- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.621
Banu insallah hamilesindir. ben de hic bir belirti yok malesef. sadece bir gerginlik var ustumde ama o da birazdan disciye gidecegim icin olabilir :) hamilelikle curuk vs tehlikeli olabilecegi icin hamile kalmadan once kirik dolgu vs ne varsa yeniliyorum :)
İKi dış gebelik geçirdim. doktorum film çekelim
içimiz rahat olsun dedi.
o yüzden.vajinal enfeksiyon olduğumiçin filmi erteledi.
şimdi bunun tedavisini olucam.
evet canım, bunu biliyorum. bilimsel açıklamasının da farkındayım.. dün anlatmıştım hatta burda kızlara.. X ve Y kromozomlarıyla denklemsel açıklamalar yapmıştım :))))
Tam yumurtlama gününde ilişki deniycem ben de bakalım. ama bu ay olamayacak, önümüzdeki ay bakıcaz nasipse artık.
Ayrıca %100 sonuç verdi bende bu yöntem. denedim oldu yani bir kere.
tam yumurtlama gününde ilişkiyle erkek bebek tutturdum. ama olmadı, düştü bebeğim.
Şİmdi yeniden deniycem bakalım aynısını... nasip kısmet.
günaydın herkeseee son 5 günüm kaldı artık rüyalarıma bile giriyor sonuç negatifti doktor yok diyordu şimdide rüyadanmıdır nedir hiççç halim yok
Rahimde ,eşimin spermlerinde sorunlar olunca dr. seni direk mikroenjeksiyon tedavisine yolluyor...Dr.lar çok zor bu rahimle hamile kalabilmen diyorlar...Sonra Allah ın takdiri ikiz tutuyor..Hiç hamile kalamama ya da sadece tek bebek tutma ihtimalim de varken...Tamamen Allah ın işi ve şans diyeyim...:) İlk bebeklerimi 18 haftalıkken zamansız doğurunca 8 ay sonra yine mikroenjeksiyon tedavisi yaptırdım tesadüf yine ikiz oldu...
İlk hamileliğimde son adet tarihim 16 ekim 2008 di..
İkinci hamileliğimde son adet tarihim 17 ekim 2009 du..
İki hamileliğim de benim hıdırellez dileklerimdi..Allah kabul etti Sonsuz şükürler olsun...
Günaydınlarrr :)
Benim ikizlerim kız-erkek...Daha önceki ikizlerim de kız-erkekti..
Şİmdi umarım tek kız olur..Tabi takdir Allah tan..Heryönden sağlıklı hayırlı bir evlat olması ilk duam elbette...
Banu insallah hamilesindir. ben de hic bir belirti yok malesef. sadece bir gerginlik var ustumde ama o da birazdan disciye gidecegim icin olabilir :) hamilelikle curuk vs tehlikeli olabilecegi icin hamile kalmadan once kirik dolgu vs ne varsa yeniliyorum :)
Rahimde ,eşimin spermlerinde sorunlar olunca dr. seni direk mikroenjeksiyon tedavisine yolluyor...Dr.lar çok zor bu rahimle hamile kalabilmen diyorlar...Sonra Allah ın takdiri ikiz tutuyor..Hiç hamile kalamama ya da sadece tek bebek tutma ihtimalim de varken...Tamamen Allah ın işi ve şans diyeyim...:) İlk bebeklerimi 18 haftalıkken zamansız doğurunca 8 ay sonra yine mikroenjeksiyon tedavisi yaptırdım tesadüf yine ikiz oldu...
İlk hamileliğimde son adet tarihim 16 ekim 2008 di..
İkinci hamileliğimde son adet tarihim 17 ekim 2009 du..
İki hamileliğim de benim hıdırellez dileklerimdi..Allah kabul etti Sonsuz şükürler olsun...
gecmis olsun. insallah Allah bir daha nasip eder.
ben bir turlu karar veremiyorum. kiz cocuk daha uslu oldugu icin kiz istiyorum sanirim. ama cevremde cok bebegi olan yok. sadece genel kani kiz cocuklarinin bakiminin daha kolay oldugu yonunde. sen daha iyi bilirsi tabi bunu :)
ben de o kadar yorgunum ki ruya bile gormuyorum. bence ay boyunca calistigimiz icin yorulduk
benim de 5-6 gun var. aslinda bir sey degil. sabredemeyip 2 gune bir test yapiyorum ben. testllerim tukendi. bence biraz daha sabretmeyi basarabiliriz
Amin teşekkür ederim..Allah her isteyene nasib etsin...aaayy yerim o ikizleri ben :) dunyaya yeni bir can getiriyorsun. hatta 2 tane. mucize gibi bir sey. kolay olmamasi normal. Allah bagislasin
ay allahın işi işte... sanırım tesadüftür kız-erkek denk gelmeleri...
Allah sağlıkla üçüncü çocuğunu da kucağında göstersin inşallah arkadaşım.
en doğrusunu yapıyorsun. ben de bugün gidecektim dişçiye, ama annemler geliyorlar bugün.. dolayısıyla kaldı benim dişçi meselesi. haftaya giderim artık.
tesadüfler silsilesi seninkiler... tarihlere bak... maşallah valla.
yok öyle bişey kanımca 9ay, hepsi aynı.. bebek bebektir yani. kızı erkeği aynı diye düşünüyorum.
kızlar, elbette biraz daha uysal oluyordurlar heralde, ama yetiştirmekle alakalı olduğunu düşünüyorum. erkeği de aynı anne yetiştiriyor, kızı da.... aynı şey yani.
ama ben de çok istemiştim, ilk çocuğumun kız olmasını.. çok dilemiştim allahtan... çok şükür, gönlüme göre verdi.
:) bende eve giderken alsamda yarın yapsammı diyorumda karar veremiyorum ya sabah uyandığımda olursa umutlanmayım diye ben bugünden itibaren beklemedeyim bu 5 günün herhangi birinde olabilir benimki
yavrum bi durun bekleyin :)))
erken gebelik testi aldıysanız, yapın gitsin :)) görün neticeyi hemen.
normal gebelik testlerini, adet gününüz geçmeden yapmayın boşuna...
ben ikiz hamileliğinden çok korkuyorum.. çok zor olur gibi geliyor bana hep...
bir kere, benim de iki kesem vardı, iki kalp duyduk.. sonra... önce biri öldü, 2 gün sonra diğeri öldü... maalesef.
bizim ailede var ikizler bol bol var... anne tarafından gelirmiş zaten ikizlik meselesi... bizim tarafta var, bakalım belki tutar. :))
ama aslında istemiyorum, 3 çocuğa aynı anda bakamam ben. öyle bi gücüm kuvvetim enerjim yok.
ama merak da ediyorum ikiz hamileliğini... nasıl olur acaba diye :)))
benim ikiz hamileliğim olsa.. yuvarlanırım heralde :))))))
tek bebek için aldım 28 kilo.... ikisi için ne kadar alırım bilemiyorum :))))))))))))))))))))
GÜNAYDIN TEYZOŞLAARRRRR
Kimsecikler yok cumartesi sabahı buralarda tabi.. herkes tatil keyfi yapıyor muhtemelen :)))
ohhh keyfiniz bol olsun... bebişler göbüşlerinize dolsun....
hayır unutmadık şeker :)
sen bizi unuttun asıl sanırım, nerelerdesin sen bakalım.. cevap ver :)
:) benim planlarım böyle suya düşmeye alışıklar banucum :)))
ailelerimizden epeyce uzaktayız.. gelen birkaç gün yatılı geliyor bize muhakkak. illaki deneme dönemimize denk geliyor bunlardan arada bi böyle işte :))) bu ay da denk geldi.
demekki hayırlısı böyleymiş..
bişey sorucam.. bunu hamile kalmadan önce mi yapıcaz yani...
saçma değil mi biraz??? daha oluşmamış çocuğun nesini belirliyorki bu alyans?
ben bunu, hamişken yapmıştım. alyansı karnının üstünde tutuyorsun.. dönüyorsa kızdır, ileri geri gidip geliyorsa erkektir.... saçma ama, bende defalarca denedik, hep kız çıkmıştı.. sonunda kızım oldu.
Günaydınlarrr :)
Benim ikizlerim kız-erkek...Daha önceki ikizlerim de kız-erkekti..
Şİmdi umarım tek kız olur..Tabi takdir Allah tan..Heryönden sağlıklı hayırlı bir evlat olması ilk duam elbette...
İnşallah hepimiz hamişizdir tatlım:) Ben de buraya gelmeden gitmiştim dişçiye.. birşey varsa halledelim diye..Banu insallah hamilesindir. ben de hic bir belirti yok malesef. sadece bir gerginlik var ustumde ama o da birazdan disciye gidecegim icin olabilir :) hamilelikle curuk vs tehlikeli olabilecegi icin hamile kalmadan once kirik dolgu vs ne varsa yeniliyorum :)
Cnm benim sağol. Benimde bir hafta sonrası evt varsa çıkar bişiylerBugün gögüslerim de sıkınca az acı var işte seninle hemen hemen aynıyız akşamları banada birden uyku bastırıyor sonra geçiyor ama o anda yatsam hemen uyurum o derece, idrarımda 2 gündür koku, Kasıklarımda ara ara ağrı giriyor bide bi tuhafım yaa agrasifmiyim neyim arada gelip gidiyorlar yani
günaydın herkeseee son 5 günüm kaldı artık rüyalarıma bile giriyor sonuç negatifti doktor yok diyordu şimdide rüyadanmıdır nedir hiççç halim yok
ben de o kadar yorgunum ki ruya bile gormuyorum. bence ay boyunca calistigimiz icin yorulduk
benim de 5-6 gun var. aslinda bir sey degil. sabredemeyip 2 gune bir test yapiyorum ben. testllerim tukendi. bence biraz daha sabretmeyi basarabiliriz
Günaydın sevgili kızlar, ben de herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum. Yumurtlama döneminde olan arkadaslar, bu hafta sonunu rahat ve verimli bir sekilde değerlendirirler umarım. Benim bir arkadasım ikinci bebeğine hamile ve eşiyle sabah altıda iliskiye girdiğini anlatmıştı bana. Erken saatte Daha verimli olunabiliyormus.Fikri olan var mı?hepinize merhaba kızlar nasılsınız bugün
hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
erken olanı bilemiyorumki ondan dolayı beklemedeyim sol taraf belim ve karnımda ağrı var bugün
kih kih :) kilo almaktan ben de korkuyorum. su an 52 kiloyum. annem bana hamile kaldiginda 80 kiloya kadar cikmis. anneme cektiysem yandim valla. ama dikkat edersek bir sey olmaz gibi geliyor.
İkiz hamileliği çok zor..Ben de tekil gebeliğe özeniyorum..Hamileliğimin farkına varayım,erken doğum tehlikesini daha az yaşayayım ..Rahat rahat emzirebileyim..Sıradaki sıradaki olayı olmadan...
17 kilo almıştım ben hamieliğimde..Sürekli hastanede yattığım halde...Gerçi 32+ 4 de doğum olmuştu..Sonuna kadar dayanabilsem muhakkak daha da artardı kilom..Ama şu an hamilelik başlangıcı kilomdan da aşağıdayım..İki küçük yaramaz ve tek başıma...
Saç taramak mı o da ne ola ki..Banyodan banyoya anca :))
Günaydın tatlım sana ve begüme:) biz kocişle erkenciydik bu sabah, alışverişe gidicez bir türk marketi açılmış şehir merkezinde onu keşfedicem bakalım neler var,hele türk peyniri bulursam var ya benden mutlusu olmaz, öğğğ geldi bunların kaşarımsı peynirlerini yemekten, şöyle bir ezine ya da izmir tulumu olsa yanında gevrek falan, geçen gün hatta durup dururken gevrek kokusu aldım evde o derece:))
Senin bu akraba topluluğu diyorum acaba senin yumurtlama dönemini falan mı takipteler,bir kasıt mı var acaba işin içinde:))))
hepinize merhaba kızlar nasılsınız bugün
hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
Günaydın sevgili kızlar, ben de herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum. Yumurtlama döneminde olan arkadaslar, bu hafta sonunu rahat ve verimli bir sekilde değerlendirirler umarım. Benim bir arkadasım ikinci bebeğine hamile ve eşiyle sabah altıda iliskiye girdiğini anlatmıştı bana. Erken saatte Daha verimli olunabiliyormus.Fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?