- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.581
aynende dediğin gibi minik minik benim sabahtan oldu adetim gelecek gibi böle karnına acayip bi his girer ya ahanda öle bişi ama geçti kasılmalarda ara ara devam ediyor,,
ne olduki neden böyle yazdın şimdiiimerhaba arkadaşlar dün rahim filmi için
gitmiştim çektiremedim.akıntı fazla olduğu için.çok
üzgünüm ben hamileliği marta erteleyemiyorum. Süresiz erteliyorum
ama sizin heyecanınızı takip edeceğim.
5-6-7 gün sonralarında lata hanımmkızlar bu mınık mınık sancılarınmız adetıne kac gun kala basladı yazarmısınnızz:)))))))banu ve tulın hanım
kızlar bende çıkıyorum bugünlük bu kadar hepiniz kendinize iyi bakın hemiiii :))
hepinize iyi akşamlar
ne olduki neden böyle yazdın şimdiii
5-6-7 gün sonralarında lata hanımm
sanada iyi akşamlar öpüyorum canom..
bende öpüyorum senii ,,, hayırlı akşamlar size..
kızlar bende çıkıyorum bugünlük bu kadar hepiniz kendinize iyi bakın hemiiii :))
hepinize iyi akşamlar
tülin bende tek tek alıntı yapmayaı henüz keşfedemedim bulduğum yere yazıyorum bana birisi tarif edermi siz ne güzel bir seferde herkeze yazıyonuz ben yapamıyom
bu arada dün gece koşar adım dişçiye gittim iltihap sinirlere yayılmış antibiyotik kullanmam gerekiyomuş iyikide bu ay tutmamış bebiş herşeyde bir hayır vardır diyerek kendimi avutacak bir şey daha buldum :)
onun haricinde yoğun iş temposu başladı ayın 4 üne kadar sürecek sizinle fazla takılamıyacam diye bu işlere takmış durumdayım
bir bebişim olsun oturup evde kendim bakacam
rica ederim hanımefendiciğimayyy tsk edrım tulın hanımm...
bende öle yapacam her ne kadar patronum olan babam bu durumu hoş karşılamayacak olsada ,,, ben evde oturup çocuğuma bakmak istiyorum en azından 1 yaşına kadar sonrası muamma ....özlemcik çok güzel anlatmış hadi dene bakalım olacak mı ?tülin bende tek tek alıntı yapmayaı henüz keşfedemedim bulduğum yere yazıyorum bana birisi tarif edermi siz ne güzel bir seferde herkeze yazıyonuz ben yapamıyom
bu arada dün gece koşar adım dişçiye gittim iltihap sinirlere yayılmış antibiyotik kullanmam gerekiyomuş iyikide bu ay tutmamış bebiş herşeyde bir hayır vardır diyerek kendimi avutacak bir şey daha buldum :)
onun haricinde yoğun iş temposu başladı ayın 4 üne kadar sürecek sizinle fazla takılamıyacam diye bu işlere takmış durumdayım
bir bebişim olsun oturup evde kendim bakacam
rica ederim hanımefendiciğim
bende öle yapacam her ne kadar patronum olan babam bu durumu hoş karşılamayacak olsada ,,, ben evde oturup çocuğuma bakmak istiyorum en azından 1 yaşına kadar sonrası muamma ....özlemcik çok güzel anlatmış hadi dene bakalım olacak mı ?
ya kuzum bende buradaki gibi cts çalışmayacağım bir iş bulamayacımı bilsem bende istiyorum 1 sene mi onla geçirmek. Burası da bana 4 ay verecek izin.
toplam 4 ay ewet ama sonrasında 6 ay üzretsiz izin alma hakkına sahipsin,,, geri dönebilirsin iş yerine...
MERHABA ARKADAŞLAR dün rahim filmi için
gitmiştim çektiremedim.akıntı fazla olduğu için.çok
üzgünüm ben hamileliği marta erteleyemiyorum. süresiz erteliyorum
ama sizin heyecanınızı takip edeceğim.
bakalım canım o gunler gelsinde hele bi degil mi:))))
orası öle tabiii,,, ne varsa kaderde o yaşanır ,,, tek yapmamız gereken sabretmek.
Arkadaşlar günaydın ..yardıma ihtiyacım var!
benim normalde 19 - 20 şubatta adet olmam gerekli idi. ama hala olamadım. 3 gün önce test negatif çıktı. bende polilistik over olduğu iiçin adetim hep gecikmeli oluyordu. dün gece inanılmaz karın ağrısı ile uyandım. kıvrandım resmen. normalde o ağrının geçmesi için adet olmam gerekli idi.....ama hala kanamam gelmedi. ben bir asprin içmişim gece. onla alakalı mı yoksa başka birşey varmıdır? sizce ....
neden film cektirecektin ki? neden erteliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?