Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kuzum bende mantarda oluo cok ya, sinir oluorum. fitilinden sırıngasına ne varsa kullandım ama yok ilaç bitince yine başlıo

aynen özlem işi riske atmamak lağzım sen gün aşırı ilişkini yap ki sonrası inşallah olumlu sonuçlansın tatlım

yok tatlım benımkı hazıranda 4ü doldurucak artık ama 2 yasına kadr emzırdım tadını cıakrdım dıyebılırım evet emzırmek cok güzel bırsey ınsallah ıkıncıde sende bol bol emzırrısın bende:)

tskler tatlım bunlardan helelık hıc bırı yok:))su 5.madde de 1 hafta gecemedıkı ama yumurtalmdan once hamıle kalma ıhtımalım olurmu bılemem benım yumurtalammam 19 ve 24 arası bende su 3 gundur kuruluk basladı bu yuzden sordum sana kı yumurtlama haftasında bu ne kuruluk sadece kurluk ve goguslerım agryo bakalımm hayırlsıı degın gıbı beklemke lazım boyle old ıcın bende yumurtlama gunumu kacırdım dıyorum bende buna yorumladım...

spermler minimum 24 saat yaşıyorlar, 36 saat de yaşayabilen varmış.
yumurta 1 gün - 24 saat canlı kalıyor içerde.

ama konunun mantığı şu tatlım ::: ))))
şimdi spermler X ve Y olmak üzere iki farklı hücreden oluşuyorlar. bazıları X karakteri taşıyor, kız bebek oluyor. Bazıları Y karakter taşıyor, erkek bebek döllyor.
X-KIZ olanları uzun süre yaşayabiliyorlar vücutta. çok dirençliler, inatçılar. 36 saate kadar canlı kalabiliyorlar. Ama yavaş hareket ediyorlar.
Y-ERKEK olanları, kısa sürede ölüyorlar. 24 saat maksimum yaşıyorlarmış. Ama hızlı hareet ediyorlar.

Dolayısıyla, yumurtan çatlayıp atıldığı zaman, Y ile döllenmesini istiyorsan... hemen yumurtladığın gün, ilişkiye gireceksin. Y-ERKEK-HIZLI olan spermler hedefe kilitlenebilecekler. Xlerden daha hızlılar, daha çabuk ulaşacaklar yumurtaya yani.
X ile döllenmesini istiyorsan.... yumurtlamadan 1 gün önce ilişkiye gireceksin. Y spermler, sen yumurtlayana kadar ölecekler, etkisiz hale gelecekler. X-KIZ-YAVAŞ olan spermler, hala ortamda olacaklar. Ve yumurtaya ulaşacaklar.

anlatabildim mi acaba mantığı kabaca?

kuzum bende mantarda oluo cok ya, sinir oluorum. fitilinden sırıngasına ne varsa kullandım ama yok ilaç bitince yine başlıo

hmmm ... geçmiş olsun. doktorla imece çalışma yapmak lazım :)

ohhh yarasın oğluma... ne güzel.
inşallah bu sefer, doya doya emzirmek istiyorum... en güzel duygudur heralde... ne mutlu yaşayabilene .. :))

hmm... burda doktorlar var ya lata, bi onlara sorsana tatlım. tam tarihlerinle sor yani istersen. yanlış bi yorum yapmayalım elbirliği ile

kesinlikle anlattın kuzu. o zaman ben yumurtlayacagım gun bu işi halletmem lazım ki y yi yakalim:)))) adam nöbetçi olmasın lutfen olursa oyarım onuu.
saglıklı sıhhatlı olsunlar inşallah canımm

evet evet tatlım bunu bıryerde de okumustum benım mantık bırazdaha zayıf yanı ısın en olumsuz yonunu bulur kendıme onu secerım hayırlsı wallaha bakalım ben zaten bu ay bırsey yapamdım deyıp yakınıyorum kacırdım dedım yumurtalmayı kuruluk basladı ya dun de bugunde hıc bır akıntım yok ped bırakamdım camsırda bır ıslaklık hıssedeyım dıye de oda yok bakalım ne zman baslayacak bu ıslaklı falan sımdı benı umutsuzlk ıcınde kalmam yumurtlama haftasında kı kurulugum garıp yaa offffffffff

bır kac doktora yazdım ama cevap gelmedı....beklıyorum senın tanıdgın yazıstıgın bır doktor varsa sende bır sorsana benıma adıma:))

kesinlikle anlattın kuzu. o zaman ben yumurtlayacagım gun bu işi halletmem lazım ki y yi yakalim:)))) adam nöbetçi olmasın lutfen olursa oyarım onuu.
saglıklı sıhhatlı olsunlar inşallah canımm

amiinn...
en önemlisi bu zaten.
allah sağlıkla sıhatle evlatlar nasip etsin herkese, bizlere de.
vücudu bütün, aklı salim, nefesi içinde olsun. yeter.
gerisi boş. kız da aynı erkek de aynı muhakkak.
ama işte, ilk çocuğum kız olsun diye çok istemiştim. o zaman doktorum anlatmıştı bunları, uyguladım. tesadüf müdür yoksa uygulamalar neticesi midir bilemiyorum... kızım oldu.
şimdi de erkek olsun diyorum.... bir kere denedim bunu, erkek niyetiyle. erkek oldu. ama nasibimizde yokmuş, düştü işte... yine erkek çalışmasındayım bakalım... hayırlısı olsun.

bır kac doktora yazdım ama cevap gelmedı....beklıyorum senın tanıdgın yazıstıgın bır doktor varsa sende bır sorsana benıma adıma:))

http://www.kadinlarkulubu.com/tedav...-sorularinizi-cevapliyor-19.html#post23280578
şu linkteki doktora bikaç bişey sormuştum ben, hemen cevaplıyor sağolsun. bi sor bakalım.. ne dicek lata.

onun dışında, ben hep kendi doktorumu arıyorum, onunla paylaşıp cevap buluyorum.

yalelcım en ıyısı senın dedıgın gıbı beklemek lazım ama yınede tsk ederım ıcım bıraz ferahladı korktum ya ters gıden bırsey var dıye bana normal gelemdı bu durum bu yuzden yumurtlama tarıhını gecrdım dıye dusundum en olumsuzu da bu hanı hıc olmazsa bır ıhtımalde olsa mart ayına kadar beklemek zmanın gecmesını kolaylastırıdı bakalım hayırlsı bu kuruluk ne kadar devam edıp tekrar baslayacak bende bunu takıp edeyım artık yumurtlamayı falan unuttum sonucta neyı gerektırıyorsa onu yasayacagız...

aynen öyle canım, bekle ve gör....

hersey ıcın tsk edrım tatlım....cok sagol..

canım bu yazdıklarını okuyunca sanki kendimi gördüm:)) benimde 3 yaşında bir oğlum var ve bana inanılmaz bağlı.Benimle yatıyor benimle kalkıyor velet.Babasıın yattığı yere de göz dikti,adamcağız kaç aydır kendi yatağında yatamıyor:)hal böyle olunca da ister istemez eşinle her zaman bir araya gelemiyorsun.Oğlum geç uyuduğu için bir kaç gündür yanına yatıp uyutuyorum,bu seferde benim uykum geliyor.Zar zor direne direne gözlerimi açık tutmaya çalışıyorum,bu seferde eşim koltukta sızmış oluyor:)) yani kızlar evde bir çocuk varken ikincisini yapmak çok daha zor bence :))

hersey ıcın tsk edrım tatlım....cok sagol..

ne dimek şekerim....

hahaha...
adamlar da yorgun geliyorlar eve, doğal olarak sızıp kalabiliyorlar evet...
bizler de çocukla uyuturken sızabiliyoruz..
çoğu zaman, ben bi uyanıyorum... saat gecenin 3'ü falan olmuş oluyor... begümün yanından kalkıyorum. bi bakıyorum eşim de salonda koltukta sızmış garibim. uyandırıyorum.. gözü kapalı yatağa cup :)) mışıl mışıl uykuya... tabi sabaha kadar benim mesai devam begümle.. yat kalk yat kalk.. sabaha kadar git gel devam..
o arada işte, bi biçimde başarılabilirse, biraraya gelinebiliyor :)))

ay canlarım benim. zor walla gercekten. amanınn.

kıyamam sana,valla senin işin çok daha zormuş..ama dediğin gibi bir biçimde başarmak lazım :)))
ha birde şu durum var;eşime diyorumki yumurtlama zamanım bu aralar,bana bütün hafta lazımsın.O da diyorki"damızlık koyunmuyum ben aşkım,görev gibi de olmazki :)) gel de işin içnden çık:)) en son kadın anatomisini detaylı bir şekilde anlattım eşime,böylelikle biraz kafası bastı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…