Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

hosgeldin cnm. utar canım onlarınki tutar biz beklios. benim arkadasımda hapı bıraktı ertesi ay hamile kaldı. digeri desen aynı. ne tembel çıktın dıolar bana.

öyle vallaha hani sitres diyolarya iyide ben korunmayı bıraktığımda ilk 2 3 ay sitres yapmadımki sonuçta ozamanda olmadı yani ..
bence bu işler kısmet işi birazzda diğer herşey bahane

allahım nezaman ol derse ozaman olucak..

ilkbhr, BARAN ismine bayılırım. ne kadar güzel seçmişsiniz.
koy bi foto nolursun, bi görelim yakışıklıyı

haklısın canım benim tarafta ıole sölese ben de kapatırım agızlarını merak etme.cok ii etmişin. 7 hamilelik. canım benim sende cok şeyler atlatmısın be guzelim

haklısın canım benim tarafta ıole sölese ben de kapatırım agızlarını merak etme.cok ii etmişin. 7 hamilelik. canım benim sende cok şeyler atlatmısın be guzelim

öyle oldu özlemcim. ama iyiyim çok şükür. çabuk toparlıyorum ben kendimi... hiç bir zaman umutsuz olmadım. hep inandım çocuğumu sonunda kucağıma alacağıma. öyle böyle aldım sonunda kızımı kucağıma.
şimdi de inanıyorum buna. hamile kalırım nasipse, orda sorun çıkmaz biliyorum ben. ama, işte benim de taşıma sorunum oluyor.... ki, bu konuya hiç girip daraltmıyım sizi... oldukça zor mevzular.
ama neticede, allah uygun gördüğü zaman veriyor meleğini kucağına...

canım benim, benimde kaygılandıgım bir konudur o. acaba nasıl olack, vücudum kabul edecek mi gebeliği. hayırlısı inşallah. Insallah sen de hayırlı zamanda bir tane daha mujde verirsin ailene bize, begumcuk de bir kardeş le buyur. bu guzel duyguyu o da yasar

hosgeldin cnm. utar canım onlarınki tutar biz beklios. benim arkadasımda hapı bıraktı ertesi ay hamile kaldı. digeri desen aynı. ne tembel çıktın dıolar bana.

tatlım ben o hatayı en başında yaptım
malum yaş 33 olunca hep soruyolardı nezaman düşünüyosun diye bizde açıkçası 1 sene istemedik bir birimizi tanımak vwe alışmak için evliliğe ve birbirimize çünkü biz 8 ay içinde tanışıp evlendik
herkesede eylüle kadar istemiyoruz dedik ee oyüzden artık herkeste bejkliyo ve soruyo
aslında ben olsa söylerimdimi sormana gerekte yok ama işte insanları biliyosunuz
ama benimde herkese tavsiyemdir asla söylemeyin kısmet falan deyin..
ben sanki okadar eminimya eylülde aadadkteettim kendimi sanki kesin hemen olacak gibi
işte olacak diyenlerin olur ama benim olmas al sana şimdi otur dedi bana allah..
neyse buda benim sınavım sanıyorum bazı şeyler gibi..

aaa oldu valla...

canım allah baışlasın
yalelcim senin prenses begümleprens baranı beşiklerini kertelimmi nedersin hem ilerde aramak zorundada kalmazlar hahahahahaahaha:
şaka bi yana bu iki güzelliğide allahım size baışlasın uzun uzun ömür versin hayırlı evlat olsunlar..

heheheheheh alemsin güldenim:)) darısı herkesin balına tabi önce sağlıkla ve hayırlısıyla birlikte cnaım,yanlız begüm hanımda hoş hatun yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…