- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.541
senin verdiğin linkten doktorla konuştum gebelik var ama normalde 13. günde değer 150-500 arası oluyo dedi beklemek gerekirmiş.
way be hemen ertesi hafta hamile kaldın ne ii. :)) rüyalar, gazlar. ama bulantı olmaması cok ii degilmi. ben bulantı olmasın dia dua ederim herhalde
:)) tekme . canım rahat bırak biraz kendini, walla herşeyden huy kapar oldunuz haa:)):) inşallah yakın zamanda verirsin guzel haberler
tülinimmmm koptummm wallahi güldürdün beniiii
banu'cum sana o zaman kısaca deneyimlerimden bahsedeyim(havaya girdim şu an çaktırmayın)
oğluşumdan önce 9 ay gibi bir süre d.kontrol hapı kullanmıştı.daha sonra bebeğe karar verince korunmayı bıraktım ve haftasında hamile kaldım diyebilirim.çünkü bu kadar çabuk olmasına ihtimal bile vermiyordum.hamile olduğumu adetim bir hafta geçince evde yaptığım test ile anladım.ve bu arada ben ihtimal vermiyordumm cunku gerçekten adet belirtilerini her gun yaşadım,karın agrısı.bacak agrısı gogus şişmesi gibi..ama hamile oldugumu ogrendikten kısa bir sure sonra bunlar kayboldu ve bu seferde şiddetli tek taraflı baş ağrısı.uyku hali ve kabızlık başladı.o kadar çok uykum geliyoduki non stop uyuyordum desem yeridir.evde 14 saat uyuyordum,şikette bile uyuyordum ve ne rüyalar dizi gibi :))birde gazım çok oldu benim ilk,gazdan uçacam sanıyordum resmen.baş ağrım 12.haftayakadar sürdü derken ben çoook rahat bir döneme girdim.bulantım hiç olmadı gibi bir şey.ama kabızlık 6.aya kadar devam etti diyebilirm.bu arada hamileliğim boyunca hafif kokulu akıntım da oldu,sürekli ıslak hissediyordum.ama idrarda koku gibi birşey fark etmedim tatlım,belkide olmuştur ben fark etmedim.
Vee arkadaşınız sonunda epidural norml doğumla bu tosunu dünyaya getirdi:))
gir hayatım havaya rahat ol, vereceğin her bilgiye muhtaç, merak içinde kıvranan kızlarız şu anda çünkü:))
yalnız benim anladığım kadarıyla hamişlik belirtileri 5.6. Haftadan sonra başlamış, ondan öncesi her zamanki adet belirtileriyle aynıymış.. Bu durumda bizim de adeti beklemekten başka hal çaremiz yok, oram buram ağrıyo , çişim mi kokuyo diye kasmamıza gerek yok yani.. Ay inşallah bizlerde sen gibi rahat hamilelik ve normal doğum yaşarız(yani en azından ben normal doğum isteyenlerdenim)..
Sende inşallah gelecek 2. Gebeliğini de sorunsuz atlatırsın
:)))) sakinleşmeye çalış tatlım.. Bak bana nasıııııl cool duruyorum,paşalar gibi bekliyorum günümü:)))))))))
Gir hayatım havaya rahat ol, vereceğin her bilgiye muhtaç, merak içinde kıvranan kızlarız şu anda çünkü:))
Yalnız benim anladığım kadarıyla hamişlik belirtileri 5.6. haftadan sonra başlamış, ondan öncesi her zamanki adet belirtileriyle aynıymış.. Bu durumda bizim de adeti beklemekten başka hal çaremiz yok, oram buram ağrıyo , çişim mi kokuyo diye kasmamıza gerek yok yani.. Ay inşallah bizlerde sen gibi rahat hamilelik ve normal doğum yaşarız(yani en azından ben normal doğum isteyenlerdenim)..
Sende inşallah gelecek 2. gebeliğini de sorunsuz atlatırsın
:)))) Sakinleşmeye çalış tatlım.. Bak bana nasıııııl cool duruyorum,paşalar gibi bekliyorum günümü:)))))))))
way be hemen ertesi hafta hamile kaldın ne ii. :)) rüyalar, gazlar. ama bulantı olmaması cok ii degilmi. ben bulantı olmasın dia dua ederim herhalde
:)) tekme . canım rahat bırak biraz kendini, walla herşeyden huy kapar oldunuz haa:)):) inşallah yakın zamanda verirsin guzel haberler
tülinimmmm koptummm wallahi güldürdün beniiii
bende hiç kasmıyorum ama burada o kadar çok bayan panik var ki benide telaşa düşürüyorsunuz , her dakika burada yazılanları kendimde aramaya başladım...
ay hayatım bana sen hamişsin gibi geliyor ya hayırlısı bakalım:)
yüreğin pıt pıt ediyordur ama :)))
Gir hayatım havaya rahat ol, vereceğin her bilgiye muhtaç, merak içinde kıvranan kızlarız şu anda çünkü:))
Yalnız benim anladığım kadarıyla hamişlik belirtileri 5.6. haftadan sonra başlamış, ondan öncesi her zamanki adet belirtileriyle aynıymış.. Bu durumda bizim de adeti beklemekten başka hal çaremiz yok, oram buram ağrıyo , çişim mi kokuyo diye kasmamıza gerek yok yani.. Ay inşallah bizlerde sen gibi rahat hamilelik ve normal doğum yaşarız(yani en azından ben normal doğum isteyenlerdenim)..
Sende inşallah gelecek 2. gebeliğini de sorunsuz atlatırsın
:)))) Sakinleşmeye çalış tatlım.. Bak bana nasıııııl cool duruyorum,paşalar gibi bekliyorum günümü:)))))))))
Ay çok sevindim, güzel bir haber bu, inşallah sorunsuz da devam eder değerlerin yükselmeye..bir daha ne zaman ölçülecek?
bak kalp atışım değişti şuan ağzını yiyim senin bacımmm inşallah beraber kalalım kız inşallahh ,,,,(ay bu arada konuşma tarzım değişti şu yalan dünya dizisinden sonra )
ya hayatım ne kadar takmasakda kafamız bunda tabii. Ben de kasılmayalım derken, hepimizde herşey aynı olamaz, birinin kasığı ağrırı, öbürünün başka belirtisi olur, aynılarını aramayalım diye dedim, baksana çünkü herkesde farklı yaşanıyor gebelik..
Ama ben senden çok ümitliyim tatlım, hele çişimde kokuyor dedin ya tamam dedim:)
evet özlemcim hemen hamilekaldım ,ama şuradan asıl şu sonuç çıkıyor;kafaya takmadan yaparsan bebeği sonucundada bebek oluyor işte.Ben önceleri doğum konbtrol hapı aldığım için arkadaşım demiştiki,6 ay sonra anca kalırsın hamile.Ben ondan önce hamile kaldım :)) şimdi istiyoruz anasını satayım ama tutmadı 4 aydır :))
ben bilmiyorum o diziyigüzel mi? güzelse netten bulur izlerim ancak..
bak kalp atışım değişti şuan ağzını yiyim senin bacımmm inşallah beraber kalalım kız inşallahh ,,,,(ay bu arada konuşma tarzım değişti şu yalan dünya dizisinden sonra )
maşallah sende hemen hamiş kalanlardansın , hatun sadece 1 hafta beklemiş ne güzel vallahiii
ya kizlar ne cok sey yaziyorsunuz bir turlu yetisemiyorum :)
Ben bugun test yaptim cikmadi tabiki. Bir testi daha heba ettim. Cok erkendi zaten cikmasi icin ama dayanamadim
Eeeeee hamilelik belirtileri gosteren var mi?
Kokudan baska
yani evet aslında belirtiler 4. ve 5.haftada başlıyor gibi,çükü bünye zaten anca duruma adapte oluyor,hormonlar anca alışıyor,ilk başta anlayabileceğimiz sadece hamile olup olmadığımız bence..tabi herkesin belitirleri farklı olabilir canlarım benim,bunlar benim yaşadıklarımdı kızlar :))
pazartesi
inşallah yüksek çıkar değer
Heheeeeeyyttt beee... :)))hay çişime kurban o zaman ne kokarmış beee ne kokarmış maşallahhh..
kızlar beni silin listeden adet olmuşum..5 marttaydı ama bu adet kanamasından başka bir şey olamaz...yerleşme kanaması falan değil yani...bel ağrılarım şişkinliğim felan demek adettenmiş...neyse her şey gönlünüzce olsun...Napalım bu ay kısmet değilmiş..(
kuzum neler kaçırdıgını bilemezsin. Oruçunumu izleyemicem demiştim ya işte bu dizide oynuyor. Stresini atarsın. Gül gül koparsın, neşene neşe katarsın. İzle derim ben. Her eve lazım Yalan dunya:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?