- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.521
Merhaba hayatım, inşallah hamişsindir, ama ben bu değerleri bilmiyorum anlamıyorum, ama bak sana göndereceğim sayfaya gir değerlerini ve sor, uzman doktor cevap veriyor o sayfada, bizden daha kesin şeyler söyleyecektir. İnşallah güzel haberler alırsın...
sayfa da bu;
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/358308-gebelikle-ilgili-sorular-161.html
Wala bilmiyorum beni geri gönderebilir geri bunun bir iki tahtası eksik diye:))))))
yapma hayatım çok erken daha, bekle , döverim yoksaaa..:)))))
Aha, nasıl bir koku o kuzum? yahu ben anlamıyorum, zaten benim burnumda çok keskin değildir koku almada yani...
Görüşürüz tatlım, biz de seni ve begümü öpüyoruz.. pusu pusu.. (fince kiss kiss demek:) )
Ya hayatım belki erken olmuştur yumurtlaman ya da belki geç olacaktır.. emin olmak çok zori o yüzden diyorum ya takılma diye.. sen hiç doktora gitmiş miydin? Yumurtlaman da bir sorun yok di mi?
pufffffff burası koklmaya başladı be yaaaa:)) psikocccik olarak
İdrar kokusu konulu sohbetimizden geliyordur o koku.. bi ben alamadım şu kokuyuuuuu:))
Ahahahahaha:) Ben zaten çoktan yedik diye düşünüyorum, ohoo geçti bile yani:)))
aslında regl belirtilerim varda sol tarafım sanki değişik gibi bu kez bilemiyorumki ondan duramamam ya eğer yumurtlama tahminim doğruysa 12. günü içimde ve idrarda çıkma ihtimalide var :))))
bu konu uzerınde hıc gıtmedım doktora gecen ay gıtmıstım gunum gectı dıye oda muayne etmıstı bırsey yok dedı ama bakalım banu kacırdık galıba yumurtlama tarıhını elden bırsey gelmıyo yanı degdıgın gıbı ya kacırdık yada daha var daha da nasıl olsun ayın 9 da hastayım beklemekten baska care yok kalırız bızde nısan ayına:)
canım bende alamam o kokuyu. dikkat edemem ki. ayy walla kafayı yerim ben kesin bu kadar şeye dikkat edersem. fındık kadar beynim var zaten:)
hepimize alkışşş ozamankafa dağıtmaya bire bir hunileri hazırlayınnnn :))))
Ya kızlar çıldiriiiiiciiiim ben dee... anlamıyorum yahu şu koku işini, benim ki bildiğin çiş işte ayol:))) İlkbahar hayatım sen deneyimlisin asıl bizim sana sormamız lazımdı:)))
Merhaba hayatım, inşallah hamişsindir, ama ben bu değerleri bilmiyorum anlamıyorum, ama bak sana göndereceğim sayfaya gir değerlerini ve sor, uzman doktor cevap veriyor o sayfada, bizden daha kesin şeyler söyleyecektir. İnşallah güzel haberler alırsın...
sayfa da bu;
Hayatım var da, ben olsa beklerdim her ihtimale karşı, ama tabii son karar senin, illa yapıcam ben diyorsan yap bakalım:)))
Dur hayatım telaşa kapılma hemen, belkide erken oldu sen şu soğan kürü yüzünden anlamadın...
aaa deli sandım kendimi gaipten kokularmı alıyorum vallahi kokuyor kız ama diyorum bak ben kokuya karşı çok takıntılıyım saplantılarım var o yüzden hissetmem normal ,, yani aslında anormal olan benim..ya kızlar çıldiriiiiiciiiim ben dee... Anlamıyorum yahu şu koku işini, benim ki bildiğin çiş işte ayol:))) ilkbahar hayatım sen deneyimlisin asıl bizim sana sormamız lazımdı:)))
merhaba hayatım, inşallah hamişsindir, ama ben bu değerleri bilmiyorum anlamıyorum, ama bak sana göndereceğim sayfaya gir değerlerini ve sor, uzman doktor cevap veriyor o sayfada, bizden daha kesin şeyler söyleyecektir. Inşallah güzel haberler alırsın...
Sayfa da bu;
sidik kokuyordur özlemmmmpufffffff burası koklmaya başladı be yaaaa:)) psikocccik olarak
Hayatım var da, ben olsa beklerdim her ihtimale karşı, ama tabii son karar senin, illa yapıcam ben diyorsan yap bakalım:)))
Dur hayatım telaşa kapılma hemen, belkide erken oldu sen şu soğan kürü yüzünden anlamadın...
Banu'cum sana o zaman kısaca deneyimlerimden bahsedeyim(havaya girdim şu an çaktırmayın)
Oğluşumdan önce 9 ay gibi bir süre d.kontrol hapı kullanmıştı.Daha sonra bebeğe karar verince korunmayı bıraktım ve haftasında hamile kaldım diyebilirim.Çünkü bu kadar çabuk olmasına ihtimal bile vermiyordum.Hamile olduğumu adetim bir hafta geçince evde yaptığım test ile anladım.Ve bu arada ben ihtimal vermiyordumm cunku gerçekten adet belirtilerini her gun yaşadım,karın agrısı.bacak agrısı gogus şişmesi gibi..ama hamile oldugumu ogrendikten kısa bir sure sonra bunlar kayboldu ve bu seferde şiddetli tek taraflı baş ağrısı.uyku hali ve kabızlık başladı.O kadar çok uykum geliyoduki non stop uyuyordum desem yeridir.Evde 14 saat uyuyordum,şikette bile uyuyordum ve ne rüyalar dizi gibi :))Birde gazım çok oldu benim ilk,gazdan uçacam sanıyordum resmen.Baş ağrım 12.haftayakadar sürdü derken ben çoook rahat bir döneme girdim.Bulantım hiç olmadı gibi bir şey.Ama kabızlık 6.aya kadar devam etti diyebilirm.Bu arada hamileliğim boyunca hafif kokulu akıntım da oldu,sürekli ıslak hissediyordum.Ama idrarda koku gibi birşey fark etmedim tatlım,belkide olmuştur ben fark etmedim.
vee arkadaşınız sonunda epidural norml doğumla bu tosunu dünyaya getirdi:))
Ay aşkolsun, niye fındık kadarmış, haa hafıza zayıflığı diyorsan bende de var o çok fena:)))))
bedenki de cok fena ya bildiğin gibi degil:))) mesela not ayzıorum unutmim die o notu nerey yazdıgımı unutorum
Evet, hamile kalanlara da bebiş resimli bir büyük bir minik(bebiş için) huni gönderelim:)))))) Öyle fotolarımızı çekip ekleriz:)
Banu'cum sana o zaman kısaca deneyimlerimden bahsedeyim(havaya girdim şu an çaktırmayın)
Oğluşumdan önce 9 ay gibi bir süre d.kontrol hapı kullanmıştı.Daha sonra bebeğe karar verince korunmayı bıraktım ve haftasında hamile kaldım diyebilirim.Çünkü bu kadar çabuk olmasına ihtimal bile vermiyordum.Hamile olduğumu adetim bir hafta geçince evde yaptığım test ile anladım.Ve bu arada ben ihtimal vermiyordumm cunku gerçekten adet belirtilerini her gun yaşadım,karın agrısı.bacak agrısı gogus şişmesi gibi..ama hamile oldugumu ogrendikten kısa bir sure sonra bunlar kayboldu ve bu seferde şiddetli tek taraflı baş ağrısı.uyku hali ve kabızlık başladı.O kadar çok uykum geliyoduki non stop uyuyordum desem yeridir.Evde 14 saat uyuyordum,şikette bile uyuyordum ve ne rüyalar dizi gibi :))Birde gazım çok oldu benim ilk,gazdan uçacam sanıyordum resmen.Baş ağrım 12.haftayakadar sürdü derken ben çoook rahat bir döneme girdim.Bulantım hiç olmadı gibi bir şey.Ama kabızlık 6.aya kadar devam etti diyebilirm.Bu arada hamileliğim boyunca hafif kokulu akıntım da oldu,sürekli ıslak hissediyordum.Ama idrarda koku gibi birşey fark etmedim tatlım,belkide olmuştur ben fark etmedim.
kendimi dinliyip duruyorum nerdeyse tekmemi attı diycem5 gün öncesindede olduğu oldu çalışma dönemleri boyunca ondan dolayı en azından yarınıda atlatmam gerek belki demek için allahtan eczacı yada sağlıkcı değilim sabah akşam denerdim heralde
aaa deli sandım kendimi gaipten kokularmı alıyorum vallahi kokuyor kız ama diyorum bak ben kokuya karşı çok takıntılıyım saplantılarım var o yüzden hissetmem normal ,, yani aslında anormal olan benim..
sidik kokuyordur özlemmmm
kendimi dinliyip duruyorum nerdeyse tekmemi attı diycem5 gün öncesindede olduğu oldu çalışma dönemleri boyunca ondan dolayı en azından yarınıda atlatmam gerek belki demek için allahtan eczacı yada sağlıkcı değilim sabah akşam denerdim heralde
banu'cum sana o zaman kısaca deneyimlerimden bahsedeyim(havaya girdim şu an çaktırmayın)
oğluşumdan önce 9 ay gibi bir süre d.kontrol hapı kullanmıştı.daha sonra bebeğe karar verince korunmayı bıraktım ve haftasında hamile kaldım diyebilirim.çünkü bu kadar çabuk olmasına ihtimal bile vermiyordum.hamile olduğumu adetim bir hafta geçince evde yaptığım test ile anladım.ve bu arada ben ihtimal vermiyordumm cunku gerçekten adet belirtilerini her gun yaşadım,karın agrısı.bacak agrısı gogus şişmesi gibi..ama hamile oldugumu ogrendikten kısa bir sure sonra bunlar kayboldu ve bu seferde şiddetli tek taraflı baş ağrısı.uyku hali ve kabızlık başladı.o kadar çok uykum geliyoduki non stop uyuyordum desem yeridir.evde 14 saat uyuyordum,şikette bile uyuyordum ve ne rüyalar dizi gibi :))birde gazım çok oldu benim ilk,gazdan uçacam sanıyordum resmen.baş ağrım 12.haftayakadar sürdü derken ben çoook rahat bir döneme girdim.bulantım hiç olmadı gibi bir şey.ama kabızlık 6.aya kadar devam etti diyebilirm.bu arada hamileliğim boyunca hafif kokulu akıntım da oldu,sürekli ıslak hissediyordum.ama idrarda koku gibi birşey fark etmedim tatlım,belkide olmuştur ben fark etmedim.
Vee arkadaşınız sonunda epidural norml doğumla bu tosunu dünyaya getirdi:))
aaa deli sandım kendimi gaipten kokularmı alıyorum vallahi kokuyor kız ama diyorum bak ben kokuya karşı çok takıntılıyım saplantılarım var o yüzden hissetmem normal ,, yani aslında anormal olan benim..
sidik kokuyordur özlemmmm
evet banu ya o yuzden karıstırdım cok yogun geldı akıntı 3 gun sımdı ıkı gundur kup kuruyum noramlde benım burdakı hesaplara gore yumurtlamam dı dun bır caslımam oldu esım dahı fark etmıs oda soyeldı ben ona hıc sormadan bılmıyorum walla artı durum boyle...
çok teşekkürler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?