- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.561
ben sabah gözümü açtım aklıma sen geldin banunun kasılmaları oluyordu benim niye olmuyor diye işe geldim bendede oldu karnım taş gibi birde banu ya şişti...kasılma dediğin şey böle bi minik sancı gibi bişi dimiya hayatım ne kadar takmasakda kafamız bunda tabii. Ben de kasılmayalım derken, hepimizde herşey aynı olamaz, birinin kasığı ağrırı, öbürünün başka belirtisi olur, aynılarını aramayalım diye dedim, baksana çünkü herkesde farklı yaşanıyor gebelik..
Ama ben senden çok ümitliyim tatlım, hele çişimde kokuyor dedin ya tamam dedim:)
ben bilmiyorum o diziyigüzel mi? Güzelse netten bulur izlerim ancak..
atmaz olur mu tatlım, elbette heyecanlıyım, arada gerginim, merak içindeyim, anlıyorum yani seni çok iyi:) Ama ben en başında zaten bu ayın beklemeye karar verdim test için, uğuru gitmesin diye de bozmuyorum bu kararımı, çelllllik gibi irademi konuşturuyorum:)) ahahaha öyle bir iradem de yok aslında ya:))))
5 marta cok var daha ama. belki adet degildir. test yapsan?
Ay tamam o zaman başlıyayım ben izlemeye bulup:))
ben sabah gözümü açtım aklıma sen geldin banunun kasılmaları oluyordu benim niye olmuyor diye işe geldim bendede oldu karnım taş gibi birde banu ya şişti...kasılma dediğin şey böle bi minik sancı gibi bişi dimi
ay izlemen lazım onu beyazıt öztürkle , gülse birsel oynuyor , avrupa yakası tadında süper bişi
:))) bende çelikkk gibiyim ilerde gülümseyerek hatırlayacağımız tetlı anılar canım allah sağlık versin
canlarım ben kaçıyorum,daha ufaklığı okuldan alacağım.öpüyorum hepinizi iyiki varsınız kızlarr
selahattin kız,,,,,, ben o kızın konuşmasını doladım ağzıma ,,,,,,ha birde öpüşelimmi ? Orçuna hastayım eşime diyorum ki ben aşık oldum orçuna ,,,sen deli o deli tam bulmusun diyor.. Hahahacanımcım yalan dunyacımısın sende:)) süper süpeeerrr.
valla tülincim ilki öyleydi şansıma,şok olmuştum zaten.bu arada komik olan şu;ilkinde şak diye hamiş kaldım ya,sandımki ikincisi de öyle olacak havaya girmiştim resmen:)) hehehehehe
canlarım ben kaçıyorum,daha ufaklığı okuldan alacağım.öpüyorum hepinizi iyiki varsınız kızlarr
selahattin kız,,,,,, ben o kızın konuşmasını doladım ağzıma ,,,,,,ha birde öpüşelimmi ? Orçuna hastayım eşime diyorum ki ben aşık oldum orçuna ,,,sen deli o deli tam bulmusun diyor.. Hahaha
nasipmiş hayatım sen alışmışsın tabi şıp diye düşsün rahmine ,,, işin şakası hayırlı zamanı bekliyordur..
ben sabah gözümü açtım aklıma sen geldin banunun kasılmaları oluyordu benim niye olmuyor diye işe geldim bendede oldu karnım taş gibi birde banu ya şişti...kasılma dediğin şey böle bi minik sancı gibi bişi dimi
evet tatlım, yani öyle ayyy eyvah tarzı bir sancı değil, bazen böyle sanki iğnelenme hissi gibi, bende bugün birazcık daha yoğunlaştı ağrı ama öyle üşütme ağrısı vs gibi şiddetli ve uzun süreli değil... Minik minik tatlı tatlı:)
tamam ayrıca özlemle sana güveniyorum ve izliycem diziyi:)
Ay hayatım bana sen hamişsin gibi geliyor ya hayırlısı bakalım:)
E işte belki senin düşündüğünden önce oldu yumurtlama, hadi bakiim bozma moralini ve olumsuz düşünmeyi bırak lütfen.. Oldu oldu olmadı önümüzdeki ay bir daha denersin tatlım, üzme kendini..
benim canımmm , selahattin ve tüm ouncular yerini bulmuş beyaz biraz basit bir karakter kalmış ama çok ii icra ediyor rolünü hahaha aklıma gelince gülüyorumtülayyy - onu da seviyorum ben ya. Orçun mukemmel. Bu haftaki reklamları bile beni koparmaya yetti:)))
valla biz anıyız kuzum belirti peşinde kafayı yedik banuyla ,,, özlem bi doktor krizi geçirdi bitti allahtan,,, kızlar sağolsun bize destek oldular,,, yalel geldi gitti ara ara malum begüm var ,,, ilkbaharın oğlan okuldan gelecekmiş onu karşılamaya gitti,,, sen neler yaptın..merhaba arkadaşlarım yoğunluktan açamadım bu gün ama içim içimi yedi kaç sayfa geçti neler kaçırdım nasıl yakalayacam diye
offf yaaaa çok kaçırmışım
nasılsınız varmı bugün güzel haber veren :)
hadi hayirlisi bakalim :)
kızlar ben kaçar, kociş gelmek üzere:) öpüyorum hepiniiiiiizi......:)
Kızlar ben kaçar, kociş gelmek üzere:) Öpüyorum hepiniiiiiizi......:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?