- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.441
hosgeldin cnm. utar canım onlarınki tutar biz beklios. benim arkadasımda hapı bıraktı ertesi ay hamile kaldı. digeri desen aynı. ne tembel çıktın dıolar bana.
baran. tamam benim favorim baran artık. cok opuom onu söle tamammı:))
:))) dedirtme bacım.... sen söylemelerine izin vermesen söyleyemezler. konuşturma kimseyi konu hakkında.
benim en son ocak ortasında bi kürtajım oldu... onunla birlikte 7 hamileliğim olmuş oldu totalde.
hepsinden de görümcem haberdar oldu bi biçimde.. begümü bıraktık emanete falan ... haberi oldu velhasıl...
geçen sefer, ''valla pes, 3 senede 7 kere'' dedi, güldü bi güzel.
pişman ettim. bir daha da ağzını açamaz bu konuda. herkes farklıdır yani, kimsenin ağzına sakın olmaya gerek yok.
ilkbhr, BARAN ismine bayılırım. ne kadar güzel seçmişsiniz.
koy bi foto nolursun, bi görelim yakışıklıyı
söylerim canım :)))
haklısın canım benim tarafta ıole sölese ben de kapatırım agızlarını merak etme.cok ii etmişin. 7 hamilelik. canım benim sende cok şeyler atlatmısın be guzelim
öyle oldu özlemcim. ama iyiyim çok şükür. çabuk toparlıyorum ben kendimi... hiç bir zaman umutsuz olmadım. hep inandım çocuğumu sonunda kucağıma alacağıma. öyle böyle aldım sonunda kızımı kucağıma.
şimdi de inanıyorum buna. hamile kalırım nasipse, orda sorun çıkmaz biliyorum ben. ama, işte benim de taşıma sorunum oluyor.... ki, bu konuya hiç girip daraltmıyım sizi... oldukça zor mevzular.
ama neticede, allah uygun gördüğü zaman veriyor meleğini kucağına...
hosgeldin cnm. utar canım onlarınki tutar biz beklios. benim arkadasımda hapı bıraktı ertesi ay hamile kaldı. digeri desen aynı. ne tembel çıktın dıolar bana.
öyle oldu özlemcim. ama iyiyim çok şükür. çabuk toparlıyorum ben kendimi... hiç bir zaman umutsuz olmadım. hep inandım çocuğumu sonunda kucağıma alacağıma. öyle böyle aldım sonunda kızımı kucağıma.
şimdi de inanıyorum buna. hamile kalırım nasipse, orda sorun çıkmaz biliyorum ben. ama, işte benim de taşıma sorunum oluyor.... ki, bu konuya hiç girip daraltmıyım sizi... oldukça zor mevzular.
ama neticede, allah uygun gördüğü zaman veriyor meleğini kucağına...
aaa oldu valla...
aaa oldu valla...
canım allah baışlasın
yalelcim senin prenses begümleprens baranı beşiklerini kertelimmi nedersin hem ilerde aramak zorundada kalmazlar hahahahahaahaha:
şaka bi yana bu iki güzelliğide allahım size baışlasın uzun uzun ömür versin hayırlı evlat olsunlar..
anam canım bu cok tatlı. ay bir tan de düşmüş alnından aşağı. maşallah Allah nazarlardan korusun. tam benim tipim walla:)) saol canım paylaşım için
heheheheheh alemsin güldenim:)) darısı herkesin balına tabi önce sağlıkla ve hayırlısıyla birlikte cnaım,yanlız begüm hanımda hoş hatun yani :))
tombik tombik kıss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?