Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

cok sagol canım insanı rahatlatıyorsun...rabbim inşallah sizede nasip eder inanın her gün dua ediyorum isteyen herkese...
Amiiin tatlım, darısı biz tüm isteyenlerin başına acileeen:)
Ben zaten seni şubat listesinde nazar boncuklarıyla eklemiştim hamile diye..

Pazar günü, ee iyi denk gelmiş, en azından mesai günü değil eşine.. hey allam yaa bakalım bizler nasıl olucaz, nasip olurda bebişler gelirse, artık senden tüyolar alırız o zamana..

Ben iyiyim hayatım sabah yazdığım belirtiler devam, bi de adet olacakmışım gibi hissediyorum ara ara, hatta arada gidip bakıyorum sanki erken başlayacakmış gibi ama birşey yok haliyle, çok erken çünkü.. Ya bir de nasıl anlıyorsunuz yahu şu idrar kokusunun farklılığını? ben dün bi eğilip koklayayım dedim, hiç bi halt anlamadığım gibi bi de kapı aralık kalmış kociş gördü beni öyle salak salak haraketler yaparken, adam tırsarak bakıyor bana artık iyi mi:)))))

hahhaahah alemsin Banu'cum çok güldüm valla,sen gelince topik bir başka oluyo valla) neşe kaynağımı bizim.Amin inşallah kardeşte tez zmaanda gelir canım :))

Allah güldürsün hepimiziii bebeem:)) Valla evet bu ay bi mutluluk, bir böyle uçan cıvıldayan kuşlar modundayım ya bilemiyorum neden:)

Aeroplainn
lütfen öyle kötü düşünme yani şimdi senki erkenmi gelmiş oluyo yani adetin 5 mart olduğuna göre?
özlemcim biz utanmayız sen merak etme ben biraz utanmazım zaten..
yalelcim çalışmalarında başarılar sana hahahaha:
bu arada hamile kalan arkadaşımızıda tebrik ediyorum..

Görüşürüz tatlım, biz de seni ve begümü öpüyoruz.. pusu pusu.. (fince kiss kiss demek:) )

tamam anlasıldı banucum bende akıntı bıttı gıttı kurudum resmen bu benı dert saldı bu yuzden korktum ama normalde akıntım olması sartı cunkuuu yumurtlama haftam beınm

Ya hayatım belki erken olmuştur yumurtlaman ya da belki geç olacaktır.. emin olmak çok zori o yüzden diyorum ya takılma diye.. sen hiç doktora gitmiş miydin? Yumurtlaman da bir sorun yok di mi?

kızlar kardeşime dahiliye doktoru tedbir amaçlı srılık aşısı vermişti. son aşısını 6. ayda yaptıracak. aşıdan hemen sonra cocuk faaliyetlerine başlayabilirmi acepp bi sakıncası olur mu yaww

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 353722

bu da 9aylıkkenki halikızlar :))
canım bayıldım senin oğluşuna Allah bağışlasın çok tatlı

canım ya güldürdün vallah beni ne yapsın kocan demiştir türk kadınları bi değişik oluy galiba diye

bu arada kızlar vallah çok hızlısınız oku oku bitmedi haaaa

yetişsem neler yapacamda çokta halim yok açıkçası ,,, aslında ben koca gün oturuyorum otururkende uykum gelmiyor değil arada kafamı masaya koyuyorum şöle tatlı tatlı içim geçiyor telefonum hiç susmaz benim iş güç , eş dost sağolsunlar..ama şuan şöle hamak olsa yatsam çiçeğin böceğin içinde saatlerce uyusam pek güzel olurdu...
cok sagol arkadasım darısı başınıza inşallah...
inşallah en yakın zamandaa
banuş kokumu oluyormuş kızz ay benim kokuyor yaaaa dün daha baktım ... Bak çamaşırını kokla yada tuvalet kağıdını kokla..

kızlar kardeşime dahiliye doktoru tedbir amaçlı srılık aşısı vermişti. son aşısını 6. ayda yaptıracak. aşıdan hemen sonra cocuk faaliyetlerine başlayabilirmi acepp bi sakıncası olur mu yaww

Ay sakat konu tatlım, sen bizim informasyonlara güvenme bence , kardeşin doktoruna sorsun, allah muhafaza ciddi konular bunlar çünkü..

banu şu koku almaya çalışmana çok güldüm onu bende anlayamadım nasıl değişiyorsa :))

Wala bilmiyorum beni geri gönderebilir geri bunun bir iki tahtası eksik diye:))))))

gözün aydın hayırlı olsun bende kendimi tutamıyorum bugün test yapsammı diye
ama hadi negatif çıkarsa diyede tırsıyorum :))

yapma hayatım çok erken daha, bekle , döverim yoksaaa..:)))))

Aha, nasıl bir koku o kuzum? yahu ben anlamıyorum, zaten benim burnumda çok keskin değildir koku almada yani...

herkese merhaba benim size sormak istediğim bi sorum var cvplarsanız çok sevinirim 2. tüp bebek denememi yaptırdım 11.gün yani çarşamba günü hcg değerim 32.32 çıktı pozitif dediler bugün yine yaptırmamı söylediler bugün de 51.27 çıktı doktorum fena değil dedi sizce bu değer kötü bi değer mi yardımcı olursanız çok sevinirim.

kızlar valla çok renklisiniz,Allah ne muadınız varsa versin canlarım benim,çok eğleniyorum ben burada :)) ama size bir sır vereyimmi;bir birimize destek olalım derken topluca kafayı yicez sonunda

banu şu koku almaya çalışmana çok güldüm onu bende anlayamadım nasıl değişiyorsa :))

hakkatten nasıl değişiyormuş kızlar ?? :))))

Ya kızlar çıldiriiiiiciiiim ben dee... anlamıyorum yahu şu koku işini, benim ki bildiğin çiş işte ayol:))) İlkbahar hayatım sen deneyimlisin asıl bizim sana sormamız lazımdı:)))

Merhaba hayatım, inşallah hamişsindir, ama ben bu değerleri bilmiyorum anlamıyorum, ama bak sana göndereceğim sayfaya gir değerlerini ve sor, uzman doktor cevap veriyor o sayfada, bizden daha kesin şeyler söyleyecektir. İnşallah güzel haberler alırsın...

sayfa da bu;

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/358308-gebelikle-ilgili-sorular-161.html

kızlar valla çok renklisiniz,Allah ne muadınız varsa versin canlarım benim,çok eğleniyorum ben burada :)) ama size bir sır vereyimmi;bir birimize destek olalım derken topluca kafayı yicez sonunda

Ahahahahaha:) Ben zaten çoktan yedik diye düşünüyorum, ohoo geçti bile yani:)))

bacım benim tikim vardır öle kazaklarımı koklarım ceketimi koklarım çamaşırımı tuvalet kağıdınıda koklarım normalde kokusuz ,kokusuz derken kendince kokusu var tabi ama rahatsız etmeyecek bişi , şu birkaç gündür keskin bir kokusu var idrar falan kokusu değil ama bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…