldın hemen başla ... hahaha bana canın istiyormu diye soran yok hiç hazır asker yumurtluyon başla...

evet canim esinin de kesinlikle spermiogram (burda öyle diyorlar) yaptirmasi lazim

hımm solim ona bugun de yaptırsın cnım.

ben bu doktorloruda anlamıorum ya. inşallah senin içinde herşey yolunda gider canımm

kullanmammı canım. butun haklarımı iice bi ogrencem zaten. dun folik sitimi gordu patronlardan biri. allahım beni odasına çekti 2 saat sorduda sordu. işten cıkarma degil de toplanırlar şimdi onlr ailece. bu kız çıkmak isterse napalım ne edelim die konusurlar. hiç bunları düşünüp strese giremem. şu an sadece planladıgımı bilolar ögrendiler daha dogrusu. teferruatını bilmesinler

bildigim kadariyla her gün cinsel iliski sperm kalitesini düsürüyor, bir gün gireceksin iliskiye bir gün

lata canım en iyisi 2 günde bir gün aşırı yani.. ilişkiden sonra iki gün beklenmesi daha iyidir. hatta sipermler daha hereketli olsun diye 3 gün önerdikleri de oluyor doktorların.

ileriye yönelik bir düşünce dersin planlı ve sağlıklı olması açısından vitamin desteği alıyorum de geç sallaa

evet canim aynen öyle asker gibi :)
ya bazen sinir oluyorum, istemeynler pat diye hamile kaliyorlar, biz istiyoruz olmuyor, ugras dur ((
acaba istemiyorum moduna mi girsem :)

evet oyleymıs benım kocamın bu hafta 4 gun nobetı vardı bır arkadasının babası vefat ettıgı ıcın onun ıcın ust uste tuttmak zorunda kaldı bende tam yumurtlama gunlerı degıl ama bırer gun oncesı calımalar oldu.afedersınız utanarak yazıyorum ama umıdım kalamdı sankı kacırdık gıbı gelıyo mesela dun calsıma yaptık bugun evde ama cumartseı nobetcı yanı cumartesıne gore spermler yasarmı arada ıkı gun oynuyo ıste....

evet canim aynen öyle asker gibi :)
ya bazen sinir oluyorum, istemeynler pat diye hamile kaliyorlar, biz istiyoruz olmuyor, ugras dur ((
acaba istemiyorum moduna mi girsem :)

he hee bazen bende öyle diyorum istemiyorum diyeyim hatta korunalım mı ki o zaman bi yolunu bulur gelir.

ileriye yönelik bir düşünce dersin planlı ve sağlıklı olması açısından vitamin desteği alıyorum de geç sallaa

ay tülinim denmiyorki. herşeyi bilio adam. karısıda hamile şimdi, şeker hastası, dunya tahlil yaptırıolar ona, bu tkip edio ya herşeyi ezberlemiş. ıyy deli etti beni. allah aşkına planlama aşamasını size söyleyecek degilim herhalde dedim çıktım odadan:)

tulıncım tarıhlerı yazmıssın tsk ederım ama oyledgın tarıhler su hafta ıste bende pazrtesı salı carsamaba akıntım vardı sımdı kupkuru hıc bırsey yok garıp degılmı senınde yazdıgın tarıhler arasında hıc olmazsa bıraz akıntım olması lazımdı sımdı hıc bırsey yok...bırde su kasılmalar batmalar yumurtlamadan kac gun sonra baslıyo bunu da yazarsanız sevınırım...

sizde nöbete gitmeden calisin, sabah spermlerin kalitesi daha iyi oluyormus
canim bu 72 saat isleri tabiki bilimsel, allah ne derse o olur, cokta fazla kafaya
takip heran onun düsüncesiyle yasamak dogru degil, böylece kendini de piskolojikmen
engelliyorsun, yani bende öyle olduguna eminim

kızlar bende 9 aylık evliyim ve hiç korunmadım ama bebiş yok malesef doktor tedavisi bakalım en iisi öyle.

evet canım sen de hemen doktora gir sebebini bilelim en azında erkenden tedavilere başlayalım vakit kaybı olmasın. inşallah da temiz sonuçlar getiririz bir an önce anne oluruz.

lata canım en iyisi 2 günde bir gün aşırı yani.. ilişkiden sonra iki gün beklenmesi daha iyidir. hatta sipermler daha hereketli olsun diye 3 gün önerdikleri de oluyor doktorların.

yanı tatlım dedgın dogru esımın ısı yogunlugundan asker adam resmen oluyo nobetlerde ustune gelınce adam da da hal kalmıyo bende bu hafta yumurtlam gunumdu malum ust uste nobet tuttu sımıd ben pazartseı ılıskıye gırdıkten sonra ancak adamcagızı persembe bulabılıyorum bu zman zafında da spermler yasıyo mu yoksa pazartesı yapıp salı durup carsamaba mı yapmamız dogru egert boyle ıse ben bu ay kacırdım yumurtlama tarıhımı zaten pazartesı salı carsama akıntım vardı persembe kupkuruyum dun de boylede ama nette verılen tarıh 19 ve 24 arasıydı bu ay sogan kurunu kullandım bu yuzden yumurtlam gunumu bıle kestıremdım..

evet canım sen de hemen doktora gir sebebini bilelim en azında erkenden tedavilere başlayalım vakit kaybı olmasın. inşallah da temiz sonuçlar getiririz bir an önce anne oluruz.

benim doktor tedavi sürecim başladı cnm yumurtlama testinin tarıhını bekliyorum hormkonlar normal. inş hepimiz anne oluruz cnm benim inşş cuma GUNUNUN HÜRMETİNE aminn,

canim bende yalan söylemistim doktora, 1 senedir ugrasiyoruz dedim, oysa 6 ay olmustu
bunlar gereken yalanlar, napalim yani zamanin akip gitmesini mi izleyelim dimi ama :)
Adamlar 1 sene gecmeden bir sey yapmiyorlar

ayy valla çok iyi yaptım keşkem bende önce gittiğimde deseydim taa o zaman başlardım neyse gene çok beklemeden gittim:)

benim doktor tedavi sürecim başladı cnm yumurtlama testinin tarıhını bekliyorum hormkonlar normal. inş hepimiz anne oluruz cnm benim inşş cuma GUNUNUN HÜRMETİNE aminn,

amin amin inşallah. bizde başladık bakalım hastahane yollarını tutmaya inş çok sürmeden gelir bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…