Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

hayırlı olsun, cok sevindim senin adına. darısı başımıza. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.

iyilik güzelim,ben de koca hafta yoğundum,hiç yazamadım sürekli yazdıklarınızı okudum.neyseki bugün de ben rahatım biraz,az işim va:))
senin yazdıklarını keyifle takip ediyorum canım..
canım benim paylaşıyoruz eğleniyoruz işte hepberaber..
canım benim arkadaşını tebrik ediyorum seninde teyzoşluğun hayırlı olsun,,, benimde bir hikayem var anlatsam gülersin , bir arkadaşıma ısrarla bebek yap bebek yap ben yapacam dedim, oda korkuyordu, bende hemen olmuyor zaten alışırsın o olana kadar dedim kız ilk ay hamile kaldı ben 9 aydır debeleniyorum..

Eki Görüntüle 353722

bu da 9aylıkkenki halikızlar :))
harika bir oğlun var canım allah bağışlasın .....

Ahahahahaha yalelcim, evet ya o iş, senin tatlı enerjik cadınla zor gerçekten, ama güvenim tam sana, bulacaksın bir yolunuuuuu:))))

SÜPER SÜPER...
haydi hayırlı olsun meleğin...
göbüşüne gelmiş, allah kucağında görmeyi de nasip etsin hilal....
darısı da biz bekleyenlerin başına inşallah...

bacım yetişemiyorum ki korkutayım okumaktan yazamıyorum vallahi... Bu ne hız ayol kulağımda telefon elimde mouse bir taraftan oku bir taraftan konuşş...

uuu bende senin gibi konusucam kesin. kısmetse burda okucan sende:)))

hadi gözün aydın arkadaşım,,, tebrik ederim..

Hayırlı olsun arkadaşım, tebrikler:) Allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin.. Çok erken evet kesenin görünmesi için, dert etme o yüzden:)

cok sagol canım insanı rahatlatıyorsun...rabbim inşallah sizede nasip eder inanın her gün dua ediyorum isteyen herkese...

Ahahahahaha yalelcim, evet ya o iş, senin tatlı enerjik cadınla zor gerçekten, ama güvenim tam sana, bulacaksın bir yolunuuuuu:))))

:)) iki arada bir derede... şu 2-3 gün önemli. ama asıl önemli gün ayın 26'sı. 2 gün sonra tam yumurtlama günüm. o sebeple şimdiden streste değilim. 26'sında çalışma yapıcam. bugün yarın tatil :))))

ne var ne yok banucum, iyi misin?

hahhaahah alemsin Banu'cum çok güldüm valla,sen gelince topik bir başka oluyo valla) neşe kaynağımı bizim.Amin inşallah kardeşte tez zmaanda gelir canım :))

aşk olsun tuttum bırakmam:)) cumaya banu die yazdım ajanda da:))

ahahahah harikasıııın:) ama gelmezse pazartesi vericem size test sonucunu:)

bacım yetişemiyorum ki korkutayım okumaktan yazamıyorum vallahi... Bu ne hız ayol kulağımda telefon elimde mouse bir taraftan oku bir taraftan konuşş...

:)))) Yetişsem neler yapıcam diyorsun yani:)) Evet ya ben de bi işlerimi halledip geleyim dedim, bi baktım uçmuş yine sayfalar.. Nasıl senin uyku hallerin bugün bu arada?

uuu bende senin gibi konusucam kesin. kısmetse burda okucan sende:)))

kesin :)))) okuyacağız elbette.....
ÇOCUĞUMU BÜYÜTÜRKEN var, o da burda bi başka topik :)) oralarda takılıcan sen de... hepberaber yani.... inşallah inşallah.... her şeyin bi vakti zamanı var...

bebelerimizle buluşuruz hepberaber..
çok keyifli olur muhakkak. gideriz bi çay bahçesine, bahçeli havadar diye... herkes takar emzirme önlüğünü, alır bebesini kucağına.. cok cok cok..... şaşar kalır garsonlar, napıyor bunca bebekli kadın hepberaber diye :))))

teşekkür ederim canım darısı başınıza:)

valla kızlar, tam sizin koyu sohbet zamanınız geldi... tam günün en güzel saatleri..
ama ben kaçtım.
çorba yeme ve bahçeye çıkma vaktimiz geldi. sonra da yemek yapıcam...
sanırım artık yarın görüşürüz. öptüm hepinizi... muck muck muck..

tamam anlasıldı banucum bende akıntı bıttı gıttı kurudum resmen bu benı dert saldı bu yuzden korktum ama normalde akıntım olması sartı cunkuuu yumurtlama haftam beınm

ben varım canım caybahcesinde coklatmaya:))) inşallahhhh

canım gorusuruz kendine ii bak. begüme öpücüklerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…