- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.461
:)))))) rica ederim tatlım,Allah sana daha şekerini verir inşallah :))
peki canım bizim bunu yeme olasılığımız nedir heheh:
peki canım bizim bunu yeme olasılığımız nedir heheh:
bir gün bülüşürüz yersini canım:))) gerçi baran bey artık herif oldu pek sıkıştırtmıyor kendini,ben abi oldum diyor:))
cok zor be yavrum gerçekten. benim bebegimde babaya benzerse benim işimde cok zor olur ya. ama bana benzerse köşe minderi gibi olur walla:)
banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
cok zor be yavrum gerçekten. benim bebegimde babaya benzerse benim işimde cok zor olur ya. ama bana benzerse köşe minderi gibi olur walla:)
banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Özleeeeeeeeeeeeeeeeeeem.. Ayıp yahu boş bırakmaya gelmiyorsunuz, oku oku bitmedi yahu sayfalar:))
Sen bir Dr. krizi yaşamışsın ama çözmüşsün tatlım sevindim rahatlamana bu konuda:)
Latacım hala yumurtladım mı ben yumurtladım mı anlayamıyorum, ay kaçırdım adam da yok şimdi evde diye hezeyanlar içindeydi:)) Latacııııımm.. Kuzumm, takma kafana bu tarihleri çok, sen haftada 2-3 kez düzenli ilişkiye gir, gerisini salla gitsin..
İlkbaharcım oğlun çok tatlıymış, allah bağışlasın, bahtını açık etsin, kardeşini de tez vakitte göndersin:)
Ya bi de ben anlamadım kızlar, çocuklu olanlara birşey diyemem, çoğunun çok küçük çocuğu çünkü, haliyle onun peşinde koşmaktan hiç birşeye zamanları kalmıyor da, diğer kızlar, yani ben gibi henüz çocuksuz olanlar, yahu zaten çoğunuz yeni ya da en fazla 1-2 yıllık evli değil misiniz, sizlerin kocişlerinizle düzenli münasebetler içinde olmanız lazım yani bu durumda:)) Niye takıyorsunuz yumurtlamaya, rahat olun, böyle yaparsanız çok sıkıcı bir cinsel yaşama sahip oluruz, bebek yapacağız derken kendi mutluluğumuzu baltalamayalım yani lütfen:))
Tüliiin al eline sopanı korkut şunları reca ederim:)
canım benim, benimde kaygılandıgım bir konudur o. acaba nasıl olack, vücudum kabul edecek mi gebeliği. hayırlısı inşallah. Insallah sen de hayırlı zamanda bir tane daha mujde verirsin ailene bize, begumcuk de bir kardeş le buyur. bu guzel duyguyu o da yasar
tatlım ben o hatayı en başında yaptım
malum yaş 33 olunca hep soruyolardı nezaman düşünüyosun diye bizde açıkçası 1 sene istemedik bir birimizi tanımak vwe alışmak için evliliğe ve birbirimize çünkü biz 8 ay içinde tanışıp evlendik
herkesede eylüle kadar istemiyoruz dedik ee oyüzden artık herkeste bejkliyo ve soruyo
aslında ben olsa söylerimdimi sormana gerekte yok ama işte insanları biliyosunuz
ama benimde herkese tavsiyemdir asla söylemeyin kısmet falan deyin..
ben sanki okadar eminimya eylülde aadadkteettim kendimi sanki kesin hemen olacak gibi
işte olacak diyenlerin olur ama benim olmas al sana şimdi otur dedi bana allah..
neyse buda benim sınavım sanıyorum bazı şeyler gibi..
kuzummm geldinmiii, iyi ki geldin. bitti mi ütüler. evet canım doktor krizim oldu ama pazartesi akşamı gidiom şanslıyım adam nöbetçiymiş:) canım bu zamana kadar böle bi tarih hesaplama olayım yoktu. bu sefer de böle denicem unutmassam eger:)))
hiç takma bunları kafana... %5 kadında böyle rahatsızlıklar var... gördüğün gibi, onlardan biri de benim.. ben bile, onca sıkıntıya rağmen, bi tanesini taşıyıp çıkartabildiysem.. ne ararsan bende var... her türlü arıza mevcut :))) herkes becerir doğurur :))) merak etme sen..
ben hiçbir zaman kimseye söylemedim. hatta gebeliklerimi bile, sadece annem bildi hep. ilk 12 haftayı haber vermedim hiç. sonrasında haberdar ettim milleti.. ama işte, olmayınca olmayabiliyor. en büyüğü 18 haftalıktı benimkilerin.. o bile düştü gitti yani.. resmen eliyle ayağıyla bebekti işte.. olmayınca olmuyor.
o sebeple çok akıllandım bu konuda ben.
kardeş yapmayacak mısınız diye soranlara hep diyorum... ''henüz düşünmüyoruz, daha vakti var.. begüm azıcık büyüsün.. biraz dinlenelim bakalım'' falan filan :))) halbuki çalışıyoruz yani ta gaz :) olunca, şöyle bi 20 haftalık falan da olunca, haber vericem bu sefer etrafa.. ona karar verdim kendi adıma :)))
ilkbhr, ay ben bu paşayı bi yerim bi yerim.. nasıl da dombili bişeymiş bu ya böyle.. maşallah benim güzel çocuğuma..
sizin göbüş katkatmış.. bizim göbüş karnına yapışıktı hep :) gırtlaksız evlat, hala da öyle... :))))
Ya bi de ben anlamadım kızlar, çocuklu olanlara birşey diyemem, çoğunun çok küçük çocuğu çünkü, haliyle onun peşinde koşmaktan hiç birşeye zamanları kalmıyor da, diğer kızlar, yani ben gibi henüz çocuksuz olanlar, yahu zaten çoğunuz yeni ya da en fazla 1-2 yıllık evli değil misiniz, sizlerin kocişlerinizle düzenli münasebetler içinde olmanız lazım yani bu durumda:)) Niye takıyorsunuz yumurtlamaya, rahat olun, böyle yaparsanız çok sıkıcı bir cinsel yaşama sahip oluruz, bebek yapacağız derken kendi mutluluğumuzu baltalamayalım yani lütfen:))
kızlar beni silin listeden adet olmuşum..5 marttaydı ama bu adet kanamasından başka bir şey olamaz...yerleşme kanaması falan değil yani...bel ağrılarım şişkinliğim felan demek adettenmiş...neyse her şey gönlünüzce olsun...Napalım bu ay kısmet değilmiş..(
Unutmazsın da bebişim strese girersin, rahat ol bence , huzurlu mutlu istekle yap ne yapacaksan..) Bitti ütüler bu arada bi de geçen haftanın hürremini izledim netten ütü yaparken keyfin gıcır yani:)))
Yalelcim, inşallah mart ayı sana da uğurlu gelsin hayatım...
hürrem:)) bende bu akşam orçun u mu izleyemicem ya. temizliğim varrr:) rahatım canım merak etme sen görev olarak gormuyorum bunu. ama seni ve güldeni utandırmamam lazım:)))))
Unutmazsın da bebişim strese girersin, rahat ol bence , huzurlu mutlu istekle yap ne yapacaksan..) Bitti ütüler bu arada bi de geçen haftanın hürremini izledim netten ütü yaparken keyfin gıcır yani:)))
Yalelcim, inşallah mart ayı sana da uğurlu gelsin hayatım...
canım herşeyin hayırlısı. ne mutlu sana o kadar yasadın ettin ama cok pozitifsin. en dogrusu canım
Kızım senin bu cocukla ilgili olan dialoglarına hastayım walla. gırtlaksız evlat:))
kızlar beni silin listeden adet olmuşum..5 marttaydı ama bu adet kanamasından başka bir şey olamaz...yerleşme kanaması falan değil yani...bel ağrılarım şişkinliğim felan demek adettenmiş...neyse her şey gönlünüzce olsun...Napalım bu ay kısmet değilmiş..(
kızlar merhaba normalde benim bugün adet günümdü 3gün önce salı günü idrar testinde 2. çizgiyi gördüm o gün kan testimde değerim 224dü...bugün doktora kontrole gittim değerim 938 olmuş 4 haftalık hamileymişim:))kese görünmedi cok erken belli olmuş dedi haftaya görürüz keseyi dedi 5.haftada görünüyormuş heycanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?