Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Merhaba hayatım, inşallah hamişsindir, ama ben bu değerleri bilmiyorum anlamıyorum, ama bak sana göndereceğim sayfaya gir değerlerini ve sor, uzman doktor cevap veriyor o sayfada, bizden daha kesin şeyler söyleyecektir. İnşallah güzel haberler alırsın...

sayfa da bu;

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/358308-gebelikle-ilgili-sorular-161.html[/QUOTE]

çok teşekkürler cnm

çok teşekkürler cnm[/QUOTE]

Rica ederim hayatım, bize de yaz cevap gelince.. Doludur göbüşün dilerim..

aslında regl belirtilerim varda sol tarafım sanki değişik gibi bu kez bilemiyorumki ondan duramamam ya eğer yumurtlama tahminim doğruysa 12. günü içimde ve idrarda çıkma ihtimalide var :))))

bu konu uzerınde hıc gıtmedım doktora gecen ay gıtmıstım gunum gectı dıye oda muayne etmıstı bırsey yok dedı ama bakalım banu kacırdık galıba yumurtlama tarıhını elden bırsey gelmıyo yanı degdıgın gıbı ya kacırdık yada daha var daha da nasıl olsun ayın 9 da hastayım beklemekten baska care yok kalırız bızde nısan ayına:)

aslında regl belirtilerim varda sol tarafım sanki değişik gibi bu kez bilemiyorumki ondan duramamam ya eğer yumurtlama tahminim doğruysa 12. günü içimde ve idrarda çıkma ihtimalide var :))))

Hayatım var da, ben olsa beklerdim her ihtimale karşı, ama tabii son karar senin, illa yapıcam ben diyorsan yap bakalım:)))

Dur hayatım telaşa kapılma hemen, belkide erken oldu sen şu soğan kürü yüzünden anlamadın...

canım bende alamam o kokuyu. dikkat edemem ki. ayy walla kafayı yerim ben kesin bu kadar şeye dikkat edersem. fındık kadar beynim var zaten:)

Ay aşkolsun, niye fındık kadarmış, haa hafıza zayıflığı diyorsan bende de var o çok fena:)))))

hepimize alkışşş ozaman kafa dağıtmaya bire bir hunileri hazırlayınnnn :))))

Evet, hamile kalanlara da bebiş resimli bir büyük bir minik(bebiş için) huni gönderelim:)))))) Öyle fotolarımızı çekip ekleriz:)

Banu'cum sana o zaman kısaca deneyimlerimden bahsedeyim(havaya girdim şu an çaktırmayın)

Oğluşumdan önce 9 ay gibi bir süre d.kontrol hapı kullanmıştı.Daha sonra bebeğe karar verince korunmayı bıraktım ve haftasında hamile kaldım diyebilirim.Çünkü bu kadar çabuk olmasına ihtimal bile vermiyordum.Hamile olduğumu adetim bir hafta geçince evde yaptığım test ile anladım.Ve bu arada ben ihtimal vermiyordumm cunku gerçekten adet belirtilerini her gun yaşadım,karın agrısı.bacak agrısı gogus şişmesi gibi..ama hamile oldugumu ogrendikten kısa bir sure sonra bunlar kayboldu ve bu seferde şiddetli tek taraflı baş ağrısı.uyku hali ve kabızlık başladı.O kadar çok uykum geliyoduki non stop uyuyordum desem yeridir.Evde 14 saat uyuyordum,şikette bile uyuyordum ve ne rüyalar dizi gibi :))Birde gazım çok oldu benim ilk,gazdan uçacam sanıyordum resmen.Baş ağrım 12.haftayakadar sürdü derken ben çoook rahat bir döneme girdim.Bulantım hiç olmadı gibi bir şey.Ama kabızlık 6.aya kadar devam etti diyebilirm.Bu arada hamileliğim boyunca hafif kokulu akıntım da oldu,sürekli ıslak hissediyordum.Ama idrarda koku gibi birşey fark etmedim tatlım,belkide olmuştur ben fark etmedim.
vee arkadaşınız sonunda epidural norml doğumla bu tosunu dünyaya getirdi:))

kendimi dinliyip duruyorum nerdeyse tekmemi attı diycem 5 gün öncesindede olduğu oldu çalışma dönemleri boyunca ondan dolayı en azından yarınıda atlatmam gerek belki demek için allahtan eczacı yada sağlıkcı değilim sabah akşam denerdim heralde

aaa deli sandım kendimi gaipten kokularmı alıyorum vallahi kokuyor kız ama diyorum bak ben kokuya karşı çok takıntılıyım saplantılarım var o yüzden hissetmem normal ,, yani aslında anormal olan benim..
pufffffff burası koklmaya başladı be yaaaa:)) psikocccik olarak
sidik kokuyordur özlemmmm

evet banu ya o yuzden karıstırdım cok yogun geldı akıntı 3 gun sımdı ıkı gundur kup kuruyum noramlde benım burdakı hesaplara gore yumurtlamam dı dun bır caslımam oldu esım dahı fark etmıs oda soyeldı ben ona hıc sormadan bılmıyorum walla artı durum boyle...

o oglusuna masalllah demek dusuyo bızede cok tatlımıs ama allah onu sana senı de ona bagıslasın tatlım...

way be hemen ertesi hafta hamile kaldın ne ii. :)) rüyalar, gazlar. ama bulantı olmaması cok ii degilmi. ben bulantı olmasın dia dua ederim herhalde

:)) tekme . canım rahat bırak biraz kendini, walla herşeyden huy kapar oldunuz haa:)):) inşallah yakın zamanda verirsin guzel haberler

tülinimmmm koptummm wallahi güldürdün beniiii

Gir hayatım havaya rahat ol, vereceğin her bilgiye muhtaç, merak içinde kıvranan kızlarız şu anda çünkü:))

Yalnız benim anladığım kadarıyla hamişlik belirtileri 5.6. haftadan sonra başlamış, ondan öncesi her zamanki adet belirtileriyle aynıymış.. Bu durumda bizim de adeti beklemekten başka hal çaremiz yok, oram buram ağrıyo , çişim mi kokuyo diye kasmamıza gerek yok yani.. Ay inşallah bizlerde sen gibi rahat hamilelik ve normal doğum yaşarız(yani en azından ben normal doğum isteyenlerdenim)..

Sende inşallah gelecek 2. gebeliğini de sorunsuz atlatırsın

:)))) Sakinleşmeye çalış tatlım.. Bak bana nasıııııl cool duruyorum,paşalar gibi bekliyorum günümü:)))))))))

maşallah sende hemen hamiş kalanlardansın , hatun sadece 1 hafta beklemiş ne güzel vallahiii

Ay hayatım bana sen hamişsin gibi geliyor ya hayırlısı bakalım:)

E işte belki senin düşündüğünden önce oldu yumurtlama, hadi bakiim bozma moralini ve olumsuz düşünmeyi bırak lütfen.. Oldu oldu olmadı önümüzdeki ay bir daha denersin tatlım, üzme kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…