Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Hellooooo
ben geldim herkes gitmiş..
yemeklerimi yaptım. bi duş aldım. fönlendim... süslendim püslendim.... (begüm de tabi - hiç eksik kalmaz bu işlerden)
kocişimi bekliyorum, azıcık gecikecekmiş.. size bakıyım dedim.

bu ay benim gebelik ihtimalim falan yok hanımlar :)))
yarın sabah annemler geliyormuşlar. begümü özlemişler.. pazar günü, annemler burdalarmış yani. haber verdiler bugün. kardeşim falan cümleten geliyorlarmış..
kalacak annemle babam tabiki, 1 hafta falan kalırlar heralde.
bizim odanın banyosuyla, annemlerin yattıkları oda bitişik ,:)))) velhasıl, bu ay bizde yumurtlama esnasında çalışma ihtimali sıfır bacılar :)))))
darısı önümüzdeki aya bakalım..

yavrucum, eğilip çiş koklanır mı hiç :)))) çamaşırını kokla, tuvalet kağıdını kokla... ama sen eğilmesen bile zaten o kokuyorsa duyarsın kokusunu.... keskin bi koku oluyor. bende hep oluyor yani. bünyeye göre de değişiyor olabilir.
sen hamişsin banu, ben senden çok umutluyum hatta eminim.
o çekilmeler falan boşuna değil tatlım...

yalelcim çalışmalarında başarılar sana hahahaha:

sağol güldencim.. ama, begüm engelini aşsak bile, evde misafir var bu haftasonu. yarın geliyorlar, kalırlar birkaç gün. bu ay ben pas geçiyorum gibi görünüyor :))))

banu şu koku almaya çalışmana çok güldüm onu bende anlayamadım nasıl değişiyorsa :))

keskin bi koku oluyor canım. olmayanda da olmaz tabi.. ama bende oluyor muhakkak. regl günüme 1 hafta kala falan farkediyorum o kokuyu.

çok istedim normal doğum.. nasip değilmiş. çok istedim bari epidural sezaryen olayım diye.. o gün trombosit değerim çok yüksek çıktı, uygun bulmadı anestezist.. o da olamadı... mecburen genel anestezi sezaryen oldu benimki.
ama o normal doğum tecrübesi için çok şeyler feda edebilirdim ilkbahar. çok şanslısın bence gerçekten.
allah yavrunu bağışlasın, şansı bahtı hep açık olsun canım.

İKi dış gebelik geçirdim. doktorum film çekelim
içimiz rahat olsun dedi.
o yüzden.vajinal enfeksiyon olduğumiçin filmi erteledi.
şimdi bunun tedavisini olucam.

geçmiş olsun okkesa.
inşallah en kısa zamanda sorunlar çözülür, inşallah bebeğine kavuşursun sen de arkadaşım.

Kızlar, bişey rica edicem.

Nolur şu aşağıda verdiğim yazıyı bi okur musunuz?
Kafamı toplayıp bi anlayamadım.
Anlarsanız, birileri üzerinde sağlamasını da yapar mısınız? doğru çıkıyor mu acaba???

ben bi hesap yaptım....
ama çıkamadım işin içinden bi konuda..

Bi bakın nolur ....

ben şey duymuştum kadınların kanı 3 yılda bir doğduğu gün erkeklerin kanı 4 yılda bir doğduğu gün yenilenir bu sebeple en son hangisinin kanı yenilenmiş ve tazelenmişse onun hücreleri daha baskın ve sağlıklı olduğundan bebeğin cinsiyetini de o belirliyor. Biz kuzenlerle doğum tarihlerinden emin olduğumuz anne babalarınkini hesapladık ve sonuç doğru çıktı bana mantıklıda geldi böyle bişeyi sizde kendi ailenizde deneyin ama doğduğunuz ayın günün bile önemi var mesela;
anne 1985 16 mayıs doğumlu baba 1983 18 temmuz doğumlu
annenin kanı 2012 mayıs 16 da yenilenecek,
babanın kanı 2011 de yenilenmiş oluyor birdahaki tarih 2015 18 temmuzda yenilenecek
bu durumda anne bu sene mayıs ayından sonra hamile kalırsa bebeği kız oluyor ama 2015 temmuz 18 i beklerlerse bebek erkek oluyor böylece denerseniz sizde doğruluğu konusunda sağlama yapmış olursunuz .

ben bu yazıyı bi başka forumdan aldım az evvel... araştırıyorum ya ben hani erkek bebek meselesini.. bir de bunu gördüm...

ay bi hayrına, şuna bi göz atın nolur :)))

beni unutmuşlarrr
ne cok sayfa yazmıssınız sız yaa yetısemıorum size,gıremıyorum cunku sık sık:26:
çiş muhabbetınızı okudum bu arada cok guldum kızlar ama kafama takıldı valla tulının çişi kokuyomus benımkı nıye kokmuyo dıye benımkı valla normal çiş kokuyo:26:
bizimki nıye kokmuyooorr bizde niye yok :))

Son düzenleme:

canım bana bıraz mantıksız geldi cunku miladi takvım sonradan olmus bırsey ınsanlıgın baslangıcıyla olan bırsey degıl ki.. ozaman ılk ınsanların kanı ne kadar zamanda bır deısıyomus yani egerbu iddia dogru ise bu tesaduf bıraz fazla degıl mi :)

kızlar iyi akşamlar.sadece akşamları girebiliyorum maşallah hızınıza yetişilmiyor,geçmişi oku oku bitiremedim:)))
önümüzde günler yumurtlama dönemim acayip heyecanlıyım,pazartesiden başlıyorum çalışmalara birer gün arayla.bakalım hayırlısı.
Ama vazalin ,krem falan sürmek spermleri yavaşlatıyormuş ya o biraz canımı sıktı(

benimki banyoya girdi ben de şöyle bir göz atıp kaçayım dedim kızlar:)

,

Unutmadık tatlım seni aşkolsun olur mu hiç öyle şey.. Benim de kokmuyor tatlım, bünyeye göre değişebilir bir durumdur belki bu..

Bebe yağını araştır bir tatlım, ben okumuştum, o engellemiyormuş sanırım ama bir araştır bakalım yine.. Bol şans bu arada

Neyse ben yine kaçar kızlar, h.sonuda fırsat buldukça gelirim yine.. İyi akşamlar herkeseee..

Yalelcim, bu arada üzüldüm yahu senin planlarının bozulmasına ama vardır bunda da bir hayır demek lazım.. Annenlerde tam haftasını bulmuş ama:)

Öptüm hepiniziiiii...

bence ay hesapmlamaktan daha kolay bir yöndtemvar bilek falı
bizim denediklerimiz hep doğru çıktı denemek isteyenler için tarif

birtane altın zincir ve alyans alın bilegin yan tarafına hareketsiz tut ve yavaşca yukarı kaldır bekle yuvarlak dönüyosa kız yan yan gidiyosa erkek ve en sonundada duruyo
benim ilk çoçuğum kıztabi doğruysa

yAA 2-3- gün giremedim beni unutmuşsunuz yaa banuda olmasa vay halime

Kızlar idrar kokma bende de var 2 gündür bence pek takılmayın ona geçen ayda da oldu bende regl oldum ama bilemem tabi herkezde aynı olmuyor

yAA 2-3- gün giremedim beni unutmuşsunuz yaa banuda olmasa vay halime

Kızlar idrar kokma bende de var 2 gündür bence pek takılmayın ona geçen ayda da oldu bende regl oldum ama bilemem tabi herkezde aynı olmuyor

Merhaba hayatımmmm:) Kimsecikler unutmadı seni tatlım, sadece yoktun kaç gündür, yolunda mı herşey , nerelerdeydin??

Ya bakalım, mart başı bat tarihli kızlarımız, ben de dahil, böyle minik minik belirtiler yaşıyor gibiyiz ama dediğin gibi takılmamak lazım, beynimiz bize oyun oynuyor da olabilir.. Bakalım az kaldı öğrenmemize zaten:) benim 7 gün kaldı:)

GÜNAYDIN TEYZOŞLAARRRRR
Kimsecikler yok cumartesi sabahı buralarda tabi.. herkes tatil keyfi yapıyor muhtemelen :)))

ohhh keyfiniz bol olsun... bebişler göbüşlerinize dolsun....

hayır unutmadık şeker :)
sen bizi unuttun asıl sanırım, nerelerdesin sen bakalım.. cevap ver :)

Yalelcim, bu arada üzüldüm yahu senin planlarının bozulmasına ama vardır bunda da bir hayır demek lazım.. Annenlerde tam haftasını bulmuş ama:)

Öptüm hepiniziiiii...

:) benim planlarım böyle suya düşmeye alışıklar banucum :)))
ailelerimizden epeyce uzaktayız.. gelen birkaç gün yatılı geliyor bize muhakkak. illaki deneme dönemimize denk geliyor bunlardan arada bi böyle işte :))) bu ay da denk geldi.
demekki hayırlısı böyleymiş..

bişey sorucam.. bunu hamile kalmadan önce mi yapıcaz yani...
saçma değil mi biraz??? daha oluşmamış çocuğun nesini belirliyorki bu alyans?

ben bunu, hamişken yapmıştım. alyansı karnının üstünde tutuyorsun.. dönüyorsa kızdır, ileri geri gidip geliyorsa erkektir.... saçma ama, bende defalarca denedik, hep kız çıkmıştı.. sonunda kızım oldu.

yalel bu bilgiler dogru degil. sadece kan hucreleri degil vucudumuzdaki butun hucreler belirli surelerde yenilenir. beyaz kan hucreleri 4 haftada bir kirmizi kan hucreleri 4 ayda bir yenilenir. Ama trilyonlarca hucremiz oldugunu ve her bir tanesinin farkli zamanlarda yenilendigini dusunursen aslinda butun hucreler mutemadiyen bir yenilenme sureci icerisindedir.

erkek bebek yapmak istiyorsan tam yumurtlama gununde yapacaksin. ne oncesinde ne sonrasinda. bunun bilimsel altyapisi var. 100% sonuc vermez ama erkek bebek sansini maksimuma cikarir.

Son düzenleme:

evet canım, bunu biliyorum. bilimsel açıklamasının da farkındayım.. dün anlatmıştım hatta burda kızlara.. X ve Y kromozomlarıyla denklemsel açıklamalar yapmıştım :))))

Tam yumurtlama gününde ilişki deniycem ben de bakalım. ama bu ay olamayacak, önümüzdeki ay bakıcaz nasipse artık.

Ayrıca %100 sonuç verdi bende bu yöntem. denedim oldu yani bir kere.
tam yumurtlama gününde ilişkiyle erkek bebek tutturdum. ama olmadı, düştü bebeğim.
Şİmdi yeniden deniycem bakalım aynısını... nasip kısmet.

Son düzenleme:
Günaydınlarrr :)

Benim ikizlerim kız-erkek...Daha önceki ikizlerim de kız-erkekti..

Şİmdi umarım tek kız olur..Tabi takdir Allah tan..Heryönden sağlıklı hayırlı bir evlat olması ilk duam elbette...

Banu insallah hamilesindir. ben de hic bir belirti yok malesef. sadece bir gerginlik var ustumde ama o da birazdan disciye gidecegim icin olabilir :) hamilelikle curuk vs tehlikeli olabilecegi icin hamile kalmadan once kirik dolgu vs ne varsa yeniliyorum :)

Cnm benim sağol. Benimde bir hafta sonrası evt varsa çıkar bişiyler Bugün gögüslerim de sıkınca az acı var işte seninle hemen hemen aynıyız akşamları banada birden uyku bastırıyor sonra geçiyor ama o anda yatsam hemen uyurum o derece, idrarımda 2 gündür koku, Kasıklarımda ara ara ağrı giriyor bide bi tuhafım yaa agrasifmiyim neyim arada gelip gidiyorlar yani

narmik nasil ikizlere hamile kalmayi basariyorsun? :)

tuhaflik bende de var. hatta ben de olan tek belirti :)
sicaklik olcumlerini de yanlis yapmisim. her gun ayni satte elii bile kipirdatmadan gozunu acar acmaz yapman gerekiyormus. yani bilemiyorum simdi ne zaman yumurtalama oldu. artik bekleme donemindeyiz. hayirlisi bakalim :)

narmik nasil ikizlere hamile kalmayi basariyorsun? :)

Rahimde ,eşimin spermlerinde sorunlar olunca dr. seni direk mikroenjeksiyon tedavisine yolluyor...Dr.lar çok zor bu rahimle hamile kalabilmen diyorlar...Sonra Allah ın takdiri ikiz tutuyor..Hiç hamile kalamama ya da sadece tek bebek tutma ihtimalim de varken...Tamamen Allah ın işi ve şans diyeyim...:) İlk bebeklerimi 18 haftalıkken zamansız doğurunca 8 ay sonra yine mikroenjeksiyon tedavisi yaptırdım tesadüf yine ikiz oldu...

İlk hamileliğimde son adet tarihim 16 ekim 2008 di..

İkinci hamileliğimde son adet tarihim 17 ekim 2009 du..

İki hamileliğim de benim hıdırellez dileklerimdi..Allah kabul etti Sonsuz şükürler olsun...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…