Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

aynende dediğin gibi minik minik benim sabahtan oldu adetim gelecek gibi böle karnına acayip bi his girer ya ahanda öle bişi ama geçti kasılmalarda ara ara devam ediyor,,

kızlar bu mınık mınık sancılarınmız adetıne kac gun kala basladı yazarmısınnızz:)))))))banu ve tulın hanım

ne olduki neden böyle yazdın şimdiii
kızlar bu mınık mınık sancılarınmız adetıne kac gun kala basladı yazarmısınnızz:)))))))banu ve tulın hanım
5-6-7 gün sonralarında lata hanımm
kızlar bende çıkıyorum bugünlük bu kadar hepiniz kendinize iyi bakın hemiiii :))
hepinize iyi akşamlar

sanada iyi akşamlar öpüyorum canom..

bende öpüyorum senii ,,, hayırlı akşamlar size..

tülin bende tek tek alıntı yapmayaı henüz keşfedemedim bulduğum yere yazıyorum bana birisi tarif edermi siz ne güzel bir seferde herkeze yazıyonuz ben yapamıyom

bu arada dün gece koşar adım dişçiye gittim iltihap sinirlere yayılmış antibiyotik kullanmam gerekiyomuş iyikide bu ay tutmamış bebiş herşeyde bir hayır vardır diyerek kendimi avutacak bir şey daha buldum :)

onun haricinde yoğun iş temposu başladı ayın 4 üne kadar sürecek sizinle fazla takılamıyacam diye bu işlere takmış durumdayım

bir bebişim olsun oturup evde kendim bakacam

canım mesajların sağ alt köşede bir işaret var onu tıkla zaten yanında tik işareti tıkacak. hangi iletiyi yanıtlamak istiyorsan hepsinin altındaki bu işarete tıkla en sonunda da cevapla de çıkacak karşına. altlarına yazarsın.
bende bebek çalışmalarına başlamadan once tüm dişlerimi kontrol ettirdim ve yaptırdım

ayyy tsk edrım tulın hanımm...
rica ederim hanımefendiciğim
bende öle yapacam her ne kadar patronum olan babam bu durumu hoş karşılamayacak olsada ,,, ben evde oturup çocuğuma bakmak istiyorum en azından 1 yaşına kadar sonrası muamma ....özlemcik çok güzel anlatmış hadi dene bakalım olacak mı ?

ya kuzum bende buradaki gibi cts çalışmayacağım bir iş bulamayacımı bilsem bende istiyorum 1 sene mi onla geçirmek. Burası da bana 4 ay verecek izin.

neden film cektirecektin ki? neden erteliyorsun?

cnm merabalar bu yazini simdi gordum hmn cvp vermek istedm ben ilk hamileligimde mide spazmi gecirdiimi dusunmustum yere yigilmistim bildigin kitlenmistim yarim saatte anca acilmistim aman dikkat et aspirinde her zmn icmee boyle aspirin bebis icin en tehlikelilerden

kizlar o kadar hizlisinizki sizi takip edemiorm:) islerim bugunlerde cok yogun haldir haldir kosturuyorum ama takipteyim sizleri okuyabildigim kadariyla okuyorum derdayida cok tebrik ediyorum darisi basimiza:)

arkadaşlr ben de kaçıyorum. kendinize cok ii bakın. eğer tahammül edebilirsem notebook un yavaaaaş çalışmasına gireceğim haftasonu. öpüyorum sizlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…