Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

cok zor be yavrum gerçekten. benim bebegimde babaya benzerse benim işimde cok zor olur ya. ama bana benzerse köşe minderi gibi olur walla:)

banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Özleeeeeeeeeeeeeeeeeeem.. Ayıp yahu boş bırakmaya gelmiyorsunuz, oku oku bitmedi yahu sayfalar:))
Sen bir Dr. krizi yaşamışsın ama çözmüşsün tatlım sevindim rahatlamana bu konuda:)

Latacım hala yumurtladım mı ben yumurtladım mı anlayamıyorum, ay kaçırdım adam da yok şimdi evde diye hezeyanlar içindeydi:)) Latacııııımm.. Kuzumm, takma kafana bu tarihleri çok, sen haftada 2-3 kez düzenli ilişkiye gir, gerisini salla gitsin..

İlkbaharcım oğlun çok tatlıymış, allah bağışlasın, bahtını açık etsin, kardeşini de tez vakitte göndersin:)

Ya bi de ben anlamadım kızlar, çocuklu olanlara birşey diyemem, çoğunun çok küçük çocuğu çünkü, haliyle onun peşinde koşmaktan hiç birşeye zamanları kalmıyor da, diğer kızlar, yani ben gibi henüz çocuksuz olanlar, yahu zaten çoğunuz yeni ya da en fazla 1-2 yıllık evli değil misiniz, sizlerin kocişlerinizle düzenli münasebetler içinde olmanız lazım yani bu durumda:)) Niye takıyorsunuz yumurtlamaya, rahat olun, böyle yaparsanız çok sıkıcı bir cinsel yaşama sahip oluruz, bebek yapacağız derken kendi mutluluğumuzu baltalamayalım yani lütfen:))

Tüliiin al eline sopanı korkut şunları reca ederim:)

cok zor be yavrum gerçekten. benim bebegimde babaya benzerse benim işimde cok zor olur ya. ama bana benzerse köşe minderi gibi olur walla:)

banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Özleeeeeeeeeeeeeeeeeeem.. Ayıp yahu boş bırakmaya gelmiyorsunuz, oku oku bitmedi yahu sayfalar:))
Sen bir Dr. krizi yaşamışsın ama çözmüşsün tatlım sevindim rahatlamana bu konuda:)

Latacım hala yumurtladım mı ben yumurtladım mı anlayamıyorum, ay kaçırdım adam da yok şimdi evde diye hezeyanlar içindeydi:)) Latacııııımm.. Kuzumm, takma kafana bu tarihleri çok, sen haftada 2-3 kez düzenli ilişkiye gir, gerisini salla gitsin..

İlkbaharcım oğlun çok tatlıymış, allah bağışlasın, bahtını açık etsin, kardeşini de tez vakitte göndersin:)

Ya bi de ben anlamadım kızlar, çocuklu olanlara birşey diyemem, çoğunun çok küçük çocuğu çünkü, haliyle onun peşinde koşmaktan hiç birşeye zamanları kalmıyor da, diğer kızlar, yani ben gibi henüz çocuksuz olanlar, yahu zaten çoğunuz yeni ya da en fazla 1-2 yıllık evli değil misiniz, sizlerin kocişlerinizle düzenli münasebetler içinde olmanız lazım yani bu durumda:)) Niye takıyorsunuz yumurtlamaya, rahat olun, böyle yaparsanız çok sıkıcı bir cinsel yaşama sahip oluruz, bebek yapacağız derken kendi mutluluğumuzu baltalamayalım yani lütfen:))

Tüliiin al eline sopanı korkut şunları reca ederim:)

kuzummm geldinmiii, iyi ki geldin. bitti mi ütüler. evet canım doktor krizim oldu ama pazartesi akşamı gidiom şanslıyım adam nöbetçiymiş:) canım bu zamana kadar böle bi tarih hesaplama olayım yoktu. bu sefer de böle denicem unutmassam eger:)))

hiç takma bunları kafana... %5 kadında böyle rahatsızlıklar var... gördüğün gibi, onlardan biri de benim.. ben bile, onca sıkıntıya rağmen, bi tanesini taşıyıp çıkartabildiysem.. ne ararsan bende var... her türlü arıza mevcut :))) herkes becerir doğurur :))) merak etme sen..

ben hiçbir zaman kimseye söylemedim. hatta gebeliklerimi bile, sadece annem bildi hep. ilk 12 haftayı haber vermedim hiç. sonrasında haberdar ettim milleti.. ama işte, olmayınca olmayabiliyor. en büyüğü 18 haftalıktı benimkilerin.. o bile düştü gitti yani.. resmen eliyle ayağıyla bebekti işte.. olmayınca olmuyor.
o sebeple çok akıllandım bu konuda ben.
kardeş yapmayacak mısınız diye soranlara hep diyorum... ''henüz düşünmüyoruz, daha vakti var.. begüm azıcık büyüsün.. biraz dinlenelim bakalım'' falan filan :))) halbuki çalışıyoruz yani ta gaz :) olunca, şöyle bi 20 haftalık falan da olunca, haber vericem bu sefer etrafa.. ona karar verdim kendi adıma :)))

ilkbhr, ay ben bu paşayı bi yerim bi yerim.. nasıl da dombili bişeymiş bu ya böyle.. maşallah benim güzel çocuğuma..
sizin göbüş katkatmış.. bizim göbüş karnına yapışıktı hep :) gırtlaksız evlat, hala da öyle... :))))

Unutmazsın da bebişim strese girersin, rahat ol bence , huzurlu mutlu istekle yap ne yapacaksan..) Bitti ütüler bu arada bi de geçen haftanın hürremini izledim netten ütü yaparken keyfin gıcır yani:)))

Yalelcim, inşallah mart ayı sana da uğurlu gelsin hayatım...

canım herşeyin hayırlısı. ne mutlu sana o kadar yasadın ettin ama cok pozitifsin. en dogrusu canım
Kızım senin bu cocukla ilgili olan dialoglarına hastayım walla. gırtlaksız evlat:))

he ağzına sağlık.
aynen öyle banu, ne bu yumurtlama günü hesabı falan.... takılın, keyfinize bakın... gelir bebeler nasipse, vakti gelince her şey olur. siz yaşayın şu güzel günlerinizi doya doya... balayında sayılırsınız çoğunuz burda.. ohhhhhhh.... keyif sizde valla :)))))

kızlar beni silin listeden adet olmuşum..5 marttaydı ama bu adet kanamasından başka bir şey olamaz...yerleşme kanaması falan değil yani...bel ağrılarım şişkinliğim felan demek adettenmiş...neyse her şey gönlünüzce olsun...Napalım bu ay kısmet değilmiş..(

Dur ayol nereye gidiyorsun öyle, adet kanamasıysa da sıkma canını, tarihini değiştiririz mart sonuna olur biter.. Hem üzme bakayım kendini, moralin bozulmuş senin belli.. Olur öyle tatlım, geleceği bir zaman var bebişin, sadece şubat değilmiş demek ki..

hürrem:)) bende bu akşam orçun u mu izleyemicem ya. temizliğim varrr:) rahatım canım merak etme sen görev olarak gormuyorum bunu. ama seni ve güldeni utandırmamam lazım:)))))

kızlar merhaba normalde benim bugün adet günümdü 3gün önce salı günü idrar testinde 2. çizgiyi gördüm o gün kan testimde değerim 224dü...bugün doktora kontrole gittim değerim 938 olmuş 4 haftalık hamileymişim:))kese görünmedi cok erken belli olmuş dedi haftaya görürüz keseyi dedi 5.haftada görünüyormuş heycanlıyım

hürrem:)) bende bu akşam orçun u mu izleyemicem ya. temizliğim varrr:) rahatım canım merak etme sen görev olarak gormuyorum bunu. ama seni ve güldeni utandırmamam lazım:)))))

Aman bizimkisi gırgır olsun işte, utanmayız biz sen merak etme, bebişin en hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin zaten.. Ben sen hamile kalana kadar takip edicem seni:)) Eh artık sen de beni edersin di mi kuzum

inşallah arkadaşım. şu 2-3 gün, bi vakit fırsat bulup, olayı gerçekleştirmem lazım :)))) hahahahaha
alahım yarabbim.... şaka gibi....
nelerden bahsediyoruz biz ya böyle :))))))))))))))))))

canım herşeyin hayırlısı. ne mutlu sana o kadar yasadın ettin ama cok pozitifsin. en dogrusu canım
Kızım senin bu cocukla ilgili olan dialoglarına hastayım walla. gırtlaksız evlat:))

:)) seni de görücez bakalım vakti gelince... neler çıkacak ağzından junior ile ilgili.. görücez cicim :))

olsun, umutsuzluk yok... nasipse gelecek aydan umutlusun demektir. olmazsa sonraki aydan umutlusun.... hep pozitif.. hep pozitif...

Hayırlı olsun arkadaşım, tebrikler:) Allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin.. Çok erken evet kesenin görünmesi için, dert etme o yüzden:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…