Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ben sabah gözümü açtım aklıma sen geldin banunun kasılmaları oluyordu benim niye olmuyor diye işe geldim bendede oldu karnım taş gibi birde banu ya şişti...kasılma dediğin şey böle bi minik sancı gibi bişi dimi
ben bilmiyorum o diziyi güzel mi? Güzelse netten bulur izlerim ancak..

ay izlemen lazım onu beyazıt öztürkle , gülse birsel oynuyor , avrupa yakası tadında süper bişi

:))) bende çelikkk gibiyim ilerde gülümseyerek hatırlayacağımız tetlı anılar canım allah sağlık versin

Evet tatlım, yani öyle ayyy eyvah tarzı bir sancı değil, bazen böyle sanki iğnelenme hissi gibi, bende bugün birazcık daha yoğunlaştı ağrı ama öyle üşütme ağrısı vs gibi şiddetli ve uzun süreli değil... minik minik tatlı tatlı:)

Tamam ayrıca özlemle sana güveniyorum ve izliycem diziyi:)

:))) bende çelikkk gibiyim ilerde gülümseyerek hatırlayacağımız tetlı anılar canım allah sağlık versin

Ahahahaha ne çeliğiz ne yani:))) İnşallah bitanem, o günlerde gelecek, hatta çok yakındır hissediyorum..

canımcım yalan dunyacımısın sende:)) süper süpeeerrr.
selahattin kız,,,,,, ben o kızın konuşmasını doladım ağzıma ,,,,,,ha birde öpüşelimmi ? Orçuna hastayım eşime diyorum ki ben aşık oldum orçuna ,,,sen deli o deli tam bulmusun diyor.. Hahaha
valla tülincim ilki öyleydi şansıma,şok olmuştum zaten.bu arada komik olan şu;ilkinde şak diye hamiş kaldım ya,sandımki ikincisi de öyle olacak havaya girmiştim resmen:)) hehehehehe

nasipmiş hayatım sen alışmışsın tabi şıp diye düşsün rahmine ,,, işin şakası hayırlı zamanı bekliyordur..

tülayyy - onu da seviyorum ben ya. orçun mukemmel. bu haftaki reklamları bile beni koparmaya yetti:)))

merhaba arkadaşlarım yoğunluktan açamadım bu gün ama içim içimi yedi kaç sayfa geçti neler kaçırdım nasıl yakalayacam diye

offf yaaaa çok kaçırmışım

nasılsınız varmı bugün güzel haber veren :)

hadi hayirlisi bakalim :)

aynende dediğin gibi minik minik benim sabahtan oldu adetim gelecek gibi böle karnına acayip bi his girer ya ahanda öle bişi ama geçti kasılmalarda ara ara devam ediyor,,

e artık durum oyle gsoetrıyo bana da oyle geldı kaırdık gıbı:)bakalım bekleyecım sonunu...

tülayyy - onu da seviyorum ben ya. Orçun mukemmel. Bu haftaki reklamları bile beni koparmaya yetti:)))
benim canımmm , selahattin ve tüm ouncular yerini bulmuş beyaz biraz basit bir karakter kalmış ama çok ii icra ediyor rolünü hahaha aklıma gelince gülüyorum
valla biz anıyız kuzum belirti peşinde kafayı yedik banuyla ,,, özlem bi doktor krizi geçirdi bitti allahtan,,, kızlar sağolsun bize destek oldular,,, yalel geldi gitti ara ara malum begüm var ,,, ilkbaharın oğlan okuldan gelecekmiş onu karşılamaya gitti,,, sen neler yaptın..
hadi hayirlisi bakalim :)

hayırlısını istiyoruz aylardır ama bakalım..

MERHABA ARKADAŞLAR dün rahim filmi için
gitmiştim çektiremedim.akıntı fazla olduğu için.çok
üzgünüm ben hamileliği marta erteleyemiyorum. süresiz erteliyorum
ama sizin heyecanınızı takip edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…