Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

günaydın herkeseee son 5 günüm kaldı artık rüyalarıma bile giriyor sonuç negatifti doktor yok diyordu şimdide rüyadanmıdır nedir hiççç halim yok

İKi dış gebelik geçirdim. doktorum film çekelim
içimiz rahat olsun dedi.
o yüzden.vajinal enfeksiyon olduğumiçin filmi erteledi.
şimdi bunun tedavisini olucam.

gecmis olsun canim. tedavi bitince yeniden baslarsin bozma moralini

gecmis olsun. insallah Allah bir daha nasip eder.

ben bir turlu karar veremiyorum. kiz cocuk daha uslu oldugu icin kiz istiyorum sanirim. ama cevremde cok bebegi olan yok. sadece genel kani kiz cocuklarinin bakiminin daha kolay oldugu yonunde. sen daha iyi bilirsi tabi bunu :)

günaydın herkeseee son 5 günüm kaldı artık rüyalarıma bile giriyor sonuç negatifti doktor yok diyordu şimdide rüyadanmıdır nedir hiççç halim yok

ben de o kadar yorgunum ki ruya bile gormuyorum. bence ay boyunca calistigimiz icin yorulduk

benim de 5-6 gun var. aslinda bir sey degil. sabredemeyip 2 gune bir test yapiyorum ben. testllerim tukendi. bence biraz daha sabretmeyi basarabiliriz

aaayy yerim o ikizleri ben :) dunyaya yeni bir can getiriyorsun. hatta 2 tane. mucize gibi bir sey. kolay olmamasi normal. Allah bagislasin

ay allahın işi işte... sanırım tesadüftür kız-erkek denk gelmeleri...
Allah sağlıkla üçüncü çocuğunu da kucağında göstersin inşallah arkadaşım.

en doğrusunu yapıyorsun. ben de bugün gidecektim dişçiye, ama annemler geliyorlar bugün.. dolayısıyla kaldı benim dişçi meselesi. haftaya giderim artık.

tesadüfler silsilesi seninkiler... tarihlere bak... maşallah valla.

yok öyle bişey kanımca 9ay, hepsi aynı.. bebek bebektir yani. kızı erkeği aynı diye düşünüyorum.
kızlar, elbette biraz daha uysal oluyordurlar heralde, ama yetiştirmekle alakalı olduğunu düşünüyorum. erkeği de aynı anne yetiştiriyor, kızı da.... aynı şey yani.

ama ben de çok istemiştim, ilk çocuğumun kız olmasını.. çok dilemiştim allahtan... çok şükür, gönlüme göre verdi.

ben de o kadar yorgunum ki ruya bile gormuyorum. bence ay boyunca calistigimiz icin yorulduk

benim de 5-6 gun var. aslinda bir sey degil. sabredemeyip 2 gune bir test yapiyorum ben. testllerim tukendi. bence biraz daha sabretmeyi basarabiliriz

:) bende eve giderken alsamda yarın yapsammı diyorumda karar veremiyorum ya sabah uyandığımda olursa umutlanmayım diye ben bugünden itibaren beklemedeyim bu 5 günün herhangi birinde olabilir benimki

aaayy yerim o ikizleri ben :) dunyaya yeni bir can getiriyorsun. hatta 2 tane. mucize gibi bir sey. kolay olmamasi normal. Allah bagislasin
Amin teşekkür ederim..Allah her isteyene nasib etsin...

Amin ,sağolasın canım..Senin de inşallah..

Arkadaşlar bu arada hayır duaları almak ta çok güzel..Etrafınızda gücünüz yettiğince ihtiyacı olanlara yardım etmenizi tavsiye ederim naçizane......

ben ikiz hamileliğinden çok korkuyorum.. çok zor olur gibi geliyor bana hep...
bir kere, benim de iki kesem vardı, iki kalp duyduk.. sonra... önce biri öldü, 2 gün sonra diğeri öldü... maalesef.
bizim ailede var ikizler bol bol var... anne tarafından gelirmiş zaten ikizlik meselesi... bizim tarafta var, bakalım belki tutar. :))
ama aslında istemiyorum, 3 çocuğa aynı anda bakamam ben. öyle bi gücüm kuvvetim enerjim yok.
ama merak da ediyorum ikiz hamileliğini... nasıl olur acaba diye :)))

benim ikiz hamileliğim olsa.. yuvarlanırım heralde :))))))
tek bebek için aldım 28 kilo.... ikisi için ne kadar alırım bilemiyorum :))))))))))))))))))))

:) bende eve giderken alsamda yarın yapsammı diyorumda karar veremiyorum ya sabah uyandığımda olursa umutlanmayım diye ben bugünden itibaren beklemedeyim bu 5 günün herhangi birinde olabilir benimki

yavrum bi durun bekleyin :)))
erken gebelik testi aldıysanız, yapın gitsin :)) görün neticeyi hemen.
normal gebelik testlerini, adet gününüz geçmeden yapmayın boşuna...

kih kih :) kilo almaktan ben de korkuyorum. su an 52 kiloyum. annem bana hamile kaldiginda 80 kiloya kadar cikmis. anneme cektiysem yandim valla. ama dikkat edersek bir sey olmaz gibi geliyor.

İkiz hamileliği çok zor..Ben de tekil gebeliğe özeniyorum..Hamileliğimin farkına varayım,erken doğum tehlikesini daha az yaşayayım ..Rahat rahat emzirebileyim..Sıradaki sıradaki olayı olmadan...

17 kilo almıştım ben hamieliğimde..Sürekli hastanede yattığım halde...Gerçi 32+ 4 de doğum olmuştu..Sonuna kadar dayanabilsem muhakkak daha da artardı kilom..Ama şu an hamilelik başlangıcı kilomdan da aşağıdayım..İki küçük yaramaz ve tek başıma...

Saç taramak mı o da ne ola ki..Banyodan banyoya anca :))

Günaydın tatlım sana ve begüme:) biz kocişle erkenciydik bu sabah, alışverişe gidicez bir türk marketi açılmış şehir merkezinde onu keşfedicem bakalım neler var,hele türk peyniri bulursam var ya benden mutlusu olmaz, öğğğ geldi bunların kaşarımsı peynirlerini yemekten, şöyle bir ezine ya da izmir tulumu olsa yanında gevrek falan, geçen gün hatta durup dururken gevrek kokusu aldım evde o derece:))
Senin bu akraba topluluğu diyorum acaba senin yumurtlama dönemini falan mı takipteler,bir kasıt mı var acaba işin içinde:))))

Günaydııııın... İnşallah gönlüne göre olur bu sefer ve çok keyifli bir hamilelik yaşarsın arkadaşım.

İnşallah hepimiz hamişizdir tatlım:) Ben de buraya gelmeden gitmiştim dişçiye.. birşey varsa halledelim diye..

Hadi bakalım, inşallah alırız güzel haberlerini tatlım:)

ahahahahahah:) rüyaların tersi çıkar derler amaaaa.... İnşallah yani:)

Ben halaaa bekliyorum ısrarla, yapmayacağım test erkenden, inat ettim bir kere ya , inadımla adam öldürürüm ben, oğlak burcuyum tabii ne de olsa:) Sende az bekle arkadaşım, şu adet günü bir gelsin o gün yap olmadı tekrar.. Hassas testlerden değilse sonuç alamayabilirsin çünkü..

Son düzenleme:
Neyse ben kaçar yine kızlar, gitme vaktimiz gelmiz, kociş sesleniyor.. Hepinizi öpüyorum çok çok ve keyifli bir cumartesi diliyorum..

hepinize merhaba kızlar nasılsınız bugün

hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
Günaydın sevgili kızlar, ben de herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum. Yumurtlama döneminde olan arkadaslar, bu hafta sonunu rahat ve verimli bir sekilde değerlendirirler umarım. Benim bir arkadasım ikinci bebeğine hamile ve eşiyle sabah altıda iliskiye girdiğini anlatmıştı bana. Erken saatte Daha verimli olunabiliyormus.Fikri olan var mı?

erken olanı bilemiyorumki ondan dolayı beklemedeyim sol taraf belim ve karnımda ağrı var bugün

erken gebelik testi... bu şekilde istiyorsun eczaneden canım.
FORTEL markayı tavsiye ederim ben.

kih kih :) kilo almaktan ben de korkuyorum. su an 52 kiloyum. annem bana hamile kaldiginda 80 kiloya kadar cikmis. anneme cektiysem yandim valla. ama dikkat edersek bir sey olmaz gibi geliyor.

valla.. ben kiloma hep çok dikkat ederdim eskiden. 45 kiloyla evlenmiştim. 157 boyum. sonra 50 kilo ile hamile kaldım.. sonra nedense, hamileyim diye heralde bi koyverdim kendimi... her şey serbest gibi, ne yesem iyi gelir - nasılsa hamileyim ben gibi... amaaannn boşver, gün bu gündür gibi.... :))) yedim de yedim.... lahmacunları istiyordum hep, pideler, mayalı hamurlu şeyler... öyle istiyordu canım ilk 4-5 ay.. aldım kiloları tabi.
ilk 5 ayda ben 19 kilo almıştım zaten :))) sonra, gebelik şekeri çıktı bende, doktorum diyetisyene gönderdi. o biraz dizginledi... son 4 ayda 9 kilo aldım. +28 kiloyla doğurdum.

Herkes doğumda verir bi 7-8 kilo kadar.. benim kızım 2450 gr doğdu. HAstahaneden eve döndüğümde, toplam 2500 gr vermiştim. Tüm kilo kaldı üstümde. 1 sene boyunca da veremedim.
Sonra bi sıkı diyetle ve pilatesle hallettim konuyu. Allaha şükür, 49-50 kiloya döndüm. A ma çok zor yani 25 kilo vermek çok zor. o kiloyla 1 sene yaşamak daha da zordu :))))

Aman gebelikte beslenmeye dikkat.
ama şimdi hamile olsam, yine yerim içerim, alırım kiloları. oohhhhhh gün bugündür, yerim de içerim de... :)))))))))

Valla hep korkumdur ikiz gebelik. Umarım da başıma gelmez. Allah yaşayanlara da kolaylık versin.
Sana da çok çok kolaylıklar diliyorum canım. allah yardımcın olsun.

ohh haydi iyi gezmeler, iyi haftasonu olsun inşallah banucum...

hahaha valla takip mi ediyorlar acaba? amaaannn napalım ya, bu ay olmazsa, önümüzdeki ay çalışırız.. napalım nasip bu ay değilmiş demekki :))))

hepinize merhaba kızlar nasılsınız bugün

hepinize güzel bir haftasonu diliyorum

selam canomm.. naber?

merhaba, hoşgeldin siyahkuğu
valla, öyle diyorlar... sabah erken saatlerde daha iyiymiş ama.... nasıl olacak? saat mi kurucaz :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…