- 28 Haziran 2011
- 194
- 3
- 96
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.321
canım ben de 8 aydır bekliyorum ama 12 ay bekle diyorlar geçen ay gittiğimde doktora 7 aydır olmuyor dedim hiç muayne etmeden 6 ay daha bekle dedi. bende beklemek istemiyorum boş boş bekleyipte belki çok ufak bi problem var tek seferde halledilecek. ya da bi sorun yok en azından bileyim rahat rahat bekleyeyim. dün gittiğimde doktora 11 aylık evliyim olmadı dedim hemen ultrasona aldı baktı bişey yok dedi hotmon testine gönderdi. kan sonucumda hormon bozukluğu var dedi (polikiztik over) ve hsg+sipermiyogram teslerinin sonucunu istedi tedaviye başlayalım araştıralım dedi. öyle demeseydim valla bi ultrasonla bakar bişey yok der gönderirdi.
canım ben de 8 aydır bekliyorum ama 12 ay bekle diyorlar geçen ay gittiğimde doktora 7 aydır olmuyor dedim hiç muayne etmeden 6 ay daha bekle dedi. bende beklemek istemiyorum boş boş bekleyipte belki çok ufak bi problem var tek seferde halledilecek. ya da bi sorun yok en azından bileyim rahat rahat bekleyeyim. dün gittiğimde doktora 11 aylık evliyim olmadı dedim hemen ultrasona aldı baktı bişey yok dedi hotmon testine gönderdi. kan sonucumda hormon bozukluğu var dedi (polikiztik over) ve hsg+sipermiyogram teslerinin sonucunu istedi tedaviye başlayalım araştıralım dedi. öyle demeseydim valla bi ultrasonla bakar bişey yok der gönderirdi.
bildigim kadariyla her gün cinsel iliski sperm kalitesini düsürüyor, bir gün gireceksin iliskiye bir gün
bekleyeceksin, spermler iki gün hareketliligini kaybetmiyor
evet canim esinin de kesinlikle spermiogram (burda öyle diyorlar) yaptirmasi lazim
canım benim 19 şubatla 24 şubat arası senin yumurtlama sen +2 yap 26 sına kadar devam et derim ben...bat tarihinde ortalama olarak 9 mart diyor..
ne dangozlarmış yahu terbiyesizler rapor hakkın vs. hepsini kullan hamile kalıncada bütün haklarından faydalan gebelik sürecini bildirme bencede işten çıkarma durumu olabilir ,,olsun sonra söylee :)
bildigim kadariyla her gün cinsel iliski sperm kalitesini düsürüyor, bir gün gireceksin iliskiye bir gün
hımm solim ona bugun de yaptırsın cnım.
ben bu doktorloruda anlamıorum ya. inşallah senin içinde herşey yolunda gider canımm
kullanmammı canım. butun haklarımı iice bi ogrencem zaten. dun folik sitimi gordu patronlardan biri. allahım beni odasına çekti 2 saat sorduda sordu. işten cıkarma degil de toplanırlar şimdi onlr ailece. bu kız çıkmak isterse napalım ne edelim die konusurlar. hiç bunları düşünüp strese giremem. şu an sadece planladıgımı bilolar ögrendiler daha dogrusu. teferruatını bilmesinler
sanırsam spermler 72 saat içerde yaşabiliyormuş,,, 1 gün arayla ilişki tavsiye edilir genelde aman ne zor işler vallaha bugün yap yarın yapma geç kaldın hemen başla ... hahaha bana canın istiyormu diye soran yok hiç hazır asker yumurtluyon başla...
ben bu doktorloruda anlamıorum ya. inşallah senin içinde herşey yolunda gider canımm
evet canim aynen öyle asker gibi :)
ya bazen sinir oluyorum, istemeynler pat diye hamile kaliyorlar, biz istiyoruz olmuyor, ugras dur((
acaba istemiyorum moduna mi girsem :)
ileriye yönelik bir düşünce dersin planlı ve sağlıklı olması açısından vitamin desteği alıyorum de geç sallaa
canım benim 19 şubatla 24 şubat arası senin yumurtlama sen +2 yap 26 sına kadar devam et derim ben...bat tarihinde ortalama olarak 9 mart diyor..
ne dangozlarmış yahu terbiyesizler rapor hakkın vs. hepsini kullan hamile kalıncada bütün haklarından faydalan gebelik sürecini bildirme bencede işten çıkarma durumu olabilir ,,olsun sonra söylee :)
evet oyleymıs benım kocamın bu hafta 4 gun nobetı vardı bır arkadasının babası vefat ettıgı ıcın onun ıcın ust uste tuttmak zorunda kaldı bende tam yumurtlama gunlerı degıl ama bırer gun oncesı calımalar oldu.afedersınız utanarak yazıyorum ama umıdım kalamdı sankı kacırdık gıbı gelıyo mesela dun calsıma yaptık bugun evde ama cumartseı nobetcı yanı cumartesıne gore spermler yasarmı arada ıkı gun oynuyo ıste....
kızlar bende 9 aylık evliyim ve hiç korunmadım ama bebiş yok malesef doktor tedavisi bakalım en iisi öyle.
lata canım en iyisi 2 günde bir gün aşırı yani.. ilişkiden sonra iki gün beklenmesi daha iyidir. hatta sipermler daha hereketli olsun diye 3 gün önerdikleri de oluyor doktorların.
evet canım sen de hemen doktora gir sebebini bilelim en azında erkenden tedavilere başlayalım vakit kaybı olmasın. inşallah da temiz sonuçlar getiririz bir an önce anne oluruz.
canim bende yalan söylemistim doktora, 1 senedir ugrasiyoruz dedim, oysa 6 ay olmustu
bunlar gereken yalanlar, napalim yani zamanin akip gitmesini mi izleyelim dimi ama :)
Adamlar 1 sene gecmeden bir sey yapmiyorlar
benim doktor tedavi sürecim başladı cnm yumurtlama testinin tarıhını bekliyorum hormkonlar normal. inş hepimiz anne oluruz cnm benim inşş cuma GUNUNUN HÜRMETİNE aminn,
benim doktor tedavi sürecim başladı cnm yumurtlama testinin tarıhını bekliyorum hormkonlar normal. inş hepimiz anne oluruz cnm benim inşş cuma GUNUNUN HÜRMETİNE aminn,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?