Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

senin verdiğin linkten doktorla konuştum gebelik var ama normalde 13. günde değer 150-500 arası oluyo dedi beklemek gerekirmiş.

Ay çok sevindim, güzel bir haber bu, inşallah sorunsuz da devam eder değerlerin yükselmeye.. bir daha ne zaman ölçülecek?

en yakın benimkiydi ama erkenciler var sanki gelmeseler nolur yani küsmeyiz gelmeyince:)) çok uğraşınca böyle oluyor galiba :)

bende hiç kasmıyorum ama burada o kadar çok bayan panik var ki benide telaşa düşürüyorsunuz , her dakika burada yazılanları kendimde aramaya başladım...

yüreğin pıt pıt ediyordur ama :)))

evet özlemcim hemen hamilekaldım ,ama şuradan asıl şu sonuç çıkıyor;kafaya takmadan yaparsan bebeği sonucundada bebek oluyor işte.Ben önceleri doğum konbtrol hapı aldığım için arkadaşım demiştiki,6 ay sonra anca kalırsın hamile.Ben ondan önce hamile kaldım :)) şimdi istiyoruz anasını satayım ama tutmadı 4 aydır :))

bende hiç kasmıyorum ama burada o kadar çok bayan panik var ki benide telaşa düşürüyorsunuz , her dakika burada yazılanları kendimde aramaya başladım...

Ya hayatım ne kadar takmasakda kafamız bunda tabii. Ben de kasılmayalım derken, hepimizde herşey aynı olamaz, birinin kasığı ağrırı, öbürünün başka belirtisi olur, aynılarını aramayalım diye dedim, baksana çünkü herkesde farklı yaşanıyor gebelik..
Ama ben senden çok ümitliyim tatlım, hele çişimde kokuyor dedin ya tamam dedim :)

yüreğin pıt pıt ediyordur ama :)))

atmaz olur mu tatlım, elbette heyecanlıyım, arada gerginim, merak içindeyim, anlıyorum yani seni çok iyi:) Ama ben en başında zaten bu ayın beklemeye karar verdim test için, uğuru gitmesin diye de bozmuyorum bu kararımı, çelllllik gibi irademi konuşturuyorum:)) ahahaha öyle bir iradem de yok aslında ya:))))

ya kizlar ne cok sey yaziyorsunuz bir turlu yetisemiyorum :)

Ben bugun test yaptim cikmadi tabiki. Bir testi daha heba ettim. Cok erkendi zaten cikmasi icin ama dayanamadim

Eeeeee hamilelik belirtileri gosteren var mi?

Kokudan baska

yani evet aslında belirtiler 4. ve 5.haftada başlıyor gibi,çükü bünye zaten anca duruma adapte oluyor,hormonlar anca alışıyor,ilk başta anlayabileceğimiz sadece hamile olup olmadığımız bence..tabi herkesin belitirleri farklı olabilir canlarım benim,bunlar benim yaşadıklarımdı kızlar :))

bak kalp atışım değişti şuan ağzını yiyim senin bacımmm inşallah beraber kalalım kız inşallahh ,,,,(ay bu arada konuşma tarzım değişti şu yalan dünya dizisinden sonra )

ben bilmiyorum o diziyi güzel mi? güzelse netten bulur izlerim ancak..

hay çişime kurban o zaman ne kokarmış beee ne kokarmış maşallahhh..

Canım benim şu anda kafamı taktıgım tek sey doktor neler dicek. Bir sorun var mı yok mu? Eger yok derse normal beklicem, bu kadar seyi dikkatle takip edebileceğimi sanmıyorum. Tabiki heyecanlı olacağım ama bu ay olmadı diye de surat asmak istemem. Vardır hayırlı bir zmanı bekliyordur. O yuzden burdaki arkadaşlara da soluom. Şişştt kıssslarr bu ay olmadıysa mart a. Yok Kırmızı gordum, yok iice umutsuzlandım falan demeyin ya. Düşürmeyin moduunuzu

maşallah sende hemen hamiş kalanlardansın , hatun sadece 1 hafta beklemiş ne güzel vallahiii

valla tülincim ilki öyleydi şansıma,şok olmuştum zaten.Bu arada komik olan şu;ilkinde şak diye hamiş kaldım ya,sandımki ikincisi de öyle olacak havaya girmiştim resmen:)) hehehehehe

ya kizlar ne cok sey yaziyorsunuz bir turlu yetisemiyorum :)

Ben bugun test yaptim cikmadi tabiki. Bir testi daha heba ettim. Cok erkendi zaten cikmasi icin ama dayanamadim

Eeeeee hamilelik belirtileri gosteren var mi?

Kokudan baska

kasıklarda hafif ağrılar bazen çekilme tarzı bir his var bende, bir de bugün adet olacakmış gibi hissediyorum hep.. o kadar:))

Aynen tatlım, herkesin bünyesi de belirtileri de farklı, bakalım inşallah ay sonunda ne yaşadık hamile kaldığımızı öğrenen kadar bunları konuşuruz:)

pazartesi
inşallah yüksek çıkar değer

İnşallaaaaah tatlım..
Fazla stres yapmadan beklemeye çalış diyeceğim ama zordur eminim bunu başarmak bu durumda..

hay çişime kurban o zaman ne kokarmış beee ne kokarmış maşallahhh..
Heheeeeeyyttt beee... :)))

5 marta cok var daha ama. belki adet degildir. test yapsan?

kuzum neler kaçırdıgını bilemezsin. Oruçunumu izleyemicem demiştim ya işte bu dizide oynuyor. Stresini atarsın. Gül gül koparsın, neşene neşe katarsın. İzle derim ben. Her eve lazım Yalan dunya:)))

Ay tamam o zaman başlıyayım ben izlemeye bulup:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…