Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ay canlarım benim. zor walla gercekten. amanınn.

hahahhaha
özel bi gün falansa... mesela bi program yapıp kutlama falan yapılacaksa.....
önceki günden başlanır çocuğun uyku düzeni ayarlanmaya... bir gece önce çok erken yatırılır. sabah çok erken kaldırılır.... saat 5:30 gibi uyanması sağlanır... (benimkine ben öyle yapıyorum yani).. öğlen uykusu erken uyutulur. akşam uykusu için de bi güzel sıcak banyo yaptırılır... mayışması için ovala ovala masajlar falan... sütü içirilir... rahat uyusun diye, kucakta ovalaya ovalaya gazı çıkartılır... zıbartılıp uyutulur. saat 21:30 gibi begüm uyumuş ve kocişle başbaşa kalınmıştır. 23:30'a kadar vakit var. o 2 saatte sohbet muhabbet falan filan neyse ne yapılır.... sonra begüm gece uyanma rutinlerine başlar zaten...
sırf o 2 saatlik kesintisiz uykuyu sağlamak için, 1 gün önceden begümle çalışmalar yapıyorum ben :)))

hahahaha kafası bastı demek :))))))))))))))

benim kızım uykusuz böcük. gündüz de gece de uykumuz yok gibi...
doğduğundan beri uykusuz. karnımdayken de uykusuzdu, hep hareketliydi. çok yoğun sıpam :))) çok işi var, uykuya vakti yok çocuğumun :))))))))))))))

cok zor be yavrum gerçekten. benim bebegimde babaya benzerse benim işimde cok zor olur ya. ama bana benzerse köşe minderi gibi olur walla:)

burdayım canım işim oluyor ara ara yazmaya çalışıyorum ,,,nasılsın ne var ne yok...

iyilik güzelim,ben de koca hafta yoğundum,hiç yazamadım sürekli yazdıklarınızı okudum.Neyseki bugün de ben rahatım biraz,az işim va:))
senin yazdıklarını keyifle takip ediyorum canım..

cok zor be yavrum gerçekten. benim bebegimde babaya benzerse benim işimde cok zor olur ya. ama bana benzerse köşe minderi gibi olur walla:)

benim kızım bana çekmiş. ben de böyleymişim küçükken.. uykusuzmuşum.
hala da öyleyim. hiç uyumasam 2 gün aramam...
ama bu durum böyle, gecede toplam 2 saatlik uykularla devam edince, artık yavaş yavaş yorucu olmaya başladı. isyanlara geldim yani...
işte hazır bünyem alışmışken şu uykusuz tempoya, ikinci de aradan çıksın diyorum.

inşallah ikincisi babasına çeker. eşimin tepesinde davul çalsan uyanmaz. her sabah uyandırmak için, en az 5 defa gidiyorum tepesine, begümü çıkartıyorum yatağa tepesine... yok yani, adam uyanmıyor. uyku delisi...

valla canım yüzde 90 iki kişiden birine benziyor çocuklar.Mesela benim oğlum bana düşkün ama huyları aynı babası.Benim eşim anetepli.Bilirsin anteplilerin acı yemekleri meşhurdur.Oğlum daha 1 yaşında acı yemeye başladı,veletin kıçı acıdan pişik oluyordu ama yinede yiyordu:))

aynen canım benimkide öle. adamı çekyattan kaldırıorum yatagına gitsin die kalkıp karsıdaki çekyata yatıyor. o kadar yoruluorumki onu uyandırmaya calısırken. bazen korkuorum gece sancım mancım tutsa bu adamı nasıl kaldırcam acaba:))

oyy sevsinler onu ya. şimdi kaç yasında?

3 yaşında teyzesi..ama bir görseniz bonus kafamı çok dilli çook:))

kıvırcıkmı saçlarıı. eğer oleyse bayılırım. hep bir oglum olsun kıvırcık saçları olsun uzatım onları tepeden toplim die hayal ederim ben:)))) bayılırım. ay sıkıca öp sev onu benim için. adı ne?

kızlar bengeldim..
bu ara benim bütün arkadaşlarım hamile kalıyo
bi arkadaşımvar geçen ay doktora gitti demiş bi sorunyok denemelere başlaya bilirsin kız denemelere başladı hop bu ay hamile heheheh:
onun adına çok sevindim tabi ama kendimide neden benim öyle olmmuyo demektende alamadım..
yani bu ara hep teyze oluyorum haydi ahayrlısı bakalım..
ama arkadaşım adına gerçekten çok sevindim çünkü onu çok seviyorum.. hatta ilk söylediğinde resmen başcalarımın bağı çözüldü..

Son düzenleme:

evet kıvırcık ve uzun saçları var,bazen babası ona Müslüm diyor çok gülüyoruz:)) 2 yaşına kadar oğlumu saçlarından dolayı hep kız sanıyorlardı,sanki kıyafetlerinden belli olmuyor erkek olduğu.Adı Baran canım..Allah gönlüne göre versin canım,emin ol Allahtan isteyince oluyor :))

hosgeldin cnm. utar canım onlarınki tutar biz beklios. benim arkadasımda hapı bıraktı ertesi ay hamile kaldı. digeri desen aynı. ne tembel çıktın dıolar bana.

yerim ben o minnoşu :))) fotoğrafını koysana bi görelim paşayı...

kalkar merak etme.
son haftalarda sancılar kasılmalar oluyor zaten sürekli... kramplar falan oranda buranda... bende öyleydi yani.
daha ben ''ay aman'' demeden, kociş fırlamış oluyordu... '''kramp mı? sancı mı?.. magnezyum vereyim mi? dakikaya bakayım mı?''' modundaydı sürekli... o bekleyiş farklı bişey.... uyanır merak etme sen :)))

ya herkesin bünyesi farklı güzelim. takılma başkalarına sen..
sen kendine bak.. kimseye de söyleme sakın.. ''ben korunmuyorum! çalışmaktayız!'' falan deme. bi sen bil, bi kendin bil... o kadar :))

caınm benim herkesin bir zamanı var,boş düşünceleri kafana takıp üzme kendini canım.Her bebek kendi zamanında ve kısmetiyle gelirmiş...

maşallah nekadar güzel allah baışlasın..

baran. tamam benim favorim baran artık. cok opuom onu söle tamammı:))

hosgeldin cnm. utar canım onlarınki tutar biz beklios. benim arkadasımda hapı bıraktı ertesi ay hamile kaldı. digeri desen aynı. ne tembel çıktın dıolar bana.

:))) dedirtme bacım.... sen söylemelerine izin vermesen söyleyemezler. konuşturma kimseyi konu hakkında.

benim en son ocak ortasında bi kürtajım oldu... onunla birlikte 7 hamileliğim olmuş oldu totalde.
hepsinden de görümcem haberdar oldu bi biçimde.. begümü bıraktık emanete falan ... haberi oldu velhasıl...
geçen sefer, ''valla pes, 3 senede 7 kere'' dedi, güldü bi güzel.
pişman ettim. bir daha da ağzını açamaz bu konuda. herkes farklıdır yani, kimsenin ağzına sakın olmaya gerek yok.

dakikaya bakayım mı??? supermis. benim esimi kaldırırım mesela sonra sonra die sayıklar. bazen diorum benn sana derim ki hasan kalk sancım başladı. sen de sonra sonra dersin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…