- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.601
Hellooooo
ben geldim herkes gitmiş..
yemeklerimi yaptım. bi duş aldım. fönlendim... süslendim püslendim.... (begüm de tabi - hiç eksik kalmaz bu işlerden)
kocişimi bekliyorum, azıcık gecikecekmiş.. size bakıyım dedim.
bu ay benim gebelik ihtimalim falan yok hanımlar :)))
yarın sabah annemler geliyormuşlar. begümü özlemişler.. pazar günü, annemler burdalarmış yani. haber verdiler bugün. kardeşim falan cümleten geliyorlarmış..
kalacak annemle babam tabiki, 1 hafta falan kalırlar heralde.
bizim odanın banyosuyla, annemlerin yattıkları oda bitişik ,:)))) velhasıl, bu ay bizde yumurtlama esnasında çalışma ihtimali sıfır bacılar :)))))
darısı önümüzdeki aya bakalım..
yavrucum, eğilip çiş koklanır mı hiç :)))) çamaşırını kokla, tuvalet kağıdını kokla... ama sen eğilmesen bile zaten o kokuyorsa duyarsın kokusunu.... keskin bi koku oluyor. bende hep oluyor yani. bünyeye göre de değişiyor olabilir.
sen hamişsin banu, ben senden çok umutluyum hatta eminim.
o çekilmeler falan boşuna değil tatlım...
sağol güldencim.. ama, begüm engelini aşsak bile, evde misafir var bu haftasonu. yarın geliyorlar, kalırlar birkaç gün. bu ay ben pas geçiyorum gibi görünüyor :))))
keskin bi koku oluyor canım. olmayanda da olmaz tabi.. ama bende oluyor muhakkak. regl günüme 1 hafta kala falan farkediyorum o kokuyu.
çok istedim normal doğum.. nasip değilmiş. çok istedim bari epidural sezaryen olayım diye.. o gün trombosit değerim çok yüksek çıktı, uygun bulmadı anestezist.. o da olamadı... mecburen genel anestezi sezaryen oldu benimki.
ama o normal doğum tecrübesi için çok şeyler feda edebilirdim ilkbahar. çok şanslısın bence gerçekten.
allah yavrunu bağışlasın, şansı bahtı hep açık olsun canım.
geçmiş olsun okkesa.
inşallah en kısa zamanda sorunlar çözülür, inşallah bebeğine kavuşursun sen de arkadaşım.
ben geldim herkes gitmiş..
yemeklerimi yaptım. bi duş aldım. fönlendim... süslendim püslendim.... (begüm de tabi - hiç eksik kalmaz bu işlerden)
kocişimi bekliyorum, azıcık gecikecekmiş.. size bakıyım dedim.
Pazar günü, ee iyi denk gelmiş, en azından mesai günü değil eşine.. hey allam yaa bakalım bizler nasıl olucaz, nasip olurda bebişler gelirse, artık senden tüyolar alırız o zamana..
Ben iyiyim hayatım sabah yazdığım belirtiler devam, bi de adet olacakmışım gibi hissediyorum ara ara, hatta arada gidip bakıyorum sanki erken başlayacakmış gibi ama birşey yok haliyle, çok erken çünkü.. Ya bir de nasıl anlıyorsunuz yahu şu idrar kokusunun farklılığını? ben dün bi eğilip koklayayım dedim, hiç bi halt anlamadığım gibi bi de kapı aralık kalmış kociş gördü beni öyle salak salak haraketler yaparken, adam tırsarak bakıyor bana artık iyi mi:)))))
bu ay benim gebelik ihtimalim falan yok hanımlar :)))
yarın sabah annemler geliyormuşlar. begümü özlemişler.. pazar günü, annemler burdalarmış yani. haber verdiler bugün. kardeşim falan cümleten geliyorlarmış..
kalacak annemle babam tabiki, 1 hafta falan kalırlar heralde.
bizim odanın banyosuyla, annemlerin yattıkları oda bitişik ,:)))) velhasıl, bu ay bizde yumurtlama esnasında çalışma ihtimali sıfır bacılar :)))))
darısı önümüzdeki aya bakalım..
yavrucum, eğilip çiş koklanır mı hiç :)))) çamaşırını kokla, tuvalet kağıdını kokla... ama sen eğilmesen bile zaten o kokuyorsa duyarsın kokusunu.... keskin bi koku oluyor. bende hep oluyor yani. bünyeye göre de değişiyor olabilir.
sen hamişsin banu, ben senden çok umutluyum hatta eminim.
o çekilmeler falan boşuna değil tatlım...
yalelcim çalışmalarında başarılar sana hahahaha:
sağol güldencim.. ama, begüm engelini aşsak bile, evde misafir var bu haftasonu. yarın geliyorlar, kalırlar birkaç gün. bu ay ben pas geçiyorum gibi görünüyor :))))
banu şu koku almaya çalışmana çok güldüm onu bende anlayamadım nasıl değişiyorsa :))
keskin bi koku oluyor canım. olmayanda da olmaz tabi.. ama bende oluyor muhakkak. regl günüme 1 hafta kala falan farkediyorum o kokuyu.
Banu'cum sana o zaman kısaca deneyimlerimden bahsedeyim(havaya girdim şu an çaktırmayın)
Oğluşumdan önce 9 ay gibi bir süre d.kontrol hapı kullanmıştı.Daha sonra bebeğe karar verince korunmayı bıraktım ve haftasında hamile kaldım diyebilirim.Çünkü bu kadar çabuk olmasına ihtimal bile vermiyordum.Hamile olduğumu adetim bir hafta geçince evde yaptığım test ile anladım.Ve bu arada ben ihtimal vermiyordumm cunku gerçekten adet belirtilerini her gun yaşadım,karın agrısı.bacak agrısı gogus şişmesi gibi..ama hamile oldugumu ogrendikten kısa bir sure sonra bunlar kayboldu ve bu seferde şiddetli tek taraflı baş ağrısı.uyku hali ve kabızlık başladı.O kadar çok uykum geliyoduki non stop uyuyordum desem yeridir.Evde 14 saat uyuyordum,şikette bile uyuyordum ve ne rüyalar dizi gibi :))Birde gazım çok oldu benim ilk,gazdan uçacam sanıyordum resmen.Baş ağrım 12.haftayakadar sürdü derken ben çoook rahat bir döneme girdim.Bulantım hiç olmadı gibi bir şey.Ama kabızlık 6.aya kadar devam etti diyebilirm.Bu arada hamileliğim boyunca hafif kokulu akıntım da oldu,sürekli ıslak hissediyordum.Ama idrarda koku gibi birşey fark etmedim tatlım,belkide olmuştur ben fark etmedim.
vee arkadaşınız sonunda epidural norml doğumla bu tosunu dünyaya getirdi:))
çok istedim normal doğum.. nasip değilmiş. çok istedim bari epidural sezaryen olayım diye.. o gün trombosit değerim çok yüksek çıktı, uygun bulmadı anestezist.. o da olamadı... mecburen genel anestezi sezaryen oldu benimki.
ama o normal doğum tecrübesi için çok şeyler feda edebilirdim ilkbahar. çok şanslısın bence gerçekten.
allah yavrunu bağışlasın, şansı bahtı hep açık olsun canım.
İKi dış gebelik geçirdim. doktorum film çekelim
içimiz rahat olsun dedi.
o yüzden.vajinal enfeksiyon olduğumiçin filmi erteledi.
şimdi bunun tedavisini olucam.
geçmiş olsun okkesa.
inşallah en kısa zamanda sorunlar çözülür, inşallah bebeğine kavuşursun sen de arkadaşım.