- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.481
kızlar merhaba normalde benim bugün adet günümdü 3gün önce salı günü idrar testinde 2. çizgiyi gördüm o gün kan testimde değerim 224dü...bugün doktora kontrole gittim değerim 938 olmuş 4 haftalık hamileymişim:))kese görünmedi cok erken belli olmuş dedi haftaya görürüz keseyi dedi 5.haftada görünüyormuş heycanlıyım
canım benim paylaşıyoruz eğleniyoruz işte hepberaber..iyilik güzelim,ben de koca hafta yoğundum,hiç yazamadım sürekli yazdıklarınızı okudum.neyseki bugün de ben rahatım biraz,az işim va:))
senin yazdıklarını keyifle takip ediyorum canım..
canım benim arkadaşını tebrik ediyorum seninde teyzoşluğun hayırlı olsun,,, benimde bir hikayem var anlatsam gülersin , bir arkadaşıma ısrarla bebek yap bebek yap ben yapacam dedim, oda korkuyordu, bende hemen olmuyor zaten alışırsın o olana kadar dedim kız ilk ay hamile kaldı ben 9 aydır debeleniyorum..kızlar bengeldim..
Bu ara benim bütün arkadaşlarım hamile kalıyo
bi arkadaşımvar geçen ay doktora gitti demiş bi sorunyok denemelere başlaya bilirsin kız denemelere başladı hop bu ay hamile heheheh:
Onun adına çok sevindim tabi ama kendimide neden benim öyle olmmuyo demektende alamadım..
Yani bu ara hep teyze oluyorum haydi ahayrlısı bakalım..
Ama arkadaşım adına gerçekten çok sevindim çünkü onu çok seviyorum.. Hatta ilk söylediğinde resmen başcalarımın bağı çözüldü..
evet kıvırcık ve uzun saçları var,bazen babası ona müslüm diyor çok gülüyoruz:)) 2 yaşına kadar oğlumu saçlarından dolayı hep kız sanıyorlardı,sanki kıyafetlerinden belli olmuyor erkek olduğu.adı baran canım..allah gönlüne göre versin canım,emin ol allahtan isteyince oluyor :))
harika bir oğlun var canım allah bağışlasın .....
Aman bizimkisi gırgır olsun işte, utanmayız biz sen merak etme, bebişin en hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin zaten.. Ben sen hamile kalana kadar takip edicem seni:)) Eh artık sen de beni edersin di mi kuzum
inşallah arkadaşım. şu 2-3 gün, bi vakit fırsat bulup, olayı gerçekleştirmem lazım :)))) hahahahaha
alahım yarabbim.... şaka gibi....
nelerden bahsediyoruz biz ya böyle :))))))))))))))))))
:)) seni de görücez bakalım vakti gelince... neler çıkacak ağzından junior ile ilgili.. görücez cicim :))
olsun, umutsuzluk yok... nasipse gelecek aydan umutlusun demektir. olmazsa sonraki aydan umutlusun.... hep pozitif.. hep pozitif...
kızlar merhaba normalde benim bugün adet günümdü 3gün önce salı günü idrar testinde 2. çizgiyi gördüm o gün kan testimde değerim 224dü...bugün doktora kontrole gittim değerim 938 olmuş 4 haftalık hamileymişim:))kese görünmedi cok erken belli olmuş dedi haftaya görürüz keseyi dedi 5.haftada görünüyormuş heycanlıyım
özleeeeeeeeeeeeeeeeeeem.. Ayıp yahu boş bırakmaya gelmiyorsunuz, oku oku bitmedi yahu sayfalar:))
sen bir dr. Krizi yaşamışsın ama çözmüşsün tatlım sevindim rahatlamana bu konuda:)
latacım hala yumurtladım mı ben yumurtladım mı anlayamıyorum, ay kaçırdım adam da yok şimdi evde diye hezeyanlar içindeydi:)) latacııııımm.. Kuzumm, takma kafana bu tarihleri çok, sen haftada 2-3 kez düzenli ilişkiye gir, gerisini salla gitsin..
Ilkbaharcım oğlun çok tatlıymış, allah bağışlasın, bahtını açık etsin, kardeşini de tez vakitte göndersin:)
ya bi de ben anlamadım kızlar, çocuklu olanlara birşey diyemem, çoğunun çok küçük çocuğu çünkü, haliyle onun peşinde koşmaktan hiç birşeye zamanları kalmıyor da, diğer kızlar, yani ben gibi henüz çocuksuz olanlar, yahu zaten çoğunuz yeni ya da en fazla 1-2 yıllık evli değil misiniz, sizlerin kocişlerinizle düzenli münasebetler içinde olmanız lazım yani bu durumda:)) niye takıyorsunuz yumurtlamaya, rahat olun, böyle yaparsanız çok sıkıcı bir cinsel yaşama sahip oluruz, bebek yapacağız derken kendi mutluluğumuzu baltalamayalım yani lütfen:))
tüliiin al eline sopanı korkut şunları reca ederim:)
inşallah arkadaşım. şu 2-3 gün, bi vakit fırsat bulup, olayı gerçekleştirmem lazım :)))) hahahahaha
alahım yarabbim.... şaka gibi....
nelerden bahsediyoruz biz ya böyle :))))))))))))))))))
:)) seni de görücez bakalım vakti gelince... neler çıkacak ağzından junior ile ilgili.. görücez cicim :))
olsun, umutsuzluk yok... nasipse gelecek aydan umutlusun demektir. olmazsa sonraki aydan umutlusun.... hep pozitif.. hep pozitif...
Hayırlı olsun arkadaşım, tebrikler:) Allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin..Çok erken evet kesenin görünmesi için, dert etme o yüzden:)
Ahahahahaha yalelcim, evet ya o iş, senin tatlı enerjik cadınla zor gerçekten, ama güvenim tam sana, bulacaksın bir yolunuuuuu:))))
Özleeeeeeeeeeeeeeeeeeem.. Ayıp yahu boş bırakmaya gelmiyorsunuz, oku oku bitmedi yahu sayfalar:))
Sen bir Dr. krizi yaşamışsın ama çözmüşsün tatlım sevindim rahatlamana bu konuda:)
Latacım hala yumurtladım mı ben yumurtladım mı anlayamıyorum, ay kaçırdım adam da yok şimdi evde diye hezeyanlar içindeydi:)) Latacııııımm.. Kuzumm, takma kafana bu tarihleri çok, sen haftada 2-3 kez düzenli ilişkiye gir, gerisini salla gitsin..
İlkbaharcım oğlun çok tatlıymış, allah bağışlasın, bahtını açık etsin, kardeşini de tez vakitte göndersin:)
Ya bi de ben anlamadım kızlar, çocuklu olanlara birşey diyemem, çoğunun çok küçük çocuğu çünkü, haliyle onun peşinde koşmaktan hiç birşeye zamanları kalmıyor da, diğer kızlar, yani ben gibi henüz çocuksuz olanlar, yahu zaten çoğunuz yeni ya da en fazla 1-2 yıllık evli değil misiniz, sizlerin kocişlerinizle düzenli münasebetler içinde olmanız lazım yani bu durumda:)) Niye takıyorsunuz yumurtlamaya, rahat olun, böyle yaparsanız çok sıkıcı bir cinsel yaşama sahip oluruz, bebek yapacağız derken kendi mutluluğumuzu baltalamayalım yani lütfen:))
Tüliiin al eline sopanı korkut şunları reca ederim:)
aşk olsun tuttum bırakmam:)) cumaya banu die yazdım ajanda da:))
bacım yetişemiyorum ki korkutayım okumaktan yazamıyorum vallahi...Bu ne hız ayol kulağımda telefon elimde mouse bir taraftan oku bir taraftan konuşş...
hadi gözün aydın arkadaşım,,, tebrik ederim..
uuu bende senin gibi konusucam kesin. kısmetse burda okucan sende:)))
canım benim paylaşıyoruz eğleniyoruz işte hepberaber..
canım benim arkadaşını tebrik ediyorum seninde teyzoşluğun hayırlı olsun,,, benimde bir hikayem var anlatsam gülersin , bir arkadaşıma ısrarla bebek yap bebek yap ben yapacam dedim, oda korkuyordu, bende hemen olmuyor zaten alışırsın o olana kadar dedim kız ilk ay hamile kaldı ben 9 aydır debeleniyorum..
harika bir oğlun var canım allah bağışlasın .....
cok sagol arkadasım darısı başınıza inşallah...
Özleeeeeeeeeeeeeeeeeeem.. Ayıp yahu boş bırakmaya gelmiyorsunuz, oku oku bitmedi yahu sayfalar:))
Sen bir Dr. krizi yaşamışsın ama çözmüşsün tatlım sevindim rahatlamana bu konuda:)
Latacım hala yumurtladım mı ben yumurtladım mı anlayamıyorum, ay kaçırdım adam da yok şimdi evde diye hezeyanlar içindeydi:)) Latacııııımm.. Kuzumm, takma kafana bu tarihleri çok, sen haftada 2-3 kez düzenli ilişkiye gir, gerisini salla gitsin..
İlkbaharcım oğlun çok tatlıymış, allah bağışlasın, bahtını açık etsin, kardeşini de tez vakitte göndersin:)
Ya bi de ben anlamadım kızlar, çocuklu olanlara birşey diyemem, çoğunun çok küçük çocuğu çünkü, haliyle onun peşinde koşmaktan hiç birşeye zamanları kalmıyor da, diğer kızlar, yani ben gibi henüz çocuksuz olanlar, yahu zaten çoğunuz yeni ya da en fazla 1-2 yıllık evli değil misiniz, sizlerin kocişlerinizle düzenli münasebetler içinde olmanız lazım yani bu durumda:)) Niye takıyorsunuz yumurtlamaya, rahat olun, böyle yaparsanız çok sıkıcı bir cinsel yaşama sahip oluruz, bebek yapacağız derken kendi mutluluğumuzu baltalamayalım yani lütfen:))
Tüliiin al eline sopanı korkut şunları reca ederim:)
kesin :)))) okuyacağız elbette.....
ÇOCUĞUMU BÜYÜTÜRKEN var, o da burda bi başka topik :)) oralarda takılıcan sen de... hepberaber yani.... inşallah inşallah.... her şeyin bi vakti zamanı var...
bebelerimizle buluşuruz hepberaber..
çok keyifli olur muhakkak. gideriz bi çay bahçesine, bahçeli havadar diye... herkes takar emzirme önlüğünü, alır bebesini kucağına.. cok cok cok..... şaşar kalır garsonlar, napıyor bunca bebekli kadın hepberaber diye :))))
valla kızlar, tam sizin koyu sohbet zamanınız geldi... tam günün en güzel saatleri..
ama ben kaçtım.
çorba yeme ve bahçeye çıkma vaktimiz geldi. sonra da yemek yapıcam...
sanırım artık yarın görüşürüz. öptüm hepinizi... muck muck muck..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?